Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

kuća Viena

Andaluzija, Costa del Sol u južnoj Španjolskoj, Axarguia, blizu Malage, istočno od Malage

maks.  2   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Apartman VIENA za 2 osobe + 1 beba (mogućnost 1 pomoćnog ležaja), u modernom stilu je vrlo dobro opremljen, s ljubavlju do posljednjeg detalja. Ima 1 veliki dnevni boravak, 1 spavaću sobu, 1 kupaonicu/tuš/wc, 1 odvojenu kuhinju, 1 mali hodnik, 1 veliki otvoreni balkon. Prozori i vrata su u ISO staklu sa komarnicima. Stan je opremljen modernim klimatizacijskim sustavom za hlađenje, odvlaživanje, grijanje.

DNEVNI BORAVAK: Opremljen 1 modernom zidnom jedinicom s velikim SAT/TV ravnim ekranom s približno 100 njemačkih programa, WLAN, 1 kutnom kaučom, 1 sekretaricom s malom uredskom opremom, stolićem za kavu, malim bočnim ormarićem, ventilatorom, stojećim ventilatorom, stalak za novine, stereo sustav, Blu-Ray i DVD player, vremenska stanica, razne lampe,

SPAVAĆA SOBA: Bračni krevet s 2 kreveta za jednu osobu i madracima od lijevane pjene, tvrdi, ekstra visoki, 1 veliki ormar s dovoljno prostora za pohranu, 2 noćna ormarića s lampama, vodilice posvuda

KUHINJA: Nova, vrlo moderna kuhinja s perilicom posuđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje s 4 ploče, pećnicom na udobnom povišenom položaju, ugradbenom mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, sokovnikom, tosterom, štapnim mješačem, kuhalom za vodu, priborom za jelo i posuđem za do 6 osoba, kapci na prozoru,

KUPAONICA: Moderna KUPA/WC/SH s tuš kabinom, ormarićem s ogledalom, policom, sušilom za kosu, perilicom rublja, električnim bojlerom, infracrvenim grijačem

HODNIK: Mali hodnik s ogledalom u punoj veličini i vješalicama za kapute

BALKON: Veliki otvoreni balkon (visoka ograda) s tendom, vrtni namještaj, 2 ležaljke, 1 dodatna vanjska vremenska stanica, 1 veliki ugradbeni ormar s potrepštinama za plažu i kućanstvom kao što su stalak za sušenje rublja, ljestve, glačalo i daska, usisavač, suncobran, 1 mali ugradbeni ormar za vaš kovčeg, pribor za šivanje, pribor za čišćenje odjeće i obuće i još mnogo toga.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.03 km

0.03 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 50 km Malaga

50 km

Kolodvor 50 km Malaga

50 km

Izlaz s autoceste 2 km Velez Malaga/Torre del Mar

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan je u Torre del Mar jugozapadnoj mjesto na stražnjem dijelu pješačke Avenida Ciljevi 100m
do plaže. Kuća ima sve pogodnosti u blizini, brojni restorani, supermarketi, trgovine, kafeterije, itd je oko 300m od centra. to je samo koliko o autobusne stanice.
Stan se nalazi na 8. katu (2 lifta), s prekrasnim pogledom na planine Malaga i fantastičan zalazak sunca. U panorami nastavlja s pogledom na podnožju Sierra Nevadi. Maroma s visine od preko 2000m već impresivno. ° vidjeli ste iz stana. Bazen i dječji bazen su samo izvan kuće.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U tjednoj stopi, struja paušal od 15 € uključen, on padne na tjedan. Posteljina i ručnici su uključeni, ali mora se očistiti od vas. Rublje je posljednjeg dana uključena je u.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • *** Kostenfreie Stornierung bis 28 Tage vor Check-in *** Bei Stornierungen, die weniger als 28 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 60% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 50% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in erfolgen, sind 100% des Betrages fällig. Ich empfehle den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung !

ostale informacije:

Torre del Mar nalazi se u središtu istočne obale Costa del Sol između Malaga i Nerja sa svojim cijele godine ugodna klima. Zračna luka je oko 50 km i lako dostupan putem novog autocesta. Torre del Mar je moderno naselje s elegantnim buticima, trgovinama, bazarima i modernog sportskog marine. Golf Baviera je ovdje. Budući da nema velikih hotela, turizam je postavljen na apartmanima i bungalovima. Nagrađivani, duga više od 4 km šetnica s velikim parkom poput tropske biljke remenje, mnoge fontane, staze za šetnju pod palmama, dječja igrališta, zdjele i ostali sportski tereni izabrana je najljepša na Mediteranu. Mnogi žive u dlanove papige naglašavaju tropski ugođaj. 9 km duga redu na grubo pješčana plaža nalazi se u rasponu od TORRE DEL MAR između 50-100m širok. U plaže Walkweg sada je obnovljen, idealan je za šetače, planinare i trkače.
U mjestu se nalaze supermarketi, trgovački centri, liječnici ( njemačkog govornog područja), bolnica, vrlo dobar privatnoj klinici, ljekarne, trgovine drogama, banke, obrtnici za male nezgoda (Schuster, satova, optičari, itd). Brojni restorani, barovi i kafeterije služe najzahtjevnije nepce, te u svim rasponima cijena. Svaki četvrtak je na tržištu. Poznati posuđe umjetničke, modni nakit, odjeća i koža članaka.
Akcija postoje brojni: surfanje, jedrenje, ronjenje, ronjenje, skijanje jet, banane itd Aguapark, idealan za mlade i stare s mnogim vodenim atrakcijama. Novi je sada zatvoreni bazen u Torre del MAR.
Trenutno postoji 12 kina u najveći trgovački centar u regiji, The ingenio. Ovdje možete kupovati cijeli dan, svatko će pronaći nešto.
Veliki autobusni terminal će donijeti moderne autobuse brzo i jednostavno na velikim gradovima u zemlji, kao što je Malaga, Nerja, Granadi, Velez Malaga (sjedište županije), Cordoba, itd

Torre del Mar ima nešto za ponuditi za svakoga, svatko može uživati ​​u opuštajućem i avanturistički odmor. Želim vam sada u svom planiranju puno zabave. Odgovoriti na sva pitanja stojim vam na tečaj na raspolaganju. Samo me nazvati ili poslati mi e-mail. Volim to čuti od vas. Vaš Karl - F. Zickenrott


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2019

Donald R. iz/od 3054 Zollikofen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali, veliki stan

Ostali smo 10 dana u Torre del Maru i odlično smo se proveli u kolovozu. Stan se nalazi na 8 katu. Budući da se nalazi u stražnjem dijelu hodnika i pogled nije na glavnu cestu, noću nema buke i tiho je, iako se nalazi u središtu. Apartman je vrlo čist i sve je stvarno tu! Imali smo mali problem s vratima i Evelyn ga je u tren oka popravila na licu mjesta. Super usluga. Apartman zaista možemo samo preporučiti. Hvala vam puno. D. Rohrbach iz Berna

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Zickenrott:

Es freut mich das es Ihnen gefallen hat. Ich würde mich freuen, Sie auch beim nächsten Urlaub wieder begrüßen zu können. Sie wissen ja, bei Fragen stehe ich Ihnen immer zur Verfügung, und vor Ort kümmert sich Evelyn gerne um Ihre Belange. Gerne höre ich wieder von Ihnen.
Mit freundlichen Grüßen in die Schweiz.
Karl - F. Zickenrott


kontakt

gospodin K. Zickenrott

gospodin K. Zickenrott

Iznajmljujem moj stan sada više od 33 godina, te su stoga želimo puno iskustva što gostima. Ukoliko je problem dogodi, kao što će vam pomoći da moj drug na licu mjesta. Imam stalne kupce za mnogo godina, koji osjećaju u apartmanima sada kod kuće. Za pitanja sam, naravno, uvijek s riječima i djelima. Tijekom mnogo godina sam izgradio servis, zna cijeniti svoje goste jako puno. To počinje s jako sniženoj transfer taksi od zračne luke, o velikim insider savjete, ili moje samo napisano restoran vodič Torre del ožujak Torre je jeftin gurmanski raj za sladokusce. Osim toga, svaki gost će dobiti prilikom rezervacije izleta, koji su inače nije tako lako dobiti. Na primjer: Posjetite jedini prašumu u Europi, za uzgoj krokodila centra, čak se krokodila na ruku, Flamingo jezera s više od plamenci kupanje u vrućim izvorima, i još mnogo toga.


Dalji smještaji od gospodin K. Zickenrott


ostale informacije

Broj objekta: 105326

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/105326.htm


«kuća Viena» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina