Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Säby Perstorp

Smaland, Korsberga, Vetlanda, Jonkoping

maks.  12   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Säby Perstorp nalazi se u bajkovitoj šumi - područje, izuzetno brdovito za Småland, s često strmim usponima, vijugavim stazama, tu i tamo ispresijecanim drevnim kamenim zidovima i uvijek blizu jezera, kvrgavo je, usamljenije od ostalih dijelova Smalanda, gdje se nalazi šumu iz bajke. očaran i neobičan, podsjeća vas na mnoge u Värmlandu - jednostavno fantastičan!



Na oko 3000 četvornih metara površine uzgajaju se borovnice, brusnice, ribizli, ogrozdi, maline, jabuke i kruške. U jesen šuma je prekrivena lisičarkama i vrganjima, koje lokalno zovu Carl Johann (po starom švedskom kralju koji je volio ove gljive). Imamo stari javor i veliki bor.



Susjedna kuća se slabo vidi sa stražnje strane vrta (oko 150 metara), jedina je na širem području i: slijepom ulicom vozi samo susjed (ako je tu - tj. samo njegov ljetnikovac) i mi / vi ... mir je neodoljiv! Pri čemu: ponekad to "remete" ovce koje pasu oko kuće (pripadaju Anki iz Bråtena). Vjerujte nam: lijepo je imati ovce u blizini. S opreznom radoznalošću životinje vole prići ogradi i prepustiti se maženju.



Naš Säby Perstorp sagrađen je kasnih 1800-ih i prije smo uglavnom bili naseljeni samo u prizemlju. S ljubavlju smo proširili i obnovili potkrovlje. Pridružite nam se u obilasku kuće:



U Perstorp ulazite kroz sporedni ulaz s trijemom izgrađenim 1949. godine i nalazite se u četvrtastom hodniku iz kojeg izlazi kupaonica s tušem i WC-om.



Vrata s lijeve strane vode u kuhinju-dnevni boravak koji je opremljen modernim hladnjakom sa zamrzivačem (novo 2018.), mikrovalnom pećnicom (novo 2018.), kuhalom za vodu (novo 2018.), aparatom za kavu, tosterom (novo 2018.). ), štednjak (peć na drva - kad smo preuzimali kuću htjeli smo je izbaciti...kako smo bili glupi: stvar je super, pećnicu lako digneš i do 300 stupnjeva, pizzu iz ove peći je puno bolji od konvencionalne električne stvari koja grije u prijelaznom razdoblju masnu bijelu cijelu kuhinju, to nikada nećemo dati!), električni štednjak s staklokeramičkom pločom i konvekcijom (novo u 2019.), oboje ugrađen u stari dimnjak, stol, stolice i klupa za 8 osoba i obilan set lonaca, tava, tanjura, pribora za jelo, čaša i bilo čega drugog.



Iz donje spavaće sobe također se izlazi na kuhinju, opremljenu bračnim krevetom (2x90x200), noćnim ormarićima, komodom, starim štednjakom, ali i 2 električne grijalice za prijelazno razdoblje - idealno za starije ljude ili mlade skakače koji vole budite malo mirniji.



Gotovo ulazi u dnevni boravak od oko 30 m². Ovdje je stol za blagovanje sa 6-8 stolica, kauč (za spavanje) (1-2 osobe), 2 fotelje, zastrte direktno ispred najvažnijeg mjesta ... veliki, otvoreni kamin. O da ... imamo i TV s njemačkim satelitskim programima i DVD player (2019), diskretno skriven! U našem kutku za čitanje nalaze se - između ostalog - kao stalni naslovi Glennkill i Garou, krimići o ovcama Leonie Swan i, kao u Herrafällanu, Tomte Tummetott. Imamo zračnu toplinsku pumpu u dnevnoj sobi od svibnja 2022.



Dnevni boravak vodi u stražnji hodnik koji ima još jedna vrata za kuhinju i spavaću sobu u prizemlju, a stari ulaz s lijeve strane vodi u prednji vrt.



Skriveno u kuhinji je naše ormarsko stubište koje vodi na gornji kat. Ovdje ispod dva kosa krova lijevo je komora za spavanje (krevet za 1-2 osobe 100x200, krevet za dijete ili mladež 80x180) i komora za losove (krevet za 1-2 osobe 120x200 i krevet na kat). za dijete ili mlade 80x180) s druge strane, između barokne sobe od cca 15 m² s bračnim krevetom (2x90x200), noćnim ormarićima, sofom i kaminom. Svi madraci i popluni su NOVI.



A tu je i zajednička prostorija od 50 četvornih metara - ovdje je potpuno novi stolni nogomet (2019), tu je pikado za turnire i stol za igru sa 6 stolica.



Naša šupa je ispred kuće, iza prvih vrata sa staze naći ćete drva za ogrjev, 6 bicikala koji su servisirani na početku sezone također su tu. Naš žuti kanu je blizu Skärsjöna. Vesla i prsluci za spašavanje za djecu su u šupi.



Malo dalje, desno od kuće i gotovo usred pašnjaka za ovce, nalazi se stara praonica, kasnije godinama korištena kao kokošinjac. Ovdje ćete pronaći našu novu saunu i sobu za opuštanje (zbog dizajna zgrade, lijepo je i hladno blizu tla, voljeli smo tamo napraviti pauzu za vrućih dana tijekom faze izgradnje).



Sauna ima klupe u 2 visine i malu ležaljku. Za zaklete (teške) ljubitelje saune tu je podignuti pod. Grijalica Harvia 36 (kW!) grije saunu na 100 stupnjeva uz pola opterećenja, a kamenje od gotovo 70 kg (originalno skinuto s jednog od kamenih zidova na pašnjaku za ovce) traje dugo.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 12 km

12 km

Restoran 12 km

12 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 69 km Växjö

69 km

Kolodvor 28 km Vetlanda

28 km

Izlaz s autoceste 64 km Klevshult

64 km


Mjesto i položaj smještaja

*) Kuća se nalazi na gotovo (jedini susjed udaljen cca 200 m) potpuno osamljenoj lokaciji okružena šumom i livadama, uključujući i stado ovaca u susjedstvu!

*) Do kuće možete doći samo malim šumskim puteljkom, koji vodi samo do dvije kuće.

*) Do sljedećeg rezervata prirode

*) Sljedeće javno kupalište pronaći ćete u gradiću Paddingetorp (Slageryd) udaljenom nešto manje od 10 km, malo idilično neslužbeno kupalište udaljeno 6,5 km automobilom ili otprilike 4,5 km biciklom na Södrasjönu (Säby Nabben). Ovdje se nalazi i mali rezervat prirode.

*) 2 supermarketa su u Landsbrou (cca. 14 km) i Ramkvilla (cca. 13 km), za stvarno velike kupovine morate ići u Vetlandu (cca. 28 km)

*) Možete se odvesti do jednog od brojnih kupališta, do Ramkville, Bäckabyja ili Korsberge

*) Možete posjetiti stari rudnik bakra (oko 45 minuta vožnje)

*) Sjeverna vrata Smålandskog kraljevstva kristala (Målerås) udaljena su oko 50 minuta vožnje automobilom.

*) Grönåsens Moose Park je 70 km južno.

*) Novost u Kosti je safari park, također udaljen oko 70 km.

*) Do Kalmara, ulaza u Öland, ima oko 130 km.

*) Na Ölandu je Djurpark - odličan za mlađe, oko 2 sata vožnje

*) Do Astrid Lindgren World u Vimmerbyju, nešto manje od 100 km, oko 1,5 sat vožnje automobilom.

*) Vrlo daleko, ali zaista vrijedno je putovanje u Kolmården, safari i tematski park južno od Norrköpinga (3 sata vožnje)

*) U Nydala am Rusken možete pješačiti Munkaleden, starom redovničkom stazom s mjestima za meditaciju u prirodi (oko 50 km)

*) Također u Ruskenu je Moens Gård, prekrasan rezervat prirode.

*) U Ädelforsu možete pokušati pronaći dovoljno zlata da napunite svoj budžet za odmor.

*) U proljeće postoji mnogo staza za skijanje u Kettelsåsu.

*) U Gränni (130 km) nalazi se poznati Polkagrisar i možete uzeti trajekt za Visingsö i posjetiti staru tvrđavu)

*) Posjet Nacionalnom parku Store Mosse, močvarnom području kroz koje možete pješačiti po drvenim daskama, oko 65 minuta vožnje automobilom

*) Malo dalje je High Chaparral, oko 95 km

*) Možete ići u kupovinu u Ramkvillu u ICA Nära, trgovinu na uglu (14 km), Landsbro je puno veći od Ramkville (15 km) ili Vetlanda - tamo ima svega, puno trgovina, kafića itd. (34 km)

*) U okolici ima mnogo impresivnih kamenih crkava, a najbliža je u Bäckabyju (udaljenom 5 km).

*) Kupališta se nalaze u Paddingetorpu (10 minuta autom) i Puketorpu (10 minuta biciklom), ali i na drugim mjestima.

*) Možete pronaći mnogo više prijedloga i stalno ažuriranih brošura u našoj mapi za goste

*) Postoji dobar restoran u Ramkvilli, kreativni kafić u Hörnebu, prava britanska riba i krumpirići u Korsbergi, kolači u Bäckabyju ljeti ... naše najbolje mjesto za jelo


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Informacije o cijenama za 2023.:



Također nudimo: uslugu najma posteljine (4 ručnika (1 ručnik za saunu/kupku, 2 velika normalna ručnika, 1 kuhinjsku krpu), posteljinu, 1 set navlaka za poplune) za 20 € po osobi po boravku.



Uz prethodnu najavu možemo osigurati: 1 dodatni kanu €75/ tjedan, dodatne bicikle €25/ tjedan/jedinicu.



Električna energija (koristimo snagu čiste vode) trenutno se naplaćuje po 35 centi/kWh i odbija se od pologa. PAŽNJA: u trenutnoj situaciji ne možemo davati nikakve prognoze o cijeni električne energije u 2023. godini, ne želimo zarađivati od prodaje električne energije, ali ne želimo ni dodatno plaćati. Postoji odgovarajući odlomak u ugovoru.



Na zahtjev: kratki odmori (3 dana=80%, 4 dana=85%, 5 dana=90% tjedne cijene), ali obično samo od/do subote ili bez subote.



Pušenje u objektima i dovođenje kućnih ljubimaca bilo koje vrste nije dopušteno jer u obitelji imamo alergičara. Sklapa se ugovor o najmu koji uključuje opće uvjete najma i kućni red.



Nema iznajmljivanja grupama mladih.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierung bis 60 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 20% auf den Mietpreis bis 35 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 50% auf den Mietpreis danach erheben wir eine Gebühr von 85% auf den Mietpreis Wir werden im Stornierungsfall versuchen, das Haus noch zu vermieten - je, nach Zeitspanne bis zum Mietbeginn im Zweifel auch mit Rabatten. Gelingt das, so zahlt der stornierende Mieter nur die Differenz zur Höhe der eigenen Miete plus € 200.

ostale informacije:

Najam se odvija godišnje od početka uskrsnih praznika do kraja jesenskih praznika - po dogovoru iu ostalo vrijeme.



Dan dolaska je uvijek subota u visokoj sezoni, ali možete rezervirati kratke odmore koji tada traju samo 3, 4 ili 5 dana i omogućuju druge dane dolaska i odlaska.



Nudimo WLAN router (mobilni internet tvrtke TELIA) sa SIM karticom. Svaki raspoloživi kredit se može koristiti/potrošiti. Gost može kupiti kredit i jednostavno ga unijeti na karticu, rado ćemo vam pomoći.



Neki bicikli su stariji i stoga su uključeni u cijenu besplatno.



Za duži najam mogući posebni uvjeti. Možemo osigurati unaprijed: 2. kanu €65/ tjedan, dodatne bicikle €15/ tjedan/jedinica.



Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno i da se mogu opustiti. Također ne volimo skrivene troškove i dugotrajne završne račune - od 2019. cijena najma stoga uključuje:



1) završno čišćenje

2) Drvo za kamin i saunu

3) naš kanu



Samo se sljedeće stavke dodatno naplaćuju:



1) Praonica rublja

2) električna energija


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Ulrike J. iz/od Steinmauern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski dopust u Smålandu

Proveli smo sjajno vrijeme u Perstorpu i uživali smo u svakoj minuti!
Ljubavlju uređena kuća nalazi se na izvanrednoj lokaciji usred prirode - ujutro se vide zečevi, na jutarnjem trčanju susreli smo losa, a ovce su nas pozdravljale kada smo se vraćali s izleta.
Kuća je potpuno opremljena sa svime što vam može zatrebati na odmoru, zaista ništa ne nedostaje. A ako se pojave manji problemi, Kolja i Cajus su uvijek tu s izuzetno brzom podrškom.
Bili smo šesteročlana obitelj u Perstorpu. Djeca (18, 16, 13 i 9 godina) su se na početku žalila na nedostatak Wi-Fi-ja, ali s raznovrsnim ponudama u i oko kuće (soba za igre s pikadom i stolnim nogometom te jezero u blizini), to je vrlo brzo postalo nevažno i mogli smo provesti puno vremena zajedno kao obitelj.
Najradije bismo ostali duže i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Horst J. iz/od Lingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća sa saunom iz snova!

Sjajna, prostrana kuća s izvrsnim sadržajima. Priroda ispred vrata. Odredišta razreda. I PREKRASNA sauna! Hvala vam, bio je to lijep tjedan s vama, vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom

lipanj 2020

Familie F. iz/od dem Ruhrgebiet

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična lokacija, odlična kuća

Bilo nam je prekrasno u Perstorpu. Ujutro su nas dočekali zečevi koji su mirno jeli svoju jutarnju djetelinu, cvrkut ptica, šuštanje drveća - i ništa drugo! Bilo je nebeski tiho i stoga tako opuštajuće!
Po dolasku, nije samo djeci bilo uzbudljivo istraživati kuću, posebno skriveno stubište do gornjeg kata s velikim prostorom za igru: cijela je kuća tako udobna i s ljubavlju namještena da smo mogli uživati i u kišnim danima.
Inače smo intenzivno istraživali šumovito područje pješice, posjetili kamenolom škriljevca, zabavili se s djecom u rudniku bakra i, naravno, kupali se u obližnjem jezeru kada je bilo lijepo vrijeme.
Kolja i Cajus sjajni su gazdari koji su uvijek uslužni, dostupni i također vrlo ljubazni, tako da smo mogli uživati u savršenom odmoru u Švedskoj (baš kao 2018. u njihovoj kući Herrafällan) i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2019

Martin iz/od Flensburg

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto čežnje

Proveli smo predivan odmor u Bullerbüu sa naša 4 djece, daleko od buke automobila i užurbanosti. Umjesto toga, gradili smo i igrali se s mahovinom, granama i kamenjem satima dok smo mi odrasli opušteno ležali u hamaku. Namještaj je brižno odabran u stilu starog švedske kuće za odmor. Kontakt s iznajmljivačima je bio opušten i srdačan. Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2019

Vroni L. iz/od 52396 Heimbach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Samotno, mirno i slikovito.

Bili smo oduševljeni osamljenim, mirnom položaju ove divne, rustikalno stare i potpuno opremljene švedske kuće! Preporuke u gostinjskom priručniku smo vremenom isprobali, ali smo inače više bili smješteni i puno vremena proveli na licu mjesta uživajući u tišini. Divno područje u kojem se nalazi Perstorp, sa sjajnim jezerom za kupanje praktički u blizini ... i ovce su nas meketale navečer u san. Hvala što smo smjeli biti ovdje.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Lena iz/od 60385

4,4
4.5 4 5 4
Prikaži njemački

Idealno mjesto za opuštanje

Mirna lokacija usred šume, dobra opremljenost biciklima, kaminom, perilicom posuđa, vatrogastvu itd. Vidi se za 15 minuta biciklom. Rado ćemo se vratiti ;-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2019

Gerda T. iz/od 49808 Lingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Najbolja rekreacija u smalandskim šumama

Moj suprug i ja proveli smo 2 prekrasna tjedna s našim 6-godišnjim blizancima u lipnju u ovoj šarmantnoj, prostranoj švedskoj kući u Smålandu i osjećali smo se vrlo ugodno. Jako nam se svidjela usamljena lokacija u prekrasnoj švedskoj prirodi, jezera za kupanje u blizini, večernja logorska vatra i mogućnost igranja stolnog nogometa ili pikada u kući za kišnih dana i još mnogo toga. Kuća i namještaj zrače lijepim šarmom. Djeca su se osjećala tako ugodno da na kraju nisu htjela kući! Također treba istaknuti prijateljski kontakt s iznajmljivačima. Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospodin C. Mahlke

gospodin C. Mahlke

Cajus od 1985. ima kuću u Smålandu, gdje svake godine provodi mnogo tjedana i gdje su njegova djeca provela veliki dio djetinjstva, a sada redovito dolaze i unuci. Ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju kuća za odmor. Kolja je tijekom djetinjstva često s roditeljima odlazio u Švedsku za praznike, a već gotovo 15 godina uživa u odmoru s obitelji u obližnjoj kući i radi za jednu švedsku tvrtku Oboje volimo zemlju, ljude, prekrasnu prirodu, lijepe crvene kuće, mir i blizinu prirode. Godine 2016. odlučili smo zajedno potražiti nekretninu za iznajmljivanje koja, na temelju našeg iskustva, ispunjava naše zahtjeve za opuštajući odmor u južnoj Švedskoj. Zbog raznih neželjenih poziva, ovdje smo izbrisali naše brojeve telefona - za prvi kontakt koristite kontakt obrazac. Puno hvala.


Dalji smještaji od gospodin C. Mahlke


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 174968

Posljednje ažuriranje: 23.11.2023

Oglas je online od: 5 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/174968.htm


«Säby Perstorp» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina