Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća mt pogled na more

Ligurija

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 10 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Na talijanskoj rivijeri između Alassio i Sanremo, grad Diano Marina nalazi. Oko 60 km istočno od Monte Carlo. Naše selo je Diano San Pietro a udaljen je 3 km u unutrašnjosti. Autocesta od Genove se dolazi Tu je 1986-izgrađen, zasebna kućica. Područje pod je oko 36 kvadratnih metara. Kroz različite razine rezultata u dnevnom boravku od 60 m², ovo je prema jugu terasa sa 7 metara kvadratnih i pogledom na more. Kuća obično je dizajniran za 3-4 osobe. 2 kreveta u podrumu, 1 bračni krevet (140cm širine) postignut na galeriji s drvenom postolju. Za mogući četvrti gost, kauč na razvlačenje dostupan. Važno je znati da je to (osim wc-om i kupaonicom) nema vrata u kuću. Pojedinačni slojevi se ne može dovršiti. Molimo da razumijete da ne prihvaćamo kućne ljubimce (pse i mačke). Nadalje, molimo vas da ne pušite u pušača kuće. Da biste to učinili, koristite našu balkon ili natkriveni trg ispred kuće.


Zemlja / Naše selo Diano San Pietro: Bujna vegetacija, planine padaju strmo do mora: ovo je Liguria. Jedan od najmanjih i najljepših regija Italije. Ligurija je talijanski rivijera, koja se proteže od francuske granice u Toskani. Neki od najpoznatijih turističkih mjesta na ovom dijelu obale. Na talijanskoj rivijeri između Alassio i Sanremo, grad Diano Marina nalazi. Oko 60 km istočno od Monte Carlo. Naše selo je Diano San Pietro a udaljen je 3 km u unutrašnjosti. Autocesta od Genove dolazi u San Bartolomeo al Mare. Diano San Pietro nalazi se u mirnom, zimzelene masline brdima iza i iznad obale u organski uzgojenim krajolika (85 m nadmorske visine). Pošteđen od turističkih gužvi i buke, Diano Marina. Međutim, morate uzeti crkvena zvona kreketanje žabe i pijetao crowing u našem odjelu. Malo farma obitelji s kokoši, zečeve i mačke čine susjedstvo.

Kuća i aktivnosti: Kuća se nalazi na periferiji. Ipak, pošta, ljekarna i prodavaonica, i mesar i restoran u pet minuta pješice se može doći. Plaža je 3,5 km. Oni koji ne žele opteretiti automobilom mogu koristiti nekoliko puta dnevno na putovanje autobusom u Diano Marina. Mnogi naši gosti ne samo želite odmoriti, ali i doživjeti nešto. Kulturne i prirodne atrakcije u pokrajini Imperia su toliko brojni da ih se ne može izbrojiti. Bilo kratke šetnje od kuće bez automobila ili većim šetnje. Raspon se proteže od klasične komorne glazbe u Cervo (5 km) na konjske utrke u Nici (90 km). Od poznatog golf u Garlenda (25 km) na zavojitim toboganom za djecu (2 km). (Vidljivo iz kuće) ako veliki vatromet u Diano Marina ili auto utrka u Monte Carlu (oko 1 sat. Iz hotela). Mnogi muzeji i izložbe završiti mogućnosti.

Zrak i voda kvalitete: Od širi plavi razinu vode Sredozemnog mora od zemlje, klime u bilo koje doba je svjetski poznat blage i za 150 godina. U prosjeku 3000 sunčanih sati godišnje, izvrstan odmor klimatskih jamstva. Mraz, led i snijeg su nepoznati.
Na „bandiere blu” se dodjeljuje svake godine Europska komisija po kvaliteti vode i stanju na plažama. Ligurija ima lavovski prava navedenih u Italiji i priželjkivanih zastave. (Uostalom, gotovo jedna trećina od ukupno 36!) Za odlične plaža naselja također uključuje Diano Marina.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km Nizza

45 km

Kolodvor 0.5 km Diano

0.5 km

Izlaz s autoceste 4 km San Bartolomeo al Mare

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Na talijanskoj rivijeri između Alassio i Sanremo, grad Diano Marina nalazi. Oko 60 km istočno od Monte Carlo. Naše selo je Diano San Pietro a udaljen je 3 km u unutrašnjosti. Autocesta od Genove dolazi u San Bartolomeo al Mare. Diano San Pietro nalazi se u mirnom, zimzelene masline brdima iza i iznad obale u organski uzgojenim krajolika (85 m nadmorske visine). Pošteđen od turističkih gužvi i buke, Diano Marina. Međutim, morate uzeti crkvena zvona kreketanje žabe i pijetao crowing u našem odjelu. Malo farma obitelji s kokoši, zečeve i mačke čine susjedstvo. Kuća se nalazi na periferiji. Ipak, pošta, ljekarna i dvije trgovine u pet minuta hoda se može doći. Plaža je 3,5 km. Oni koji ne žele opteretiti automobilom mogu koristiti nekoliko puta dnevno na putovanje autobusom u Diano Marina.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Uz zauzeće manje od 4 noći paket, uz naplatu od 50 eura naplaćuje se.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 10 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Kada uđete u kuću ste u kuhinji. Linkovi Možete doći donji kat za dva kreveta na stubama. Ravno ti bi se u kupaonicu. Pola kat se da ste u dnevnom boravku.
Ovdje imate pristup na balkon ili mali stubište za galeriju s trećeg ležaja (bračni. Krevet 140cm). Kauč ​​se može preklopiti van i nudi drugo mjesto za spavanje (140cm).

Mnogi naši gosti ne samo želite odmoriti, ali i doživjeti nešto. Kulturne i prirodne atrakcije u pokrajini Imperia su toliko brojni da ih se ne može izbrojiti. Bilo kratke šetnje od kuće bez automobila ili većim šetnje. Raspon se proteže od klasične komorne glazbe u Cervo (5 km) na konjske utrke u Nici (90 km). Od poznatog golf u Garlenda (25 km) na zavojitim toboganom za djecu (2 km). (Vidljivo iz kuće) ako veliki vatromet u Diano Marina ili auto utrka u Monte Carlu (oko 1 sat. Iz hotela). Kao što smo ići na godišnji odmor za mnogo godina ovdje, mi znamo, a možete dobiti puno savjeta od nas i korisno. Svi naši prethodnih gostiju osjeća ugodno u ovoj kući.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Heribert H. iz/od Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

San. Sama lokacija

Jako odličan stan. Sve što trebaš. Vrlo lijep kroj. Odličan stan

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin T. Baum

gospodin T. Baum

U kući je naša kuća, koja se također koristiti sami. Stoga je zapravo sve na licu mjesta što je potrebno za opuštajuć odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 115647

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/115647.htm


«Kuća mt pogled na more» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 10 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina