Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Teneriffa Finca La Capitana

Jugozapadni Tenerife blizu Adejea u Tauchou, poznat po paraglidingu

maks.  2   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
70m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Veličanstveni štih ove nekretnine s prirodom i okućnicom od gotovo četvornih metara odmah očarava posjetitelja. Almendros na njemačkom znači: bademi. Do ladanjske kuće izgrađene u kolonijalnom stilu vodi široki prilaz od oko 50 m, obrubljen stablima badema. Neposredno ispred kuće, okrenuta prema moru u smjeru jugozapada, nalazi se prostrana sunčana terasa uokvirena cvjetnim gredicama i travnjakom. Bazen je veličine 12 x 5,60 m, a dubok je između 1 m i 1,60 m. S bazena i terase ne samo da imate fantastičan pogled na La Gomeru i Atlantik, već u večernjim satima i na more svjetla turističkih naselja na obali. Moćnom vulkanu Teide, koji se uzdiže iznad "Otoka vječnog proljeća", možete se gotovo svaki dan diviti u svom svom sjaju iz "Ville Almendros".



Najljepše je na terasi ove ladanjske kuće u večernjim satima, kada krvavocrveno sunce polako tone u more iza siluete gotovo 30 kilometara udaljenog otoka La Gomera, a nebo pokazuje svoje šarenilo. spektar pri zalasku sunca.



Stambeni prostor od oko 250 četvornih metara prostire se na dvije zgrade koje dijeli samo uska staza do vrta. U glavnoj zgradi nalazi se dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. U depadansi su bila smještena dva komforna apartmana, svaki koji se sastoji od dnevnog boravka/spavaće sobe i kupaonice.



Kuća iz snova koju nudimo nudi svu udobnost, tako da je zapravo besmisleno ulaziti u detalje. Zato samo ukratko navodimo unutarnju opremu.



Glavna kuća: Dnevni boravak veličine je oko 50 četvornih metara i nudi nekoliko udobnih sofa, televizor sa satelitskom antenom za prijem njemačkih i drugih televizijskih programa u digitalnoj kvaliteti. Stereo s CD playerom.

Svaka spavaća soba ima vlastiti pristup kupaonici. Obje spavaće sobe imaju bračne krevete dimenzija 180 x 200 cm sa jednostrukim madracima.



Moderna luksuzna kuhinja nadahnut će svakoga. Sve je tu: pećnica, električni roštilj, mikrovalna, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, toster, bojler.



Interijeri dva apartmana ukazuju na ljubav vlasnika prema japanskom namještaju. Tu su udobne sofe i bračni kreveti dimenzija 150 x 200 cm. Kupatila su prostrana, sa hidromasažnim kadama.



Sve spavaće sobe imaju bračne krevete s udobnim madracima koji osiguravaju ugodan i miran san. U posebnoj prostoriji nalazi se perilica i sušilica rublja. Dnevne sobe mogu se grijati na grijalice.



Dostupno je dovoljno posteljine, ručnika, kupaonskih i kuhinjskih ručnika.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 115 km Reina Sofia

115 km


Mjesto i položaj smještaja

Raj u planini!!! Zamislite da ustanete ujutro i čujete cvrkut ptica na imanju. Iza njezine kuće uzdiže se moćni planinski lanac, okrunjen vulkanom visokim gotovo četiri tisuće metara.



Stojite na prostranoj terasi i vidite siluete malih susjednih otoka La Gomera i La Palma na jutarnjem suncu prije nego što se osvježite u bazenu.



Možda još uvijek zvuči kao san, ali ovaj san sada može postati stvarnost.



Imanje "Villa Almendros" nalazi se u Tauchou, u općini Adeje, daleko od gužve i vreve turističkih mjesta Las Americas i Los Cristianos. Ladanjska vila je idilično smještena na planinskoj padini na nadmorskoj visini od cca 800 metara. Udaljen je samo nekoliko koraka od plaža Playa de Las Americas, a najbliži golf teren udaljen je samo 10 minuta. Nacionalni park Las Canadas sa svojim surovim mjesečevim krajolicima, poznatom zvjezdarnicom i fantastičnim pogledom na obalno područje i beskrajno prostranstvo Atlantskog oceana također su u neposrednoj blizini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za popunjenost do 4 osobe obično je dostupna samo glavna kuća, za 5 - 6 osoba osiguran je apartman, a za 7 - 8 osoba oba apartmana. Dva apartmana iznajmljuju se samo u sklopu glavne kuće, tako da je vaša privatnost zajamčena. Moguće i druge dodjele na upit.



Svaka dodatna osoba starija od 13 godina košta 30 € po danu, djeca od 2 - 7 godina 15 € i od 8 - 12 godina 20 € po danu.

Dječji krevetić i visoka stolica dostupni su besplatno. Svi dodatni troškovi uključeni su u gore navedene dnevne cijene, kao što su posteljina, ručnici i ostalo. Korištenje internetske veze (W-Lan) je besplatno.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima najvišu nadmorsku visinu u Španjolskoj s vulkanskom planinom Pico del Teide (3718 m). Krajolik je odgovarajuće raznolik, u kojem nalazimo sve vegetacijske razine potpuno razvijene. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok rajem za planinare.



Daleko od turizma pješice se otvaraju fascinantni krajolici između pustinja i gustih šuma. Prirodne ljepote koje nijedan drugi otok ne može ponuditi u tolikoj raznolikosti. Posjetitelj teško može vidjeti botaničko bogatstvo Tenerifa. Na Kanarskim otocima postoji oko 2200 divljih biljaka i 800 kultiviranih i ukrasnih biljaka.



Spoj doživljaja prirode, sportskog vježbanja i mira vjerojatno je razlog zašto je golf sve popularniji.



Uz ugodne temperature, igrači mogu birati između sedam golf terena na Tenerifima koji zadovoljavaju najrazličitije zahtjeve. Osim toga, golf tereni nude prekrasan pogled na otočke planine i, naravno, na Atlantik.



Lijepo i individualno dizajnirani tereni većinom su smješteni na jugu. Ali golferi koji preferiraju zelenilo sjeverno od otoka Tenerife ne moraju bez svog sporta, naravno. Svi golf tereni na Tenerifima dočaravaju kanarski štih kroz domaću floru i faunu i smatraju se vrlo dobro održavanim.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 23062

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/23062.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina