Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  10   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+2)
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
160m²
4 spavaće sobe (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 01.05 do 31.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.05 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Savršeno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima, potpuno opremljeno besplatnim WiFi-om i svime što modernom gostu treba za savršen odmor u ovom jedinstvenom i mirnom okruženju u blizini malog grada Imotskog. Ova novoizgrađena i vrlo moderna vila nudi savršen bijeg od grada u ruralnom i netaknutom okruženju sela Krivodol (okolica Imotskog). Dakle, ako biste se radije probudili uz pjev ptica, rezervirajte ovu fantastičnu nekretninu. Vila Begovina vrlo je dobro opremljena nekretnina, namještena prema visokim standardima, nudi prostrani dnevni boravak i blagovaonicu s potpuno klimatiziranim interijerom s besplatnim WiFi-jem, potpuno opremljenu kuhinju, ljetnu kuhinju s roštiljem i stolom za blagovanje, privatnu 32m2 bazen s hidromasažom, whirlpool (vruća kada) za 6 osoba uz ljetnu kuhinju, dnevni boravak u hladu, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice.



Evo detaljnog tlocrta i onoga što se nudi isključivo za vas:

* VANJSKI PROSTOR nudi privatni bazen (8 x 4 m) s hidromasažom, hidromasažnu kadu (jacuzzi) za 6 osoba, sunčalište s 8 ležaljki i umjetnom travom, sjenoviti dnevni boravak i ljetnu kuhinja sa stolom za blagovanje, roštilj (drva i ugljen), odvojeni wc, vanjski tuš, igralište sa trampolinom i toboganom. Na privatnom posjedu postoji više od 6 osiguranih parkirnih mjesta, a automobil se toplo preporučuje kako ne biste bili ograničeni na mogućnosti istraživanja ove nevjerojatne i netaknute Dalmatinske zagore.



* PRIZEMLJE nudi moderan životni prostor pun prirodnog svjetla, svjež i moderan s vrlo udobnim namještajem, potpuno klimatiziran i besplatan WiFi. Dnevni boravak (28 m²) s kaučem, TV-om ravnog ekrana, potpuno opremljena kuhinja (26 m²) sa svim sadržajima koji su vam potrebni za vrlo ugodan boravak (mikrovalna pećnica, Dolce Gusto aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster). ..) i stol za blagovanje. Iz dnevnog prostora imate vrata od poda do stropa do bazena. Tu je i spavaća soba br.1 (12m²) s king size krevetom (180cm x 200cm), TV-om, klimatiziranom vlastitom kupaonicom s tušem i izlazom na igralište i bazen. U prizemlju se nalazi odvojeni wc i praonica s perilicom rublja i glačalom.



* PRVI kat nudi spavaću sobu #2 (11m²) s bračnim krevetom (160cm x 200cm), klima uređajem i izlazom na prostranu terasu koju dijele ostale spavaće sobe.

Preko puta hodnika je spavaća soba #3 (11m²) s bračnim krevetom (180cm x 200cm), TV-om, klimom i terasom. Obiteljsku kupaonicu s kadom i tušem dijele spavaće sobe #2 i spavaće sobe #3.

Spavaća soba br.4 (20m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV-om, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s tušem i izravnim pristupom prostranoj terasi koju dijele ostale spavaće sobe. Kreveti i madraci su visoke kvalitete i vrlo udobni, a cijela vila je uređena s velikom pažnjom posvećenom detaljima kako bi vaš boravak bio što ugodniji. Savršeno mjesto za bijeg od svega, savršena vila za miran obiteljski odmor s obiljem mogućnosti za istraživanje ovog netaknutog dijela makarskog zaleđa.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Jezero 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Izlaz s autoceste 9.5 km Zagvozd

9.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo je vrlo prijateljsko i netaknuto. Udaljeni su 8 km od prirodnog fenomena Crvenog i Modrog jezera u Imotskom i 4 km od najbližeg restorana. Oko 20 km (20 minuta autom) udaljene su najljepše plaže prekrasne Baškovodske i Makarske rivijere s čistim i toplim morem. Ako više volite planinsko područje, odmah iznad Makarske nalazi se Park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaš jednodnevni izlet jer pogled s ove planine oduzima dah, možete vidjeti mnogo otoka, a obala je jednostavno prekrasna, stoga posjetite Biokovo nudi jedinstveno iskustvo i možete posjetiti novu atrakciju s istočne strane Biokova, Skywalk Biokovo, staklenu šetnicu u obliku potkove tik iznad strme padine koja se otvara prema obali i pruža prekrasan pogled. 9,5 km od izlaza s autoceste Zagvozd, golf teren u Posušju (20 km), 30 minuta vožnje do Makarske (31 km), 1 sat vožnje do poznatog grada Splita sa svojom velikom poviješću (78 km), 2,2 sata vožnje do poznatog mjesta grada Dubrovnika, pružajući vam mnogo mogućnosti da istražite jedno od mnogih poznatih hrvatskih mjesta


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Vaš domaćin će vam po dolasku dati više informacija o objektu, kao i neke dodatne usluge koje se mogu nuditi u objektu uz nadoplatu, kao što su: B. masaža u vili, dostava namirnica ili neke druge usluge koje mogu učiniti da se osjećate kao da zaslužujete luksuzan odmor.

Radujemo se Vašem upitu, zatražite više informacija, tu smo za Vas

Vaš tim za odmor


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

ostale informacije

Broj objekta: 443585

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/443585.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 01.05 do 31.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina