Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Oberarnsdorf

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 6 godina online



Opis

Potpuno novo namješten apartman za odmor nalazi se na 1. katu kuće s tri obitelji na mirnoj lokaciji na rubu mjesta u Wachauu, izravno na Dunavu, a prvi je put pušten u rad u ljetnoj sezoni 2013. godine. Udobni apartman s ljubavlju smo opremili visokokvalitetnim namještajem i nudi oko 80 m² prostora za 2 do 4 osobe. Idealan je za parove koji bi htjeli imati malo više prostora oko sebe čak i na odmoru ili koji više vole odvojene spavaće sobe. No, pogodan je i za 2 para koji putuju zajedno. Oprema s podnim grijanjem, koja se automatski uključuje u hladnije dane, uvijek osigurava ugodnu klimu.

Veliki dnevni boravak opremljen je s 2 udobna kožna kauča s kojih možete gledati na Dunav. Veliki televizor s ravnim ekranom i stereo sustav pružaju informacije i zabavu. Iz dnevnog boravka 2 dvokrilna vrata vode na balkon koji se proteže cijelom širinom dnevnog boravka. Ovdje ćete zasigurno provesti mnogo večeri uz čašu dobrog vina dok brodovi prolaze Dunavom. S ljubavlju ćete se toga sjećati i nakon odmora.

Kuhinja s integriranim blagovaonicom za 4 osobe dobro je opremljena hladnjakom / zamrzivačem, perilicom posuđa, keramičkom pločom za kuhanje i pećnicom s nekoliko funkcija, ventilatorom. U ormarićima ima dovoljno mjesta za hranu koju ste ponijeli. S kuhinjskog prozora imate pogled na Spitz s planinom od tisuća kanti i ruševinama stražnje zgrade.

Obje spavaće sobe opremljene su krevetima od punog drveta (nauljenim od jezgre bukve ili bukve obojene trešnjom). Ležeća površina kreveta je 1,80 x 2,00 m, rešetkasti okviri su podesivi u području glave i stopala, a čvrstoća se može individualno prilagoditi. Udobni kreveti opremljeni su visokokvalitetnim madracima, pokrivačima i jastucima za alergije.
Spavaća soba 1 gleda na zapad, spavaća soba 2 na istok.

Kupaonica sa svijetlim dnevnim svjetlom sa krovnim prozorom, opremljena WC -om, kadom sa staklenom tuš kabinom, umivaonikom s ormarićem za ogledala, perilicom rublja i sušilom za kosu. Domaćin osigurava toaletni papir, ručnike i ručnike za kupanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 125 km Wien-Schwechat

125 km

Kolodvor 20 km Krems

20 km

Izlaz s autoceste 17 km Melk

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartmani za odmor koji se nalaze izravno na Dunavu apsolutna su rijetkost u Wachauu. Kod nas možete uživati u pogledu na Dunav s balkona, kao i iz vrta. Ako promatrate brojne brodove i kako vam detalji nisu skriveni, dalekozor vam je na raspolaganju. Mjesto Oberarnsdorf dio je zajednice Rossatz-Arnsdorf i nalazi se usred Wachaua na oko 200 m nadmorske visine na južnoj obali Dunava. Od Oberarnsdorfa nizvodno (1 km) trajekt vas vodi do Spitza na lijevoj obali Dunava. Oberarnsdorf nalazi se na saveznoj autocesti 33, do nas možete doći autom putem autoceste (A1), izlaz Melk (17 km) ili s istoka preko Kremsa ili Mauterna (20 km). Postoji i nekoliko vinskih konoba. Naša se kuća nalazi na zapadnoj periferiji Oberarnsdorfa, uz glavnu cestu, izravno na Dunavu. Od Dunava nas dijeli samo zaštita od poplava izgrađena 2011./2012. I biciklistička staza Passau-Beč koja prolazi izvan ovog zida za zaštitu od poplava i nalazi se oko 2,5 m ispod razine našeg imanja. Nekretnina se stoga ne vidi s biciklističke staze.

Mjesto svjetske baštine Wachau i klima:
Dunav teče 2850 km diljem Europe, dionica između Melka i Kremsa duga je samo 36 km: Wachau. Tri su razloga bila odlučujuća za imenovanje ovog jedinstvenog krajolika UNESCO -vom svjetskom baštinom: slobodni Dunav, raznolike kamene terase vinogradarstva i važni kulturni spomenici. Točno u sredini, gotovo u srcu Wachaua, nalazi se naša kuća s dva apartmana za odmor. Sunčane padine u Wachauu stvaraju idealne uvjete za vinogradarstvo i voćarstvo. Tlo se uglavnom sastoji od istrošenih primarnih stijenskih tla na strmim padinama, pomiješanih s lesom na nižim uzvisinama. Kamene terase su tipične. Podnožja tople panonske klime protežu se od istoka do Wachaua, sa zapada dolaze podnožja umjerenog, atlantskog zraka. Ova interakcija osigurava stalnu cirkulaciju zraka, što ima značajan utjecaj na formiranje buketa vina i omogućuje procvat mnogih vrsta voća (marelice, trešnje, breskve, jabuke, kruške).

Središnje mjesto u Donjoj Austriji:
Wachau je prilično centralno smješten u Donjoj Austriji. Do Beča možete doći za otprilike 1 sat, Krems i Melk za otprilike 20 minuta svaki ili se preporučuju izleti u Waldviertel ili Weinviertel, kao i u južnu Donju Austriju, do istočnih podnožja Alpa. Ili možete uživati u danu uz izlet brodom. U stanu ima mnogo prijedloga s izletničkim odredištima i vodičima za pješačenje. Da biste vidjeli sve ovo, morate ostati dugo - ili se često vraćati!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedene cijene uključuju dodatne troškove (struja, voda, grijanje) i porez na promet. Porez na noćenje od 1,60 EUR po osobi / noći plaća se općini.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung/Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises (jeweils ohne ).

ostale informacije:

Ne možete samo biciklirati biciklističkom stazom uz Dunav daleko od prometa, već možete i dugo hodati, trčati, hodati, rolati. U Wachauu postoje i pješačke staze (od kojih su neke vrlo izazovne). Ovdje treba spomenuti Stazu svjetske baštine kao reprezentativnu za mnoge. Bez obzira na to kada dođete, Wachau je uvijek vrijedan putovanja. Evo samo nekoliko vrhunaca u najvećoj austrijskoj zajednici koja se bavi uzgojem marelica: sredinom / krajem ožujka za cvijet marelice, koji prekriva dolinu Dunava s mirisnim, bijelim oblakom cvijeća, za vinsko proljeće (1. svibnja za vikend), proslave solsticija u lipnju, za berbu marelica *) otprilike sredinom srpnja s raznim festivalima na temu "marelice", za berbu grožđa u jesen, brojne kulturne znamenitosti i događaje koji se ovdje ne mogu navesti zbog nedostatka prostor.

Golf: Donja Austrija je austrijska država s najgušćim rasponom golf terena. Ispod je samo nekoliko primjera s udaljenostima: Lengenfeld (cca 30 km), Schloss Ernegg (cca 55 km), St. Pölten (cca 35 km), Ottenstein (cca 60 km), Maria Taferl (cca 33 km) km).


*) Marelice su marelice, Wachau marelice su posebne po aromi i okusu, a naši gosti po dolasku dobivaju čašu domaćeg džema od marelica - do isteka zaliha!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Karin und Bernd iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nezaboravan boravak u čarobnom apartmanu br. 2 gospođe Christine Sommer u Oberarnsdorfu Wachau.

Mi, Bernd i Karin imali smo sreću provesti naš odmor po više puta u apartmanu broj 2 gospođe Christine Sommer u Oberarnsdorf Wachau. Od početka do kraja naše iskustvo bilo je fantastično. Taj apartman, zajedno s toplom dobrodošlicom gospođe Sommer, učinio je naš boravak nezaboravnim.
Već pri našem dolasku, gospođa Sommer nas je srdačno dočekala raširenih ruku. Njezin topao osmijeh i prijateljski stav su nas odmah osjećali dobrodošlima. Ponosno nas je odvela u apartman broj 2, koji je iznad naših očekivanja. Namještaj je bio stilski i ugodan, a sve je bilo besprijekorno čisto. Bilo je očito da je gospođa Sommer uložila puno ljubavi i pažnje u svaki detalj apartmana.
Oprema ovog apartmana bila je vrhunska. Kuhinja je bila potpuno opremljena modernim uređajima i priborom, što nam je omogućilo da bez problema pripremamo svoje obroke. Dnevna soba je bila ugodno uređena i pozivala je na opuštanje. Spavaća soba je pružila ugodan san uz udoban krevet. Kupaonica je bila prostrana i opremljena kadom i tušem. Osjećali smo se kao kod kuće!
Lokacija apartmana bila je jednostavno očaravajuća, direktni pogled na Dunav udaljen 30 metara. Oberarnsdorf / Wachau je idilično selo okruženo slikovitom prirodom. Vinogradi i Dunav u blizini su nam pružili mnoge mogućnosti za šetnje i istraživanja. Svaki dan uživali smo sjedeći na balkonu apartmana i divili se prekrasnom pogledu.
Gospođa Sommer je bila izvanredna domaćica. Uvijek je bila tu za nas, kako bi se pobrinula da nam ništa ne nedostaje. Njene preporuke za izlete i restorane bile su izvrsne. Poznavala je područje kao dlan svoje ruke. Hvala vam puno, gospođo Sommer, za ovaj nezaboravan odmor!
Lijepi pozdrav,
Karin i Bernd

Preporučeno za: Starije osobe

lipanj 2019

Andreas J. iz/od D-24837 Schleswig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno prijateljski

Već smo s interneta znali da ovo mjesto neće biti loše. Ali kad nam je ljubazni gazda čak dao bolji smještaj po dogovorenoj cijeni (malo slučajno), bili smo potpuno oduševljeni.
Prostrano, savršeno opremljeno, ukusno.
Selo je jednostavno preslatko.
Hvala gđo Summer

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Sommer:

Wir freuen uns, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben und bedanken uns ganz herzlich für die abgegebene Bewertung. Nachdem in der von Ihnen gebuchten Wohnung 1 eine dringende Reparatur notwendig war, war es für uns selbstverständlich Ihnen als kostenloses Upgrade die größere Wohnung 2 zur Verfügung zu stellen.

Viele Grüße
Christine Sommer


kontakt

gospođa C. Sommer

gospođa C. Sommer

Dragi potencijalni kupci našeg apartmana za odmor, Ovaj stan iznajmljujemo već dugi niz godina, neprestano ga renoviramo i ulažemo u nova ulaganja kako bi stan bio ažuran i našim gostima što ugodniji, uostalom praznici su najdragocjenije doba godine. Ti su napori već nagrađeni brojnim recenzijama na drugom portalu za rezervacije (svaka s najvišom ocjenom od 5 zvjezdica). Ovaj portal također naplaćuje gostima značajne naknade za rezervacije, pa smo odlučili ne podržati ovaj poslovni model i svoju kuću za odmor ponuditi u budućnosti putem drugih kanala prodaje. Vrlo rado ćemo vas ugostiti kao naše goste. Lijepi Pozdrav Christine Sommer


Dalji smještaji od gospođa C. Sommer


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 103889

Posljednje ažuriranje: 14.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/103889.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Oberarnsdorf» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina