Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Studio Wiesengrund am Wald

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 mogućnost spavanja
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 mogućnost spavanja
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Naš ugodni studio Wiesengrund nudi vam odličan odmor za malo novca.

Kroz velike prozore koji su preplavili svjetlost, apartman zrači svijetlom udobnošću. Pravo drvo i fino koordinirani popisi boja osiguravaju puno udobnosti i dobrog raspoloženja. Pogledajte sjajne slike. Ovdje imate sve što vam treba za odmor iz snova.

Vlastiti ograđeni vrt i vlastita ulazna vrata gotovo vas čine da zaboravite da je to "samo" apartman za odmor. Provedite prekrasne ljetne večeri na prekrasnoj roštilj terasi, a ležaljke na livadi obećavaju opuštajući odmor kada ugledate kamenje Bruchhauser. Samo ne radi ništa! Čak i uz dobru knjigu ili časopis, dobro je izdržati u vrtu. Iz svog vrta nakon nekoliko koraka možete stići do šume i polja na otvorenom.

Rustikalna i rustikalna stabljika gotovo je poput malog zimskog vrta i nudi obilje prostora za odlaganje - zimi također za skije i skijaške čizme. Iz male unutarnje dvorane ulazi se u kupaonicu s tušem, lijepo opremljenom kuhinjom te prostranim dnevnim i spavaćim dijelom. Prozračni krevet širok 1,60 m nudi visoku udobnost spavanja zbog dobre kvalitete. Kauč se opet može izvući u krevet.

Nakon sadržajnih dana planinarenja ili zimskih sportova, opustite se u toploj pećnici ili uživajte u večernjem suncu na terasi, dok večera na roštilju širi aromatičan miris.

Senseo stroj, osim uobičajenog aparata za kavu, pećnica, zamrzivač s frižiderom, toster, sušilo za kosu i i, samo su neke od pogodnosti koje će učiniti vaš odmor u Studio Wiesengrund čistim opuštanjem. Zaista se možete ispružiti na prostranom proljetnom krevetu i udobnoj sofi tijekom TV ili DVD večeri. Studio smo postavili tako da se s kauča i kreveta može vidjeti i televizor i ugodna peć na pelete.

Naši gosti ne moraju spakirati pola svog domaćinstva. Osiguravamo da sve postoji kako bi vaš odmor postao nezaboravno iskustvo. Već imamo nekoliko savjeta za vas kada vas osobno pozdravljamo i rado odgovaramo na bilo koja otvorena pitanja.

Mogućnost spavanja

dnevna soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1.5 km

1.5 km

Skijaška uspinjača 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 50 km Paderborn

50 km

Kolodvor 7 km Olsbrerg

7 km

Izlaz s autoceste 7 km Olsberg

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Naše lijepe kuće za odmor i ugodni apartmani za odmor smješteni su u srcu planine Rothaar. Nebrojene mogućnosti planinarenja započinju od ulaznih vrata i ljubavno su opisane u fascikli kuće.

Iz dnevnih soba i s terase pruža se prekrasan panoramski pogled na spomenik prirode Bruchhauser Steine. Zelene šume i bujna polja čekaju vas na pragu. Duboko udahnite svježi planinski zrak i očarajte se jedinstvenim mirisom šume.

Ako je malo gužve, susjedni gradovi Willingen (11 km) i Winterberg (20 km) nude brojne mogućnosti za slobodno vrijeme. Usput, trgovine su otvorene gotovo svake nedjelje.

Psi se vole rashladiti u mnogim malim planinskim potocima koji svuda prolaze kroz šumu. Za kupanje se naši gosti vole voziti do Diemelsee, udaljenog 25 minuta vožnje, gdje se najtoplija plaža za pse može iskoristiti za najduže dane za pse i ljude. Prekrasno srebrno jezero usred šume uvijek vrijedi prošetati oko 1,5 sata.

Naši gosti naći će wellness u termalnoj toplici AQUA Olsberg, udaljenoj 7 km. Gosti s djecom mogu se veseliti našim cijenama s popustom za zabavni park Fort Fun (20 km), gdje su psi također dobrodošli. Zimi su naše sanjke dostupne kao ukras ili za posudbu od kuća, a tko voli, može zviždati po livadi nasuprot kućama.

U mnogim susjednim selima postavljena su simpatična zimska tržnica, od kojih neka i opuštaju praznike zimskim mirisima i svečanim svjetlima. Također je popularno premlaćivanje božićnog drvca, koje se nudi tu i tamo.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

30, - € je godišnja osnovna cijena za 2 osobe po noćenju. Turistička pristojba kod nas se ne odnosi jer smo udaljeni više od 7 km od centra. Tijekom praznika osnovna cijena je 35 eura, a na posebnim praznicima nešto više. ER izračunamo s jednokratnom naknadom od 50, - € i jednokratnom naknadom od 10, - € po boravku. Možete donijeti svoje ručnike i posteljinu ili ih rezervirati za 15 eura po osobi. Samo nam pošaljite željeni period ako ste zainteresirani. Drago nam je da ćemo složiti sve troškove i brzo vam poslati neobvezujuću ponudu.

Uvjeti poništenja:

  • Es gilt das deutsche Mietrecht nach BGB. Die Vermieterin bemüht sich sofort internsiv um eine Wiedervermietung.

ostale informacije:

Unatoč dobro opremljenoj kuhinji, nema obveze kuhati sebe svaki dan. U našim prijedlozima za slobodno vrijeme pronaći ćete naše osobne savjete za jelo u posebno ugodnim restoranima, gdje vas neće doživjeti gadno iznenađenje. Druga sjajna alternativa je jeftina hrana u kućnom stilu iz mesnice Neumann, koja se svakodnevno nudi svježa. Adresa kuća u šumi dobro je poznata i pizza taxi službama. Na zahtjev, taksi za pecivo hljeba će za vikend objesiti mirisnu vrećicu na vaša vrata.

Veliki buffet doručak osobito je popularan kod naših gostiju ovdje u selu u blizini hotela Haus Keuthen, gdje su psi također dobrodošli. Možda biste htjeli sjesti na mirisni prekriveni stolić za kavu nakon kraće šetnje za vrijeme odmora. Svježi kruh se prodaje ovdje u trgovini Tismes subotom i nedjeljom. Što bi moglo biti ljepše od povratka iz prvog jutarnjeg kruga s vrećom mirisnih peciva?

Dajemo vam uređene bazene i prekrasna jezera za kupanje u blizini i sastavili smo popis prijedloga za manju djecu. Za vlasnike pasa postoji stranica sa svim informacijama i adresama za hitne slučajeve. Ovdje u selu postoji nadležni veterinar.

Mladi posebno vole šumu penjanja, stazu za cijevi i naš besplatni WiFi. Na svakom krevetu naći ćete dva USB priključka sa spremištem za mobitele.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2020

Sabine E. iz/od Pattensen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

odličan apartman, sjajan najmodavac, sjajna okolina

Samnom i mojim psom sam proveo skoro tjedan dana u studio / kući u šumi. Bili smo srdačno dočekani od strane vlasnice. Smještaj je vrlo čist, udoban i moderno uređen. Nismo ničega nedostajali. Studio ima vlastiti mali vrt s roštiljem i vrtnim namještajem. Tamo smo mogli doručkovati i završiti večer. Nekoliko koraka od apartmana izravno vodi u šumu. Krenuli smo nekoliko pješačkih tura od tamo. Savjeti o planinarskim stazama i okolici su dostupni u apartmanu. Sigurno se vraćamo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2020

Jessica K. iz/od Rheine

5,0
5 5 5 5 5

Super schön

Schade dass der Urlaub in unserem 2.zuhause immer so schnell vorbei ist . Hier ist es so schön. Die Ferienhäuser sind mit viel Liebe und Detail eingerichtet und lassen an Ausstattung keine Wünsche übrig . Wir kommen wieder !

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

siječanj 2020

Vanessa C. iz/od Hamm

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen wieder

Sehr schönes Studio, mit tollem Garten.

Wir haben das gemütliche Wochenende am Ofen sehr genossen. Die Gegend ist wunderschön und der Hund ist herzlich Willkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

prosinac 2019

Anja D. iz/od Bad Arolsen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gemütliches Studio

Wir waren über Silvester 2019/2020 im Studio Wiesengrund. Das sehr gemütliche Studio mit dem behaglichen Ofen hat uns sehr gut gefallen. Unser Hund konnte sich im Garten im Schnee tummeln und von da aus mit uns ausgedehnte Spaziergängen im Wald machen. Besonders schön ist es, dass das Studio einen separaten Eingang und eingezäunten Garten hat.
Wir haben uns gut erholt und die Zeit hier genossen. Wir schätzen den Silvesterurlaub hier auch sehr, weil es für unsere Fellnase mit dem Silvesterfeuerwerk wesentlich ruhiger ist als in der Stadt.
Wir kommen immer gern wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

studeni 2019

Kathrin O. iz/od Dülmen

5,0
5 5 5 5 5

Kleine, aber feine Wohnung

Die Ferienwohnungen von Haus am Wald Sauerland sind sehr zu empfehlen. Wir (2 Erwachsene und 1 Hund) waren knapp eine Woche dort und hatten eine tolle Zeit.

Die Wohnung ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet, auch die Ordner mit Reisetipps in der Umgebung waren sehr schön.

Wenn man irgendwann wieder reisen darf, werden wir auf jeden Fall wiederkommen.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

ožujak 2018

Beate L. iz/od Rheine

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Sauerland

Wir waren sehr zufrieden in der sehr liebevoll eingerichteten Wohnung, die Abende am Ofen waren sehr gemütlich, dar Spaziergang konnte immer ab dem Garten sofort in den Wald starten, wir kommen gerne wieder wenn es passt LG Beate und Thomas mit den Hunden Biene und Maja

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

Tvrtka Haus am Wald
gospođa J. Maas

gospođa J. Maas

U 2014. kupujemo našu prvu kuću za odmor - gotovo na hirovit način. Budući da je najam bio toliko zabavan i gosti su nas ohrabrivali, to je uvijek išlo malo dalje i tijekom godina stvorili smo vlastiti mali odmorski kompleks. Za nas je vrlo važno da osobno pozdravimo naše goste i da se pobrinemo za sve nedoumice i pitanja - u vrijeme Corone, naravno, s potrebnom udaljenošću ili čak mobilnim telefonom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 176519

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/176519.htm

Gospođa Jutta Maas

Feriendorf 10

59939 Olsberg

0049(0) 0151 14971424


«Studio Wiesengrund am Wald» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina