Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Snazzy Möhlenhuus

Baltičko more, Schleswig Holstein, Schlei, ribolov, fjord Flensburg, crkva Steinberg

maks.  4   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
115m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Vaša kuća za odmor "Schniekes Möhlenhuus" u Steinbergkircheu u ugodnoj kući sa slamnatim krovom očekuje vas s iznimno elegantnim ambijentom i nudi obilje prostora i udobnosti da se osjećate dobro na 115 m²! Naš luksuzni apartman također je idealan za parove koji putuju zajedno, jer ima 2 odvojene kupaonice s tušem uz dvije dvokrevetne spavaće sobe.



Na raspolaganju vam je privatna terasa u prednjem lijevom vanjskom dijelu objekta, kako biste uživali u satima sunca na ležaljkama i jednostavno se opustili. Daleko od užurbanosti svakodnevnog života, možete se prekrasno opustiti ovdje!



Prostrani dnevni boravak poziva vas da se opustite uz udobne sofe, izvorne krovne grede nekadašnje mlinske kuće naglašavaju ugodnu atmosferu, a medijsku zabavu osigurava TV ravnog ekrana, DVD player, glazbeni sustav i besplatni WiFi. Ili se možete raskomotiti uz ukusnu čašu vina i lijepi roman iz zbirke knjiga! Otvoreni, integrirani kuhinjski prostor nudi razne tehničke pogodnosti, tako da možete udobno pripremati ukusna jela na odmoru i uživati u njima zajedno za velikim blagovaonskim stolom.



Na katu su dvije spavaće sobe, od kojih je jedna opremljena bračnim krevetom s oprugama i TV-om ravnog ekrana, a druga spavaća soba ima udoban bračni krevet. Također se na gornjem katu nalazi tuš kabina, koja također ima kišni tuš. Druga kupaonica nudi tuš kabinu s kišnim tušem.



U svom vrtu imate 2 ležaljke, veliki blagovaonski stol sa stolicama, suncobran i električni roštilj. Osim toga, stan ima perilicu rublja, sušilicu i 2 parkirna mjesta na posjedu. Bicikle koje ste ponijeli sa sobom također možete sigurno spremiti u spremište koje se može zaključati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 160 km Hamburg-Fuhlsbüttel

160 km

Kolodvor 8 km Sörup

8 km

Izlaz s autoceste 25 km Tarp bei Flensburg / A7

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Visokokvalitetno namješten apartman za odmor "Schniekes Möhlenhuus" nalazi se u prilično velikoj slamnatoj kući, koja prima ukupno 3 osobe, u selu Steinbergkirche, samo 5 km od obale Baltičkog mora. Postoji lijep dio plaže u Norgaardholzu.



Steinbergkirche se nalazi u prekrasnoj ribarskoj regiji na pola puta između gradova Kappeln i Flensburg, vrlo blizu prirodnog rezervata u Geltinger Birku: Ovdje možete dugo šetati ili voziti bicikl i vidjeti brojne vrste ptica, škotsko gorsko govedo i, s sreća, na Koniku Promatrajte divlje konje. Regija Baltičkog mora i Schlei također je idealna za sportove na vodi kao što su jedrenje, kite i jedrenje na dasci, kanu/kajak ili skijanje na vodi. Na Schleiu se nude izleti raznim brodovima, parobrodom na vesla "Schlei Princess". Uz znamenitosti (ograda za haringe, pokretni most na Schlei, crkva sv. Nikole, nizozemska vjetrenjača Amanda s povijesnom pilanom), Kappeln ima i prekrasan stari grad s brojnim kafićima, buticima i drugim trgovinama koje pozivaju na šetnju, kao kao i raznovrsnu gastronomsku ponudu te pušnicu ribe. Flensburg, najsjeverniji grad u Njemačkoj, također je vrijedan posjeta i također nudi sjajan stari grad s brojnim trgovinama i lijepim ulicama, ali i brodarski muzej i fenomen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Doplata za kućnog ljubimca € 8,-/noć/noć

Promjena posteljine tijekom boravka € 15,- jednokratno

Minimalni boravak od 7 noćenja vrijedi tijekom cijele godine.



Pažnja: Dolasci su mogući samo subotom!



Obavezna usluga završnog čišćenja od 110 € već je automatski uključena u ukupnu cijenu za traženi period boravka pomoću našeg kalkulatora cijena.



Kućni ljubimci: 1 pas je dopušten (maks. veličina štapa: 65 cm), nadoplata: 8 € po noćenju. Mačke nisu dopuštene.



Početna posteljina (1 set posteljine i ručnika po osobi) je već uključena; Dodatna izmjena kompleta posteljine: 15€ po osobi



Pozdravljamo vas s 1 bocom vina.

Uvjeti poništenja:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

ostale informacije:

Prednji lijevi vrtni dio dostupan je za korištenje s privatnom terasom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ralph Wiegelmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ponavljač

Dolazimo sada po treći put zaredom u ovaj apartman. Osjećaj je lijep, gotovo kao da dolazimo kući kad započinjemo ljetni odmor i ulazimo u apartman. Vlasnici su uredili apartman s dobrog ukusa, puno ljubavi prema detaljima i s osjećajem za praktičnost. U kuhinji, na primjer, ne nedostaje ništa, mislilo se na svaki aparat i svaki detalj. Vani su dostupna dva roštilja (ugalj i električni), stol sa 6 stolica i 3 ležaljke (sve s jastucima) i kućica za igračke za djecu. Zeleni prostori koji pripadaju kući skoro su kao park i mogu se većinom koristiti zajedno. Plaže Norgaardholz, Habernis i Holnis lako je doseći i prekrasne su. Fantastični restorani s ukusnom hranom nisu daleko. I veliki Edeka, ali i Aldi, fast food s kebabom i Stolz-Kaufhaus mogu se pješice doći preko velikog dječjeg igrališta koje se nalazi odmah iza kuće za manje od 5 minuta. To vrijedi i za dvije pekarnice u mjestu. Svako jutro svježe kruhove bez dugog putovanja. Budući da se Steinbergkirche nalazi u regiji Flensburger Förde, usred svega, možete napraviti mnoge izlete u jednom danu: Flensburg, dvorac Glücksburg, Danska trajektom iz Langballigau, Kappeln, Eckernförde, Schleswig, zabavni park Tolk-Schau, Viking muzej Haitabu, sve manje od pola sata vožnje autom. Dakle, tu je i nešto za kišne dane. Naša obitelj s dvoje djece osnovnoškolske dobi ovdje se nevjerojatno opušta.


kontakt

Tvrtka DESIGNER TOURS

Tražite savršen smještaj za najljepše dane u godini? Onda ste došli na pravo mjesto! Osobno pregledavamo sve nekretnine za odmor i ocjenjujemo ih u skladu s DTV smjernicama. Za svakoga ponešto, bilo da se radi o malo jeftinijem apartmanu, kući za odmor višeg standarda ili luksuznoj kući za odmor na samoj plaži, pronaći ćete to ovdje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 101339

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/101339.htm


«Snazzy Möhlenhuus» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina