Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VILLA CVITA moderna vila

Croatia,Dalmatia,Split

maks.  12   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
200m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

NAPOMENA: od sezone 2021. vila je nadograđena s 3 spavaće sobe na vilu s 5 spavaćih soba, osim toga tu će biti sauna, teretana i ogromna krovna terasa s jacuzzijem i nevjerojatnim pogledom.

Villa Cvita je novoizgrađena i vrlo ukusno namještena kuća za odmor za 10 + 2 osobe koja nudi nevjerojatan panoramski pogled na selo Klis, tvrđavu Klis, grad Split i dolinu koja nudi apsolutno mirno okruženje i netaknuto susjedstvo. Nudi 3 smještajne jedinice povezane u jednu (sve privatno za vas), saunu, teretanu, krovni jacuzzi s pogledom na grad Split, 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, sve potpuno klimatizirano s besplatnim WiFi-jem, 3 parkirna mjesta na privatnom posjedu, i sve ponuđene isključivo za vas.
Savršen izbor za obitelji i prijatelje, koji imaju savršen odmor na vrlo dobro organiziranom i lijepo dizajniranom mjestu s brojnim sadržajima okruženim netaknutom četvrti.
Gore vas vodi u spavaću sobu, svaka je klimatizirana. Spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kupaonicom s tušem, velikom terasom s dnevnim kutkom i nevjerojatnim pogledom na grad Split, poluotok Čiovo i tvrđavu i bazen Klis. Spavaća soba s francuskim krevetom 160cmx200cm. Spavaća soba s bračnim krevetom 160cmx200cm, TV-om i terasom s prostorom za sjedenje i zadivljujućim pogledom na grad Split i Klis.

- Na razini parkirališta ulazite u 1. smještajnu jedinicu (glavnu), a na toj razini imamo prostor spavaće sobe, svaki klimatiziran. Spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, kupaonicom s tušem, velikom terasom s dnevnim kutkom i prekrasnim pogledom na grad Split, poluotok Čiovo i tvrđavu i bazen Klis. Spavaća soba s francuskim krevetom 160cmx200cm. Spavaća soba br. 3 s bračnim krevetom 160 cm x 200 cm, TV-om i terasom s prostorom za sjedenje i zadivljujućim pogledom na Split i Klis.
-Unutarnje stubište vodi vas u prizemlje koje nudi potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, pametni TV, PS3, besplatni WiFi, klima uređaj, izlaz na bazen, sve s otvorenim i panoramskim pogledom na Klis selo, tvrđava i dolina. Vrata pored vas vode u spa sobu s finskom saunom i teretanom koja nudi traku za trčanje, Orbitrek, bicikl za vježbanje, pilates loptu, TV i tuš (direktan izlaz prema bazenu). Tu su i zasebni WC i praonica rublja s perilicom rublja i priborom za glačanje.

- Na razini parkirališta ulazite i u 2. smještajnu jedinicu koja nudi potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak s kaučem (koji se pretvara u kauč na razvlačenje), TV, besplatni WiFi, klima uređaj, obitelj kupaonica s tušem i spavaća soba s bračnim krevetom 160 x 200 cm.

- Unutarnje stubište vodi vas do 3. smještajne jedinice koja nudi potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak s kaučem (koji se pretvara u kauč na razvlačenje), TV, besplatni WiFi, klima uređaj, obiteljsku kupaonicu s tušem , i spavaća soba s bračnim krevetom 160 x 200cm. Uz to postoji krovna terasa s jacuzzijem, vrlo udoban dnevni boravak i dvije ležaljke. S ove terase pruža se nevjerojatan pogled na grad Split, poluotok Čiovo te tvrđavu i bazen Klis.

Vanjski nudi privatni bazen 6m x 4m, prostrani prostor za sunčanje s 10 ležaljki, ljetnu kuhinju s natkrivenim vanjskim blagovaonicom za 12 osoba s tradicionalnim roštiljem, okružen mediteranskim biljem i s nevjerojatnim pogledom na dolinu i Klis.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 25 km Split

25 km

Kolodvor 10 km Split

10 km

Izlaz s autoceste 9 km Dugopolje

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo je netaknuto s prekrasnim pogledom na selo i dolinu. Najbliži minimalni market udaljen je samo 200m, restoran 2km, bar pub 1,5km, rijeka Jadro udaljena je 3km, a najbliži grad Solin samo 5km. Uz kuću je i ograđeno igralište za komunalnu upotrebu, zabava za vaše najmlađe. Mnogo je lijepih lokalnih atrakcija u blizini i preporučuje se automobil. Tvrđava Klis (4km) je srednjovjekovna tvrđava smještena iznad sela Klisa. Od svog nastanka kao malo uporište koje je sagradilo drevno ilirsko pleme Dalmatae, postajući kraljevski dvorac koji je bio sjedište mnogih hrvatskih kraljeva, do njegovog konačnog razvoja kao velika tvrđava tijekom osmanskih ratova u Europi, Tvrđava Klis čuvala je granicu, bivajući izgubljen i ponovno osvojen nekoliko puta u svojoj više od 2000 dugoj povijesti. Ako želite obilazak tvrđave Klis u vodiču, tu je odlična igra prijestolja Game Tour koja uključuje povijesni šetnju tvrđavom Klis kao i večeru u vodenici staroj 600 godina u drugom obližnjem selu.
Još jedno mjesto za posjetiti su ruševine Salone (5km). Salona (danas Solin) bio je drevni grad i glavni grad rimske provincije Dalmacije. I, naravno, možete pronaći najbolje splitske UNESCO-ve gradske atrakcije, poput Dioklecijanove palače sa katedralom i zvonika svetog Domnija, trga Peristila, Prokurative, obale Splita i mnogih drugih (12 km).
Po dolasku, domaćini Cvitanović pružit će vam mnogo korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima, mogućnostima unajmljivanja izleta brodom i pružiti svoju nezaboravnu jadransku avanturu posjetom otoku Brač, Hvar ili Vis.
Radujemo se što ću vas ugostiti u ovoj zaista izvrsnoj nekretnini Villa Cvita.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Moguće je naručiti hranu. Tvrtka Poljane Prom nudi ovu uslugu, ova tvrtka isporučuje hranu između ostalih jahti, vila i jedrilica. Možete naručiti sve proizvode koji se nude u velikim supermarketima, a oni će biti dostavljeni u dogovoreno vrijeme. Možete platiti kreditnom karticom ili gotovinom nakon dostave i nakon provjere narudžbe. Sve što trebate učiniti je poslati nam e-mail s vašim popisom za kupovinu, koji naravno mora sadržavati sve sitne detalje poput količine, težine ili drugih važnih podataka. To je važno kako bi se zajamčila ispravnost narudžbe. Naše iskustvo s gostima koji su koristili ovu uslugu vrlo je pozitivno, štedi vam vrijeme za odmor u nepoznatim dućanima!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa O. Feriehome

gospođa O. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja se specijalizirala za najam pomno odabranih vila s bazenom. Nudimo osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, a nude sve što našim gostima treba bez obzira da li naš gost traži aktivnog, ruralnog, avanturističkog, povijesnog ili bilo kojeg drugog tipa odmora, srednja Dalmacija je sjajna. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što nudi svaka vila, pa je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što čujem od vas :)


Dalji smještaji od gospođa O. Feriehome

Pokazati sve smještaje od gospođa O. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 230794

Posljednje ažuriranje: 29.12.2023

Oglas je online od: 4 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/230794.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina