Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Montebello

maks.  4   Gosta/Gostiju
145m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
145m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.01 do 08.01.2025
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.01 do 08.01.2025
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Potpuno obnovljena u proljeće 2018. godine, Villa Montebello smještena je na blagom brežuljku iznad sela Benidoleig, naselju vila Aldea de las Cuevas, koje svoje ime duguje špilji Cueva de las Calaveres, impozantnoj špilji izvor kamene vode koja opskrbljuje regiju čistom pitkom vodom.

Postavili smo najveću vrijednost u kvaliteti i stilu opreme. Čitava oprema je nova: prostrana seoska kuhinja, visokokvalitetne nove kupaonice, svaka s velikim ispraznostima, toaletom i tušem, obje spavaće sobe s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm (namještaj, madraci i posteljina i ručnici sve novo). Na raznim terasama naći ćete i novi visokokvalitetni vrtni namještaj, salon za sjedenje, veliki trpezarijski stol za 6 osoba, 4 deluxe ležaljke, blagovaonicu na verandi. Veliki prostrani tereni ( četvornih metara) nude mnogo lijepih mjesta za sunčanje i opuštanje i uživanje u pogledu na more i okolne planine. Izlasci i zalasci sunca nadahnjuju nas i naše goste iznova i iznova.

Villa Montebello nalazi se u vrlo mirnom i integriranom u seosko vinsko naselje u fantastičnom panoramskom položaju. Ovdje ćete pronaći apsolutni mir i neposrednu blizinu prirode (iako su sve moguće mogućnosti kupovine dostupne za otprilike 10 minuta vožnje) ... .wandern je moguć s ulaznih vrata .... Region odlikuje blaga klima tijekom cijele godine. U takozvanom Campu uzgaja se ravnica Orbatales obrubljena brojnim planinskim selima, naranče, limun, grejp, kao i bademi i masline.

Milje netaknutih pješčanih plaža i strmih litica sa prekrasnim uvalama nalaze se na samo nekoliko minuta vožnje. Naša apsolutno omiljena plaža nalazi se u Oliva Novi, dobro održavanom golf i konjičkom sportskom odmaralištu.
Ovdje ćete pronaći prekrasnu široku, dugu pješčanu plažu. Tijekom cijele godine možete posjetiti beach bar Pepe gdje možete uživati uz kavu, vino ili hladno pivo, kao i ukusne zalogaje i plodove mora direktno na moru. U Hauptsaiasonu (srpanj i kolovoz) postoje neki trendi barovi na plaži za sve ukuse, koji nude i ležaljke, stanice Crvenog križa, toalete, šatore za masažu i još mnogo toga ... Plaža je uvijek malo posjećena izvan sezone, tako da imate lijepe mirne dane Može uživati u moru. Čak i u jeku sezone, još uvijek svatko nalazi svoje mjesto za ručnik i kišobran, u prekrasnoj urednoj, ali prirodnoj atmosferi.

Naše naselje ima 2 bazena zajednice koji su besplatno dostupni našim gostima. Bazen 1 je malo manji, manje posjećen i ima bazen za djecu i odrasle. Na raspolaganju su ležaljke. Naši gosti dobivaju vlastiti ključ za pristup bazenu. Bazen je udaljen oko 300 metara od kuće i brzo je dostupan pješke, kao i automobilom (za prijevoz opreme za kupanje). Pool 2 je veći kompleks s barom i teniskim terenom. Ljeti se ovdje nude koncerti uživo, uključujući izbornik. Također ovdje su na raspolaganju ležaljke. Nadalje, postoji teniski teren koji naši gosti mogu slobodno koristiti.

Nebrojene mogućnosti planinarenja nude planine koje se pružaju oko naše lokacije, nudeći odlične ture za svaki ukus i stanje bez obzira na godišnje doba. Rado ćemo vam savjetovati i dati savjete o najboljim izletima.

Opsežni šoping-objekti (trgovački centar Las Marinas u Ondara) mogu se doći za nekoliko minuta, a također naše selo nudi supermarket, ljekarna, pošta i odličan mali restoran.

Mnoga mala sela okružuju narančasti Campo koji se velikodušno širi dolinom i plijeni nas u svibnju svojim očaravajućim mirisom. Postoje i tipični španjolski restorani - mali i fini!

Denia i Javea s marinom, šetnicama, starim gradom i bezbrojnim barovima i restoranima nude sve što biste očekivali od primorskog grada.

Apsolutni vrhunac regije su bezbrojne mogućnosti za rekreaciju.
Pješačenje, brdski biciklizam, trkački bicikl, motocikl, golf, jahanje, plivanje, jedrenje, snorkling i još mnogo toga ...

Nadamo se da imate pomalo strast prema našem kraju na Costa Blanci. Ako tražite mir i opuštanje, a želite uživati u mediteranskoj klimi, u našoj steni Villa Montebello upravo ste.

Radujemo se vašem istraživanju i dostupni su za dodatna pitanja i savjete ...
Broj licence ili registracije: VT-473254-A

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 90 km Alicante oder Valencia

90 km

Kolodvor 19 km Denia

19 km

Izlaz s autoceste 10 km Ondara

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Naselje vila Aldea de las Cuevas nalazi se na blagom brežuljku, na mirnom, ali središnjem mjestu, samo 20 minuta od Denije.
Ovdje ćete pronaći gotovo meditativni mir, a opet ćete se naći za nekoliko minuta vožnje do svih važnih stvari u svakodnevnom životu kao što su trgovine, liječnici, ljekarna, restorani i mnoga mediteranska sela i gradovi Costa Blanca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Nudimo vam osobnu uslugu na licu mjesta. Osobno smo dostupni za sva pitanja ili probleme. Rado ćemo vam savjetovati o rekreacijskim mogućnostima, restoranima, plažama, planinarskim stazama itd. ...


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Leng

gospodin J. Leng

Pozdrav, mi, to su Jochen i Susanne, rado ćemo vas dočekati ovdje u našem raju. U ovu regiju Kosta Blanke zaljubili smo se prije nekoliko godina, jer ona nudi sve što nam je važno: Prekrasna priroda, planine i more blizu jedne druge, ljubazni ljudi, mediteranski štih, mir i tišina, ali odsječeni od blagodati modernog života, kao i kulture i gastronomije. Popis bismo mogli nastaviti u nedogled ... ukratko, savršeno mjesto za nas. Izvrsna je ponuda za svaki ukus, bilo da se radi o sportu i odmoru, kulturi, gastronomiji, odmoru i opuštanju, umjerenoj klimi tijekom cijele godine, a prije svega španjolskom gostoprimstvu. Pozivamo vas da sve ovo doživite ovdje s nama!


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 247442

Posljednje ažuriranje: 26.01.2024

Oglas je online od: 4 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247442.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.01 do 08.01.2025
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina