Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Papaya 2

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 2 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Stan se nalazi u lijevom dijelu zgrade (oko 350m nadmorske visine u prekrasnom selu "Breña Alta") i sastoji se od velikog svijetlog dnevnog boravka s dobro opremljenom kuhinjom (aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica s pećnicom) s udoban kauč na razvlačenje (0,90x2,00) i 2 udobne fotelje za ugodne TV večeri ili čitanje. Na raspolaganju je dječja stolica (na zahtjev). Iz dnevnog boravka se pruža prekrasan pogled na privatnu terasu, vrt i more. Tu je i lijepi prostor za sjedenje uz električni kamin. Spavaća soba sastoji se od bračnog kreveta (1,60x2,00, s jednim velikim madracem) i odvojenim krevetom za jednu osobu (0,90x2,00), 2 ormara, polica i velikog ogledala. Dječji krevetić je dostupan besplatno (na zahtjev). Kupaonica ima kadu, ogledalo za šminkanje i sušilo za kosu.
U spavaću sobu i kupaonicu pristupa se natkrivenim vanjskim stubištem iz kuhinje.
Privatna terasa (s pogledom na planinu i bočni more) sadrži 2 udobna ležaljka s jastucima i trpezarijski stol s opečnom klupom, 2 stolice i suncobran, tako da su idealni za ugodne doručke. U vrtu je roštilj od opeke s velikim stolom za ručavanje za 6 osoba, savršen za sjajne roštilje plus mali odvojeni prostor za sjedenje sa stolom i 2 stolice. Kućni ljubimci su dobrodošli do 15 kg (na upit, cijena 8 € / noć, depozit 200 €). Imamo posebne savjete za naše goste papu, koje možete učiniti zajedno sa svojim gospodarom ili ljubavnicom na otoku, a u kući smo pripremili zdjele za hranjenje, krevetiće i igračke, tako da je odmor za sve zaista sjajan.
Postoje dva električna grijača i različiti pribor, uključujući informacije o otoku, igračke za plažu, igre na ploči, knjige, CD-ove, ručnike za plažu (besplatni na zahtjev) i CD uređaj s radiom. Osim toga, besplatni Wi-Fi i TV sa satelitskim programima.
Tu je i perilica rublja koja se može besplatno koristiti (pokrivena linija odjeće)
"Casa Papaya 2" (oko 55 m2 plus velika terasa i vrt) nalazi se zajedno s "Casa Papaya 1", cca. 70 m2 plus djelomično natkrivena terasa (vidi oglas ovdje na ) u istoj zgradi. Sve zajedno imaju kapacitet za ukupno 9 osoba (djeca mlađa od 12 godina ostaju besplatno), tako da je savršeno, na primjer, ako ste s bakom i djedovima ili Putujući prijatelji. Svatko ima svoj veliki stan, ali u istoj zgradi. Tu je i zajednički vrt u kojem možete promatrati moje brojne kornjače, posjetiti razmažene mačke ili beriti aromatično bilje poput bosiljka, kadulje, peršuna, limunove verbene, paprike itd.
Živim u kući na istom posjedu, govorim engleski, španjolski i njemački i sretan sam što sam tu za vas!
Broj licence ili registracije: 2019030970

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u malom mirnom mjestu u općini Breña Alta, oko 350m nadmorske visine.
Moguće je kupiti organsko voće i povrće za otprilike 20 minuta pješice, a vrlo dobro opskrbljen supermarket udaljen je svega 10 minuta hoda.
Do sljedećeg grada može se doći nakon 1,5 km. Tamo ćete pronaći nekoliko bankomata, dućan zdrave hrane, ljekarnu, mesnicu, pekarnu, barove, benzinsku stanicu, poštu i druge trgovine, kao i vrlo dobru tvornicu sladoleda (Helados Taburiente).
Neposredno ispred kuće započinje jedna od najpoznatijih planinarskih staza otoka, "Camino de las Fuentes". Također predivna mjesta poput poznatih zmajevih stabala Breña Alta ("Dragos gemelos", 10 minuta hoda), Muzej cigara i Festival muzeja križa, poljoprivredne tržnice Breña Alta i Mazo, prelijepa plaža "Los" Cancajos, vidikovac od "La Concepción" s pogledom na glavni grad i jug otoka, poznati i slatki grill restoran "Chipi Chipi, glavni grad Santa Cruz (15 minuta vožnje) sa svojim prekrasnim starim gradom, otokom i brodskim muzejem, fantastičnom gradskom tržnicom, zanimljive pojedinačne trgovine itd. Također u blizini kuće, u „Las Nieves“, možete posjetiti najvažniju crkvu otoka. Samo korak dalje, naći ćete prilaz do Roque de los Muchachos, kuće jednog od najvažnijih zvjezdarnica na svijetu.
I puno više !!!!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za vlasnike kućnih ljubimaca utvrđen je depozit od 200 € u trenutku rezervacije i nakon potvrde da životinja u kući nije oštetila ništa, odmah se vraća.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 2 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Autobusno stajalište udaljeno je oko 5 minuta hoda od kuće i lako možete naručiti taksije gotovo do kuće. Preporučujem najam automobila jer je to najbolji način za istraživanje otoka.
Pješačke staze (više od 1000 km!) Vrlo su dobro označene.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2023

Manuel B. iz/od Würzburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova u kući iz snova

Kao mlada obitelj smjeli smo 14 dana biti gosti u sanjivoj Casa Papaya 2. Sadnja i uređenje terase(a) i vrta su san. Za našeg mališana (1,5 godina) mislilo se na sve (kadica, igračke za plažu, likovni pribor, mazilice, krevetići, rešetke na vratima,...). Idealan smještaj za djecu - au kombinaciji s ostalim jedinicama fince i za višegeneracijski odmor. U opremi nam ništa nije nedostajalo, kuhinja je idealna i za veća kuharska događanja. Prekrasne plaže i glavni grad kao i zapadna strana otoka lako su dostupni iznajmljenim automobilom. Hvala Lucy na gostoljubivom prijemu i "brizi" za naše dobro ;-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom

siječanj 2022

Norbert L. iz/od Willich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

4 mjeseca u Apartmanu Papaya 2

Prije svega HVALA Lucy, Anyelo i Lolo......mački! O gostima se teško može bolje brinuti! Zahvaljujući prekrasnom otoku i raznim web kamerama, mogao sam planinariti gotovo svaki dan tijekom 16 tjedana, što je nažalost značilo da zapravo nisam dovoljno koristio i uživao u odličnom i iznimno raskošno opremljenom smještaju. Sljedeći put ću (možda) to promijeniti ;-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

rujan 2021

Dieter und Sonja N. iz/od Worms

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Biser La Palme

Prvi put smo bili u Casa Papaya 2 i nismo mogli pronaći riječi za ono što je Lucy ovdje stvorila. Jedva se može nadmašiti, oprema: od štapova za hodanje do knjiga, igrica itd. jedva se može nadmašiti. Lokacija je nevjerojatna (pogled na more i planine), a vrt je jedinstven. Također velika terasa s visećom mrežom i roštiljem i prostorom za sjedenje. Čak smo imali i zamjenu za odmor "Lola" za naše kućne mačke, životinje su ovdje vrlo dobrodošle! O da, tu je "jedinstvena" Lucy, koju možete pitati sve i voli popričati. Sigurno se vraćamo sljedeće godine, s pojačanjem.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2021

Christa G. iz/od La Gomera

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

ponavljač prijestupnika

Kakva sjajna kuća za razumnu cijenu. Prvi boravak smo rezervirali preko Airbnb-a, a ostale direktno preko vlasnika. Puno prostora u kući s dobro osmišljenim konceptom prostorija i u svakom kutu koji pogledate pronaći ćete lijepu sitnicu ili možete vidjeti zeleni palac super simpatične domaćice Lucy.
Casa Papaya2 vrlo je ukusno namještena i dobro opremljena. Gornja terasa nudi prostor za opuštanje s ležaljkama i stolicama te stol za jelo, donja terasa je u lijepo uređenom vrtu s roštiljem. Bez problema smo našli parking ispred ulaza. Kontakt s gazdaricom Lucy bio je vrlo srdačan i nekompliciran. Njezini savjeti za restorane, šetnje ili tržnice na otoku itd. bili su od velike pomoći. Uvijek ćemo se vraćati u Casa Papaya2! Preporučujemo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2020

Jutta S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno!

Ne možete pogriješiti ako rezervirate ovaj objekt!
(Isto vrijedi i za susjednu kuću "Papaya 1" koju smo već rezervirali 2021.)
Pogled je melem za dušu!
Prostrana terasa i vlastiti vrt, kao i suncem okupana dnevna soba/kuhinja su fantastični. Kompletna oprema vrhunska.
Lucyna toplina u ophođenju s gostima čini da se osjećate kao kod kuće.
Na posebna pitanja i zahtjeve odgovaramo ili ih ispunjavamo odmah.

Zabavite se i dobro se odmorite na "Finca Suculenta" i uz brojne moguće aktivnosti na prekrasnom otoku!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

rujan 2020

Christa G. iz/od Valle Gran Rey

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mjesto gdje se osjećate dobro.

Oprema je super, sve što treba ima tu i više od toga. Prekrasno zasađene površine s vrtom s biljem, prostorom za roštilj, kornjačama i mačkom čine odmor savršenim. Ugodna atmosfera s neometanim pogledom na planinsku panoramu. Domaćica rado odgovara na sva pitanja o otoku, planinarenju i ukusnim restoranima. Ograđeno imanje idealno je za pse koji su tu također dobrodošli. Vratit ćemo se sljedeći put sigurno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

veljača 2020

Silvia iz/od La Palma

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Casita bonita en la isla bonita

Bilo nam je super u casa papaya 2!! Lucy ulaže puno truda u brigu o svojim gostima i brigu o kućicama i vrtu. Čak smo smjeli uživati u svježem voću iz vrta. Kuća je na izvrsnoj lokaciji, prekrasna planinarska staza počinje odmah iza kuće, au blizini je i prekrasna prijestolnica Santa Cruz. Od opreme u kući ništa ne nedostaje - od štapova za planinarenje preko igara do štapnog blendera, sve je dostupno. Velika velika terasa i udobna viseća mreža! Željeli bismo doći opet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2019

Dietmar K. iz/od Berlin

4,3
3 4 5 5
Prikaži njemački

Melem za dušu svakoga tko cijeni prirodu....

Daleko od turizma, na obroncima zelene klisure s pogledom na čarobni Atlantik. Još uvijek smo potpuno očarani. Polovica kuće ima 3 terase okružene s ljubavlju kreiranom botanikom. Uvijek smo govorili: " Kuća u džungli ". Oprema nije nova, ali pronaći ćete sve od vadičepa do društvenih igara, pegli do drvenih dasaka za sendvič. A ako nekome ipak nešto nedostaje, gazdarica će se odmah pobrinuti za to svojim nepogrešivim šarmom i u " Zille Marnier". Oprez! Razgovori s gazdaricom bi se mogli malo odužiti... Jednostavno ste očarani njenom toplom naravi.
Ali ako trebate hotelske navike s 5 zvjezdica, ovo nije mjesto za vas. U ovom području ponekad može biti vlažno. Ali to je samo 30-ak km zapadno i tamo je uglavnom sunce. Da biste istražili ljepote otoka morate biti mobilni. Preporučam motocikl za svladavanje svih nagiba i uskih prolaza.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

rujan 2019

Heike P. iz/od Penig

4,8
5 5 5 4

Urlaub zum Entspannen und Wohlfühlen

Wir waren für fast zwei Wochen im Ferienhaus Papaya 2.
Voraussetzung ist das man mobil ist.
Wir haben uns rundum wohl gefühlt. Die Gestaltung ist mit viel Liebe zur Natur geprägt. Überall sind Blumen und Pflanzen.
Im Haus ist alles vorhanden was man braucht. Egal ob in der Küche, Bad oder Wohnbereich.
Bücher, Spiele, LED Lampen sollte der Strom ausfallen. Viele Kleinigkeiten die man gar nicht alle aufzählen kann. Man merkt das der Vermieterin es wirklich wichtig ist das man sich wohl fühlt.
Vielen Dank von uns für alles.
Wir kommen gern wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

srpanj 2019

Bernhard iz/od berlin

5,0
5 5 5 5

super

schlecht zu toppen, das haus und die wirtin....superduper-luxushaus mit zwei stockwerken und balkon und die lucy, die immer da ist, wenn man sie braucht, die besten tips hat und sehr viele geschichten kennt...top.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa A. Morauf

gospođa A. Morauf

Živim 32 godine na La Palmi, odrasla sam ovdje i potpuno zaljubljena u "Isla Bonita". Studirao sam turizam, također sam vodič i volim prenositi svoje insajderske savjete. Živim na istom imanju sa puno vodenih kornjača, svoja 2 mala psa i 2 vrlo mažene mačžavam raditi u vrtu !!!


Dalji smještaji od gospođa A. Morauf


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 247780

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247780.htm


«Casa Papaya 2» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 2 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina