Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Marijeta s grijanim bazenom

Croatia,Dalmatia,Split

maks.  12   Gosta/Gostiju
460m²  stambena površina
6 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
460m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 14.04 do 28.04.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 14.04 do 28.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Novoizgrađena i vrlo moderna Villa Marijeta luksuzni je smještaj na 3000 m² potpuno ograđenom objektu s privatnim bazenom, vanjskom blagovaonicom s roštiljem, dva dnevna boravka, 6 spavaćih soba i 6 kupaonica. Tu je i igraonica s bilijarskim stolom, pikado, PS4. Vila je potpuno klimatizirana i opremljena besplatnim bežičnim pristupom internetu. Sve je dobro organizirano i imate sve što je potrebno za savršen odmor s obitelji ili prijateljima za maksimalno 10 + 2 osobe.
Iskoristite ovu priliku i rezervirajte ovaj vrlo lijep smještaj za vrlo povoljnu cijenu. Budući da je vila nova u ponudi, odlučili smo ponuditi razumnu cijenu. Ovom ponudom želimo dobrodošlicu mnogim gostima i radujemo se vašem odmoru.
Vanjski prostor površine 3000 m² ima privatni bazen od 5 x 10 m s prostranom terasom za sunčanje i 10 ležaljki okruženih travom. Tu su i trampolin i vanjski tuš. Nastavite 5 koraka prema gore, vodeći do natkrivene vanjske blagovaonice za 12 osoba s roštiljem (pored dnevnog boravka i blagovaonice u prizemlju).
U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja s velikim blagovaonicom i dnevnim boravkom (s izlazom na vanjsku blagovaonicu i bazen). Spavaća soba # 1 s bračnim krevetom (200x210 cm koja se može odvojiti) i kaučom na razvlačenje (90x200). Spavaća soba # 2 s bračnim krevetom (200x210cm) i privatnom kupaonicom # 1 s tušem. Spavaća soba broj 3 s krevetom 120 x 210 cm. Obiteljska kupaonica br. 2 s kupaonicom i obiteljskom kupaonicom br. 3 s tušem.
Na prvom katu nalazi se potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom s terasom i salonom s pogledom na bazen. Spavaća soba 4 s bračnim krevetom (200x210 cm koja se može odvojiti) i kaučom na razvlačenje (90x200). Spavaća soba # 5 s bračnim krevetom (180x210cm). Spavaća soba broj 6 s krevetom 120 x 210 cm. Obiteljska kupaonica br. 4 s kadom. Obiteljska kupaonica br. 5 s tušem.
Unutarnje stubište vodi vas u podrum do "zabavne zone" za sve naše goste. U ovoj se sobi nalazi stol za biljar, pikado, stolni nogomet, kauč, PS4 i TV. U slučaju da želite vježbati, postoje utezi, Pilatesova lopta i orbita. Tu je i obiteljska kupaonica # 6 s tušem, perilicom rublja, glačalom i daskom za glačanje na ovoj razini.
Cijeli objekt je potpuno ograđen i nudi 4 osigurana parkirna mjesta i 2 garažna mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 30 km Split

30 km

Kolodvor 19 km Split

19 km

Izlaz s autoceste 2.5 km Dugopolje

2.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Ova nekretnina udaljena je samo 2 km od lokalne tržnice, 1 km od restorana Dodoja i bankomata. Objekt je udaljen samo 20 minuta vožnje od poznatog grada Splita s velikom poviješću, kao i tvrđave Klis i ruševina Salone. Villa Marieta nudi potpunu privatnost i mir. Ovo okruženje je savršeno za vaš obiteljski odmor.
Dugopolje se nalazi 15 km od Splita, najvećeg grada na hrvatskoj obali. To je UNESCO-va baština i ima mnogo atrakcija. Dugopolje se nalazi u blizini raskrižja autoceste A1 Zagreb-Split-Dubrovnik koja povezuje obalu i zaleđe srednje Dalmacije. Dugopolje je udaljeno samo 28 km od Međunarodne zračne luke Split-Kaštela i 18 km od međunarodne trajektne luke Split (otok Brač, Hvar, Vis). Najpopularnije turističke atrakcije srednjedalmatinske obale udaljene su samo pola sata (Trogir, Omiš i rijeka Cetina). Samo 45 minuta vožnje do slapova Krke i grada Skradina. Biseri dalmatinskog zaleđa su gradovi Sinj, Trilj i Vrlika. Svi su ti gradovi na istoj udaljenosti. Područje špilje Vranjača udaljeno je 8 km. Biciklizam, trekking, planinarenje i jahanje samo su neke od aktivnosti koje možete obaviti u ovom dijelu Dalmatinske zagore. Industrijski park Podi-Dugopolje ima brojne trgovačke centre, restorane i trgovine namještajem, sve u krugu od 2-3 km. Idealno polazište za izlet u prekrasni krajolik dalmatinskog zaleđa - dobrodošli u Dugopolje!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 700 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Splitsko-dalmatinska županija je područje bogato raznolikošću gdje niski zeleni otoci nadopunjuju obalu i dodaju zadivljujuća nautička i kulturna iskustva, povijesne gradske centre i arheološka nalazišta pod zaštitom UNESCO-a, uz zeleno srce dalmatinskog zaleđa, gdje život cvjeta uz rijeke, mlinice i polja, da ne spominjemo tradicionalne kulinarske užitke u regiji. Villa Marijeta je u središtu svega spomenutog.
Moguće je naručiti hranu. Tvrtka Poljane Prom nudi ovu uslugu, ova tvrtka isporučuje hranu među ostalim jahtama, vilama i jedrilicama. Sve proizvode ponuđene u velikim supermarketima možete naručiti u dogovorenom roku. Možete platiti kreditnom karticom ili gotovinom nakon isporuke i nakon provjere narudžbe. Sve što trebate učiniti je poslati nam e-mail sa Vašim popisom za kupovinu, koji naravno mora sadržavati sve sitne detalje kao što su količina, težina ili druge važne informacije. To je važno kako bi se zajamčila ispravnost narudžbe. Naše iskustvo s gostima koji su koristili ovu uslugu je vrlo pozitivno, štedi vam vrijeme odmora u nepoznatim trgovinama!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka O. Feriehome

tvrtka O. Feriehome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za iznajmljivanje pažljivo odabranih vila s bazenom. Nudimo osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što naši gosti trebaju, bez obzira na to je li naš gost željan aktivnog, ruralnog, avanturističkog, povijesnog ili bilo kojeg drugog odmora, Srednja Dalmacija je super. Kao glavni predstavnik smještaja osobno provjeravamo što svaka vila nudi, pa je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što vas čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka O. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka O. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 224933

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/224933.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 14.04 do 28.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina