Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Olsberg

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

U apartmanu Wiesengrund imate svoje kraljevstvo. Bilo da ste bračni ili obiteljski - ovdje ćete pronaći idealne uvjete za svoj odmor iz snova u prirodi. S vlastitim ulaznim vratima i vlastitim ograđenim vrtom, vaš odmor izgleda više kao da ste u svojoj kući za odmor, tako kažu naši gosti.

U prizemlju ćete pronaći malu, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem i prostrani dnevni boravak / blagovaonicu s sjedećim garniturama za do 5 osoba. Zaista se možete ispružiti na vrlo prostranom tapeciranom namještaju tijekom televizije ili DVD večeri. Iz dnevne sobe možete doći do balkona okrenutog prema jugu s tendom (od proljeća 2019.) i odličnim pogledom na nacionalni spomenik prirode Bruchhauser Steine. Zbog položaja na vrhu planine, još uvijek možete sanjati na večernjem suncu kada je dolina već u hladu ...

Otvorena galerija na gornjem katu nudi rustikalnu udobnost spavanja za 2 do 4 osobe. Osjećate se podsjeća na sijeno - ali naravno s prvoklasnim krevetima i savršenom čistoćom. Osim bračnog kreveta, tamo ćete naći dnevni krevet koji se također može izvući i oblikovati bračni krevet.

Kroz ulazna vrata ulazi se u vaš ograđeni vrt s rustikalnim prostorom za sjedenje i roštiljem. Ležaljke vas pozivaju na opuštanje. Odatle idete ravno u otvorenu prirodu šuma i polja.

Nakon sadržajnih dana planinarenja ili zimskih sportova, opustite se u toploj pećnici ili uživajte u večernjem suncu dok večera na roštilju širi svoj miris.

Dolce gusto stroj, uz uobičajeni aparat za kavu, pećnicu, zamrzivač, hladnjak, perilicu posuđa, toster, sušilo za kosu i i, samo su neki od sadržaja koji će učiniti vaš odmor u apartmanu Wiesengrund čistim opuštanjem.

Naši gosti ne moraju spakirati pola svog domaćinstva. Osiguravamo da sve postoji kako bi vaš odmor postao nezaboravno iskustvo. Već imamo spremne savjete za vas kada nas osobno pozdravite i rado ćemo odgovoriti na bilo koja otvorena pitanja.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
pomoćni ležaj

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1.5 km

1.5 km

Skijaška uspinjača 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 50 km Paderborn

50 km

Kolodvor 7 km Olsberg

7 km

Izlaz s autoceste 15 km Bestwig

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Naše lijepe kuće za odmor i ugodni apartmani za odmor smješteni su u srcu planine Rothaar. Nebrojene mogućnosti planinarenja započinju od ulaznih vrata i ljubavno su opisane u fascikli kuće.

Iz dnevnih soba i s terase pruža se prekrasan panoramski pogled na spomenik prirode Bruchhauser Steine. Zelene šume i bujna polja čekaju vas na pragu. Duboko udahnite svježi planinski zrak i očarajte se jedinstvenim mirisom šume.

Ako je malo gužve, susjedni gradovi Willingen (11 km) i Winterberg (20 km) nude brojne mogućnosti za slobodno vrijeme. Usput, trgovine su otvorene gotovo svake nedjelje.

Psi se vole rashladiti u mnogim malim planinskim potocima koji svuda prolaze kroz šumu. Za kupanje se naši gosti vole voziti do Diemelsee, udaljenog 25 minuta vožnje, gdje se najtoplija plaža za pse može iskoristiti za najduže dane za pse i ljude. Prekrasno srebrno jezero usred šume uvijek vrijedi prošetati oko 1,5 sata.

Naši gosti naći će wellness u termalnoj toplici AQUA Olsberg, udaljenoj 7 km. Gosti s djecom mogu se veseliti našim cijenama s popustom za zabavni park Fort Fun (20 km), gdje su psi također dobrodošli. Zimi su naše sanjke dostupne kao ukras ili za posudbu od kuća, a tko voli, može zviždati po livadi nasuprot kućama.

U mnogim susjednim selima postavljena su simpatična zimska tržnica, od kojih neka i opuštaju praznike zimskim mirisima i svečanim svjetlima. Također je popularno premlaćivanje božićnog drvca, koje se nudi tu i tamo.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

45, - € je godišnja osnovna cijena za 2 osobe po noćenju. Turistička pristojba kod nas se ne odnosi jer smo udaljeni više od 7 km od centra. Za vrijeme praznika osnovna cijena je 50 eura, a na posebnim praznicima nešto više. ER izračunamo s jednokratnom naknadom od 50, - € i jednokratnom naknadom od 10, - € po boravku. Možete donijeti svoje ručnike i posteljinu ili ih rezervirati za 15 eura po osobi. Samo nam pošaljite željeni period ako ste zainteresirani. Drago nam je da ćemo složiti sve troškove i brzo vam poslati neobvezujuću ponudu.

Uvjeti poništenja:

  • Es gilt das deutsche Mietrecht nach BGB. Die Vermieterin bemüht sich sofort internsiv um eine Wiedervermietung.

ostale informacije:

Unatoč dobro opremljenoj kuhinji, nema obveze kuhati sebe svaki dan. U našim prijedlozima za slobodno vrijeme pronaći ćete naše osobne savjete za jelo u posebno ugodnim restoranima, gdje vas neće doživjeti gadno iznenađenje. Druga sjajna alternativa je jeftina hrana u kućnom stilu iz mesnice Neumann, koja se svakodnevno nudi svježa. Adresa kuća u šumi dobro je poznata i pizza taxi službama. Na zahtjev, taksi za pecivo hljeba će za vikend objesiti mirisnu vrećicu na vaša vrata.

Veliki buffet doručak osobito je popularan kod naših gostiju ovdje u selu u blizini hotela Haus Keuthen, gdje su psi također dobrodošli. Možda biste htjeli sjesti na mirisni prekriveni stolić za kavu nakon kraće šetnje za vrijeme odmora. Svježi kruh se prodaje ovdje u trgovini Tismes subotom i nedjeljom. Što bi moglo biti ljepše od povratka iz prvog jutarnjeg kruga s vrećom mirisnih peciva?

Dajemo vam uređene bazene i prekrasna jezera za kupanje u blizini i sastavili smo popis prijedloga za manju djecu. Za vlasnike pasa postoji stranica sa svim informacijama i adresama za hitne slučajeve. Ovdje u selu postoji nadležni veterinar.

Mladi posebno vole šumu penjanja, stazu za cijevi i naš besplatni WiFi. Na svakom krevetu naći ćete dva USB priključka sa spremištem za mobitele.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2020

Lars M. iz/od Wesel

5,0
5 5 5 5

Schöner geht es nicht

Meine Frau, ich und unsere beiden Hunde haben für 3 Nächte dieses Studio gebucht. Unser erster Eindruck war wirklich erfreulich! Alles sehr sauber, liebevoll eingerichtet und sehr gemütlich. Der Pelletofen war das Highlight unseres Aufenthaltes. Morgen schön anheizen und gemütlich davor frühstücken. Frau Middel-Maas (Vermieterin) hat uns sehr freundlich empfangen. Fazit: Wir kommen sehr gerne wieder!
Familie Mensch

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Haus am Wald
gospođa J. Maas

gospođa J. Maas

U 2014. kupujemo našu prvu kuću za odmor - gotovo na hirovit način. Budući da je najam bio toliko zabavan i gosti su nas ohrabrivali, to je uvijek išlo malo dalje i tijekom godina stvorili smo vlastiti mali odmorski kompleks. Za nas je vrlo važno da osobno pozdravimo naše goste i da se pobrinemo za sve nedoumice i pitanja - u vrijeme Corone, naravno, s potrebnom udaljenošću ili čak mobilnim telefonom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 176502

Posljednje ažuriranje: 10.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/176502.htm

Gospođa Jutta Maas

Feriendorf 10

59939 Olsberg

0151 14971424


«apartman za odmor Obiteljski odmor Olsberg» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina