Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus32

Bavarska šuma / Waldkirchen / Passau

maks.  5   Gosta/Gostiju
54m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
54m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Lijepo namještena kuća za odmor nalazi se na prekrasnoj sunčanoj i mirnoj lokaciji u turističkom parku Jägerwiesen na Erlauzwieseler Kurparksee. Najbliži veći grad Waldkirchen udaljen je oko 4 kilometra. Do Passaua, grada triju rijeka, ima oko 30 kilometara.

Nurdachhaus je idealan za 2 - 5 osoba i nudi visoku razinu udobnosti i udobnosti u bilo koje doba godine.

Obitelj vlasnika puno pažnje posvećuje dobroj opremi. Kuća se stalno obnavlja i uljepšava. To je čini vrlo različitom od izvorne standardne kuće u turističkom parku.



Ugrađen je novi ulazni prostor s termoizolacijskim prozorima i novim sustavom grijanja koji zimi pružaju ugodnu toplinu. U blagovaonici je također postavljen veliki prozor za više svjetla. Dobar san dio je opuštanja, zato smo roditeljsku spavaću sobu opremili bračnim krevetom s dobrim(!) hladnim pjenastim madracima. Nove madrace dobili su i kreveti u dječjoj sobi. 2015. godine kupaonica je proširena i renovirana.



U prizemlju se nalazi udoban dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, DVD playerom i radiom, dobro opremljena kuhinja i kupaonica s tušem. Na raspolaganju su vam i brošure s mogućnostima izleta, knjige i razne igre. Za malu djecu dostupna je visoka stolica. Mnogo materijala za slikanje i igračaka za djecu pronaći ćete u velikoj kutiji iza televizora ili iza kauča. Tu je i prijenosni dječji kazetofon s mikrofonom te razne dječje kasete (Pumuckl, bajke, vještice, dječje pjesmice itd.). Namjerno radimo bez internetske veze kako bismo se zapravo odmorili od svakodnevice.



Kuhinja ima dovoljno posuđa i čaša, 4 ploče za kuhanje, hladnjak, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu, mješalicu i mikrovalnu pećnicu. Tu su čak i centrifuga za salatu i spiralizator Lurch s 3 umetka za spirale za špagete i voće i povrće.



Drvene stepenice vode vas na tavan u dvije spavaće sobe (1x 3 kreveta svaki 0,90x2,00m i 1x bračni krevet 1,80x2,00m).

U 3 spavaće sobe također se može postaviti dječji krevetić. Dostupan je putni krevetić s dodatnim madracem. Tu je i zaštita od pada koja se može pričvrstiti na normalan krevet za malu djecu.

U obje spavaće sobe postavljene su rolete za zamračivanje prostorija.

Drvena vrata osiguravaju stepenice. Tu je i noćno svjetlo koje noću nježno osvjetljava stepenice. Drvene stepenice stepenica preventivno su osigurane protukliznom trakom.



Kuća ima veliki travnjak, zidani roštilj za uživanje u roštiljanju i osunčanu, prekrasno mirnu terasu.

Često možete uživati u spektakularnim zalascima sunca na mirnoj verandi (zapadna strana).



Za djecu tu je nova drvena ljuljačka s 2 sjedala za ljuljanje odmah do vrata - alternativno se može postaviti i veliko viseće sjedalo koje je novo kupljeno 2020. godine.



U prostranoj vrtnoj kućici pronaći ćete sve što vam je potrebno za ugodan boravak: stolice, ležaljke, jastuke, veliki suncobran i dodatni roštilj.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 160 km Franz-Josef Strauß, München

160 km

Kolodvor 30 km Passau Hauptbahnhof

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Aicha vorm Wald (A3)

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Park za odmor "Jägerwiesen" nalazi se u prekrasnom brdovitom krajoliku neposredno u Kurparku Erlauzwieseler See - otprilike 4 km od Waldkirchena.

Naša kuća nalazi se na prekrasnoj sunčanoj i mirnoj lokaciji između jezera i šume.

Prekrasan restoran uz jezero s pivskim vrtom je izvan dometa sluha, ali se do njega može brzo doći pješice (cca. 2-3 minute). Zbog položaja na kraju turističkog parka, tik uz šumu, možete doživjeti prekrasan mir i tišinu bez buke ulica.

Ovdje su idealne mogućnosti za odmor ljeti i zimi:

Prirodna pješačka staza duž Saussbacha počinje točno kod turističkog parka. To vas poziva na trčanje, vožnju biciklom ili planinarenje. Lječilišni park nudi u. jezerska pozornica na kojoj se odvijaju kulturna događanja, kneippovnica i vlažni biotop. Ondje je postavljen novi fitness teren na otvorenom za sve zainteresirane za sport.

Zimi vas čeka 40 km staza za skijaško trčanje s dvoslijednim stazama, s ulazom izravno u turističkom parku. U skijaškom području Oberfrauenwald imate sve mogućnosti zimskih sportova koje vaše srce poželi. U blizini su i staze za sanjkanje.

Vaša će se djeca dobro zabaviti na avanturističkom igralištu parka za odmor. Tu je veliki tobogan, ljuljačke, penjalice, stolovi za stolni tenis i dr.

Grad Waldkirchen je klimatsko lječilište i zimsko sportsko odmaralište. To je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor u Bavarskoj šumi. Waldkirchen je nagrađen državnom nagradom "Gostoljubiva Bavarska" i pobjednik je na nacionalnom natjecanju "Obiteljski odmor u Njemačkoj". Waldkirchen se nalazi u kutu tri zemlje Njemačka/Češka/Austrija i stoga je idealno polazište za vaš odmor.



Garden Show 2007. u Waldkirchenu predstavio je ljepote grada u bavarskoj šumi na održiv način duž kružne rute od četiri kilometra. Gradski park s definirajućim elementima Wolkenstega, Tannendoma, zvučnih otoka uz ribnjak, modnih vrtova, vodenih stepenica, spomenika prirode Gsteinet i igrališta "bez dna" razvio se u dragulj zahvaljujući vrtnoj izložbi. I u čarobnu šumu, mistična bića su se trajno uselila.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 11:00
Čekiranje pri odlasku: 15:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 50 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba: 2,00 € po osobi po noći, obitelji: 1. i 2. osoba 2,00 €, 3. i 4. osoba 1,50 €, svaka sljedeća osoba gratis.

Djeca do 6 godina su izuzeta.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung bis zu 30 Tage vor Anreise: 100 % Rückerstattung. Stornierung 29 Tage bis 7 Tage vor Anreise: 50 % Rückerstattung. Spätere Stornierung: keine Rückerstattung.

ostale informacije:

Putni krevetić se može staviti ispred trećeg kreveta u trećoj spavaćoj sobi za malu djecu. Međutim, pristup trećem krevetu je blokiran.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Kürzinger

gospođa S. Kürzinger

Kuća za odmor u vlasništvu je obitelji Falkenstörfer iz Münchena. Sabine Kürzinger (rođena Falkenstörfer) odgovorna je za rezervacije.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 24279

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/24279.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina