Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Zuino 51

jezero Garda

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

23 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

KUĆA
Kroz drvena vrata dolazite u mali romantični dvorišni vrt koji je okružen prirodnim kamenim zidovima. Na ležaljkama u Porticu možete uživati u svojoj siesti, a na raspolaganju je i vanjska blagovaonica ispod zelene pergole. Iz dvorišta se ulazi u kuhinju s stolom za blagovanje i Holzscheitofen. Na prvom katu je dnevni boravak, a na drugom katu dvije spavaće sobe i kupaonica. Iz glavne spavaće sobe možete uživati u fantastičnom pogledu na jezero i Monte Baldo. Ujutro je soba preplavljena suncem.

Kuća je temeljito obnovljena 2004. godine, osim peći na drva koja se zimi ugodno širi, a postoji i centralno grijanje.

Živim u blizini sa svojom obitelji i obično ću predati kuću. Rado ću vam pružiti mnoge savjete o području, najljepšim planinarskim stazama, plažama, trgovinama itd.
Ako imate pitanja tijekom boravka, slobodno me kontaktirajte.
Broj licence ili registracije: BLCMNR70B46F205U-31012019-1918

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 99 km Orio al Serio

99 km

Kolodvor 36 km Desenzano

36 km

Izlaz s autoceste 50 km Rovereto sud

50 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA
Kuća se nalazi u sredini malog sela Zuino, 2 km od jezera. Iz Bogliaca na jezeru možete doći do dobre vozne asfaltirane ceste preko nekoliko zavoja do Zuina. Ako se odvezete u mjesto koje parkirate desno na javnom parkiralištu s pogledom na jezero. Do kuće je još oko 30m hoda.

SELO
Zuino je jedno od najljepših planinskih sela iznad Bogliaca / Gargnana. Najbolji način da istražite mjesto pješice i prošetate se strmim uličicama, od kojih su mnoge ograničene prirodnim kamenim zidovima. Za 5 minuta ste na jezeru i usred akcije, ali uživate u miru, ako se želite povući. Ljeti je uvijek nekoliko stupnjeva hladnije od jezera, što je vrlo ugodno. U samom gradu nalazi se popularna pizzeria Belvedere s pizzom, ali i druga hrana i panoramski pogled na jezero.

GRADSKA ČETVRT
Točno u Zuinu nalazi se pizzeria Belvedere s dobrim pizzama i prekrasnim pogledom na jezero. Ljeti možete sjesti na terasu. Ali ako želite biti potpuno opušteni, možete otići po pizzu i pojesti je kod kuće u dvorištu.
U blizini se nalaze razni restorani, koje vam mogu opisati.
Ako volite planinarenje, kuća je idealna baza. Možete otići izravno na Monte Denervo ili Monte Castello ili malo opuštenije do Cervana.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Općini Gargnano potrebna je boravišna pristojba od 1, - € / osoba / noć (ne djeca do 14 godina i odrasli iznad 80 godina). Mogu vam platiti lokalno.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Sollten Sie stornieren wollen, erhalten Sie 60 Tage vor Anreise den gesamten Betrag zurück. Zwischen 30 und 60 Tagen behalte ich die Anzahlung ein. 30 Tage vor Anreise ist der gesamte Betrag fällig, es sei denn ich finde eine Ersatzbuchung für den Zeitraum, in dem Fall würde ich den gesamten Betrag zurück erstatten.

ostale informacije:

SIGURNOST
Ističemo da kuća možda nije prikladna za malu djecu, jer stepenice na katu nema ogradu, a izvan prirodnog kamenog stubišta na malu terasu nema zaštite od pada.
Na drugom katu nalazi se galerija s ljestvama, koja je pogodna samo za penjanje iskusnim djecom i odraslima (međutim, galerija ne treba koristiti).
Stoga vas molimo da pogledate fotografije. Roditelji su odgovorni za svoju djecu.

PRIJEVOZ
Ako želite prošetati do Bogliaca ili Gargnana, postoji nekoliko staza koje ne vode uz cestu (od kuće oko 20-25 minuta nizbrdo i više uzbrdo).
Gargnano i Bogliaco nalaze se na zapadnoj obali jezera Garda, gdje se strme stijene pretvaraju u blagi brežuljkasti krajolik. Nekada poznat po svojim limunskim vrtovima, Gargnanov kulturni krajolik danas je ekskluzivno mjesto pošteđeno masovnog turizma, s centrom za jedrenje (Centomiglia) i golf igralištem (18 rupa) i nekoliko plaža. Cijelo područje, ugrađeno u park prirode Parco Alto Garda, nudi mogućnost bavljenja raznim sportovima kao što su jedrenje, golf, jahanje, planinarenje ili jednostavno šetnja. Malo dalje na sjever, iz Campionea možete surfati i zmaja. Tijekom ljetnih mjeseci, općine Gargnano, Toscolano Maderno, Gardone i Saló organiziraju bogat kulturni program, kao što su koncerti na otvorenom u sugestivnim Vittoriale ili koncerti ispred katedrale Saló. Prekrasan mali gradić Saló poznat je i po prekrasnim trgovinama koje vas pozivaju na kupnju.

KULINARSTVA
U području postoje razni restorani koji ne ostavljaju ništa za željno. U kući ćete naći brojne savjete i adrese, koje također volimo osobno razgovarati. U samom selu nalazi se pizzeria Belvedere, koja nudi ne samo pizzu, već i jednostavna jela i prekrasan pogled na jezero. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se trattoria "da Marco" u Fornico, s dobrom kuhinjom, popularnom polaznom točkom i za mještane. Do prekrasne vile Sostaga možete doći za 20-ak minuta uzbrdo, gdje se možete dobro jesti na panoramskoj terasi s prekrasnim pogledom.

SPORT
Mjesto je idealno polazište za planinarenje i planinske ture, kao i za izlete brdskim biciklima, s mnogo varijanti i pogledima. Sastavili smo neke rute koje bismo vam željeli objasniti. Najbolji način za početak odmah od kuće.

Škola za jahanje s jahanjem dostupna je u obližnjem Navazzu.

U blizini golf terena Bogliaco, za oko 20 minuta hoda također unutar pješačka udaljenost, je vrlo slikovit i jedan od najstarijih u Italiji.

U novoj luci Bogliaco nalazi se prekrasna plaža. Hotel Segelznetrum nudi satove jedrenja za odrasle i djecu stariju od 6 godina.

Na plaži "Le Fontanelle" nalazi se škola surfanja.
Ambiciozni surferi ili kiteri moraju voziti malo dalje do Campina (oko 20 minuta autom). Tamo postoje škole za surfanje i jedrenje. U jutarnjim satima ne morate ići u Campione za surfanje, ali možete se zaustaviti na "Prà della Fame", gdje Peler puše osobito snažno.

HRANA
Bogliaco je udaljen oko 7 minuta vožnje automobilom ili 20 minuta pješice. Ovdje, uz nekoliko restorana i nekoliko barova, tu je i dobro opskrbljena trgovina. U Gargnanu postoji nekoliko barova i restorana, kao i neke trgovine prehrambenih proizvoda koje nude razne specijalitete. Za "velike kupovine" u supermarketu možete voziti do Toscolana Maderna (oko 10 minuta), ovdje su tri supermarketa.
Na putu do Fornica možete kupiti maslinovo ulje i domaće specijalitete poput kapara, ukiseljenih listova kapara, ukiseljenih maslina itd. U Valeriju. Rado ćemo vam pružiti više savjeta o lokalnim specijalitetima, vinu itd.

Tjedna tržišta dostupna su ponedjeljkom u Toscolano Maderno (ekološko voće i povrće), četvrtkom u Toscolanu Madernu i subotom u Salòu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.6 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Thomas S. iz/od Bochum

4,9
4.5 5 5 5 5

Gerne wieder :-)

Sehr schönes Haus, grandiose Aussicht, liebevoll ausgestattet- gerne wieder

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

lipanj 2021

Haki K. iz/od Eimeldingen

4,6
4 5 5 4 5
Prikaži njemački

Vratit cemo se

Osjećali smo se vrlo ugodno u prekrasnoj kući za odmor. Pogled na jezero danju je fantastičan, ali posebno navečer i noću. Gospođa Blachian je bila jako dobar savjetnik za izlete i uvijek je bila na raspolaganju. Vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

Stefan M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan pogled na jezero Garda

Prekrasna kuća za odmor u Zuinu, iznad Gargnana. Dizajniran je elegantno i funkcionalno. Privlačno preuzima šarm stare seoske kuće i kombinira ga s ukusnim modernim elementima. Panoramski prozori na gornjem katu su san. Tu je i malo dvorište s velikom terasom ograđenom prirodnim kamenim zidom. Kuća nudi sve što vam je potrebno. Tu je i perilica rublja i perilica suđa. Nakon Gargnana do jezera potrebno je nekoliko minuta autom, pješice oko 15 minuta od prometnih cesta. Za nas je kuća bila i polazište za brojne, zahtjevne planinarenja u okolici.
Gospođa Blachian je vrlo topao, ljubazan domaćin s izvrsnim preporukama za stvari koje treba raditi u okolici. (Preporučite mrežu protiv komaraca ljeti?) Stvarno smo uživali!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Blachian:

Ein Moskito-Netz ist seit diesem Sommer vorhanden : )

lipanj 2019

Astrid W. iz/od D-25764 Hedwigenkoog

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali vlastiti svijet s fantastičnim pogledom

16 noći smo smjeli nazivati Stein-Rustiko našim domom. Osjećali smo se vrlo ugodno i bili smo posebno oduševljeni što nam gotovo nije trebalo auto. Tri najbolja restorana u okolici, koji također lijepo izgledaju, bila su dostupna pješice.
Postoji toliko mnogo pješačkih staza izravno iz vrata kuće da smo ih mogli istraživati na sjajnim hladnim stazama tijekom vrućeg vremena. Rado ćemo se vratiti i u drugom dijelu godine, jer pretpostavljamo da panorama s svjetlom u jesen i zimi mora biti jednako lijepa.
Vrlo simpatični i jednostavni domaćini. Hvala vam na odličnoj planinskoj karti i svim iznenađenjima.
Dugo ćemo se držati odmora.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa M. Blachian

gospođa M. Blachian

Živim u blizini sa svojom obitelji i obično ću predati kuću. Rado ću vam pružiti mnoge savjete o području, najljepšim planinarskim stazama, plažama, trgovinama itd. Ako imate pitanja tijekom boravka, slobodno me kontaktirajte.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 234480

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/234480.htm


«Zuino 51» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina