Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Hochkeil Lodge

maks.  12   Gosta/Gostiju
190m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
190m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Odmor u loži Hochkeil nije samo odmor u luksuznoj alpskoj kolibi. To je način života, vjerovanje da se na odmoru sve može složiti. Prostor u glavi za uživanje. Da se baviš onim što želiš. Opuštena. U luksuzu. Udoban.

Dobrodošli smo u Hochkeil Lodge na alpskoj livadi na rubu šume iznad Mühlbach am Hochkönig na nadmorskoj visini od 1250 m.
Isporučeno u prosincu 2019., pomno dizajnirano i ukusno uređeno. Tako da možete uživati. Vrijeme visoke kvalitete.

- 12 ljudi
- 5 spavaćih soba
- 4 kupaonice
- Prostrani dnevni boravak sa štednjakom na drva
- Prostrana, dobro opremljena, otvorena kuhinja
- Privatna sauna
- Skijaško spremište s grijanim odjeljkom za skijaške cipele
- površine 190m2
- 2 velike terase i balkon
- Na licu mjesta parkiralište za tri automobila, od kojih je jedno pod nadstrešnicom.

Jedinstveno mjesto: Na idiličnoj padini Hochkeila (1720 m) s pet novih luksuznih vila od kojih je Hochkeil Lodge najviši planinski dom. Ova samostojeća kućica smještena je na maloj seoskoj cesti u oazi mira, mira i prirode.

Interijer također odiše mirnoćom i udobnošću: prirodne boje i materijali, udoban i elegantan namještaj. Kvaliteta. U potpunosti.

Zbog položaja prema jugu, planinska kuća ima velik broj sunčanih sati s dugim sunčanim danima na prostranim terasama ili velikom balkonu. Odavde se pruža divan pogled na dolinu Mühlbach am Hochkönig i visoke snježne vrhove.
Pogled na planine iz velikog dnevnog boravka oduzima dah.

Zima je vrlo snježna zahvaljujući lokalnoj mikroklimi i ljeti ima mnogo aktivnosti. Ovu prekrasnu visoku planinu vrlo je vrijedno pogledati tijekom cijele godine!
Selo Mühlbach am Hochkönig udaljeno je 5 minuta vožnje (4 km) od brvnare i 8 minuta vožnje (6 km) od moderne žičare Karbachalm s dovoljnim (besplatnim) parkingom.

Loža

Pažnja je najbolje što možete pružiti.

Planiranje lože sastojalo se u stvaranju cjelovitog iskustva: svijetle, prostrane i robusne planinske kuće u kojoj Alpe sjedaju u vaše krilo. Održivost je odigrala veliku ulogu u dizajnu kućice. Toplinska pumpa, solarni sustav, podno grijanje i izolacijske karakteristike kuće čine ga izuzetno udobnim i održivim kućicama. Kućica je izgrađena za ljude koji vole kvalitetu i brinu se o njoj.

Kućica je također okružena terasama i balkonima.

Tu su i brzi wifi i Netflix. Da bi kuća bila čista i lijepa, pušenje i kućni ljubimci nisu dopušteni.

Dnevni boravak ima visoki strop i sa svih je strana okružen staklom, što ga čini oazom svjetlosti. Staklena vrata omogućavaju pristup obje terase, a kroz čitavu širinu dnevnog boravka možete otvoriti velika klizna vrata s 4 metra na balkon.
Pogled na planine sa svih strana!
Za unutrašnjost korišteno je drvo i drugi prirodni materijali.

- Elegantan stol od debla od 3 metra na kojem se možete opustiti s 12 osoba. Ovo je središnje mjesto u dnevnoj sobi s pogledom na Alpe. Ovdje možete satima jesti, čitati novine ili igrati neku igru.
- Prostrani kauč s ugodnim prostorom za sjedenje u kojem zajedno možete uživati u peći na drva.

Prostrana otvorena kuhinja susjedna je dnevnoj sobi. Luksuzna kuhinja u potpunosti je opremljena:

- Indukcijski kuharski sustav, velika velika pećnica, luksuzni aparat za kavu (Jura), perilica posuđa, hladnjak i zamrzivač

Loža Hochkeil ima terase i balkone s tri strane, svi na sunčanom mjestu.

- Na istočnoj strani nalazi se jutarnja terasa na kojoj možete uživati u jutarnjem suncu i uživati u šalici kave u jednoj od ležaljki. Ova terasa dostupna je iz kuhinje / dnevnog boravka.
- Na južnoj strani nalazi se balkon koji okružuje cijelu kućicu i povezuje dvije terase. Kad je lijepo vrijeme, cijeli dan imate sunce. Balkon se može integrirati u dnevni boravak otvaranjem kliznih vrata. Tada alpsko sunce zaista dođe do vašeg trpezarijskog stola ili u prostoru za sjedenje!
- Velika je terasa na zapadnoj strani s popodnevnim i večernjim suncem. Ovdje možete uživati uz dobru čašu vina ili večeru s do 12 osoba nakon aktivnog dana za velikim stolom.

- Svaka soba ima svoja dvorišna vrata s terasom. Brvnara je čvrsto izgrađena tako da jedan od drugog nema buke. Spavaće sobe imaju zatamnjene zavjese za optimalni noćni san. Kreveti imaju madrace dobre kvalitete hotela. Sve sobe imaju pristup televiziji s pretplatom na Netflix.

Kupaonice su opremljene kišnim tušem i električnim sušilicom za ručnike.
Broj licence ili registracije: 50415-006487-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 6.4 km

6.4 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 4.5 km

4.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 66 km Salzburg

66 km

Kolodvor 15 km Bischofshofen

15 km

Izlaz s autoceste 16 km Bischofshofen

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija lože

Kako bi imali vremena i pažnje jedni za druge, lokacija kućice mora biti dobra.

Selo Mühlbach am Hochkönig udaljeno je 5 minuta vožnje (4 km) od brvnare i 8 minuta vožnje (6 km) od moderne žičare Karbachalm s dovoljnim (besplatnim) parkingom.

Na padinama u Muhlbachu nema brvnara. Ima dovoljno besplatnih parkirnih mjesta i dostupnog ski busa.

S Karbachalm Bahnom nalazite se na skijaškom području Hochkönig u samo nekoliko minuta: potpuno uređenom skijaškom području s najmodernijim žičarama (33 jedinice) i 120 km staza. U ovom skijaškom području, Königstour je vrlo popularna skijaška tura u dužini od 35 km preko 6 planinskih vrhova.

Ako svoj automobil više volite ostaviti kod kuće, besplatni ski autobus zaustavlja se na 5 minuta hoda od planinske kuće i vodi vas do iste žičare Karbachalm.

Skijalište Hochkönig dio je mnogo većeg Ski Amadéa, koji uključuje 5 regija, 25 sela, 760 km padina i 270 žičara.

Mali skijalište Hochkeil nalazi se oko ugla od planinske kolibe, 3 minute autom. Malo područje s par vučnih dizala. Idealno za djecu koja tek počinju skijati, za dan snježne zabave na sanjkama ili u šetnji. Pažnja i vrijeme za mališane.

Ljeti je ovo i križanje planinarskih staza i preko masiva Hochkönigs. Pješačke staze počinju također izravno u šumi iza Hochkeil Lodge: prekrasnog rezervata prirode, gdje se može prošetati kružnom stazom Hochkeil (10,5 km).

Ako želite uživati u klasičnoj austrijskoj kuhinji, lokalno popularni restoran Gasthof Grünholz udaljen je svega 50 metara pješice od kućice. Pješačenje iz vlastite kućice za jelo usred planine!

U slučaju snježnih padavina možda će trebati lanci za snijeg da dođu do kuće do kuće.

Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach za djecu je mirno, autentično selo na nadmorskoj visini od oko 900 m. Potok prelazi selo i ima nekoliko dobrih restorana, supermarket i pekaru. Svi sadržaji dostupni su i za zimske sportove i aktivne ljetne praznike: škola skijanja, iznajmljivanje skija, sportske trgovine, iznajmljivanje brdskih bicikala itd.

Selo također ima muzej rudarstva u starom rudniku bakra, a grijani vanjski bazen otvoren je ljeti. Veći bazen s raznim sadržajima i tobogan udaljen je pola sata vožnje u selu Maria Alm.

Selo Mühlbach am Hochkönig udaljeno je 980 km od Utrechta i lako je automobilom do aerodroma Salzburg za 45 minuta.
Udaljen je 15 minuta vožnje od okružnog grada Bischofshofen, koji je lako dostupan javnim prijevozom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:45
Kaucija: 750 €
Akontacija: 750 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 12 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Radujemo se što ćemo vas upoznati! Evo nekoliko praktičnih informacija. Minimalan boravak u visokoj sezoni je 7 noćenja (subota do subota) i 4 noći u ostalom dijelu godine. Možete otkazati besplatno u prvih 48 sati nakon primitka zahtjeva za rezervaciju. Vaša cijena najma uključena je u cijenu: posteljina, ručnici, neograničeno korištenje saune, interneta i Netflixa. Cijena najma nije uključena: 200 eura i boravišna pristojba 1,55 eura dnevno po osobi starijoj od 15 godina. Polog od 750 eura od vas je potreban. Nakon rezervacije od vas će se tražiti uplata (750, -) kao depozit. Preostali iznos (cijena najma i porez na posjetitelja) od ukupne cijene najma mora biti plaćen najmanje 12 tjedana prije datuma dolaska. Da bi kuća bila čista i lijepa, pušenje i kućni ljubimci nisu dopušteni. U slučaju snježnih padavina možda će trebati lanci za snijeg da dođu do kuće do kuće.

Uvjeti poništenja:

  • Refund after cancellation by the Guest is as follows: - Up to 10 weeks before arrival date - 50% refund of the total rental costs - Up to 8 weeks before arrival date - 40% refund of total rental costs - Up to 6 weeks before arrival date - 30% refund of total rental costs - Up to 4 weeks before arrival date - 20% refund of total rental costs - Up to 2 weeks before arrival date - 10% refund of the total rental costs - Less than 2 weeks before arrival date - 0% refund of total rental costs

ostale informacije:

zima

skijanje

Skijalište Mühlbach am Hochkönig tijekom godina pokazalo se kao sniježno pouzdano skijalište zbog svog položaja na masivu Hochkönig. Ovisno o snježnim uvjetima, objekti su otvoreni od početka prosinca do sredine travnja.

Ski karta za područje Hochkönig također je ski pass za cijelo područje Ski Amadéa. Za manje područje Hochköniga (12 km padina) postoji i manji ski pass (30% jeftiniji). Ovdje su divne opcije izvan piste.

Ski Amadé

Ski Amadé obuhvaća najmanje 760 km (!) Staza i sastoji se od 5 skijaških područja, Hochkönig (120 km padina), dolina Gastein (187 km padina), Großarltal (80 km padina), Salzburg Sportski svijet (225 km staza) i Schladming-Dachstein (188 km padina), što ga čini najvećim skijaškim područjem u Austriji. Bilo da tek krenete sa skijanjem ili pravi 'crack', ima za svakoga ponešto. Sa ski pass-om možete ići bilo gdje i skijaški autobus vodi vas do okolice.

Skijalište Hochkönig

Mirno skijalište Hochkönig s pogledom na impozantni Hochkönigsmassiv (2941 m) ima 120 km padina i sastoji se od gradova Mühlbach, Dienten i Maria Alm (plave staze 52 km, crvene staze 41 km i crne staze 19 km). Područje je poznato po dugim silazima na raznim padinama s fantastičnim pogledom na masiv Hochkönig. Moderna dizala i kratka vremena čekanja čine ga vrlo atraktivnim područjem.

King's Tour (35 km) vodi vas s jedne strane područja na drugu, a da pritom ne pogodite iste padine.

Područje je također popularno velikim izborom alpskih koliba ispod borova na obroncima, gdje možete uživati u piću ili ručku, autentično austrijski, a ponekad i moderni / hip. Možete uživati i na après skijama na padinama, na primjer na uvijek ugodnoj Tiergarten Alm ili Scheppal Alm.

U jeku sezone možete ići na padinama u srijedu navečer. Tiergartenalm i Zapferalm ostaju duže otvoreni, možete popiti piće na zalasku sunca (i uz malo sreće tu je glazba uživo).

Mladi mogu pustiti pare u tri različita zabavna parka. Postoji besplatni WIFI oko većih žičara. Kingscab ima čak i vlastiti WIFI po kabini. Ako snježne oborine nisu dovoljne, koristi se opsežna mreža strojeva za umjetni snijeg.
Za dodatne informacije:
(Karta staze)

Staze za trčanje

Uživajte na nepunih 700 km uređenih staza na području Ski Amadé. Od male ture do cjelodnevnih izleta sve je moguće.
Pogledi koje ćete naći uz put su nam zadivljujući. Iz pogleda na visoke vrhove do lijepih staza kroz mirisne šume.
Ako želite biti aktivni i nakon večere, u Maria Almu navečer postoje čak i osvijetljene planinarske staze.

ljeto

Regija Hochkönig nudi mnogo mogućnosti za aktivnosti mladih i starih, kako zimi tako i ljeti.

hodanje

Ljeti pješačiti iz Hochkeil Lodge-a jednostavno je fantastično i znači planinarenje u izvrsnoj prirodi s cvjetnim alpskim pašnjacima i beskrajnim borovom šumom. Postoji preko 300 km dobro označenih planinarskih staza. Raznolikost je velika: postoje izleti s malom razlikom u visini, kružne rute, ali i zahtjevni izleti s velikom razlikom u visini. Pogledi na put su fenomenalni. Na putu do tamo naći ćete više nego dovoljno ugodne alpske kolibe u kojima možete uživati u hladnom piću ili tradicionalnim austrijskim jelima i jednostavno se opustiti.

Iza Hochkeil Lodge možete započeti izletnički plan izravno. Kružna ruta Hochkeil vodi preko Hochkeila (1720m), panoramskog pješačenja u dužini od 10,5 km.

Ako želite krenuti na dulji obilazak, preporučujemo vam "Majestičnu šetnju na duže relacije", prekrasnu višednevnu turneju u dužini od 73 km, na kojoj ćete na ovom putu vidjeti puno ovog sjajnog područja.

Moguća je i živahna tura (u ljetnim mjesecima) do Matrashausa na visini metara na vrhu vrha Hochkönig. Ovdje možete i ostati. Ovu kolibu nabavlja helikopter, a iz kolibe možete promatrati 'cijeli svijet'.

Skijaški autobus postaje besplatni pješački autobus u ljetnoj sezoni (od svibnja do listopada) i zaustavlja se iza ugla iz Hochkeiln Lodge. Autobus vas vodi kroz cijelo područje.

Ljeti postoji nekoliko žičara koje će vas brzo odvesti do vrha gdje možete započeti svoj izlet na planinskim pašnjacima (otvoren od svibnja do studenog).

Ukratko, više nego dovoljno da planinar doživi.

Potražite više informacija:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Hochkeil Lodge
tvrtka D. Hochkeil Lodge

tvrtka D. Hochkeil Lodge

O nama Elmer i Dominique oboje su ljubitelji aktivnog odmora u planinama. Elmer je bio vrlo rano u djetinjstvu nakon nekoliko planinarskih tečajeva na Grossglockneru i Dominique jako dobro poznaje snijeg u Alpama, jer kad je jedva hodala već je bila na skijama. Oboje su se zaljubili u području Hochkönig i dolini Mühlbach. Tijekom odmora otkrili su da u njihovim voljenim Alpama ima relativno malo kvalitetnog smještaja. Ali zašto biste na odmoru trebali napraviti korak natrag u udobnosti i luksuzu? Zato su dizajnirali Hochkeil Lodge. Od prve skice do jela implementirali su svoju filozofiju: budite jedno s rustikalnim položajem, preplavljeni ljepotama Alpa i istovremeno uživajte sa svojim voljenima u luksuznom i atmosferskom okruženju. Dobrodošli u Hochkeil Lodge!


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 231039

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/231039.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina