Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

kućni morski jež

Njemačka Mecklenburg Zapadno Pomorje Baltičko more Ruegen Jasmund Glowe

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

192 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

192 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Prekrasna, izdašno namještena kuća sa slamnatim krovom Seeigel nalazi se u državnom odmaralištu Glowe na otoku Rügenu u mirnom dijelu grada zaštićenom od vjetra, nedaleko od plaže i luke. Kuća se nalazi na krajnjoj parceli točno na rubu šume u novoizgrađenom Ostseepark Glowe. Lokacija kuće više će nego nadoknaditi najdužu vožnju do turističkog parka. Kada uđete na imanje od približno 1100 m², uronite u drugi svijet. Na zapadu se pruža pogled na izvorne travnjake s velikim grmovima krkavine. Ovdje možete doživjeti prekrasne zalaske sunca na terasi. Terasa okrenuta prema jugu poziva vas na doručak na otvorenom. Velike udaljenosti do susjednih nekretnina jamče vam mir i tišinu koji su vam potrebni za opuštanje. Ležaljke na zelenim površinama pozivaju na opuštanje. Počastite se dobrom knjigom, čašom vina ili samo suncem. Ležaljka za plažu pomoći će vam da uživate u prirodi po hladnijem vremenu. Grabove živice ne ograničavaju, već izazivaju znatiželju što se iza njih krije, idealne za dječju igru skrivača. Stol za stolni tenis potiče vježbanje na svježem zraku, au mirnim vremenima divlji susjedi, poput zečeva i jelena, pružaju raznolikost na posjedu.



Kuća Seeigel ima stambeni prostor od oko 150 m², moderna je i pogodna za obitelj, uglavnom namještena u stilu seoske kuće. Ovdje ćete se osjećati kao kod kuće, bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Kuća je građena i namještena u skladu s tim. Koncept morskog ježinca odgovara obiteljima koje žele ljetovati više generacija. Kupaonica u prizemlju je prilagođena osobama s invaliditetom. Spavaća soba i radna soba u prizemlju čine naporno penjanje stepenicama nepotrebnim ako je potrebno. Na katu se nalaze još tri spavaće sobe sa ukupno šest ležaja. Dvije spavaće sobe su opremljene bračnim krevetima. Putni krevetići također se mogu postaviti u ove sobe ako je potrebno. Jedna soba je predviđena kao dječja i opremljena je s dva kreveta koji se mogu postaviti prema vašim potrebama. U preuređenom potkrovlju nalazi se dnevni/spavaći prostor s dva dodatna kreveta koja se mogu složiti. Svi kreveti opremljeni su visokokvalitetnim madracima. U bračnim krevetima madraci imaju različite stupnjeve tvrdoće kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zadovoljili vaše potrebe. Tijekom boravka na zadnjem katu dostupna vam je druga visokokvalitetna kupaonica s kadom, walk-in tušem i duplim umivaonikom.



Ugodan dnevni boravak s kaminom i blagovaonicom poziva sve na zajedničko druženje. U bogato opremljenoj kuhinji možete zajedno pripremati delicije. Kuća također nudi mnoga mjesta za opuštanje u manjim grupama ili sami. Svaka soba ima stol i stolice, a udoban tapecirani namještaj poziva vas da se zadržite na svakom katu. Ako je vrijeme lijepo, na raspolaganju su dvije terase, svaka sa stolom i 4 ili 9 vrtnih stolica.



Kuća ima opsežnu knjižnicu u kojoj ste dobrodošli pregledavati. Igre, igračke, DVD-i i mnoge audio knjige također su vam dostupne. Naravno, kuća za odmor uključuje i perilicu rublja, sušilicu rublja, pristup internetu putem LAN/WLAN-a, dvije visoke stolice, putni krevetić, radio, LCD TV u dnevnom boravku i još jedan LCD TV u potkrovlju.



Tri parkirna mjesta nalaze se neposredno na posjedu. U kući za odmor nalazi se stalak za bicikle. Za roštilj je na raspolaganju vrtni roštilj s bogatim priborom za roštilj. Kuća je za nepušače i pogodna je za alergičare. Stoga je potpuno popločan i kućni ljubimci nisu dopušteni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 180 km Rostock Laage

180 km

Kolodvor 9 km Sagard

9 km

Izlaz s autoceste 40 km Stralsund

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Državno odobreno odmaralište »Glowe nalazi se na sjeveru »otoka Rügen, na Schaabeu, između Baltičkog mora na sjeveru i Velikog Jasmunder Boddena na jugu. Kuća za odmor Seeigel nalazi se na samom rubu šume u parku Ostseepark Glowe. Istočno od Glowea nalazi se Nacionalni park Jasmund. Oko 8 km duga, fina, široka pješčana plaža Schaabe proteže se prema zapadu i mnogi je smatraju najljepšom plažom na Rügenu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

po želji rezervirati:

Posteljina po osobi: €17,85

Paket ručnika po osobi 1 ručnik za kupanje, 2 ručnika za ruke: 11,90 €

Paket pranja rublja po osobi 1 posteljina, 1 ručnik za kupanje, 2 ručnika za ruke: 29,75 €

WiFi: 10,00 €

Boravišna pristojba se plaća u gotovini na licu mjesta

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Sunčani Rügen je najveći otok u Njemačkoj. Leži uz pomeransku obalu Baltičkog mora u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju. "Vrata" otoka Rügen je prekrasan hanzeatski grad Stralsund. Od Stralsunda, otok je povezan s kopnom branom Rügen i mostom Rügen. Hladna obala otoka snažno je razdijeljena mnogim zaljevima (Bodden ili Wieken), poluotocima i rtovima.

Rügen je jedno od turističkih uporišta u Njemačkoj. Otok je popularan među turistima zbog raznolikog krajolika i dugih, finih pješčanih plaža, stoga ne čudi da se na otoku svake godine ostvari oko četvrtina svih noćenja u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju.

Najvažnija odmarališta su Binz, Sellin i Göhren, kao i Sassnitz i Glowe kao odmarališta s državnim odobrenjem. Osim kupališnog turizma, jedinstveni prirodni i kulturni krajolik Rügena također privlači turiste. Uz klasične znamenitosti kao što su rt Arkona, hridi od krede, ljetovalište KdF u Prori, lovačka kuća Granitz ili klasicističke građevine Putbusa, Störtebeker Festival u Ralswieku već nekoliko godina uživa veliku popularnost. Nacionalni park Jasmund nalazi se na poluotoku Jasmund, s prostranim bukovim šumama Stubnitz i poznatim liticama od krede.

Između Jasmunda i Wittowa, u sjevernom dijelu Rügena, smjestilo se nekadašnje ribarsko selo Glowe koje svake godine privlači brojne turiste svojom bijelom pješčanom plažom dugom oko 8 km.



Popularno ljetovalište s izravnim pogledom na Cape Arkona svojim posjetiteljima nudi razne restorane, slastičarne, pušnice za ribu, pekare i supermarket sa svime što vam je potrebno na odmoru.



Tijekom sezone brojna događanja za velike i male goste odvijaju se na Kurplatzu direktno na plaži u Glowe.



Glowe ima dobre veze sa sustavom javnog prijevoza i gostima nudi širok izbor aktivnosti kao što su jahanje, zmajarenje, jedrenje na dasci, jedrenje, planinarenje i ture dubokog mora i ribolova u Boddenu.



Preporučujemo biciklističku turu od Glowea do Vitta i dalje do Cape Arkone. Staza u početku vodi kroz borovu šumu Schaabea, a zatim uz visoke obale Tromper Wieka, pokraj impozantnog groba iz kamenog doba i mnogih pogleda na Baltičko more. Priuštite si odmor u Gooru "The little rest". Ovdje ćete pronaći domaće kolače i kavu te spektakularan pogled na more prema Glowe.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2017

Sabine S. iz/od 26624 Südbrookmerland

4,8
5 5 5 4

Ferienhaus nur zu Empfehlen

Wir waren mit einer Gruppe von 9 Frauen im Juni für 4 Tage hier im Haus war alles so wie es auf den Bildern zusehen ist .Die Schlüsselübergabe klappte reibungslos.Der Strand und Einkaufsmöglichkeiten sind fußläufig zu erreichen (wenn man gut zu Fuß ist ) ansonsten mit dem Auto Parkplätze überall vorhanden. auch die Lage, mit dem Auto konnte man alles gut und schnell erreichen. Wir haben hier ein sehr schönes Wochenende verbracht.Sehr zu empfehlen

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Flath & Kunze GbR
gospodin T. Flath

gospodin T. Flath

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 103333

Posljednje ažuriranje: 05.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/103333.htm

Gospodin Thomas Flath

Nonnenstraße 11

04229 Leipzig

0049 341 480 60 63

0049 341 92 61 607

232/153/01001


«kućni morski jež» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina