Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VILLA BEGO bazen s jacuzzijem

Hrvatska, Središnja Dalmacija, Split, Omiš

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

FERIEHOME COVID-19 POLICA OTKAZIVANJA
1 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog zatvorenih granica, agencija je dužna vratiti uplaćeni iznos umanjen za bankovni trošak transakcije.
2 Ako ste odlučili otkazati rezervaciju do 45 dana prije datuma početka vašeg odmora zbog toga što je regija u kojoj se nalazi rezervirani objekt na crvenoj listi, odnosno trebate u samoizolaciju nakon boravka u rezerviranom objektu, agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu vaše uplate kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.
3 Ako ste iz razloga navedenih u točkama 1 i 2 otkazali rezervaciju do 10 dana prije početka vašeg odmora, a agencija je uspjela rezervirati isti objekt sa drugim gostom, u tom slučaju agencija je dužna izdati kreditni vaučer u iznosu uplate koju je zaprimila od drugog gosta za boravak unutar vašeg termina (last minute popust i sl) kojeg možete iskoristiti u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja vaučera za smještaj koji je prvotno rezerviran.

NAPOMENA:
• Nositelj rezervacije ne može zatražiti povrat ili kreditni vaucher iz bilo kojeg drugog razloga osim razloga navedenih u točkama 1 i 2
• Iako za većinu naših kuća za odmor vrijede uvjeti otkazivanja navedeni u ovoj polici za neke nisu zato što vlasnici kuća za odmor nisu pristali sudjelovati u ovoj polici otkazivanja.
• Na vaš zahtjev naši agenti će vas obavijestiti o polici otkaza za svaku kuću koja vas zanima.
• Ako ste rezervaciju izvršili prije 01. studenog 2020. primjenjivat će se naši standardni uvjeti otkazivanja
Stan ima tri spavaće sobe i može smjestiti 6 + 2: 2 spavaće sobe imaju bračni krevet 160x200 i Davion ima vlastitu kupaonicu s tušem bez praga / 1 spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu 200x100cm + kauč na razvlačenje i izlaz na terasu s pogledom na bazen. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem bez praga. Dodatni WC je također dostupna. Kuhinja je u potpunosti ausgestattend, a dnevni boravak ima kauč, TV i Play Station 4. Nadalje, postoji pet klima uređaja, oni se nalaze u svim područjima na plaćanje i ljetne kuhinje. Naravno, tu je satelitska televizija i besplatni bežični pristup internetu. Sve sobe imaju izlaz na terasu.
Možete naručiti meso na vlasnika jer je ova mesara. Vlasnik je vrlo freundluch i da će vam pomoći ako vam je potrebna pomoć.
Stan je smješten u prizemlju i cijeli kat je samo za vas. To je jedini stan u vili. Vlasnik živi na 1. katu (nasuprot stana) i ima zaseban ulaz na drugom kraju kuće. Vaša privatnost je apsolutno zajamčena jer Vaš prostor je, da tako kažemo neproziran.
Bazen je savršeno oblikovan i ima plosnati dio sa masažnim (jacuzzi), postoji i ljetna kuhinja sa roštiljem, ovo je samo za svoju upotrebu. Imate apsolutnu privatnost u bazenu, gdje se možete potpuno opustiti. U Sommerhas postoji WC i prostor za sjedenje. Prije ljetne kuće se nalaze klupe sa stolom pored stolni nogomet. Dakle, možete biti vani i opustiti unutra.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 40 km Split - SPU

40 km

Kolodvor 7 km Omis

7 km

Izlaz s autoceste 14 km Blato n/C

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman VILLA BEGO je u malom i mirnom selu Naklice i samo 7 km od Omiša. Tu su najbolje plaže (šljunčane i pješčane plaže), restorani i mnoge atrakcije, slobodno vrijeme, mi kao rafting, zip line, kanu, slobodnom penjanju, izleta brodom i naravno još mnogo toga! Popularni Grad Split s velikom poviješću je samo 25 minuta vožnje (18 km) daleko. U Naklice nalazi se restoran zove Palacio konoba, koja je u neposrednoj blizini (200m). U takvom okruženju, možete potpuno opustiti i uživati ​​u prirodi. Tu je i veliki privatni bazen, uz potpuno opremljenu kuhinju s roštiljem.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ljeto 2018 je prva sezona iznajmljivanja. Dvije kupaonice i dvije sobe su na proces obnove i bazen s jacuzzijem u procesu izgradnje. Jamčimo da će sve biti spremno za sezonu 2018th To je završena do travnja 2018. sve. Iskoristite priliku rezervirati po nižoj cijeni. Rezervacija je bez rizika, depozit je 10% od rezervacije, 20% najkasnije travnja 2018., nakon primitka slike završetka, a ostatak se plaća po dolasku. Sve ove informacije je navedeno u ugovoru koji vam omogućuje da budu sigurni za puni povrat uplaćenog iznosa ako slika ne zadovoljava u travnju vaša očekivanja.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Kathrin iz/od 33739 Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Najbolji odmor

Iznajmili smo vilu Bego gotovo dva tjedna i bila je apsolutno savršena. Sve je bilo čisto i imali smo vrlo srdačnu dobrodošlicu. Vlasnici kuće bili su tako ljubazni i pomogli nam u svakoj situaciji. Bio je to najbolji odmor koji smo imali u posljednjih nekoliko godina. Nadamo se da ćemo se vrlo brzo moći vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka T. Feriehome team

tvrtka T. Feriehome team

FerieHome je mala agencija je specijalizirana u pružanju usluge iznajmljivanja za njegu potpunosti odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup, gdje mi je cilj pronaći savršeno uklapaju za svoje hrvatske praznike. Naše vile se nalazi u srednjoj Dalmaciji sve što je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što moderna gost bi trebao bez obzira da li je naš gost želi aktivno, ruralni, avantura, obitelji, povijesni, medicinske ili druge vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Mi radimo osobnu provjeru objekta i sve da svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja prikazane na ovim stranicama, najbolja cijena zajamčena. Veseli razgovor s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka T. Feriehome team

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Feriehome team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 112438

Posljednje ažuriranje: 14.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/112438.htm


«VILLA BEGO bazen s jacuzzijem» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina