Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

kuća CORDOBA

Andaluzija, Costa del Sol u južnoj Španjolskoj, Axarguia, blizu Malage, istočno od Malage

maks.  3   Gosta/Gostiju
58m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
58m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Udoban, moderno uređen apartman za 2-3 osobe (mogućnost postavljanja 1 pomoćnog ležaja) s pogledom na planine i djelomičnim pogledom na more i jutarnjim suncem idealan je za ugodan odmor. Sastoji se od: 1 dnevnog boravka s integriranom kuhinjom, 1 spavaće sobe, 1 kupaonice/tuš/wc i velikog balkona.

DNEVNI BORAVAK je opremljen 1 zidnom garniturom od ružinog drveta, 1 stolićem za kavu, 1 foteljom, 1 pomoćnim stolićem, raznim svjetiljkama, 1 perilicom za strop, 1 ventilatorom, SAT/TV-om s 32" ravnim ekranom sa zvučnom trakom, WLAN ruterom, klima uređajem s grijanje.

SPAVAĆA SOBA s 2 velika kreveta i srednje tvrdim madracima, 1 veliki ormar s dovoljno prostora za vaše stvari, 1 veliko ogledalo, 1 komoda, 2 stolice, 2 noćna ormarića s lampama, 2 zidne lampe, 1 stropni ventilator

KUPAONICA/DU/WC sa DU kabinom, perilica rublja, električni bojler, ormarić sa ogledalom s rasvjetom, stropna rasvjeta, infracrvena grijalica, staklena polica, sušilo za kosu

BALKON: Na velikom balkonu nalazi se udoban blagovaonski stol s 2 stolice, 1 veliki ormar s usisavačem i stalkom za sušenje prašine i raznim drugim stvarima, 1 mali ormar, glačalo i daska za glačanje.

KUHINJA: sa 4 staklokeramičke ploče za kuhanje, hladnjak-zamrzivač, mikrovalna pećnica s roštiljem, sokovnik, aparat za kavu, kuhalo za vodu, mikser, posuđe + pribor za jelo za 4 osobe

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 50 km Malaga

50 km

Kolodvor 50 km Malaga

50 km

Izlaz s autoceste 2 km Velez Malaga

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan je u Torre del Mar pješačke Avenida ciljeva oko 150 m od plaže. Stan ima jutarnje sunce, s prekrasnim pogledom na planine, a sa djelomičnim pogledom na more.
Nalazi se na 8. katu. (2 lifta). Iza kuće imate privatni teniski teren i veliki bazen + dječji bazen.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U tjednoj stopi, struja paušal od 15 € uključen, on padne na tjedan. Posteljina i ručnici su uključeni, ali mora se očistiti od vas. Rublje je posljednjeg dana uključena je u.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • *** Kostenfreie Stornierung bis 28 Tage vor Check-in *** Bei Stornierungen, die weniger als 28 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 60% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 50% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in erfolgen, sind 100% des Betrages fällig. Ich empfehle den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung !

ostale informacije:

TORRE DEL MAR s cjelogodišnje ugodne klime, nalazi se u samom središtu istočne obale Costa del Sol između Malaga i Nerja. Zračna luka je oko 50 km i lako dostupan putem novog autocesta. Torre del Mar je moderno naselje s elegantnim buticima, trgovinama, bazarima i modernog sportskog marine. Budući da nema velikih hotela, turizam je postavljen na stanovima + bungalovima. Nagrađivani, duga više od 4 km šetnica s velikim parkom poput tropske biljke remenje, mnoge fontane, pješačke staze s palmama, dječja igrališta, zdjele i ostali sportski tereni izabrana je najljepša na Mediteranu. 9 km duga redu na grubo pješčana plaža širine je u rasponu od TORRE DEL MAR između 50-100 m. U plaže Walkweg sada je obnovljen, idealan je za šetače, planinare i trkače.
U mjestu se nalaze supermarketi, trgovački centri, liječnici ( njemačkog govornog područja), bolnica, ljekarne, trgovine drogama, banke, obrtnici za male nezgoda (Schuster, satova, optičari, itd). brojan
Restorani, barovi i kafeterije služe najzahtjevnije nepce, te u svim rasponima cijena. Svaki četvrtak je na tržištu. Poznati posuđe umjetničke, modni nakit, odjeća i koža članaka.
Akcija postoje brojni: surfanje, jedrenje, ronjenje, ronjenje, skijanje jet, banane itd Aguapark, idealan za mlade i stare s mnogim vodenim atrakcijama. Trenutno postoji 12 kina u najveći trgovački centar u regiji ingenio. Ovdje možete kupovati cijeli dan, svatko će pronaći nešto.
Veliki autobusni terminal će donijeti moderne autobuse na svim dijelovima zemlje, Malaga, Nerje, Velez Malaga, Granada, Cordoba, itd
Torre del Mar ima nešto za ponuditi za svakoga, svatko može provesti opuštajući i avanturistički odmor. Želim vam sada u svom planiranju zabave! Vaš KARL - F. ZICKENROTT


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin K. Zickenrott

gospodin K. Zickenrott

Iznajmljujem moj stan sada više od 33 godina i zbog toga imaju puno iskustva sa gostima. Ukoliko je problem dogodi, kao što će vam pomoći da moj drug na licu mjesta. Imam dosta stalnih da je moja apartmana za najam. Za pitanja sam, naravno, uvijek s riječima i djelima. Tijekom mnogo godina sam izgradio uslugu možete koristiti. Ja sam hobi kuhara, to jest, kuham i vole jesti. Zato sam, na primjer, napisao restoran vodič za moje goste, moji gosti ga vole. Torre je kulinarski raj. Osim toga, ja sam sastavio mnogo izleta, okupa, primjerice u vrućim izvorima, u rijeci, ili posjetite jedinu prašumu u Europi, pa čak i uzeti krokodila u naručje, posjetite Flamingo jezera, krajolik kao Arizona posjeta, itd Svaki gost će dobiti ove savjete s njegove knjige ,


Dalji smještaji od gospodin K. Zickenrott


ostale informacije

Broj objekta: 105255

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/105255.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina