Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  10   Gosta/Gostiju
88m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
88m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Tražite kuću za odmor u južnoj Švedskoj koja vam nudi potpuni mir i opuštanje, ali i priliku za razne aktivnosti usred prekrasne švedske prirode?



Naša kuća nalazi se na gotovo 8000 četvornih metara, brdovitom, raznolikom prirodnom području usred šume Småland. Tu su visoka stabla, brezov gaj, stari drvored breza, mala borova šuma, osunčani travnjaci, uvijek hlad, puno prostora za ispuštanje pare i igru te razne vrste voćaka i bobičastog voća.



Herrafällan je uglavnom privatna kuća za odmor, koja je jednostavna, ali praktična i namještena s velikom pažnjom za detalje te se stalno proširuje. Imanje je gotovo nevidljivo s ceste (malo prometa) i male drvene staze koja vodi do obližnjeg jezera.



Obilazak kuće:

Ulazi se kroz ulaz s trijemom u mali, četvrtasti hodnik. Odavde se stepenicama penje na gornji kat s desne strane, vrata vode ravno u kuhinju koja je potpuno opremljena: stol za rezanje sa stolicom, štednjak i pećnica (novo 2018), mala perilica posuđa (2018), veliki hladnjak -kombinirani ormarić za zamrzavanje (2018), mikrovalna, kuhalo za vodu (2020), aparat za kavu (2019), dosta posuđa, pribora za jelo, čaša, lonaca itd.



Odavde se ulazi u veliki dnevni boravak s kaminom, 2 udobna kauča (2018), stolić za kavu, stol za blagovanje s 4 stolice i klupom za do 3 osobe (2018), TV ravnog ekrana s njemačkim satelitskim prijemom i DVD playerom, glazbeni sustav s Bluetoothom, društvene igre za mlade i velike te kutak za knjige. Dodatna mjesta za sjedenje dostupna su u cijeloj kući.



Do WC-a s umivaonikom i perilicom rublja (2018.) dolazi se centralno iz kuhinje i dnevnog boravka. Odavde ide u tuš, također opremljen umivaonikom. Posebnost: do WC-a se dolazi i iz vrta.



Krenete li širokim, starim drvenim stubištem s rukohvatom na gornji kat, doći ćete do malog hodnika iz kojeg se skreće desno u spavaću sobu s bračnim krevetom. Gotovo da možete ući u veliku spavaću sobu s bračnim krevetom (pojedinačno podesivo uzglavlje i uznožje, 2018.) i dječjim krevetićem. Odavde možete doći do druge, male spavaće sobe s prostorom za spavanje i krevetom na kat za do 3 osobe. Sve sobe ovdje imaju spremište za odjeću i noćne ormariće.



Glavna kuća ima oko 88 četvornih metara.



Na imanju se nalazi mala gostinjska kuća (oko 12 m2 i udaljena od glavne kuće gotovo 15 m) koju - naravno samo stanari glavne kuće - mogu dodatno iznajmiti. Ima dva odvojena kreveta, 2 noćna ormarića, umivaonik, tuš, WC za nuždu, aparat za kavu, štednjak i radio (vidi fotografije). "Klein Herrafällan" idealan je za smještaj onih koji jako hrču, posjetitelja tijekom obiteljskog odmora, nekoliko prijatelja ili male djece. Za malu paušalnu cijenu (tjedno) također se može rezervirati na licu mjesta u bilo koje vrijeme, samo nas kontaktirajte.



Vani:

Na imanju ćete pronaći dovoljno prostora za razne aktivnosti u slobodno vrijeme, rekreaciju, opuštanje, roštiljanje ili samo neometano sunčanje. Možete se igrati zajedno (dostupne su mnoge igre na otvorenom) ili potražiti 'svoje mjesto'. Postoji poravnato nogometno igralište s golom, 2 ljuljačke, hladovinom i - ako vrijeme dopušta - suncem. Imamo ognjište, dosta namještaja za terasu, stolove i klupe za objedovanje na otvorenom.



Gospodarske zgrade:

U našoj staroj brvnari izgradili smo udobnu saunu rustikalnog šarma (2 zida su izolirana izvana tako da se vide stare daske) i peć koja grije sve! Novo od proljeća 2019: naš vanjski tuš na brezi.



Budući da čak ni u Herrafällanu sunce ne sija svaki dan, za kišnih dana možete igrati neku od brojnih društvenih igara u zatvorenom prostoru ili, od jeseni 2017., organizirati turnir u pikadu ili stolnom tenisu u našim novim sobama za aktivnosti u staroj staji. Postoji 7 bicikala, od kojih su neki stariji, koje servisiramo i čuvamo jednom godišnje - i oni su dostupni besplatno. Naš kanu (kanadski) nalazi se na Härtsjönu i uključen je u cijenu najma. Također postoji mogućnost najma čamca na vesla.



Dodatni kanui i bicikli također se mogu osigurati uz naknadu - uz malo duže vrijeme isporuke - raspitajte se unaprijed. Također možete koristiti našu uslugu pranja rublja i rezervirati ručnike i posteljinu, svaki po osobi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 56 km Växjö Flughafen

56 km

Kolodvor 37 km Växjö C

37 km

Izlaz s autoceste 50 km Växjö

50 km


Mjesto i položaj smještaja

*) Kuća je potpuno izolirana usred šume.

*) Do sljedećeg jezera Sävsjö možete doći za samo oko 1,5 km
prohodnom šumskom stazom
*) Najbliži prirodni rezervat "Våraskruvs" udaljen je samo 2,8 km, mnogi drugi su u neposrednoj blizini (< 15 minuta vožnje automobilom)

*) Sljedeće javno kupalište pronaći ćete u gradiću Sävsjöström na jezeru "Alstern" udaljenom otprilike 3 km, a mnogo više za nekoliko minuta automobilom ili biciklom.

*) 2 veća supermarketa nalaze se u Lenhovdi, 11 km, mala trgovina u Älmhultu - također nešto manje od 11 km.

*) Također je samo 20 minuta vožnje automobilom do sjevernih vrata Smålandskog kraljevstva kristala (Målerås).

*) Grönåsens Moose Park je 27 km južno.

*) Novo u Kosti je safari park, također udaljen oko 25-30 km.

*) Samo je 80 km do Kalmara, ulaza u Öland.

*) Na Ölandu je Djurpark.

*) Do svijeta Astrid Lindgren u Vimmerbyju nešto manje od 100 km, oko 1,5 sat vožnje automobilom.

*) Razne mogućnosti ribolova u neposrednoj blizini (jezera i rijeke), dozvole za ribolov mogu se kupiti online. Poznato je mušičarenje u Alsterånu, koji je udaljen samo oko 2 km.

*) S ukupnom dužinom od 3,3 kilometra, zipline na jezeru "Little Rock Lake" u jugoistočnom Smålandu najduža je žičara te vrste u Europi - to je "dobro kao iza ugla".

*) Biciklističke i pješačke staze ispred kuće, turistička vožnja biciklom starom uskotračnom željeznicom kroz Sävsjöström.

*) Javni prijevoz vodi vas do Sävsjöströma (autobusna veza od/do Växjö), odatle je udaljeno oko 3 km hoda.

*) Možete pronaći mnogo više prijedloga i stalno ažuriranih brošura u našoj mapi za goste

*) autobusna linija vozi nekoliko puta dnevno iz Växjöa, tako da je moguć odmor bez automobila


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Informacije o cijenama za 2023.:



Također nudimo: našu kuću za goste (vidi tekst/slike) za još 2 osobe za 175 € tjedno i uslugu pranja rublja (5 ručnika (1 ručnik za saunu/kupku, 2 velika ručnika, 2 mala ručnika, 1 kuhinjsku krpu), posteljina, 1 set posteljine) za 22,50 € po osobi po boravku.



Uz prethodnu najavu možemo osigurati: 1 dodatni kanu €75/ tjedan, dodatne bicikle €25/ tjedan/jedinicu.



Električna energija (koristimo snagu čiste vode) trenutno se naplaćuje po 35 centi/kWh i odbija se od pologa. PAŽNJA: u trenutnoj situaciji ne možemo davati nikakve prognoze o cijeni električne energije u 2023. godini, ne želimo zarađivati od prodaje električne energije, ali ne želimo ni dodatno plaćati. Postoji odgovarajući odlomak u ugovoru.



Na zahtjev: kratki odmori (3 dana=80%, 4 dana=85%, 5 dana=90% tjedne cijene), ali obično samo od/do subote ili bez subote.



Pušenje u objektima i dovođenje kućnih ljubimaca bilo koje vrste nije dopušteno jer u obitelji imamo alergičara. Sklapa se ugovor o najmu koji uključuje opće uvjete najma i kućni red.



Nema iznajmljivanja grupama mladih.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierung bis 60 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 20% auf den Mietpreis bis 35 Tage vor dem Anreisetag erheben wir eine Gebühr von 50% auf den Mietpreis danach erheben wir eine Gebühr von 85% auf den Mietpreis Wir werden im Stornierungsfall versuchen, das Haus noch zu vermieten - je, nach Zeitspanne bis zum Mietbeginn im Zweifel auch mit Rabatten. Gelingt das, so zahlt der stornierende Mieter nur die Differenz zur Höhe der eigenen Miete plus € 200.

ostale informacije:

Iznajmljivanje se odvija godišnje od početka uskrsnih praznika do kraja jesenskih praznika - po dogovoru iu ostalo vrijeme.

Dan dolaska je uvijek subota u visokoj sezoni, odstupajući od toga, možete rezervirati kratke odmore, koji tada traju samo 3, 4 ili 5 dana i dopuštaju druge dane dolaska/odlaska. Popunjenost glavne kuće s maksimalno 7 osoba plus malo dijete, popunjenost gostinjske kuće s najviše 2 osobe.

Nudimo WLAN router (mobilni internet tvrtke TELIA) sa SIM karticom. Svaki raspoloživi kredit se može koristiti/potrošiti. Gost može kupiti kredit i jednostavno ga unijeti na karticu, rado ćemo pomoći.

Pansion s 2 pomoćna ležaja može se dodatno rezervirati (u bilo koje vrijeme na licu mjesta) i tada košta fiksnu cijenu od 139 € tjedno.

Neki od bicikala su stariji i stoga su uključeni u cijenu besplatno.

Za duži najam mogući posebni uvjeti. Možemo osigurati unaprijed: 2. kanu 65 €/ tjedan, dodatne bicikle 15 €/ tjedan/ komad.

Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno i da se mogu opustiti. Također ne volimo skrivene troškove i duge završne račune - od 2019. cijena najma stoga uključuje:

1) završno čišćenje glavne kuće
2) Drva za kamin i saunu
3) naš kanu
4) ako je gostinjska kuća rezervirana, završno čišćenje iste

Samo se sljedeće stavke dodatno naplaćuju:

1) gostinjsku kuću, po želji
2) usluga pranja rublja
3) električna energija


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Jan T. iz/od Landsberg

4,6
4 4 5 5 5
Prikaži njemački

Švedska s najbolje strane

Vrlo lijepo imanje, vrlo sveobuhvatna briga vlasnika za sve, odlična sauna, rustikalna atmosfera kuće.... baš preporučljiva kuća za odmor s djecom ili u paru!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

svibanj 2023

Miriam G. iz/od Kiel

4,2
3 5 5 4 4
Prikaži njemački

Jedan sjajan obiteljski odmor

Imali smo divno vrijeme i uživali smo u istraživanju Smalanda usred prirode.
Komunikacija s vlasnicima bila je izvrsna, tako pomoćna i predana ...Nisam prije doživio s "standardnim organizatorima".

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2021

Patrick B. iz/od München

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Vrlo posebno mjesto usred beskrajnih šuma i vrlo blizu prekrasnih jezera: kuća je vrhunski opremljena i s ljubavlju namještena. A da nema toliko toga za otkriti u Smalandu i kućnim kanuima i biciklima, doista ne biste morali napustiti opuštajući mir ogromnog vrta. Djeci se svidio stol za stolni tenis i mnoge igre; odrasli su do tada bili u sauni.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

listopad 2020

Thomas S. iz/od Wittdün

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Kuća u odličnom dvorištu.

Ljetna kuća se ističe svojim super položajem na odličnom zemljištu s dobrim sadržajima. Možete provesti sjajno vrijeme tamo i savršeno je za obitelji s djecom. Usluga i kontakt s vlasnicima su izvanredno senzacionalni. Uvijek su dostupni i vrlo prijateljski i susretljivi.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Manfred Z. iz/od 77836 Rheinmünster

5,0
5 5 5 5 5

Jede Sekunde genossen!

Es war unser erster Aufenthalt im Süden Schwedens und der schönste Urlaub seit Jahren! Wir waren fast nur am Haus und in der näheren Umgebung, haben reichlich Beeren und Pilze sefunden, viele Tiere gesehen und die Ruhe und Abgeschiedenheit genossen. Das Haus, das Grundstück und die Sauna sind grandios, vielen Dank, dass wir an diesem schönen Ort wohnen durften.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Elisabeth iz/od Bonn

5,0
5 5 5 5

Liebevoll ausgestattetes Haus mit großem Grundstück

Wir waren als Familie mit zwei Kindern (16 und 13) im Haus Herrafällan. Wir haben nun schon viele Ferienhäuser gemietet, aber wir hatten noch keines, in dem es so viele Möglichkeiten gibt - Sauna, Tischtennisplatte, Dartscheibe, Hängematte, verschiedene Sitzplätze, wunderschönes Gelände mit Feuerstellen, Grill, Fahrräder, Boote, etc. etc. Es ist einfach für jedes Alter und jedes Wetter etwas geboten. Die Vermieter kümmern sich aus der Ferne super um die Gäste, sind immer erreichbar und herrlich unkompliziert. Danke Euch beiden, Kolja und Cajus!
Fazit: Für Leute, die es etwas einsamer mögen, uneingeschränkte Empfehlung.
Wir sind übrigens ohne Auto dort gewesen. Klappt gut, man muss halt die Einkäufe gut planen.
Ein echtes kulinarisches Highlight in der näheren Umgebung ist Mickes Restaurang.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2019

Andreas M. iz/od 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Aller guten Dinge sind drei

Das dritte Jahr in Folge verschlug es mich mit wechselnder Mannschaft nach Herrafällan und der lupenreine Hattrick hat sich absolut gelohnt. Es fühlt sich inzwischen ein bißchen wie heimkommen an. Dank der Ruhe und herrlichen Natur kann man die leeren Akkus entspannt aufladen und die Seele einfach baumeln lassen. Die leckere Zugabe spendierte dieses Jahr der Wald rings um das Haus in Form von reichlich Pfifferlingen. Die Kommunikation mit Kolja und Cajus war erneut hervorragend und auch im Haus war wie gewohnt alles blitzsauber und bestens ausgestattet. Leider war die Woche wieder viel zu schnell vorbei... beim vierten Mal also vielleicht lieber zwei Wochen?! :)

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2019

Jessica K. iz/od 24211

5,0
5 5 5 5

Traum-Urlaub in wunderschöner Umgebung

Wir haben mit unseren 2 kleinen Kindern einen traumhaften Urlaub in Herrafällan erlebt. So gut erholt haben wir uns noch in keinem Urlaub. Das bestens ausgestattete und gemütliche Haus, das weitläufige Grundstück (Lieblingsplatz: Hängematte), die urige Sauna... man könnte noch so viel mehr hervorheben. Die Kinder konnten sich frei bewegen und die Natur erkunden, es gibt kaum Verkehr und dafür um so mehr Ruhe, Stille und dazu die herrliche Landschaft. Fast jeder Abend endete am Lagerfeuer unter dem Sternenhimmel. Kolja und Cajus sind hervorragende Gastgeber, so herzlich willkommen haben wir uns noch in keiner Ferienunterkunft gefühlt. Wir kommen sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2019

Katharina iz/od Braunschweig

4,8
5 4 5 5

Wir kommen wieder!

Wir (vier Erwachsene mit drei Kindern) haben in Herrafällan wunderschöne zwei Wochen verbracht. Das Häuschen ist einfach, aber praktisch eingerichtet, man fühlt sich darin sehr wohl. Bei der traumhaften Lage und dem tollen Wetter haben wir uns aber kaum drin aufgehalten. Unsere Kinder tobten auf der Wiese (evtl. über eine Zeckenimpfung nachdenken), genossen die Mahlzeiten im Freien und unsere Lagerfeuer am Abend. Bis zum See Alstern mit seiner tollen Badestelle sind es ca. fünf Minuten mit dem Auto. Wir alle liebten diesen Ort! Unsere Männer sind mit dem Ruderboot zum Angeln rausgefahren, die Ruhe und die wunderschöne Natur sind einfach einmalig. Kolja und Cajus, vielen lieben Dank für alles! Bis zu unserem nächsten Urlaub in Herrafällan können wir nur hoffen, seinen Zauber in unserem Alltag bewahren zu können.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2019

Marlies V. iz/od 14167 Berlin

5,0
5 5 5 5

himmlisches Fleckchen Schweden

Wer die Großstadt, alle Sorgen und Verpflichtungen mal hinter sich lassen möchte, der ist hier richtig. Herrliche Waldluft, duftendes Gras, Stille zum Entspannen und absolute Erholung.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom

lipanj 2019

Heike iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Tolles Grundstück, super Sauna, gemütliches Haus, mit den Fahrrädern lässt sich der etwas weiter entfernte sehr schöne See gut erreichen. Sehr guter Kontakt zu den Vermietern.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2019

Nicole iz/od Neunkirchen

5,0
5 5 5 5

Sverige på riktigt

Ostern 2019 verbrachten wir eine wunderschöne Woche auf Herrafällan. Das Haus liegt traumhaft ruhig mitten im Wald und bietet alles, was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Der Kontakt zu den Vermietern war jederzeit superfreundlich, schnell (wenn man doch mal eine Frage hatte) und verbindlich (angefangen beim Vertrag bis hin zur Rücküberweisung der Kaution). Man merkt an allen Details, dass sie sich viele Gedanken gemacht haben, was für einen erholsamen Urlaub wichtig ist.
Das Haus ist liebevoll und praktisch eingerichtet, wir haben uns direkt wohl gefühlt und in dieser Woche nichts vermisst. Unserem Sohn gefiel besonders die Scheune mit der Möglichkeit, Tischtennis und Dart zu spielen. Wir Erwachsenen werden uns sicher noch lange an die Momente absoluter Stille bei einem Kaffee vor unserer hübschen Stuga erinnern… Sauna, Kamin, Alleinlage, was will man mehr?
Die Lage des Hauses empfanden wir als strategisch günstig. Viele interessante Orte kann man bei einem Tagesausflug erreichen (unsere persönlichen Highlights waren die Zipline Sweden am Little Rock Lake und Kalmar), aber auch in direkter Nähe gibt es tausend schöne Ecken zu entdecken.
Kurzum, ein ganz herzliches Dankeschön an Cajus und Kolja für die rundum tolle Organisation und die Gelegenheit, diesen magischen Ort erleben zu dürfen. Wir werden uns immer gern an diesen Urlaub erinnern und würden uns sehr freuen, wenn wir nochmal wiederkommen könnten, dann vielleicht mit etwas mehr Zeit. Denn hier gibt´s wirklich Sverige på riktigt !

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

travanj 2019

Markus, Karin und Kaya iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Wir durften 2 wunderschöne Wochen auf Herrafällan verbringen. Unsere kleine Tochter schrieb auf die Ansichtskarten, unser Häuschen ist irgendwo im Wald versteckt. Wirklich traumhaft. Es ist ein riesiges Grundstück mit viel Wiese, wo man Ballspiele machen kann, es hat ein Fussballtor, eine Scheune mit Ping Pong Tisch, viele Fahrräder in verschiedenen Grössen. Das Haus ist sehr gemütlich, wir haben kaum aufgestanden, eingefeuert, um wieder diese gemütliche Athmosphäre zu haben. Die Feuerstelle vor dem Haus wurde ebenfalls täglich benutzt. Wir durften viele gemütliche Stunden dort verbringen. In der Nähe hat es viele Naturreservate, wo wir das schwedische Wandern entdeckt haben. Es war einfach alles traumhaft!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2018

Ute iz/od Angeln

4,8
5 4.5 5 4.5
Prikaži njemački

Osamljeno mjesto u prekrasnom krajoliku

Vrlo lijepo namještena kuća sa svim modernim pogodnostima i toplim tušem na potpuno osamljenoj lokaciji, sjajnim terenima s mjestima za ispijanje kave u vrtu u svim smjerovima. Vrtni namještaj i odlična oprema vani ili u staji.
Kontakt s iznajmljivačima vrlo prijateljski, uvijek brzo dostupni i uslužni.
Imali smo tako lijepo vrijeme da nismo mogli ni iskoristiti sve ponude na stranici. Krajolik je prekrasan i raznolik, a mnogi prirodni rezervati udaljeni su biciklom. Dostupni su dobri bicikli. Sjajno. Nažalost, do sljedećeg kupališta nije moguće prošetati, što u jesen i proljeće nije bitno. Ogroman prostor oko kuće je jedinstven.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Romantični odmor

rujan 2018

Andreas M. iz/od Ostfildern

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Povratak u Herrafallan

Nakon što smo prošle godine mogli provesti prekrasan tjedan u Herrafällanu, naravno da smo bili vrlo sretni što smo se mogli vratiti ovamo. I ovoga puta nismo se razočarali i proveli smo se fantastično. Komunikacija s Koljom i Cajusom opet je bila odlična, bolje domaćine niste mogli poželjeti. Mnogo toga se dogodilo na licu mjesta, na primjer u sada još udobnijem namještaju u kući, ali prije svega zahvaljujući senzacionalnoj sauni u vrtu. Nenadmašan i stoga najbolji argument za izlet ovdje je mir i osama u ovoj prekrasnoj prirodi. S ovim na umu: Sve dobre stvari dolaze u troje, možda već u 2019.!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2018

Michael iz/od 81827 München

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrstan prirodni položaj, lijepa kuća, izvrstan kontakt

Izuzetno lijepa, tradicionalna kuća na odličnoj osami okružena šumama, jezerima i prirodnim rezervatima. Volite li takve stvari i nemate ništa protiv, strogo uzevši, jednostavne, ali potpuno dostatne i pristajajuće ukupnoj slici opreme, možete bez zadrške udariti ovdje. Još jedan vrhunac bila je interna sauna na drva te uvijek uslužan i brz kontakt s iznajmljivačima. Unatoč osami te miru i tišini, osjećate se potpuno zbrinuto kada vam je to potrebno.

srpanj 2018

Julia iz/od Ruhrgebiet

5,0
5 5 5 5

Schönes Haus, super Grundstück

Wir haben hier wunderschöne 2 Wochen verbracht. Die Ruhe und Natur sind einfach unschlagbar! Für Kinder ist das riesige Grundstück mit Spielscheune ohnehin ein Paradies, wir Erwachsenen haben es geliebt, an den verschiedenen Plätzen unseren Kaffee zu trinken oder einfach nur in die Natur zu gucken. Da das Wetter so fantastisch war, waren wir meist in den umliegenden Seen schwimmen oder haben Spaziergänge unternommen - es war ein sehr erholsamer Urlaub!
Unsere Vermieter waren immer ansprechbar und mehr als hilfsbereit. Als unser Jüngster mit den Fahrrädern nicht zurecht kam, wurde sofort ein kleineres Fahrrad gebracht und die Treckerfahrt war auch ein Erlebnis. Dankeschön!
Weil es so schön war, kamen mein Bruder mit Frau und Baby noch nachgereist; das war möglich, weil das kleine Nebenhaus noch spontan dazu zu mieten war.
Es war soo schön, wir kommen bestimmt wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2018

Andreas B. iz/od 47249 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Für Familien ideal

Empfehlenswert für Familien, da super Ausstattung (z.B. Fahrräder, Tischtennisplatte).
Schön ruhig und abgelegen, netter Vermieter.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2018

Carola R. iz/od 42283 Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Erholung pur!

Auf dem Weg zum Nordkap haben wir hier eine Pause eingelegt. Das Haus liegt mitten im Wald, das Grundstück ist der Hammer! Der ganze Wald steht voller Blaubeeren. Total schön!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2018

Vera F. iz/od Flensburg

4,8
5 5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlično vrijeme

Tražili smo kuću u kratkom roku zadnji tjedan uskrsnih praznika. Trebao bi biti miran, bez velike gužve i gužve i okružen prekrasnom prirodom. Ono što smo ovdje našli bio je hit, potpuno usamljen, a opet ne od svijeta. Vrijeme je poslužilo i mogli smo provesti mnogo vremena vani i na imanju. Moji su muškarci često išli na bicikl, mi cure u saunu.

Kuća je dobro namještena i potpuno opremljena. Htjeli bismo doći na ljeto... možda sljedeće godine?

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2017

Andreas M. iz/od 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Eine Perle mit wundervoller Lage

Um meinen Eltern meine Begeisterung für Schweden näherzubringen, habe ich etwas ins Blaue hinein eine Urlaubswoche in Herrafällan gebucht. Zu gut klangen die Beschreibung und Lage des Ferienhauses und dementsprechend groß war natürlich die Vorfreude. Und was soll ich sagen, es war einfach traumhaft. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, sauber und zumindest wir haben absolut nichts vermisst. Wer nach unnötigem Luxus sucht, ist hier sicherlich falsch, wem dagegen Bodenständigkeit, Ruhe und Natur wichtig ist, der wird in Herrafällan glücklich werden. Das zugehörige Grundstück ist riesig und bietet vor allem für Kinder genügend Platz zum herumtoben und spielen. Der größte Trumpf ist aber die traumhafte Lage in einer wundervollen Landschaft, mit absoluter Ruhe und weit abseits von anderen Gebäuden. Der einzig negative Punkt war, dass die Zeit viel zu schnell verflogen ist :)

Besonders hervozuheben ist noch die absolut liebenswerte und zuvorkommende Art der Vermieter, die sich bei der Organisation und Kommunikation mehr als nur bemüht haben. Und genau diese Freundlichkeit und Liebe ist in Herrafällan zu spüren! Wir werden definitiv eines Tages zurückkommen. Tack så myket!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2017

Emmi-Luise K. iz/od 10709 Berlin

4,3
4 4 4 5

Erholung in schwedischer Natur

Gute Ausstattung, gemütliche Einrichtung, komplette Küche und Bad, alles sauber, alle Bettdecken sind neu, sehr ruhige Lage mit tollem großen Grundstück inmitten eines größeren Waldgebietes. Bei Regentagen kann man in der großen Scheune z.B. Tischtennis oder Dart spielen u.a. Bis zum nächsten See ist es auch nicht weit.
Man fühlt sich gleich zuhause, gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

svibanj 2017

Sabine W. iz/od 12207 Berlin

4,5
4 5 4 5

Schönes Haus in wunderbarer Lage

Mein Mann und ich haben in Herrafällan eine sehr erholsame Woche verbracht. Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Das Haus ist gemütlich und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Alles ist durchdacht und es fehlt an nichts. Besonders erwähnenswert sind die schöne Umgebung und das Grundstück. 2 Seen und ein Naturreservat liegen in unmittelbarer Nähe.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospodin C. Mahlke

gospodin C. Mahlke

Cajus od 1985. ima kuću u Smålandu, gdje svake godine provodi mnogo tjedana i gdje su njegova djeca provela veliki dio djetinjstva, a sada redovito dolaze i unuci. Ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju kuća za odmor. Kolja je tijekom djetinjstva često s roditeljima odlazio u Švedsku za praznike, a već gotovo 15 godina uživa u odmoru s obitelji u obližnjoj kući i radi za jednu švedsku tvrtku Oboje volimo zemlju, ljude, prekrasnu prirodu, lijepe crvene kuće, mir i blizinu prirode. Godine 2016. odlučili smo zajedno potražiti nekretninu za iznajmljivanje koja, na temelju našeg iskustva, ispunjava naše zahtjeve za opuštajući odmor u južnoj Švedskoj. Zbog raznih neželjenih poziva, ovdje smo izbrisali naše brojeve telefona - za prvi kontakt koristite kontakt obrazac. Puno hvala.


ostale informacije

Broj objekta: 94483

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/94483.htm

Gospodin Cajus Mahlke

Karlsruher Strasse 16

10711 Berlin

0049(0) 004917662022837


«Herrafallan» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina