Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Maria Alm

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 29.03 do 30.03.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.03 do 30.03.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzni stan u ulici Maria Alm / Dienten pored ski staze → 2 minute hoda do škole skijanja i ski lifta → potpuno opremljen dizajner s hidromasažnom kadom, saunom, terasom, garažom i spremištem za skije → potpuno opremljeni apartmani → SAT TV → flat TV → besplatni WiFi u svakom stanu → štedionica, ljekarna, restorani mogu se doći pješice za 2 minute → skijalište Hochkönig, koje je ADAC 2012. proglasio novajlijom godine → 36 žičara i 150 kilometara staza → Skijalište je dio skijaški svijet Ski Amade → Ledenik skija iza ugla na Kitzsteinhornu

Naša brvnara BABSI-ALM, tik uz skijalište, ugrađena u Steinerne Meer, namijenjena je izuzetnim ljudima koji traže nezaboravan odmor. Ako vam je dosta masovnog turizma i želite uživati u ekskluzivnom i jedinstvenom odmoru, došli ste na pravo mjesto. Za nas odmor znači napustiti svakodnevicu i doći do sebe, pronaći mir i dopustiti umu da odluta. Za nas su vaše potrebe naš najveći prioritet.

Apartman E.

Luksuzni apartman sa 65 m² idealan je za parove i obitelji do 5 osoba. Dnevni boravak sastoji se od Joka kauča na razvlačenje i kauča. Kuhinja od punog drva integrirana je u dnevni boravak s velikim stolom za blagovanje koji sadrži boje drva kuhinje. Cijeli dnevni boravak opremljen je posebnim podom od opeke i ručno izrezanim drvenim stropom.

Spavaći stan E

Spavaća soba s bračnim krevetom king size i madracem Sembella vodi vas u prekrasan svijet iz snova. Spavaću sobu zaokružuju podovi od prirodnog drveta i fantastičan pogled na selo i planinski lanac Hochkönig.

Kupaonica stan E

Luksuzna kupaonica s dizajnerskim tušem ne ostavlja ništa za poželjeti. Nakon napornog dana skijanja ili planinarenja, ovo je savršeno mjesto za opuštanje.

Apartman C

Luksuzni apartman sa 65 m² idealan je za parove i obitelji do 5 osoba. S terase koja okružuje cijeli stan možete uživati u pogledu koji oduzima dah. Dnevni boravak s izravnim izlazom na terasu ima Joka kauč na izvlačenje (2 x 3 metra) i može se spremiti u nekoliko jednostavnih koraka. Potpuno opremljena kuhinja odvaja od dnevne sobe koja odražava boje brvnare. Cijeli stan opremljen je prirodnim parketom.

Spavaći stan C

Spavaća soba sastoji se od bračnog kreveta king size i dizajnerskog kreveta za jednu osobu koji obećavaju maksimalnu udobnost. Osim toga, u spavaćoj sobi postoji stakleni tuš s masažnom glavom, koji riječi "tuširanje" daje novo značenje.

Kupaonica stan C

Stan ima dvije kupaonice, koje se sastoje od visokokvalitetnog dizajnerskog tuša i visokokvalitetnog mramora.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 80 km Flughafen Salzburg

80 km

Kolodvor 20 km Bischofshofen

20 km

Izlaz s autoceste 10 km Hochkönig/Mühlbach

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Mjesto:

Budući da se koliba nalazi usred skijališta, žičare nisu daleko. Sjedežnica "Gabühl" nalazi se nasuprot planinske kolibe, a moderna sjedežnica "Bürgelalm" za šest osoba udaljena je 5 minuta hoda od skijaškog centra Dienten. Iznad svega, ova lokacija čini našu brvnaru tako posebnom, s jedne strane imate sve u roku od 2 minute hoda (pekara, Spar market, restorani), usred ste akcije pa nikada ne morate koristiti automobil , s druge strane nemate buke i možete zbog mirnog posebnog položaja uživati u svom odmoru punim plućima i u miru.

Skijaška regija Hochkönig:

Zimi usred bijelih planina, a ljeti u bujnom zelenom krajoliku, Chalet BABSI-ALM nalazi se tik uz skijašku stazu. Zimi se prepustite očarati veličanstvenim krajolicima, čarolijom padina i rustikalnim i modernim kolibama. S ukupno 120 kilometara staza koje povezuju tri grada Maria Alm, Dienten i Mühlbach, svaki dan postaje novo iskustvo skijanja. Osim toga, bit ćete odvedeni na planinu s 33 moderna dizala. Poseban savjet je Königstour na kojem se može istražiti cijelo skijalište, a veličanstvena kulisa Hochköniga stalni je pratilac.
Čak i ljeti područje Hochköniga pokazuje vrlo posebnu stranu. Iznad svega, idila, toplina i mir mogu se osjetiti u svakom kutku ovog područja i učiniti da svakodnevni stres nestane. Počevši od biciklizma, penjanja, planinarenja ili planinarenja, sve je moguće. Prepustite se zavesti austrijskim specijalitetima u seoskim kolibama koje nude samo proizvode sa svoje farme.

Posluženo:

Apartmani brvnare BABSI-ALM nalaze se u središtu Dientena. Savršeno je polazište za skijanje, planinarenje i sunčanje, jer se selo nalazi na 1071 metara i stoga je usred skijališta. Poseban su naglasak na drevno obnovljenim cvjetnim kućama u selu i dvorani u crkvi sv. Nikole koja vam omogućuje putovanje u prošlost.

Okruženje:

Nekoliko minuta hoda udaljeni su tipični lokalni restorani koji nude austrijska jela, od tipičnog Wiener Schnitzela do poznatog Salzburger Nockena do svjetski poznatog Kaiserschmarrena. Za ljubitelje pizze obližnja pizzeria nudi veliki izbor. Ako želite sami pripremiti nešto u svojoj dizajnerskoj kuhinji, na samo nekoliko minuta hoda nalazi se supermarket Spar u kojem možete jednostavno kupovati. Ako želite ugodno završiti skijaški dan, preporučujemo vam bar u skijaškom centru, koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda. Osim toga, u skijaškom centru postoji niz trgovina i škola skijanja. Ako vam se ikada zaželi svježi kruh iz pekarnice, pekara je također iza ugla naše planinske kuće. Osim toga, na nekoliko minuta hoda udaljeni su brojni iznajmljivanje skija i škola skijanja.
Kod nas ne morate koristiti automobil za cijeli godišnji odmor jer se sve u okolici nalazi na pješačkoj udaljenosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 300 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Wellness područje:

Čisto wellness područje dostupno je za sve naše apartmane i ubrzava vam srce. Počevši od finske saune, koja je izrađena od posebnog prirodnog drva kako bi se postigla optimalna temperatura, ne ostavlja se ništa za poželjeti. Dopustite sebi da se razmazite prirodnim biljem u našoj finskoj sauni i zaboravite stres svakodnevnog života. Nakon saune, preporučujemo hlađenje u našem Kneipp bazenu koji se puni izvorskom vodom iz vlastitog izvora. Osim toga, naš wellness ima tuš za hlađenje nakon saune.

Putovanja:

Ako vam je dovoljno skijanja, možete otići na krpljanje planinama ili jednostavno iznajmiti sanjkalište i zviždati niz sanjkalište koje je osvijetljeno noću. Također preporučujemo zaobilazni put do Kitzsteinhorna, gdje možete napraviti zavoje na snježnom ledenjaku. I za ljubitelje kulture Mozart grad Salzburg udaljen je samo 45 minuta autom od vašeg apartmana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.02.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Designer-Chalets
M. Designer Chalets

M. Designer Chalets

Dizajnerske brvnare iznajmljuju luksuzne stanove u Europi, samo na najboljim lokacijama s luksuznim namještajem. Odmah uz more, odmah do ski lifta ili u gradu. Iznajmljujemo luksuzne stanove s novim standardima.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na planini

Broj objekta: 105602

Posljednje ažuriranje: 05.01.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/105602.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 29.03 do 30.03.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina