Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca al Turó

maks.  9   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
240m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Dopustite da vas očara prekrasan pogled kada ulazite na prostranu terasu do bazena (bazen veličine 5,0 x 9,7 m²). Možda umotani u jedan od naših lepršavih ogrtača koji su vam dostupni? :-)
Možete pustiti vaš pogled da luta brdovitim položajem i u dobroj je vidljivosti ugledati kut mora.

Ovdje živite sami sa svojom obitelji na m². Dakle, na mjestu nema skrivenih nekoliko jedinica. Odvojite nekoliko polja od sljedeće farme.

Kad ste se ujutro probudili prvi zraci sunca, još uvijek možete čuti zvona ovaca koji se ponekad pase u blizini.

A sad malo o kući:
Prije svega: nema dodatnih troškova! Sve što nudimo već je uključeno u cijene!
U svakoj spavaćoj sobi nalazi se veliki ugradbeni ormar u koji stvarno možete pohraniti sve svoje stvari. U njemu se nalazi bračni krevet, a u dvije sobe krevet za goste, koji je mala fotelja bez naslona kada to nije potrebno. Naravno, postoji i jedan ili više dječjih kreveta po potrebi. Samo moramo znati na vrijeme. U dvije spavaće sobe nalazi se i Panasonic LCD TV (32 + 39). Postoje i dva hotelska sefa, koja su toliko velika da možete primiti 15-inčni laptop.

Naša su djeca sada malo veća, ali naravno, tu su i visoke stolice i posteljica ;-). Dječja kolica su također tu. Tu je i mali stol s dvije simpatične stolice. Naša draga je na njemu izgradila velike tornjeve (uz pomoć bake) :-)
Sve spavaće sobe - u osnovi, cijela kuća je super izolirana, tako da klima uređaj zaista nije potreban. (To spominjem jer ne volim spavati s klima uređajem, jer koliko ste se prehladili). Osim toga, u svakoj spavaćoj sobi postoji "cool" stropni ventilator, a on radi lijepo i tiho, a po potrebi navija i malo vjetra. Ali naravno, moguće je privremeno uključiti klima uređaj.

Obje kupaonice sanjaju u mramoru sa super velikim sudoperom (četvero nas može zubima oprati zube - čim vrlo mali može stajati). Za tuširanje nije potrebna zavjesa za tuširanje !! Sušilo za kosu, naravno. Dodatno samo mjerilo tijela (ne želim ga koristiti na godišnjem odmoru).
Kuhinja je opremljena svim dodacima. imamo filter filter kavu, Senseo-Pad aparat i Nespresso. Na terasi ispred kuhinje postavili smo malu ljetnu kuhinju s štednjakom na dva plamenika, plančom (na njoj možete peći povrće - naravno ribu i meso) i Weber plinskim roštiljem Genesis II, tako da možete kuhati i vani - ja volim to; ;-)

Ne nedostaje ni reketa ili fonda za novogodišnju zabavu. Ako nešto nedostaje u našoj kuhinji, obratite se našim administratorima, možda će to biti tamo sljedeći put kad posjetite! :-)

Razne terase daju vam priliku da se povučete kako biste se rashladili, pročitali u hladu ili sunčali.
U dnevnoj sobi pored LCD televizora Panasonicc iz 50-ih godina s Dolby Surroundom nalazi se i WII za loše dane. W-Lan ili Wifi za Facebook i Co tu su i na terasi za doručak. Budući da ponekad malo radimo, tu je i kombinirani uređaj tako da možete skenirati i ispisati (laserom) i kopirati b / w. Postavili smo Loewe Air zvučnik za sve vlasnike I-Phone-a za reprodukciju glazbe - samo se povežite USB kabelom i isključite se. Zvuk je odličan i možete ga smjestiti bilo gdje u blizini električne utičnice!
Posljednje, ali ne najmanje bitno, upozorenje:
Ako za doručkom volite razgovarati preko ograde sa susjedima, volite dijeliti bazen s nepoznatim osobama, volite odjednom uživati u različitim glazbenim stilovima iz različitih smjerova
Ako želite sve ovo, definitivno ne birajte našu kuću za vaš odmor, jer biste bili izuzetno razočarani !! * Grin *
Broj licence ili registracije: ET/4117

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 50 km PMI - Palma de Mallorca

50 km

Kolodvor 6.5 km Manacor Bahnhof

6.5 km

Izlaz s autoceste 7 km Manacor

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Iako je Finca al Turó zaista mirna, do Manacor - drugog najvećeg grada na otoku - može se doći za nekoliko minuta. Postoje sve trgovine koje biste mogli poželjeti. Naše posebne kozmetičke predmete (koje obično uvijek nosimo sa sobom iz Njemačke na odmor) možete pronaći ovdje u trgovini. Jedna od najvećih bolnica također se nalazi u Manacoru - tamo se osjećamo sigurno.
Ako želite da to bude malo rustikalnije, idite u Port. Christo. Putovanje prema čl. Također je vrlo zanimljivo.
U blizini je nekoliko obiteljskih bodegasa, rado organiziramo degustaciju vina za naše goste (uz plaćanje).
Odatle možete savršeno istražiti cijeli otok. Želite li otići na neku od mnogih plaža - za 10 minuta u Luci. Christo, malo dalje do stajališta snova Es trenc ili u zaljevu Pollença.
Za planinarenje Tramuntanom - odavde je dobro polazište za vožnju do početne točke za pješačenje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba (odrasli), uključivo, mi se brinemo o plaćanju poreza. Boravišna pristojba (djeca) uključena, mi se brinemo o plaćanju poreza. Minimalna dob za dva glavna stanara je 27! U suprotnom nije moguća rezervacija. Maksimalna popunjenost: 6 odraslih osoba, osim toga možemo smjestiti maksimalno 3 djece / adolescenata. Zahtijevamo potpisani ugovor o najmu u roku od 14 dana. Ako ostanete dva ili više tjedana, postoji međuprodukt svakih sedam dana. Osim toga, mali je posrednik s promjenom ručnika nakon tri ili četiri dana također besplatan.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Reisende, die mindestens 14 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% der Anzahlung und die Restzahlung zurück. Wenn sie zwischen 7 und 14 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% der Miete zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.

ostale informacije:

Možda nekoliko riječi o općem rukovanju. Naravno da ćete dobiti razumne upute. Ali put od zračne luke do vašeg godišnjeg odmora finca al turó zaista je super lak, a put do Manacor-a vrlo je ugodan i dobro razvijen. Samo su zadnja 2 km malo lakša, ali ne smatramo da je tako loše. Kad stignete, osobno će vas dočekati jedan od naših administratora koji govore njemački jezik. Sve važno je prikazano i objašnjeno. Uz to, naravno, u blizini ćete imati i kontakt osobu koju možete nazvati za pitanja ili ako bi trebao biti problem.

Kao dodatnu uslugu nudimo medicinsku masažnu terapiju i aromaterapiju u finca al turó (uz nadoplatu). Obučena u Njemačkoj i aerztlu. certificirani terapeut će vam doći na zahtjev. Naučila je potrebne medicinske osnove za primjenu holističkih masaža kako u sportskoj medicini, tako i u stresu i napetosti uzrokovanoj držanjem. Ona uspješno trenira oko 20 godina i nastavlja redovito trenirati. U masažama se koriste samo ekološka bazna ulja (maslinovo, bademovo i grožđa), koja se pomiješaju s domaćim esencijama i istovremeno imaju aromaterapijski učinak. Termini po dogovoru (najmanje 3 dana unaprijed) - ova usluga nije uključena u cijenu najma.

Upozorenje:
Molimo vas da ne pušite u zatvorenom, jer je žena u kući alergična na formaldehid. Pušenje je na terasama naravno moguće, a pepeljare su na raspolaganju. :-)
Ne prihvatamo životinje sa sobom jer naša kći nažalost već ima alergiju.
Nema iznajmljivanja mladim skupinama!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2022

Claudia B. iz/od 47647

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Šarmantna kuća s idiličnim pogledom na polja

Mnoge dobre recenzije govore same za sebe. Nakon našeg boravka u ovom divnom domu, možemo se samo u potpunosti složiti.

Kuća se nalazi na laganoj uzvisini i pruža predivan panoramski pogled. Nijedna kuća niti jedno od čestih gradilišta u ožujku ne kvare užitak. Ovdje možete odmoriti dušu i ostaviti stres svakodnevnog života iza sebe.

Finca je ukusno uređena s puno ljubavi prema detaljima. Kuhinja je dobro opremljena, sve je iznimno čisto. 2 uređaja za odvlaživanje stvaraju ugodnu atmosferu u prostoru. Za alergičare je ovo raj.

Na okolnom prostranom zemljištu svatko može pronaći lijepo mjesto za odmor. Budući da smo imali "netipično" vrijeme Mallorce s mnogo oblaka i vjetra, zavjetreni prostori su bili vrlo popularni kod nas. Ovdje je posebno udobni kauč na terasi bio idealan za čitanje i drijemanje.

Vrlo dobar kontakt s vlasnikom i pouzdanost upraviteljice kuće učinili su odmor savršenim.

Ostaje samo jedno pitanje: Kako izdržati ne biti tamo?

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Fusz:

Liebe Claudia B., es freut uns sehr, dass es Ihnen so gut gefallen hat. Wir freuen uns auch immer wieder neu über den Weitblick den man dort genießen kann! :-)
Liebe Grüße, alles gut, besuchen Sie unsere Finca bald wieder!

rujan 2021

Marcel W. iz/od Marienheide

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft schöne Unterkunft

Wir haben eine wunderschöne Woche in dieser einzigartigen Villa erleben dürfen. Top Service!

Sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

ožujak 2021

Stephan W. iz/od Berlin-Schöneberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustite se!

Jedan predivan odmor u udobnoj finci!
Vrlo mirno okruženje, savršeno za opuštanje!
Uživali smo u vremenu.
Vrlo čisto, sve što je potrebno je dostupno. Vrlo preporučljivo!
Sve u svemu, odmor pun opuštanja i ljepote, iznajmili bismo fincu uvijek opet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

Fiona B. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mirno i idilično!

Mi smo obitelj s dvoje djece i posjetili smo fincu u listopadu na 10 dana. To je zaista lijepa kuća u vrlo mirnoj i idiličnoj lokaciji. Na plažu smo išli u Calu Mediu. Ona je tamo prilično mala, ali se može stići za nekoliko minuta od fince. Također, tamo su vrlo pažljivi spasioci na terenu, što je naravno ugodno kada putujete s djecom. Pošto smo imali jako lijepo vrijeme, mogli smo svaki dan skačati u more ili u lijepi bazen. Međutim, također smo vrlo rado koristili jacuzzi za zagrijavanje. Vrlo nam je pozitivno zapala za oko velika oprema u kući. To nismo iskusili do sada u toj obilnosti. Mi - i posebno naša djeca - osjećali smo se vrlo ugodno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Fusz:

Liebe Familie B., vielen Dank für Ihre netten Worte! Alles Gute und liebe Grüße Ihre Familie Fusz

travanj 2019

Ulrich M. iz/od 42857 Remscheidt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski odmor!

Draga obitelji Fusz, hvala vam puno na lijepom boravku na vašoj finci. Sve je bilo savršeno. Nas (par s dvoje djece) je vrlo Srdačno dočekala Silke i vodila nas posljednji dio puta. Objasnjenje najvažnijih stvari bilo je profesionalno i ljubazno. Bili smo jako zadovoljni s paketom dobrodošlice. Najbolje. Nikad nismo unajmili tako dobro opremljenu kuću za odmor. Prema našem mišljenju, ne može biti bolje. Zabavljali smo se zbijajući šale i razmišljajući što nedostaje… Teško. Novi suncobrani sa zakovicom baš su super. Nažalost, još nisu na vašim slikama. Morate ih obavezno nadoknaditi. ;-) I naša su se djeca odmah snašla. Većinom su, naravno, bili u bazenu, ali i igračkama i knjigama su se dugo bavili. Još jednom hvala na dobrom praćenju od vas i Silke. Možda je bolje da ne pričamo previše o tome kako vam je super, da bismo i iduće godine imali nekoliko slobodnih termina.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Fusz:

Liebe Familie M., schön, dass es Ihnen gefallen hat. Ja, danke für den Hinweis, die Bilder müssen wir dringend einstellen! Bis bald und liebe Grüße Ihre Familie Fusz

travanj 2019

Nina W. iz/od 38176 Wendeburg

5,0
5 5 5 5

Auf unserer Lieblingsinsel!

Eine traumhafte Woche in einer wunderschönen Finca!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Fusz:

Liebe Familie W., es freut uns, dass es Ihnen gefallen hat. Besuchen Sie uns gerne wieder. Liebe Grüße Ihre Familie Fusz

siječanj 1970

Peter L. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

tjedan iz snova!

Proveli smo tjedan dana u ovom veličanstvenom imanju. Kad smo stigli, kuća je bila lijepo predstavljena, sve je bilo svježe i čisto. Ekskluzivna oprema ne ostavlja ništa nepoželjnim. Bazen i terasa su prekrasni i tjeraju vas da se zadržite. Položaj i pogled su stvarno fantastični. Kontakt s iznajmljivačima bio je nekompliciran i iznimno prijateljski.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj J. Fusz:

Liebe Familie L., Sie waren im Januar 2022 bei uns (irgendwie ist das Datum nicht richtig angegeben?!). Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen gefallen hat! Besuchen Sie uns bald wieder. Liebe Grüße Ihre Familie Fusz


kontakt

obitelj J. Fusz

obitelj J. Fusz

Zašto kupujete kuću za odmor? Znamo što o tim informacijama kaže ljubazni čovjek Radimo u divnoj hladnoj Njemačkoj u 27729 Hambergenu i ne malo. Stoga često osjećamo potrebu za odmorom. Ne samo ljeti, nego i jeseni ili zimi. Ovdje, na jugoistoku Majorke, u ovom trenutku imate dobre šanse za dio sunca. Budući da ponekad previše radimo, želimo odmor i opuštanje, odmor i ... Sve smo to pronašli na našoj finci, bila je to ljubav na prvi pogled!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 224822

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 5 godina

URL: https://www.resido.hr/224822.htm


«Finca al Turó» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina