Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Breña Alta

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 2 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Casa Maracuya ima dobro opremljenu kuhinju (aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, pećnicu) s izlazom na 2 terase. Osim toga, 2 spavaće sobe s 2 kreveta (140x2, 00) s punim madracima, ormarima i mogućnostima za spremanje.
Za naše male goste imamo krevetić i visoku stolicu (na zahtjev).
Kupaonica ima tuš, ogledalo za šminkanje i sušilo za kosu. Rustikalni prostor za roštilj sa sjedećim stolom ima prekrasan pogled na planinu i savršen je za ugodne roštilje.
Postoji veća terasa sa sjedećim garniturama (pretvarač u 2 ležaljke) + trpezarijski stol s prekrasnim pogledom na planinu i more i manja sa stolom za blagovanje i klupom od opeke.
"Casa Maracuya" je savršen za obitelji s djecom! Pokušali smo to učiniti što sigurnijim i ugodnijim za obitelji: vrata na unutarnjem stubištu, tu su igre za plažu i stol, dječje knjige, visoki stolac i dječji krevetić, blender, suncobran i još mnogo toga. Za više udobnosti tu je Jedite u kuhinji električno grijanje, a spavaće sobe i kupaonica imaju podno grijanje. U kući ćete pronaći sve vrste dodataka poput informativnog materijala o otoku,, knjige, ručnike za plažu (besplatni na zahtjev) i stereo uređaj. Pored toga, WLAN i SAT TV.
Kućni ljubimci su dobrodošli do 15 kg (na upit, cijena 8 € / noć, depozit 200 €). Imamo posebne savjete za naše goste papu, koje možete učiniti zajedno sa svojim gospodarom ili ljubavnicom na otoku, a u kući smo pripremili zdjele za hranjenje, krevetiće i igračke, tako da je odmor za sve zaista sjajan.
Tu je i perilica rublja koja se može besplatno koristiti. U zajedničkom vrtu možete hraniti kornjače s djecom, glačati velike mačke ili se igrati s psom ili beriti bosiljak, peršin, ružmarin, limunovu verbenu ili timijan u biljnom vrtu.
Broj licence ili registracije: 2019036932

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u malom mirnom mjestu u općini Breña Alta, oko 350m nadmorske visine.
Moguće je kupiti organsko voće i povrće za otprilike 20 minuta pješice, a vrlo dobro opskrbljen supermarket udaljen je svega 10 minuta hoda.
Do sljedećeg grada može se doći nakon 1,5 km. Tamo ćete pronaći nekoliko bankomata, dućan zdrave hrane, ljekarnu, mesnicu, pekarnu, barove, benzinsku stanicu, poštu i druge trgovine, kao i vrlo dobru tvornicu sladoleda (Helados Taburiente).
Neposredno ispred kuće započinje jedna od najpoznatijih planinarskih staza otoka, "Camino de las Fuentes". Također predivna mjesta poput poznatih zmajevih stabala Breña Alta ("Dragos gemelos", 10 minuta hoda), Muzej cigara i Festival muzeja križa, poljoprivredne tržnice Breña Alta i Mazo, prelijepa plaža "Los" Cancajos, vidikovac od "La Concepción" s pogledom na glavni grad i jug otoka, poznati i slatki grill restoran "Chipi Chipi, glavni grad Santa Cruz (15 minuta vožnje) sa svojim prekrasnim starim gradom, otokom i brodskim muzejem, fantastičnom gradskom tržnicom, zanimljive pojedinačne trgovine itd. Također u blizini kuće, u „Las Nieves“, možete posjetiti najvažniju crkvu otoka. Samo korak dalje, naći ćete prilaz do Roque de los Muchachos, kuće jednog od najvažnijih zvjezdarnica na svijetu.
I puno više !!!!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za vlasnike kućnih ljubimaca utvrđen je depozit od 200 € u trenutku rezervacije i nakon potvrde da životinja u kući nije oštetila ništa, odmah se vraća.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 2 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Autobusno stajalište udaljeno je oko 5 minuta hoda od kuće i lako možete naručiti taksije gotovo do kuće. Preporučujem najam automobila jer je to najbolji način za istraživanje otoka.
Pješačke staze (više od 1000 km!) Vrlo su dobro označene.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2022

Eva-Maria J. iz/od Waldalgesheim

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Dom od doma

Nama (starijem paru) je dopušteno provesti cijelu zimu u ovoj slatkoj kućici i osjećali smo se nevjerojatno ugodno. Ništa nije nedostajalo, a zahvaljujući podnom grijanju u podrumu je bilo ugodno toplo. Lucy je odmah i kompetentno rješavala sva pitanja i zahtjeve. Obilazak vulkana koji je vodila bio je poseban vrhunac.

Oprema apartmana je vrlo promišljena i dobro održavana, tako da nam ništa nije nedostajalo. Čak je i pečenje kruha i kolača moguće zahvaljujući pećnici.

Za sunčanih dana, zaštićena terasa bila je naše omiljeno mjesto. "Indijska soba" je ugodan kutak, npr. B. za kućni ured. Posebno smo uživali u umiljatim mačkama.

Puno smo hodali i putovali autobusom, ali automobil se toplo preporučuje na ovoj lokaciji (dostupan je privatni parking) kako biste maksimalno iskoristili ono što otok nudi. Dobro opskrbljeni supermarket udaljen je 10 minuta hoda, ali morate biti u stanju preći strmu dionicu ceste. Do sljedećeg većeg grada San Pedra također se može brzo doći pješice.

Zaključak: Vrlo ugodna, romantična kuća sa stilom i šarmom u okruženju iz snova.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

travanj 2022

Estefania C. iz/od Fuerteventura

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži španjolski

nenadmašan i čaroban

Kompletna kuća sa svim detaljima i svaka sa svojom osobnošću. Vrlo brzo ćemo se vratiti u ovu kuću i svakako ćemo je preporučiti svima oko nas!
Lucy i njezina majka također fantastične :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2022

Elisabet G. iz/od Blanes

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži španjolski

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2022

Astrid P. iz/od Maracuya

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divan smještaj

Ostali smo u Casa Maracuya dvanaest dana i osjećali smo se vrlo ugodno! Vikendica je vrlo čista, šarmantna i s ljubavlju namještena i uređena!
Kuhinja je dobro opremljena, kupaonica s podnim grijanjem bila je stvarno lijepa za hladnih dana. Balkonska terasa s prekrasnim pogledom, slatki vrt s kornjačama, stablima papaje, kalama i ukusnim svježim začinskim biljem! Lucy sjajna domaćica s puno dobrih savjeta! Muchas gracias y hasta la prôxima vez! Andrew i Astrid

Preporučeno za: Odmor za samce

ožujak 2022

Silvia D. iz/od D-Bühl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve bomba :-)

... da se izrazim Lucynim riječima. Lucy nas je kontaktirala ubrzo nakon rezervacije i brzo odgovorila na sva pitanja prije i tijekom našeg boravka. Osjećali smo se vrlo ugodno i u vrlo dobrim rukama!
Sveobuhvatni bezbrižni paket za opuštajući odmor uključuje ne samo prekrasnu terasu, vrlo dobro opremljenu kuhinju, ugodan dnevni boravak i dovoljno prostora u podrumu, već i brižno njegovani vrt u kojem svaki dan možete otkriti nešto novo.
Od mnogih lijepih smještaja koje smo već otkrili, Lucy's finca je zaista nešto posebno i svakako preporučamo.
Vratit ćemo se i već se veselimo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2022

José C. iz/od Majadahonda

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Kai S. iz/od Karben

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Przemyslaw B. iz/od Berlin

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Prikaži njemački

La Palma

Toliko pozitivnih iskustava veže nas uz boravak u Luci da je teško sve opisati. Jako nam se svidjelo i rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

listopad 2020

Hanna iz/od Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedinstveno, nevjerojatno slatko i potpuno preporučljivo!

Proveli smo 8 noći u prekrasnoj kući Casa PAPAYA 2 (trenutačno je iznajmljena na duže vrijeme) i potpuno smo oduševljeni: i kratkoročna rezervacija, ponovna rezervacija i recepcija prošli su glatko. Budući da smo putovali s djetetom (5 mjeseci) i psom, odlučili smo se za veliku kuću i bili smo oduševljeni vrlo opsežnim sadržajima (vlastita terasa za sunčanje, vlastiti vrt, perilica rublja,...), nevjerojatno lijepim namještajem i nenadmašna čistoća. Uživali smo mnogo sati u prekrasnoj kući i rajskom vrtu u ovom dobro povezanom, ali vrlo mirnom okruženju. Lucy nas je svakodnevno uveseljavala svježim kanarskim bananama i na upit informacijama o izletima. U vođenom obilasku njihovog prekrasnog i s ljubavlju njegovanog vrta, imali smo sreću da smo mogli posjetiti i druge kuće za odmor: neposredno susjednu, vrlo prostranu PAPAYU 1 sa spektakularnom krovnom terasom i ugodnim, svijetlim sobama. Ugodna kuća MARACUJA s vlastitim prostorom za roštilj i prekrasnom privatnom terasom. Tu je (na zahtjev) i nevjerojatno simpatična, vrlo dobro osmišljena namještena mini kuća KIWI, savršena za one koji vole detalje i istraživače s vlastitim prostorom za roštilj i doručkom. Potpuno nevjerojatno lijepa, vrlo dobro održavana finca na dobroj lokaciji s izlascima sunca i prekrasnim pogledom! Lucy je uvijek bila odmah dostupna i prisutna svojom nenametljivošću. Imali smo nezaboravan boravak i toplo vam možemo preporučiti odmor u Finca Suculenta!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2020

Ralf und Eddi S. iz/od Haltern am see

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučena kuća - za odmor, pa čak i Corona kućni pritvor

Odluka o rezervaciji odmah je pala na Casa " Maracuya" kad smo vidjeli slike. I nismo se razočarali! Više ljubavi, ukusa i kreativnosti teško da je moguće. A Lucy, gazdarica, bila je ljubazna i davala je odlične napojnice. U vrtu smo mogli ubrati voće i bilje. Tijekom kućnog pritvora u Coroni koristili smo Lucyin organizacijski talent i bili smo dobro zbrinuti. Mir, pogled s terase i fantastično uređen vrt nadomjestili su nedostatak šetnji. A lijepe, dobro odgojene mačke pružile su raznolikost i zabavu. Voljeli bismo produžiti boravak, ali smo morali koristiti zadnji avion.
Topla dobrodošlica i dobro zbrinut boravak odmah će vas dovesti u blagdansko raspoloženje.
Hvala ti za sve! Vratit ćemo se!,

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

veljača 2020

Marieke L. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Top!

Ganz tolle Unterkunft! Wunderschöne Gärten, beste Ausstattung, super Lage, toller Blick, liebe, hilfsbereite Gastgeberin..... auch für Reisen mit Baby sehr gut geeignet. (wir waren mit unserer 11-monatigen Tochter unterwegs)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

siječanj 2020

Hannelore G. iz/od Lunzenau

5,0
5 5 5 5

Super Ferienhaus

wunderschön, sehr nette und freundliche Vermieterin, war immer für uns da und konnte uns viele Tipps zum Erkunden der Insel geben; die Ausstattung der Wohnung war top; es fehlte an nichts; perfekte Küchenausstattung;
wir kommen auf jeden Fall wieder; nochmals vielen Dank

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe

prosinac 2019

Ulli iz/od berlin

5,0
5 5 5 5

Supergemütliches Haus!

Vielen Dank für die liebevolle Betreuung vor Ort durch die Gastgeberin Lucy. Sie war jederzeit mit Tips und Hilfe da. Toll für Kinder durch den angeschlossenen Garten der mitbenutzt werden kann. Hier gab es immer etwas zu entdecken. Der nächste Supermarkt ist auch gleich unterhalb der Srrasse. Das Haus hat im unteren Bereich eine komplette Fussbodenheizung. Alles sehr liebevoll und durchdacht eingerichtet. Küche perfekt ausgestattet. Mit tollem Balkon und Blick auf Santa Cruz.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

prosinac 2019

Tatjana W. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Wir haben uns innerhalb von zehn Minuten wie zu Hause gefühlt. Das Haus ist urgemütlich, die Umgebung und die Aussicht ein Traum. Im Haus stand in jeder Ecke ein Blümchen und es war alles da, was wir brauchten. Mit ihrer warmen und freundlichen Art hat Lucy uns das Gefühl gegeben, zu Gast bei Freunden zu sein.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Sandy K. iz/od Oberkatz

4,5
4 5 5 4

Gemütliches Domizil für eine Auszeit vom Alltag

Wir haben zu zweit einen ruhigen, entspannten Urlaub in der Casa "Maracuya" verbracht. Es hat uns an nichts gefehlt. Die Vermieterin spricht deutsch und hat uns viele hilfreiche Tipps für Ausflüge, Restaurants usw. gegeben. Das Häuschen ist gemütlich eingerichtet, hat einen schönen Balkon mit tollem Ausblick und einen Zugang zum Gemüse- und Kräutergarten. Wer Gesellschaft möchte, kann sich die verschmuste Hauskatze ausleihen :). Wir können die Casa "Maracuja" nur empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa A. Morauf

gospođa A. Morauf

Živim 32 godine na La Palmi, odrasla sam ovdje i potpuno zaljubljena u "Isla Bonita". Studirao sam turizam, također sam vodič i volim prenositi svoje insajderske savjete. Živim na istom imanju sa puno vodenih kornjača, svoja 2 mala psa i 2 vrlo mažene mačžavam raditi u vrtu !!!


Dalji smještaji od gospođa A. Morauf


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 247908

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247908.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Breña Alta» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 2 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina