Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Andrea s privatnim bazenom

maks.  10   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
260m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Andrea nalazi se u blizini Imotskog, u selu Imotska Poljica, samo 20 minuta vožnje do Baške Vode s prekrasnim plažama. Villa Andrea nudi 5 prostranih spavaćih soba (10 osoba), igraonicu s bazenom i stolnim nogometom, privatni bazen 10m x 5m s 11 ležaljki, natkrivenu vanjsku blagovaonicu s roštiljem okruženu netaknutom prirodom, a sve oko imanja nudi vrlo udoban boravak i apsolutnu privatnost.
Savršeno mjesto za obitelj i prijatelje koji se okupljaju na odmoru, u potpunosti opremljena s besplatnim WiFi-em i svim modernim spravama gostima potrebnim za savršen odmor u ovom jedinstvenom i mirnom okruženju u blizini Imotskog. Smještena u vrlo mirnom području koje nudi apsolutnu privatnost što vam daje izravnu vezu s netaknutom prirodom dalmatinskog kraja. Puno pješačkih i biciklističkih staza, s mini tržnicom na 350m udaljenosti, pekarnicom (3km) i tradicionalnim restoranom uz rijeku (8km).

Villa Andrea je novoizgrađeni objekt s vrlo udobnim interijerom, sve namješteno visokokvalitetno i nudi raspored u prizemlju i na prvom katu, povezan unutarnjim stubištem.
Vanjski prostor nudi privatni bazen površine 55 m2 s prostranim sunčalištem sa 11 ležaljki, 2 suncobrana i vanjskim tušem, a uz njega su trampolin, ljuljačka i drvena igraonica s toboganom za vaše najmlađe. Okruženi šumom i netaknutom prirodom možete uživati u natkrivenom prostoru za ručavanje za 12 osoba s roštiljem koji se nalazi uz bazen.
-U prizemlju se nalazi vrlo udoban, klimatizirani dnevni boravak s udobnim sofama i blagovaonicom s izlazom na vanjski dnevni boravak okrenut prema osvježavajućem bazenu, potpuno opremljenoj kuhinji, TV-u, a sve je pažljivo namješteno s visokom kvalitetom; zasebno zabavno područje s PRO 9 bilijarom, stolnim nogometom, pikadom; spavaća soba br1 s bračnim krevetom 180cm x 200cm s vlastitom kupaonicom s tušem; zaseban toalet.
-Prvi kat nudi Spavaću sobu No2 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, kupaonicu No2 s vlastitim tušem; Spavaća soba br3 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, dječji krevetić, kauč se može otvoriti u kauč na razvlačenje za 1 osobu i pripadajuća kupaonica Spavaća soba br4 s bračnim krevetom 180cm x 200cm i izlazom na terasu s dnevnim namještajem i pogledom na planine; Spavaća soba br5 s 2 kreveta i pogledom na bazen; obiteljska kupaonica No4 s masažnom kadom za dvoje i perilicom rublja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Jezero 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 90 km Resnik Split

90 km

Kolodvor 77 km Split

77 km

Izlaz s autoceste 9 km Zagvozd

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo je vrlo pitomo i netaknuto. Nalazite se na 8 km od prirodnog fenomena Crvenog jezera i Modrog jezera u Imotskom, 7km od restorana-hotela Zdilar lociranog pored rijeke, gdje možete unajmiti kanu. Otprilike 28 km udaljene (20 min vožnje) nalaze se najljepše plaže u čudesnoj Baškoj Vodi i Makarskoj rivijeri s čistim i toplim morem.
Ako više volite planinsko područje, iznad Makarske je park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaša jednodnevna tura, jer je pogled s ove planine nevjerojatan, možete vidjeti puno otoka, a obala je prelijepa, pa posjetite planinu Biokovo koja pruža jedinstveno iskustvo.
Smješteno 16km od izlaza na autocestu Zagvozd, Golf teren u Posušju (12km), 30min vožnje do Makarske (38km), 1h vožnje do poznatog grada Splita sa svojom velikom poviješću (86km), 2,5 sata vožnje do poznatog grada Dubrovnika, tako da imate mnogo mogućnosti za istraživanje jednog od mnogih poznatih hrvatskih lokaliteta


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. FerieHome

tvrtka M. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga najma pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje želimo pronaći savršenu pogodnost za vaše hrvatske praznike. Naše vile nalaze se u središnjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve ono što bi moderni gost trebao, bez obzira želi li naš gost aktivnu, ruralnu, avanturističku, obiteljsku, povijesnu, medicinsku ili drugu vrstu odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobni pregled svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga je kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama zajamčena najbolja cijena. Veselimo se razgovoru s vama :) FerieHome tim


Dalji smještaji od tvrtka M. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. FerieHome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 247549

Posljednje ažuriranje: 02.02.2024

Oglas je online od: 4 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247549.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina