Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Baltic Sea Beach

Otok Ruegen u Baltičkom moru

maks.  8   Gosta/Gostiju
154m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
154m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

132 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

132 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Naša novoizgrađena kuća na plaži Baltičkog mora iznajmljena je tijekom cijele godine prvi put u sezoni 2013!



Na ulazu u Schaabe, kopneni jezik između poluotoka Jasmund i Wittow, naša je slamnata kućica savršeno okrenuta prema jugu na blagoj uzvisini točno na rubu šume. Okruženi vodom s tri strane i samo 800 metara od Baltičkog mora, doslovno možete osjetiti miris mora.



Opis kuće:



U prizemlje se ulazi kroz prostrani hodnik na koji se nastavljaju ostava, gostinjska kupaonica sa saunom i zasebnim wc-om te dnevni dio s blagovaonicom, kuhinjom i prostorom za sjedenje s TV-om. Ugodan kamin i ukusan namještaj izrađen od masivnog namještaja od tikovine osiguravaju ugodne sate.



Prostran i osvijetljen dnevni boravak s otvorenom kuhinjom u prizemlju mjeri više od 50 m².



Na katu su četiri spavaće sobe s osam kreveta i puno prostora za obitelji ili parove koji putuju zajedno.



Dvije kupaonice (u prizemlju i na katu) s tušem i kadom u razini poda osiguravaju da ujutro nema prometnih gužvi. U prizemlju se nalazi i zaseban wc te finska sauna.



Kuhinjska oprema s granitnom radnom pločom, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, brojnim električnim aparatima i prostranim zamrzivačem ne ostavlja ništa nepoželjnim.



Za ribiče među gostima tu je drugi zamrzivač i higijenski stol za filetiranje s radnom plohom od nehrđajućeg čelika u vrtnoj kućici.



Za zabavu su vam na raspolaganju knjige, satelitska TV s Blue-Ray playerom i surround zvukom, DVD-ovi i igre.



Možete se opustiti u miru i tišini na terasi ili u ležaljci za plažu dok naši mali gosti istražuju prostrani vrt s izravnim pristupom šumi ili grade svoje dvorce u pravom pijesku Baltičkog mora u velikoj igraonici s pijeskom.



Svojim pomorskim štihom kuća zrači mirom, a zahvaljujući svom položaju na rubu šume jamči opuštanje daleko od svakodnevnog turizma.



Za vas smo na našoj web stranici sakupili više informacija i brojne zanimljive poveznice o otoku Rügen.





Vlasništvo:



Imanje od 1300 m² sa savršenom južnom orijentacijom i izravnim pristupom šumi raj je za goste svih uzrasta. Imanje, smješteno na južnom rubu naselja na blagoj uzvisini, nalazi se na kraju prometno mirne slijepe ulice, toliko tihe da će vas u ranim jutarnjim satima posjetiti jeleni iz okolice šume u vrtu.



Vaša se djeca mogu sigurno igrati ili istraživati šumu dok vi uživate u sunčanom položaju našeg vrta. Ono što je neobično za područje kuća za odmor je prostrana i otvorena lokacija nekretnine uz šumu sa samo dva izravna susjeda.

Na imanju se nalaze dva parkirna mjesta za vaše automobile, a pored kuće nalazi se mala drvena kućica za odlaganje vaših bicikala ili sportske opreme. Na južnoj terasi kuće imate direktno sunce cijeli dan, a navečer možete uživati u zalascima sunca iznad našeg susjednog otoka Hiddensee.





Prizemlje:



U prizemlje se ulazi kroz prostrani hodnik s izravnim pristupom dnevnom boravku i blagovaonici površine 50 m² južno orijentirane. Svjetlom obasjan dnevni dio povezan je s terasom i vrtom preko pet velikih francuskih vrata, tako da vanjski dio s vrtnom garniturom za lijepog vremena izgleda kao dio stana.

U samom dnevnom boravku ukusan namještaj od masivnog namještaja od tikovine u tradicionalnim oblicima dočarava miran ugođaj. Osim teškog stola od tikovine za osam osoba i komode u istočnom dijelu zgrade, tu je i udoban tapecirani prostor za sjedenje s dva recamiera za opuštanje ispred kamina na zapadnom kraju prostorije.

U polici s knjigama pronaći ćete literaturu, društvene igre i glazbene snimke. Svatko tko traži uzbudljivu zabavu može uživati u filmu iz naše video kolekcije ili televiziji visoke razlučivosti na sustavu kućnog kina. Uz 42-inčni HD LED ravni ekran i Blue Ray player sa surround zvukom, tehnički ste u tijeku.



Također u prizemlju ćete pronaći drugu tuš kabinu s odvojenim WC-om za goste i finsku saunu, koja se naravno može koristiti bez ograničenja i besplatno.





Prvi kat:



Stubište od bukovog drveta vodi na galeriju na katu. Iz hodnika s lučnim prozorom i prostorom za čitanje dolazi se do kupaonice s dvostrukim umivaonikom, tušem i kadom u razini poda, kao i do dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i još dvije spavaće sobe s krevetima za jednu osobu.



Svi kreveti opremljeni su opružnim drvenim okvirima koji su podesivi u uzglavnom i nožnom dijelu te čvrstoći. Brendirani madraci sa znakom odobrenja su srednje tvrdi i imaju ljetnu i zimsku stranu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 160 km Rostock-Laage

160 km

Kolodvor 10 km Sagard

10 km

Izlaz s autoceste 40 km Samtens

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se daleko od užurbanog centra grada na blagoj uzvisini na periferiji Glowe. Naše prostrano šumsko imanje u apsolutnoj južnoj ekspoziciji jamči potreban mir i privatnost za opuštajući odmor. Unatoč tome, imate najdužu pješčanu plažu na otoku i sve sadržaje, trgovine i restorane turističkog naselja Glowe nadomak pješice, a ne morate bez svježih peciva iz pekare. U Gloweu se možete opustiti u bilo koje doba godine. U ljeto i ranu jesen obližnje Baltičko more poziva na kupanje. Jedinstvena, netaknuta pješčana plaža Schaabe i veličanstvene borove šume koje se protežu od plaže Baltičkog mora do Boddena omogućuju planinarenje bogato događajima u svako godišnje doba. Dobro razvijene biciklističke staze u obližnjem Nacionalnom parku Jasmund, obala od krede, rt Arkona i druge znamenitosti na otoku omogućuju aktivan odmor. Jedinstveni krajolik otoka Rügen i šarm njegove prirode ostavljaju nezaboravne dojmove, ne samo za ljubitelje prirode i kulture.



Glowe se nalazi direktno na finoj pješčanoj plaži Tromper Wiek s pogledom na svjetionike na rtu Arkona. Tu je šetnica uz plažu s lječilišnim trgom i novonastalim lječilišnim parkom s velikim igralištem za djecu. Osim nekoliko lijepih kafića i restorana, Glowe nudi nekoliko trgovina, veliki supermarket, pušnice za ribu i štandove sa svježim voćem i povrćem unutar pješačke udaljenosti od naše kuće za odmor, tako da ste dobro zbrinuti čak i bez automobila.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dolazak i odlazak po mogućnosti subotom.



Kako bismo omogućili najam za male grupe, naše osnovne cijene vrijede za popunjenost od 4 osobe na odmoru. Svaka dodatna osoba naplaćuje se 10 € po danu. Dječji krevetići, stolice za hranjenje i stubište uključeni su u cijenu najma, kao i neograničeno korištenje saune, perilice rublja, sušilice rublja, pristup internetu putem WLAN-a i korištenje telefona.



Obično naša kućna uprava radi temeljito čišćenje kuće za vas (troškovi: 150 EUR). Vašu potrošnju električne energije obračunavamo po cijeni koštanja (0,35 EUR/KWH) prema stanju brojila. Prilikom potpisivanja ugovora o najmu naplaćujemo depozit od 300 EUR. To ćemo vam nadoknaditi odmah nakon vašeg odlaska minus troškove električne energije.

Uvjeti poništenja:

  • Stornogebühren -bis 84 Tage vor Mietbeginn: 10 % -bis 56 Tage vor Mietbeginn: 30 % -bis 42 Tage vor Mietbeginn: 60 % -bis 28 Tage vor Mietbeginn: 90 % -später als 28 Tage vor Anreise 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Detaljne informacije o kući i prostoru kao i dnevno ažurirani plan useljivosti možete pronaći na našoj web stranici:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2012

Ostseefan iz/od Hanau

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar gelegenes Reetdachhaus mit außergewönlicher Ausstattung

Vielen Dank für den herrlichen Urlaub in Ihrem ganz und gar außergewöhnlichen Ferienhaus! Überall im Haus spürt man mit wie viel Liebe zum Detail und gestalterischem Feingefühl die Ausstattung gewählt wurde. Nirgendwo wirkt das Haus überladen und die mit Bedacht gewählte Dekoration erzeugt im Zusammenspiel mit den massiven Teakmöbeln eine wunderbare Leichtigkeit in den lichtdurchfluteten Räumen. Dies setzt sich fort im zweifellos schönsten Garten der ganzen Ferienhausanlage. Die Anlage mit für Rügen landschaftstypischen Kopfweiden, Silberkiefern, Sanddorn und vielen Wildrosen ist eine Augenweide und geht nahtlos in die angrenzenden Wälder über. In einer so harmonischen Umgebung muss man einfach zur Ruhe kommen. Das „Highlight“ für unsere Kleinen war der große, mit eiszeitlichen Findlingen gestaltete Sandspielbereich.
Besonders gefallen hat uns auch Ihre Ausstattung des Hauses mit vielen Kleinigkeiten des täglichen Bedarfs, insbesondere in der Küche. In anderen Ferienhäusern begann unser Urlaub meist mit einem Großeinkauf für Küche und Bäder. Hier benötigten wir nur ein paar Lebensmittel und waren schon gleich zuhause. Überall spürt man, dass dieses Haus mit viel Herzblut, Freude und gutem Geschmack ausgestattet wurde. Wir hoffen sehr, dass alle Ihre Gäste das zu schätzen wissen und dieses Kleinod noch lange so erhalten bleibt. Herzlichen Dank auch für Ihre immer freundliche und kompetente Unterstützung, wir kommen bestimmt bald wieder!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Sehr ruhige Lage direkt am Wald. Trotzdem ist das Ortszentrum mit Restaurants, Geschäften und dem Hauptstrand nur einen kurzen Spaziergang entfernt.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: In Glowe beginnt der schönste, 12 Km lange, Sandstrand der Insel. Die Natur ist einfach grandios: riesige Wälder und herrliche Uferwege an den Küsten bieten sich für Wanderungen oder Radtouren an. Die Kreideküste, die Unesco Welterbe Buchenwälder der Stubnitz, das Kap Arkona und unzähliche kleine und große Sehenswürdigkeiten lassen keine Langeweile aufkommen.

Mogućnosti za kupovinu: In ca. 600 Meter Entfernung gibt es einen großen Supermarkt, Obst- und Gemüsehändler, Bäckerei, Fischverkauf und -Imbiss, Getränkemarkt und vieles mehr. Tankstellen, Banken und kleinere Kaufhäuser findet man in den Nachbarorten.


kontakt

gospodin R. Kleinschmidt

gospodin R. Kleinschmidt

S kućom od slamnatog krova ispunili smo dugogodišnji san i opremili je sami s puno srca i duše. Kuća i vrt su stoga vrlo individualni i nadamo se da će vam se svidjeti koliko i nama. Petra i Reinhard Kleinschmidt


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 49898

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 11 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/49898.htm

Gospodin Reinhard Kleinschmidt

Am Bruchacker 5

63526 Erlensee

+496163902131


«Kuća Baltic Sea Beach» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina