Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Rudno gorje Mühlenhof

Saska Švicarska-Istočno rudno gorje u dolini Weisseritz blizu Altenberga i češke granice

maks.  12   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
6 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
150m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

48 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

48 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Mühlenhof je velika bivša radna farma s dvije staje, smještena na ogromnom zemljištu od 5 hektara sa šumom, livadama i 2 potoka. Nalazi se u dolini Wilden Weisseritz u blizini Altenberga i okružen je jedinstvenim prirodnim krajolikom u kojem još ima mnogo toga za otkriti. Istočno rudogorje je od 2019. godine na UNESCO-vom popisu svjetske baštine zbog svojih posebnih obilježja. Mühlenbach još uvijek žubori u dolinu pokraj kuće. Dvije stambene jedinice za 5 i 7 osoba nalaze se na gornjem katu i lijepo su uređene. U prizemlju se nalazi mali, prostrani apartman i prostrana sauna s predsobljem u kojem gosti mogu koristiti sobni bicikl (ergometar). Prostrani vanjski prostor s vrtnom garniturom (stolovi, stolice, ležaljke), stolni tenis, dječja ljuljačka, roštilj i prekrasan kamin uz mlinski potok nudi obilje prostora na sve strane. Koordinate: 50 46 01, 13 39 50.9



Jedinica 1 je za maksimalno 5 osoba i ima prekrasan, veliki dnevni boravak s čajnom kuhinjom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, dvokrevetnu sobu, spavaću sobu s krevetom na kat i kupaonicu s tušem. Jedinica 2 je za maksimalno 7 osoba i ima prekrasan, veliki dnevni boravak s kuhinjom, 3 dvokrevetne sobe, jednokrevetnu sobu, kupaonicu s tušem i balkon s prekrasnim pogledom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Kolodvor 12 km Altenberg

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Mühlenhof ima izvrsnu, tihu, osamljenu lokaciju u dolini Wilder Weisseritz, samo nekoliko kilometara od grada Altenberga s Kneippovim lječilištima i češke granice. Krajolik i prirodni rezervat Saska Švicarska / Istočno rudogorje jedan je od najljepših niskih planinskih lanaca u Njemačkoj. Mühlenhof je idealno polazište za duga planinarenja u prekrasnom, raznolikom okruženju s nadmorskim visinama između 600 i 900 m. Dopustite da vas iznenadi raznolikost načina na koje možete provesti svoj odmor ili kratki boravak u Mühlenhofu. Usred netaknute prirode sa zdravom, poticajnom klimom, možete se opustiti i opustiti, i ljeti i zimi. To je idealno područje za planinare ili brdske bicikliste. Popularna odredišta su visoko močvare Georgenfeld, Kohlhaukuppe, Geisingberg i Kahleberg te vidikovac u Oberbärenburgu.



Postoji široka mreža dobro označenih staza s informacijama o udaljenosti. U zdravstvenom centru Raupennest u Altenbergu pronaći ćete prostrano kupalište i saunu, kao i prekrasno jezero za kupanje s ogromnim toboganom i nudističkim područjem odmah do njega. Ostali vanjski bazeni su u Geisingu, besplatni bazen u Hermsdorfu, udaljen samo 3 km, ili prirodni bazen s igralištem za odbojku u Schönfeldu. Više slobodnih aktivnosti u tom području možete pronaći u mom kompasu za slobodno vrijeme.



Zimi su brojne staze sa 6 vučnica, dvosjedežnicama i "čarobnim tepihom" (dječja i početnička vučnica), 70 km uređenih staza za skijaško trčanje i skijaških planinarskih staza, sanjkališta i hodanja na krpljama po snijegu. -pokrivena priroda. U Gründerelstadion Geising možete birati između klizanja na ledu, hokeja, curlinga ili bavarskog curlinga. Staza za sanjkanje i bob u Kohlgrundu poznata je izvan državnih granica. Na godišnjim svjetskim kupovima i međunarodnim prvenstvima vlada uzbudljiva atmosfera. Biatlonski objekt u Zinnwalder Hofmannslochu također je poprište uzbudljivih natjecanja. Ovdje se sanjkaju veliki i mali ljudi do mile volje. Bahnfrei pire krumpir je moto na 120 m dugoj stazi za sanjkanje u Altenbergu, m dugoj prirodnoj stazi za sanjkanje na dvosjedežnici u Rehefeldu ili na 250 m dugoj stazi za sanjkanje u Schellerhau. Također ćete pronaći izvrsne mogućnosti za sanjkanje u Oberbärenburgu, Bärenfelsu, Bärensteinu, Zinnwaldu i Geisingu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Navedene cijene najma odnose se na obje jedinice za najam do 10 osoba (odrasli + djeca), svaka sljedeća osoba +7%. Nadoplata od 10% odnosi se na rezervacije kraće od 5 noćenja. Cijene za stambenu jedinicu do 5 osoba. ili stambenu jedinicu do 7 osoba. na zahtjev. Dodatni troškovi i dodatne usluge: struja i grijanje prema potrošnji, završno čišćenje po želji 120€ (vraća se ako se apartman ostavi čistim), posteljina/ručnici po želji 10€ po osobi, dječji krevetić s posteljinom jednokratno 20€, stolica za hranjenje besplatno, naknada za psa jednom po životinji 20 €, Internet 2,50 € po danu, saonice besplatno, krplje 5 €/dan, depozit 200 € (hladna sezona 250 €), boravišna pristojba 1 € po osobi po danu, djeca /tinejdžeri do 18 godina 0,50 €.

Ukoliko imate pitanja ili želite više informacija, uvijek sam Vam na raspolaganju i izradit ću Vam individualnu ponudu. Radujem se što ću ti se javiti, tvoj Eduard Tobias

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Uživajte u romantičnoj vožnji saonicama koje vuku konji kroz snijegom prekrivene istočne rudne planine ili u vožnji kočijom ljeti duž rascvjetanih livada i kroz guste šume. Saksonska Himalaja - 14 osam tisućnjaka u Istočnom Rudnom gorju. Ovdje se pak vrhovi mjere u decimetrima, pa postoji sjajna i zanimljiva pješačka tura koja povezuje "osamtisućnjake" u Rudnom gorju. U Botaničkom vrtu Schellerhau na odabranim mjestima nalazi se devet zvučnih objekata prilagođenih prirodi koji pozivaju na igru i eksperimentiranje. Na razigran način prenose vezu između glazbe, matematike i prirode. Rudnik za posjetitelje u Zinnwaldu, koji je otvoren 1992., nudi trajne dojmove radnog svijeta rudarskog podzemlja. Tura duga tri kilometra vodi vas pod zemljom do njemačko-češke granice.



Weisseritzbahn - kakav doživljaj! Nostalgična vožnja najstarijom uskotračnom željeznicom u javnoj službi, svakodnevni rad parne lokomotive u prekrasnoj, netaknutoj prirodi - u svemu tome možete uživati na izletu Weisseritztalbahnom.

Uskotračna željeznica prometuje na kolosijeku 750 mm od 1882. godine i zbog svoje slikovite raznolikosti smatra se jednom od najljepših pruga u Europi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.11.2023


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Andrea B. iz/od dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

odlična kuća za odmor

Impresionirani smo kućom za odmor, lokacija je izvrsna i veselimo se povratku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila


kontakt

gospodin E. Tobias

gospodin E. Tobias

Pogon mojih aktivnosti je ljubav prema prirodi i starim zidinama, posebno u Italiji. Sve je počelo u Umbriji prije gotovo 30 godina, slučajno sam otkrio vrlo staru, napuštenu farmu na prekrasnom panoramskom položaju u Nacionalnom parku Valnerina. S puno energije sam ga obnovio i dao u najam. Slijedila je seoska kuća u nacionalnom parku Cilento uz more, usred jedinstvenog prirodnog krajolika južno od Salerna i konačno Mühlenhof u Istočnom rudogorju u blizini Altenberga, veliko područje koje je UNESCO-vo mjesto svjetske baštine od 2019.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 113515

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113515.htm


«Rudno gorje Mühlenhof» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina