Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Oberarnsdorf

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ovaj jedinstveni apartman za odmor nalazi se na 1. katu kuće s tri obitelji na mirnoj lokaciji na rubu mjesta u Wachauu neposredno na Dunavu. Osvijetljen, udoban stan s modernim otvorenim tlocrtom nudi boravak na 3 etaže: hodnik, kupaonica / WC, kuhinja i blagovaonica su na jednoj razini, 3 stepenice niže je dnevni boravak s udobnim kožnim kaučem i foteljom za opuštanje sa stolicom (zajedno oko 35 m² stambenog prostora) i spiralnim stubištem vodi do spavaćeg prostora pod krovom (približno 15 m² podne površine). Kuhinja / blagovaonica opremljena je moderno opremljenom kuhinjom i udobnom kutnom klupom. Iz blagovaonice - ovisno o tome koje sjedište odaberete - imate pogled na našu lokalnu planinu, dolinu Dunava uzvodno ili, preko balkona, izravno na Dunav. Stan smo s ljubavlju opremili visokokvalitetnim namještajem. U hladnijim danima naše podno grijanje uključuje se automatski, tako da uvijek imate ugodnu klimu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 125 km Wien-Schwechat

125 km

Kolodvor 20 km Krems

20 km

Izlaz s autoceste 17 km Melk

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartmani za odmor koji se nalaze izravno na Dunavu apsolutna su rijetkost u Wachauu. Kod nas možete uživati u pogledu na Dunav s balkona, kao i iz vrta. Ako promatrate brojne brodove i kako vam detalji nisu skriveni, dalekozor vam je na raspolaganju. Selo Oberarnsdorf dio je općine Rossatz-Arnsdorf i nalazi se usred Wachaua na oko 200 m nadmorske visine na južnoj obali Dunava. Od Oberarnsdorfa nizvodno (1 km) trajekt vas vodi do Spitza na lijevoj obali Dunava. Oberarnsdorf nalazi se na saveznoj autocesti 33, do nas možete doći autom putem autoceste (A1), izlaz Melk (17 km) ili s istoka preko Kremsa ili Mauterna (20 km). Postoji i nekoliko vinskih konoba. Naša se kuća nalazi na zapadnoj periferiji Oberarnsdorfa, uz glavnu cestu, izravno na Dunavu. Od Dunava nas dijeli samo zaštita od poplava izgrađena 2011./2012. I biciklistička staza Passau-Beč koja prolazi izvan ovog zida za zaštitu od poplava i nalazi se oko 2,5 m ispod razine našeg imanja. Nekretnina se stoga ne vidi s biciklističke staze.

Mjesto svjetske baštine Wachau i klima:
Dunav teče 2850 km diljem Europe, dionica između Melka i Kremsa duga je samo 36 km: Wachau. Tri su razloga bila odlučujuća za imenovanje ovog jedinstvenog krajolika UNESCO -vom svjetskom baštinom: slobodni Dunav, raznolike kamene terase vinogradarstva i važni kulturni spomenici. Točno u sredini, gotovo u srcu Wachaua, nalazi se naša kuća s dva apartmana za odmor. Sunčane padine u Wachauu stvaraju idealne uvjete za vinogradarstvo i voćarstvo. Tlo se uglavnom sastoji od istrošenih primarnih stijenskih tla na strmim padinama, pomiješanih s lesom na nižim uzvisinama. Kamene terase su tipične. Podnožja tople panonske klime protežu se od istoka do Wachaua, sa zapada dolaze podnožja umjerenog, atlantskog zraka. Ova interakcija osigurava stalnu cirkulaciju zraka, što ima značajan utjecaj na formiranje buketa vina i omogućuje procvat mnogih vrsta voća (marelice, trešnje, breskve, jabuke, kruške).

Središnje mjesto u Donjoj Austriji:
Wachau je prilično centralno smješten u Donjoj Austriji. Od nas možete stići u Beč za otprilike 1 sat, Krems i Melk za otprilike 20 minuta svaki ili se preporučuju izleti u Waldviertel ili Weinviertel, kao i u južnu Donju Austriju, do istočnih podnožja Alpa. Ili možete uživati u danu uz izlet brodom. U stanu ima mnogo prijedloga s izletničkim odredištima i vodičima za pješačenje. Da biste vidjeli sve ovo, morate ostati dugo - ili se često vraćati!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedene cijene uključuju dodatne troškove (struja, voda, grijanje) i porez na promet. Porez na noćenje od 1,60 EUR po osobi / noći plaća se općini.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung/Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises (jeweils ohne ).

ostale informacije:

Ne možete samo biciklirati biciklističkom stazom uz Dunav daleko od prometa, već možete i dugo hodati, trčati, hodati, rolati. U Wachauu postoje i pješačke staze (od kojih su neke vrlo izazovne). Ovdje treba spomenuti Stazu svjetske baštine kao reprezentativnu za mnoge. Bez obzira na to kada dođete, Wachau je uvijek vrijedan putovanja. Evo samo nekoliko vrhunaca u najvećoj austrijskoj zajednici koja se bavi uzgojem marelica: sredinom / krajem ožujka za cvijet marelice, koji prekriva dolinu Dunava s mirisnim, bijelim oblakom cvijeća, za vinsko proljeće (1. svibnja za vikend), proslave solsticija u lipnju, za berbu marelica *) otprilike sredinom srpnja s raznim festivalima na temu "marelice", za berbu grožđa u jesen, brojne kulturne znamenitosti i događaje koji se ovdje ne mogu navesti zbog nedostatka prostor.

*) Marelice su marelice, Wachau marelice su posebne po aromi i okusu i svaki gost po dolasku dobije čašu domaćeg džema od marelica - do isteka zaliha!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Andreas J. iz/od 24837 Schleswig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo visoka razina udobnosti

Domaćini su izuzetno savjesni, mislili su na sve. Čak su nam obojici stanara prepustili veliki stan po cijeni manjeg jer je trebao iznenađujući posao. Seosko okruženje je vrlo mirno i privlačno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2018

J. und C. B. iz/od 46539 Dinslaken

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

ljetni praznici

Vrlo lijep, potpuno namješten apartman za odmor za 2 osobe, miran, a opet centralno smješten za istraživanje Wachaua automobilom, biciklom ili planinarenjem. Ljubazni domaćini koji su već mislili na sve - samo spakirajte svoje torbe, dođite i uživajte. Osjećali smo se potpuno ugodno 10 dana.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

svibanj 2018

Hans-Jörg S. iz/od 04509 Delitzsch

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Biciklistički i pješački odmor

Idealna lokacija za korištenje Dunavske biciklističke staze; Pješačenja i izleti u obližnja mjesta.
Doživjeli smo 2 prekrasna tjedna u vrlo kvalitetnom i s ljubavlju namještenom apartmanu koji nije ostavio ništa za poželjeti. Velika pohvala ide ljubaznim domaćinima koji su od prvog dana bili uz nas svojom srdačnom osobnošću i mnoštvom savjeta i prijedloga za izlete u Wachau.

Preporučeno za: Kultura & obilasci


kontakt

gospođa C. Sommer

gospođa C. Sommer

Dragi potencijalni kupci našeg apartmana za odmor, Ovaj stan iznajmljujemo dugi niz godina, neprestano se renoviramo i ulažemo u nove zgrade kako bi stan bio ažuran, a našim gostima što ugodnije, uostalom praznici su najdragocjenije doba godine. Ti su napori već nagrađeni brojnim recenzijama na drugom portalu za rezervacije (svaka s najvišom ocjenom od 5 zvjezdica). Ovaj portal također naplaćuje gostima znatne naknade za rezervacije, pa smo odlučili ne podržati ovaj poslovni model i svoju kuću za odmor ponuditi u budućnosti putem drugih kanala prodaje. Vrlo rado ćemo vas ugostiti kao naše goste. Lijepi Pozdrav Christine Sommer


Dalji smještaji od gospođa C. Sommer


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 103152

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/103152.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Oberarnsdorf» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina