Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gdansk

maks.  6   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 24.04 do 31.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

44 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 24.04 do 31.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

44 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Živite s nama u drvenoj kućici tijekom cijele godine, podignute opreme - na rubu sela, u vrlo tihom kutu, okružen prekrasnom borovom i bukovom šumom prirodnog rezervata. Nalazi se na zatvorenom zemljištu. Igralište za djecu i sadržaji za odrasle upotpunjuju okućnicu. U kući može udobno spavati do 6 osoba.
U prizemlju ćete naći veliku dnevnu sobu s kaminom, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i prekrasnu terasu na kojoj se možete opustiti za velikim stolom uz obroke ili šalicu kave. Udoban kauč na razvlačenje dostupan vam je i u prizemlju. Kupaonica ima tuš, WC i perilicu rublja. Preostale dvije spavaće sobe i kupaonica nalaze se na prvom katu kroz otvorene drvene stepenice. U svakoj spavaćoj sobi nalazi se spavanje za dvije osobe, koje je opremljeno ili s bračnim krevetom ili s jednim krevetom. Dostupna je internetska veza i satelitska televizija, dostupni su njemački kanali.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km Walesa Airport

45 km

Kolodvor 25 km Danzig Hautbahnhof

25 km

Izlaz s autoceste 9 km Kiezmark

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Trgovine s lokalnim specijalitetima - svježe dimljena riba, voće, povrće i jaja lokalnih dobavljača - u blizini. Do plaže (duge i široke) može se doći za oko 15-20 minuta. šetnjom prekrasnom šumom ili još bržim automobilom do parkirališta u blizini plaže. Uz malo sreće i dobrog pogleda, na plaži možete pronaći i svoj komad jantara. Biciklističkom stazom u šumi lako možete doći do ostalih turističkih mjesta Amber Coast. Šetnja Vistulom do ušća i svetišta za ptice "Mewia Lacha" s bezbroj vrsta ptica vrijedna je u svakom slučaju. Možete istražiti lokalne znamenitosti i bajkoviti krajolik s turističkom željeznicom uskog kolosijeka. Lokalni izleti u Gdanskski zaljev, rijeku Vislu motornim brodom ili malim brodovima nude lokalni dobavljači. Za djecu ili ljubitelje hobija postoji mogućnost jahanja s ponijima i konjima u areni za jahanje ili u okolici.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi vode (1 kubni metar - 8,00 €) i - troškovi električne energije (1 kWh - 0,40 centi) naplaćuju se prema potrošnji, ogrjev - 10 € košara. Sa 6 osoba dolazite do troškova od oko 30 € do 50 € tjedno. Nema dodatnih troškova. Cijene za tjedan dana vrijede za smještaj do 4 osobe. Za svaku dodatnu osobu potrebno je nadoplata od 15 € po noćenju.

Uvjeti poništenja:

  • Sie haben Möglichkeit kostenlos zu stornieren sobald die Grenzen in 2022 wegen Covid19 während Ihrem geplanten Urlaub geschlossen werden - in diesem Fall wird Ihre Anzahlung zurücküberwiesen. Sie haben auch Möglichkeit Ihren Buchungstermin je nach Verfügbarkeit beliebig zu Verschieben.

ostale informacije:

Prikladan položaj kuće za odmor na periferiji gradske metropole omogućuje vam brz pristup Gdansku oko 20 min. i mnogo zanimljivih znamenitosti u okolici. Tu su Kaszuby sa glavnim gradom Kartuzy (20 km), Szymbark s glasovitom „kućom na glavi“, Marienburg s najvećom zgradom od opeke u Europi, Frombork s muzejem Kopernika, kanal Elblag i posebno prekrasan stari grad Gdańsk s muzejem gradske vijećnice, crkva sv. , Motlaupromenade, lučka krstarenja i još mnogo toga. Također Sopot poziva s najdužim molom i bezbrojnim kafićima i restoranima.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

Sven und Kerstin S. iz/od Borkheide in Brandenburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sretan, opuštajući i zanimljiv odmor

Ne možete dati više od 5 zvjezdica. Ali mi bismo to htjeli ;-) ! Ako želite uživati u aktivnom odmoru, došli ste na pravo mjesto ovdje na Jantarnoj obali s obitelji Kosinski! Uglavnom, rezervirate izlet u grad, edukativno putovanje i odmor na plaži u isto vrijeme. Gradove Gdansk, Sopot (sofisticirano šik ljetovalište) i Marienburg jednostavno morate vidjeti. Potonji (Marienburg) je turističko odredište zbog istoimenog dvorca nekadašnjeg Teutonskog reda s bogatom poviješću. Zajednička njemačko-poljska povijest za koju se može samo preporučiti upoznavanje. Put nas je vodio i do Frauenburga sa svojom velebnom katedralom. Vozite se kroz očaravajuće krajolike Varmije, koja ima nešto poput "niskog planinskog lanca" zbog svojih brda i šuma. Ako želite, ovdje možete i planinariti i praktički upijati prirodu u njezinom najčišćem obliku. Frauenburg se nalazi na laguni Still, koja je na kraju rata postala grob mnogih istočnopruskih izbjeglica. Baviti se poviješću unaprijed, ako je ne poznajete od svojih predaka, toplo je preporučljivo. Kad smo već kod povijesti: bivši koncentracijski logor Stutthof, koji se praktički nalazi u nekom od susjednih gradova, također vrijedi posjetiti, ali o njemu je najbolje pročitati prije. Jasno je da dijelimo oduševljenje zemljom, ljudima i mogućnostima s onim što nam je obitelj Kosinski ponudila. Vrlo kvalitetna drvena kuća, s ljubavlju namještena sa svime što vam je potrebno da se osjećate kao kod kuće! Smatramo da je osobni kontakt s gđom Kosinskom bio vrlo ljubazan i ugodan. Trgovine, restorani itd. su lako dostupni. Želje ne ostaju neispunjene. Budući da smo tamo bili samo tjedan dana, želimo se vratiti sljedeće godine. Ali nakon više od tjedan dana, još uvijek ima toliko toga za otkriti......

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2022

Sandra B. iz/od Wittstock / Dosse

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor

Vrlo smo/bili smo zadovoljni. Sve je uokolo bilo kako treba. Domaćini su vrlo ljubazni i dostupni su u bilo kojem trenutku ako nešto nije u redu. Ako volite mir i prirodu, ovo je mjesto za vas. Put do plaže ponekad je bio na 30 stupnjeva u blagom, ali učinite to. Položaj plaže olakšava šetnju. Vrhunac na putu do plaže bilo je viđenje losa. Trgovine su u blizini, a Gdanjsk je udaljen samo 30 minuta vožnje automobilom. Dodatni troškovi za struju i vodu zaokružuju se na maksimalno oko 50 EUR unutar limita. Rado bismo se vratili. Hvala na gostoprimstvu. LG obitelj Beckmann iz Brandenburga?

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Katja M. iz/od Stade

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prvi put u Poljskoj

Stvarno smo uživali u našem odmoru u vašoj prekrasnoj kući. Naša djeca su se jako zabavila. U susjednoj kući živjela je jako fina obitelj iz Duisburga, također s dvoje djece, puno smo radili zajedno?. Nezaboravan izlet u dvorac Marienburg – preporuka! Sjajno okruženje kuće, fantastična plaža, biciklistička staza duž poluotoka, jednostavno prekrasno. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2021

Michael W. iz/od Gladbeck

4,9
5 5 4.5 5 5
Prikaži njemački

Sretan odmor

Pouzdan i ljubazan iznajmljivač. Lokacija je odlična, plaža iz snova. Mnogo je znamenitosti koje treba posjetiti. Bilo bi lijepo da je bilo više podataka o području, npr. Pizzerije, trgovački centri, supermarketi, znamenitosti i aktivnosti za slobodno vrijeme.
100% preporučeno

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2020

Annabel Z. iz/od Hönze

4,6
3 5 5 5 5

Schöner Urlaub

Das Ferienhaus ist ruhig und direkt im Kiefernwald gelegen. Es befindet sich auf einem großen Grundstück mit einem weiteren Ferienhaus. Das gesamte Grundstück ist eingezäunt jedoch nicht das jeweilige Ferienhaus. Das haben wir etwas vermisst, da unser Hund nunmal nicht mit Katzen oder anderen Hunden klar kommt. Das Haus ist super sauber und es ist grundsätzlich alles da, was man braucht. Eine Spülmaschine wäre tatsächlich noch die Krönung gewesen. Da jedoch das Essengehen so lecker und preiswert ist, konnten wir auch so einen wunderschönen Urlaub verbringen. Die Häuser sind beide sehr neu und sicherlich teuer gewesen, trotzdem hätte ich mir etwas mehr Gelassheit im Bezug auf unseren Hund gewünscht. Ich hatte nicht den Eindruck, dass unser Hund besonders erwünscht ist, dafür waren die Regeln und die Hausordnung zu streng formuliert. Ich meine jeder Besitzer sieht zu, dass sein Hund sich nicht wie die Wildsau im und ums Haus herum benimmt. Ein weitere unangenehmer Punkt war das Leitungswasser. Leider hat das Wasser wenn es erwärmt war sehr merkwürdig gerochen. Das könnte aber auch schlichtweg an dem neuen Boiler gelegen haben. Den Vermietern hatten wir das mitgeteilt und ich denke, dass das Problemchen schon behoben wurde! Die Lage des Hauses ist ein Traum!!! Einen Abend haben wir sogar Wildschweine direkt neben uns gehört. Außerdem ist der Strand einfach nur traumhaft schööön!!! Überhaupt kein Vergleich zu deutschen Stränden breiter Sandstrand, sauber, keine Algen, super schön für Hunde und mega enstpannt für Herrchen und Frauchen, weil kaum Menschen da sind. Die Gegend ist ansonsten auch sehnswert. Die Marienburg, KZ Sutthof, Danzig (wunderschöne Stadt), Grenze nach Russland muss man alles mal gesehen haben. Alles in allem ein sehr sehr schöner Urlaub :-)!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa Z. Kosinska:

Wir bedanken uns für Ihre wertvolle Bewertung und nehmen gerne Stellung zu Ihren Bemerkungen. Wenn es um Hunde geht war Ihr Eindruck nicht zutreffend im Gegenteil – wir mögen gerne Hunde und überhaupt jede Art von Tieren. Die Hausordnung- Regeln sind nicht gegen die Hunde gerichtet sondern für alle unsere Gäste gedacht. Die Hunde können sich bei uns im ganzen Grundstück frei bewegen – wir überlassen den Hunden Besitzern, ob sie den Hunden das erlauben oder nicht. Wenn es um neu angeschafften Boiler geht haben sie recht und ist auch unserer Schuld – der Boiler ist eben ganz neu und vor dem Gebrauch sollte man das Wasser paar mal durchlaufen lassen damit das Geruch von inneren weggespült wird, das wurde uns nicht bewusst – Entschuldigung. Wir freuen uns, dass Sie Ihren Urlaub bei uns trotz - hoffen wir - „Kleinigkeiten“ genießen haben. Viele Grüße nach Hönze!

kolovoz 2020

Christian iz/od Dresden

4,6
5 4 5 4 5

Eine Unterkunft für die richtige Entspannung in schöner Natur

Bereits der Empfang war herzlich. Die gebuchte Unterkunft entsprach unseren Wünschen und ließ bezüglich der Ausstattung keine Wünsche offen. Die Einrichtung ist sehr liebevoll ausgewählt und hochqualitativ umgesetzt worden. Auch der auf dem Grundstück vorhandene Spielplatz macht die Unterkunft für kleine Kinder zum Erlebnis.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

kolovoz 2020

Saskia und Michael iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Bester Urlaub trotz Covid19

Eigentlich haben wir schon unseren Urlaub in 2020 gestrichen, aber dann doch, als sich die Lage etwas beruhigt hatte, als „Ersatz“ das Haus in Polen – Bernsteinküste als „Lastminute“ gebucht? und das war ein Volltreffer! Wunderschöner Strand, Fahrradwege im Wald und Spaziergänge Entlang der Fluss Weichsel bis zur Einmündung in die Ostsee, oder alternativ auch Bootfahren der im Ort angeboten wird ist empfehlenswert. Umgebung einfach wunderbar und die Stimmung im Strand und Ort sehr gelassen und ruhig. Das Ort ist nicht überfüllt, man muss sich also keine Sorge wegen der Schutzmaßnahmen wie „Abstand halten“ machen. Wir haben selbstverständlich Stadt Danzig besichtigt – sehr schöne Altstadt, viele Museen, leckeres und Preiswertes Essen. Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2020

Johanna&Tobias&Marcus iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Strand, schöne Umgebung

Empfang war sehr freundlich – die Vermieter sprechen fleißig deutsch und wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Das Haus ist genauso schön, wie auf den Fotos zu sehen, modern und sinnvoll ausgestattet. Das Grundstück ist eingezäunt und das Auto kann man neben dem Haus einparken. Das Haus befindet sich am Rande des Dorfes in einer sehr ruhigen Ecke.
Fußweg zum Strand ist sehr schön. Auch der Fahrradweg einfach wunderbar, die Gastgeber haben uns sogar kostenlos die Fahrräder zur Verfügung gestellt. Einkaufsmöglichkeiten zur Selbstversorgung in der Nähe. Stadt Danzig schnell erreichbar – Besichtigung ist einfach Pflicht, alleine wegen der großen Altstadt und Vielzahl von historischen Gebäuden. Sehr schön.
Sowohl das Haus als auch die Umgebung ist kinderfreundlich - auch für Kleinkinder.
Empfehlen für Menschen mit großem Bedürfnis nach Ruhe und Abgeschiedenheit im Urlaub.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2020

Mark B. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Haus

Die Buchung ging ganz unkompliziert genauso wie Check-in u. out. Die Gastgeber sind sehr freundlich, jederzeit erreichbar und behilflich.
Das Haus ist mit allem erdenklichen ausgestattet, sowie mit kleinen Details dekoriert, sogar Bügeleisen u. Brett sind vorhanden. Die Terrassenmöbeln inkl. Ein Schaukelbank? stehen für gemütliche Abende bereit. Einfach wunderbar.
Im Wald kann man schön spazieren gehen oder Fahrradfahren, zwischendurch lecker Essen u. Trinken auch mit Blick auf die Ostsee.
Wir haben unseren Urlaub zu Jederzeit genossen, alles war wie bestellt, ein schönes Haus in schöner Umgebung u. Erholung.
Jederzeit werden wir dieses Ferienhaus weiterempfehlen u. zu gegebener Zeit wiederkommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa Z. Kosinska

gospođa Z. Kosinska

Dalji smještaji od gospođa Z. Kosinska

Pokazati sve smještaje od gospođa Z. Kosinska

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 250826

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/250826.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gdansk» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 24.04 do 31.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina