Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kleenes Möhlenhuus

Baltičko more, Schleswig Holstein, Schlei, ribolov, fjord Flensburg, crkva Steinberg

maks.  2   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Žudite li za mirom i želite se opustiti daleko od užurbane svakodnevice?

Onda ste došli na pravo mjesto: u mirnom gradiću Steinbergkirche, samo 5 km od plaže na Baltičkom moru, pronaći ćete našu kuću za odmor "Kleenes Möhlenhuus" usred lijepog krajolika ribarskog kraja!



Uživajte u svom zasluženom opuštajućem odmoru za dvoje u lijepoj slamnatoj kući s elegantnim ambijentom seoske kuće! Vaš pas je također dobrodošao. Prednji desni dio vrta vam je na raspolaganju, a tu ćete pronaći i vlastitu terasu, tako da sunčane sate možete provesti na svojim ležaljkama.



U apartmanu za odmor možete očekivati vrlo moderan interijer s visokokvalitetnim namještajem u svijetlom dizajnu seoske kuće, a originalne krovne grede naglašavaju ugodnu atmosferu. Prostrani dnevni boravak nudi udoban, veliki kutni kauč s dodatnim stolcem, a kuhinjski prostor je otvoreno integriran. Ako vrijeme nije tako lijepo, neće biti dosadno zahvaljujući dostupnim zabavnim medijima, jer na raspolaganju su TV ravnog ekrana, DVD player, glazbeni sustav i besplatni WiFi. Ili se udobno smjestite uz neki lijepi roman iz zbirke knjiga! Kuhinja ima otok za kuhanje i razne tehničke pogodnosti za udobnu pripremu ukusnih jela.



Udoban bračni krevet u spavaćoj sobi omogućava ugodan san. Tuš kabina u apartmanu također je uređena u svijetlim bojama i nudi kišni tuš u prizemlju.



Osim toga, stan ima perilicu rublja u pomoćnoj prostoriji, a na posjedu je dostupno i parkirno mjesto za automobil na besplatno korištenje. Bicikle koje ste ponijeli sa sobom također možete sigurno spremiti u spremište koje se može zaključati.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 140 km Hamburg-Fuhlsbüttel

140 km

Kolodvor 8 km Sörup

8 km

Izlaz s autoceste 25 km Tarp bei Flensburg / A7

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš elegantan i šarmantan apartman za odmor "Kleenes Möhlenhuus" nalazi se u Steinbergkirche u prizemlju velike slamnate kuće, koja prima ukupno 3 osobe. Obala Baltičkog mora udaljena je samo 5 km, tako da možete brzo doći do sljedeće plaže Baltičkog mora (Norgaardholz).



Vaša kuća za odmor nalazi se usred prekrasnog brdovitog krajolika ribarskog kraja, na pola puta između gradova Kappeln i Flensburg. Prirodni rezervat Geltinger Birk nije daleko i vrijedi ga vidjeti: uživajte u dugim šetnjama ili vožnji biciklom duž idiličnog krajolika - promatrajte brojne vrste ptica, škotsko brdsko govedo, a uz malo sreće možete vidjeti i divlje konje Konik!



Regija Baltičkog mora i Schlei također je idealna za sportove na vodi: ovdje možete jedriti, jedriti ili surfati sa zmajem, voziti kanu/kajak ili skijati na vodi/wakeboard.



Na Schleiu možete istraživati regiju s vode s raznim izletničkim brodovima, s "Schlei Princess" iz luke grada Kappelna. Uz znamenitosti (ograda za haringe, pokretni most na Schlei, crkva sv. Nikole, nizozemska vjetrenjača Amanda s povijesnom pilanom), Kappeln ima i prekrasan stari grad s brojnim kafićima, buticima i drugim trgovinama koje pozivaju na šetnju, kao kao i raznovrsnu gastronomsku ponudu te pušnicu ribe. Flensburg, najsjeverniji grad u Njemačkoj, također je vrijedan posjeta i također nudi sjajan stari grad s brojnim trgovinama i lijepim ulicama, ali i brodarski muzej i fenomen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Doplata za kućnog ljubimca € 8,-/noć/noć

Promjena posteljine tijekom boravka € 15,- jednokratno

Minimalni boravak od 7 noćenja vrijedi tijekom cijele godine.



Pažnja: Dolasci su mogući samo subotom!



Obavezna usluga završnog čišćenja od 70 € već je automatski uključena u ukupnu cijenu za traženi period boravka pomoću našeg kalkulatora cijena.



Kućni ljubimci: 1 pas je dopušten (max. visina: 60 cm), nadoplata: 8 € po noćenju. Mačke nisu dopuštene.



Početna posteljina (1 set posteljine i ručnika po osobi) je već uključena; Dodatna izmjena kompleta posteljine: 15€ po osobi



Pozdravljamo vas s 1 bocom vina.

Uvjeti poništenja:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

ostale informacije:

Oprema za bebe koja se sastoji od putnog krevetića i stolice za hranjenje može se dobiti besplatno na zahtjev.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća na lijepoj lokaciji

Proveli smo tjedan dana u "Kleenes Möhlenhuusu" za Novu godinu; bilo je sjajno i opuštajuće iskustvo. Kuća/stan vrlo su udobni i od trenutka kad uđete u stan osjećate se kao kod kuće. Sve što vam treba je dostupno, a unutrašnjost ima sjajnu atmosferu i dizajn. Sjajno je vidjeti kako su originalni elementi kuće zadržani. Vrt je vrlo lijep i velik, a naš pas je uživao trčeći po vrtu. Lokacija stana je izvrsna; kratka šetnja do pekarnice ili supermarketa za nabavku potrebnih namirnica. Također je lijepo šetati izvan sela; s malo sreće možete primijetiti neke jelene kako šeću poljima. Plaža je blizu; vožnjom od 5 minuta stižete tamo. "Kleenes Möhlenhuus" je pravi dragulj. Vrlo smo uživali u boravku i već smo planirali naš sljedeći boravak.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća na lijepoj lokaciji

Bili smo tjedan dana u "Kleenes Möhlenhuusu" za Novu godinu; bilo je sjajno i opuštajuće iskustvo. Kuća/stan je vrlo udoban i od trenutka kada uđete u stan osjećate se kao kod kuće. Sve što vam treba je dostupno, a unutrašnjost ima sjajnu atmosferu i dizajn. Super je vidjeti kako su originalni elementi kuće sačuvani. Vrt je vrlo lijep i velik, a naš pas je uživao trčeći po vrtu. Lokacija stana je izvrsna; kratkom šetnjom možete doći do pekarnice ili supermarketa da nabavite potrebne namirnice. Također, šetnja izvan sela od kuće je lijepa; uz malo sreće možete primijetiti kojeg jelena koji šeta po poljima. Plaža je blizu; vožnja od 5 minuta vas tamo dovede. "Kleenes Möhlenhuus" je apsolutni dragulj. Vrlo smo uživali u boravku i već smo planirali naš sljedeći boravak.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća na lijepoj lokaciji

Odsjeli smo u "Kleenes Möhlenhuus" tjedan dana tijekom Nove godine; bilo je to sjajno i opuštajuće iskustvo.

Kuća/stan je vrlo ugodan i od trenutka kada uđete u stan osjećate se kao kod kuće. Sve što trebate je dostupno, a interijer ima izvrsnu atmosferu i dizajn. Sjajno je vidjeti kako su originalni elementi kuće zadržani. Vrt je jako lijep i velik, a naš pas je uživao trčati kroz vrt.

Lokacija apartmana je izvrsna; kratka je šetnja do pekare ili supermarketa kako biste nabavili potrebne namirnice. Također je lijepo hodati od kuće izvan sela; uz malo sreće uočite neke od jelena kako šetaju poljima. Plaža je u blizini; 5 minuta vožnje stiže vas tamo.

"Kleenes Möhlenhuus" je apsolutni dragulj. Jako smo uživali u našem boravku i već smo isplanirali sljedeći boravak.

Gast vom Bodensee

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajno.

Apartman za odmor je prekrasno uređen, jako čist i odmah se osjećate ugodno! Dobrodošlica je vrlo srdačna i uvijek ste najbolje savjetovani ako imate pitanja. Rado se vraćamo! Hvala!


kontakt

Tvrtka DESIGNER TOURS

Tražite savršen smještaj za najljepše dane u godini? Onda ste došli na pravo mjesto! Osobno pregledavamo sve nekretnine za odmor i ocjenjujemo ih u skladu s DTV smjernicama. Za svakoga ponešto, bilo da se radi o malo jeftinijem apartmanu, kući za odmor višeg standarda ili luksuznoj kući za odmor na samoj plaži, pronaći ćete to ovdje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 101882

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/101882.htm


«Kleenes Möhlenhuus» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina