Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman Louise

Istočno Rudno gorje, Saska Švicarska, Altenberg, Bohemian Forest

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman za odmor Luise je za maksimalno 4 osobe i nalazi se u nekadašnjoj farmi sa 5 hektara livada, šume i 2 potoka. Apartman se nalazi u prizemlju i ima veliku dnevnu sobu s kuhinjom i kaučem na razvlačenje (1,6 x 2 m) za 2 osobe, spavaću sobu s bračnim krevetom širine 1,6 m i kupaonicu s tušem. Obnovljena je tek 2019. te je lijepo i udobno namještena s atraktivnim namještajem. Apartman ima svoj vrt ispred kuće sa vrtnom garniturom i roštiljem. U Mühlenhofu se nalazi sauna, stol za stolni tenis, dječja ljuljačka, prostor za igre s loptom i lijepo ognjište.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 12 km

12 km

Skijaška uspinjača 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Kolodvor 13 km Altenberg

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Mühlenhof u kojem se nalazi apartman Luise nalazi se na vrlo lijepoj, mirnoj lokaciji u dolini Wilden Weisseritz u blizini Altenberga i samo 6 km od češke granice. Okružen je prirodnim područjem od 5 ha sa šumom, livadama i dva potoka. Područje oko Altenberga proglašeno je UNESCO-vom svjetskom baštinom 2019. godine zbog svojih posebnosti. Sa svojim jedinstvenim prirodnim krajolikom, gustim šumama, planinskim livadama i visokim ritovima, to je jedan od najljepših niskih planinskih lanaca u Njemačkoj. Široka mreža dobro označenih planinarskih staza poziva vas na opsežne izlete. Ovdje se možete opustiti daleko od stresne svakodnevice i stvari koje nas opterećuju i napuniti baterije, to je ugodan time-out na određeno vrijeme. Prekrasne slike krajolika i prirode te prekrasni pogledi ostavljaju neizbrisiv dojam.



U području oko Altenberga postoji širok izbor aktivnosti za slobodno vrijeme za mlade i stare, nekoliko vanjskih bazena, u Altenbergu prekrasno jezero za kupanje, kupalište Raupennest, ljetno sanjkalište i rudnik za posjetitelje, u Schellerhau botanički vrt s zvučna staza, u Geisingu park divljih životinja, Weißeritzbahn s parnim vlakovima i još mnogo toga. Zimi vas čeka nekoliko skijaških staza, staza za sanjkanje i 60 km uređenih staza za skijaško trčanje. Altenberg ima umjetni snijeg i reflektore.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma vrijede za popunjenost od 2 osobe, svaka sljedeća osoba do maksimalno 4 osobe uz nadoplatu. Dodatni troškovi i dodatne usluge: struja i grijanje prema potrošnji, završno čišćenje 60 € (vraća se ako je apartman očišćen), posteljina, posteljina, ručnici po želji 10 € po osobi, dječji krevetić s posteljinom jednokratno 20 € , stolica za hranjenje besplatno, naknada za psa jednom po osobi Životinja 20 €, sanjke besplatno, krplje uz naknadu, depozit 100 € (zimi 150 €), boravišna pristojba 1 € po osobi po danu, djeca/tinejdžeri do 18 godina plaćaju pola.

Uvjeti poništenja:

  • Sie können jederzeit vor Reisebeginn von der Reise und vom Mietvertrag zurücktreten, maßgeblich für den Zeitpunkt ist der Zugang der Rücktrittserklärung. In diesem Fall bin ich berechtigt, pauschalierte Rücktrittsgebühren zu verlangen. Bei Rücktritt bis zum 60. Tag vor Belegungsbeginn 20% des Gesamtpreises, vom 59. bis zum 30. Tag 50% und vom 29. Tag bis zum Tag vor Belegungsbeginn oder Nichtanreise 100% des Gesamtpreises. Ich empfehle Ihnen den Abschluss einer Reiserücktrittskosten-Versicherung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 04.08.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin E. Tobias

gospodin E. Tobias

Pogon mojih aktivnosti je ljubav prema prirodi i starim zidinama, posebno u Italiji. Sve je počelo u Umbriji prije gotovo 30 godina, slučajno sam otkrio vrlo staru, napuštenu farmu na prekrasnom panoramskom položaju u Nacionalnom parku Valnerina. S puno energije sam ga obnovio i dao u najam. Slijedila je seoska kuća u nacionalnom parku Cilento uz more, usred jedinstvenog prirodnog krajolika južno od Salerna, a zatim je došao Mühlenhof u istočnim Rudnim planinama u blizini Altenberga, veliko područje koje je UNESCO-vo mjesto svjetske baštine od 2019.


ostale informacije

Broj objekta: 379800

Posljednje ažuriranje: 25.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/379800.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina