Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vrata kuće prednja Danzigerom

Gdanjsk, Baltic, Pomorje

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

156 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

156 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Žive s nama u mirnom naselju samo Danzigerom vrata (10 km do Starog grada) u zatvorenim osnovi.
U prizemlju naći ćete dvosoban stan s kuhinjom i kupaonom. Udoban za spavanje smještaj za četiri osobe su prisutni, nalazi se bračni krevet u spavaćoj sobi i veliki kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Kupaonica ima tuš, WC i perilicu rublja. pristup internetu i TV sa satelitskom antenom su dostupne za vas. U kuhinji ćete naći sve potrebno za kuhanje.

U visokom prizemlju njemačkog govornog Vlasnik živi na stranici je na raspolaganju za sva pitanja i savjete za Vaš odmor

Na prvom katu ćete naći stan s velikim, romantične spavaće sobe uređen s terasom, a tu je i dnevni boravak s udobnim kaučem - za sjedenje, također s terasom. Tu je i san kupatilo sa velikom Jaccuzzibadewanne za dvije osobe i tušem. Kuhinja - potpuno opremljena za pripremu jela. Internet veza (WiFi ili kabel) i DVD - player (Blu Ray) i TV sa satelitskim programima, njemački kanali dostupni.

Na drugom katu ćete pronaći otvoreni, dvo-etažni - kat stan sa spavanje smještaj za četiri osobe - bračni krevet i udobnu dvije osobe Eckschlafcouch. Za više odvojene spavaće sobe, vlasnik može ponuditi gostu kreveta vas. Još jedna kupaonica s tušem na raspolaganju gostima, kao i, LED TV-om i bežičnim pristupom internetu - priključak na Internet. Kuhinja je također kompletno opremljen, što ne mora nužno doći za pripremu jela.

Prije kući imamo govornice postavljene za vas, gdje možete roštilj ili nakon uzbudljivog dana uz čašu vina da se opustite. Za vaš automobil postoje tri mjesta u garažama na raspolaganju - pored ulaza u kuću. Vlasnici govore njemački.
Ima 50 m² terasa, vrt namještaj, gdje ćete uživati ​​u opuštajućem doručak, kavu ili na roštilju i često može promatrati hodanje u dizalica, roda ili jelena i balkon s pogledom na zelena polja, također možete koristiti.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 18 km

18 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 10 km Walesa Airport

10 km

Kolodvor 12 km Gdansk Hautbahnhof

12 km

Izlaz s autoceste 2 km Pruszcz Gdanski

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Trgovine, bankomat, frizerski salon, pekaru - sve što se može naći u blizini, a lako je dostupan pješice. Dobre prometne veze do centra i Starog grada na raspolaganju (petnaestak minuta vožnje, autobusna postaja 200 m). Najbliža plaža (duga i široka) može doći u oko dvadeset minuta. U mirnom i zelenom okruženju idealne su za šetnju ili vožnju biciklom. Povoljan položaj stana (na rubu Tri-City metropola s autoceste i oko ceste u blizini) omogućuje vam brz pristup Gdanjsku i do mnogih zanimljivih atrakcija u tom području. Postoje Kaszuby glavni Kartuzy (20 km), Szymbark s poznatim "naopako kuća", Malbork (30 km) s najvećim cigla zgrada u Europi, Frombork s Kopernik muzej, ELBLAG kanal, a posebno lijepom starom gradu Gdanjsku je s vijećnica muzej, Marienkirche, Motlaupromenade, luka krstarenja i još mnogo toga. Također Sopot poziva najduži mol i brojni kafići i restorani. Cjelodnevni izlet na prirodni rezervat "Mierzeja Wislana" ili Hel poluotoka sa svojim dugim plažama iz snova je vrijedno u svakom slučaju.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Jeste li manje od 10 ljudi? Nije problem, kod nas možete i samo jedan ili dva apartmana u kući za iznajmljivanje. Pitajte nas za cijene i do 4 (odmor) ili do 8 osoba (dva stana.
Detaljne informacije o postupku rezervacije (zakup plaćanja, Schlüsselü) Mi ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu na zahtjev.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.7 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Frank S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super odmor u Gdanjsku!

Bili smo tjedan dana s 4 osobe i 2 male pse na licu mjesta. Vrlo lijepi i dobro opremljeni smještaj. Vrlo moderno uređen, sve što vam treba je dostupno, sve je čisto i uredno.
Oba domaćina bila su vrlo prijateljska i vrlo dobro govore njemački jezik. Bili su uvijek vrlo susretljivi i dali su mnogo lijepih savjeta za izlete. Također, rezervacija i dogovori unaprijed bili su potpuno jednostavni.
Mjesto Rotmanka nudi mnoge mogućnosti za kupovinu i nalazi se odmah ispred Gdanjska.
Još jednom ovim putem se zahvaljujemo domaćinima. Možemo samo preporučiti smještaj svima.
Srdačan pozdrav!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

svibanj 2023

Doris M. iz/od Schorfheide

4,8
5 5 4 5 5

Urlaub in Rotmanka bei Fam.Kosinski

Wir hatten eine rundum schöne Urlaubswoche. Die Vermieter sind sehr nett ,herzlich und behilflich. Die Informationen waren sehr hilfreich. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

kolovoz 2021

Niklas, Ivonne W. iz/od Vechta

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo udobno i ugodno

Vrlo dobra oprema i velike sobe, za nas 6 osoba bilo je dovoljno. Bili smo tamo tjedan dana i mogu samo preporučiti smještaj. Recepcija je bila vrlo prijateljska i jednostavna, domaćini dobro govore njemački i daju nam mnogo korisnih savjeta. Veliko potkrovlje, lijepe spavaće sobe i posebno zajednička soba/kuhinja/terasa - savršeno! s dovoljno mjesta za sve. Okolina je prekrasna. Možete ići u kupovinu u blizini, a Stari grad Gdanjska je obavezan, vratit ćemo se, hvala! :)))

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2021

Andreas F. iz/od Neu-Seeland

4,4
5 5 3 4 5

Super

Die Unterkunft hat alles was mann braucht urlaubziele wie zoo und aquapark , danzig waren schnell erreichbar einlaufsmöglichkriten gab es gleich um die ecke vermieter waten super nett wir kommen gern wieder

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Elise M. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan Gdanjsk

Domaćini su dragi, ljubazni i jednostavni domaćini. Kuća je bila na izvrsnoj lokaciji za naše planirane izlete (Gdanjsk, Marienburg, Elbing...), tiho i nedaleko od Gdanjska s dobrim prometnim vezama. Gdanjsk/Danzig vrijedi vidjeti, kuće u starom gradu su jednostavno prekrasne. Šetalište Motlau navečer, vrlo romantično. Kuća je vrlo čista i ukusno namještena... Vrlo udobne spavaće sobe i velika kuhinja gdje smo se svi (7 osoba) odlično proveli. Bio je to uspješan odmor. Rado bismo se vratili. Još jednom se zahvaljujemo domaćinima na velikoj pomoći prilikom posjeta liječniku!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2019

Melitta W. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Auf den Spuren polnisch-deutscher Geschichte

Über die Unterkunft und die freundlichen Vermieter wurde von anderen Gästen schon das Wichtigste gesagt, dem wir uns anschließen möchten.
Das Objekt befindet sich in einem netten Vorort von Gdansk und bietet einen guten Ausgangspunkt für Ausflüge in die nähere und weitere Umgebung. Vor allem in das wunderschöne Gdansk selbst, welches seine Geschichte und Architektur liebevoll bewahrt. Interessante Einsichten in die polnische Sicht auf den 2. Weltkrieg liefert ein extra dem Thema gewidmeter moderner Museumsbau. Auf den Spuren unserer Familiengeschichte fuhren wir ins unweit gelegene Elblag, eine Gründung des deutschen Ritterordens wie die Marienburg. Erholsame Auflüge machten wir in die schönen Städtchen am Frischen Haff und der Bucht von Gdansk. Insgesamt also ein Ort, von dem aus man erlebnisreiche Tage und Wochen verbringen kann.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Stephanie K. iz/od Alsleben

5,0
5 5 5 5

wirklich weiter zu empfehlen

Wir hatten die Wohnung mit Terrasse und phantastischem Bad.
Die Wohnung war sehr schön. Die Ausstattung war gut, hat völlig ausgereicht.
Die Terrasse war super und für die Kinder war auch Platz zum spielen.
Die Vermieter sind sehr nett und unheimlich sympathisch.
Ein wirklich sehr schöner Urlaub

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Rolf S. iz/od 15366 Hoppegarten

4,5
4 5 5 4
Prikaži njemački

Odmor u Poljskoj, Gdanjsk

Imali smo stan u prizemlju dvojne kuće
poseban ulaz. Idealno mjesto za boravak na vrućini. Mogla bi
dobro spavajte noću uz normalnu temperaturu (20 stupnjeva). Za naše
Odmor je bio dobro organiziran. spavaća soba, kuhinja, kupaonica i
Dnevne sobe bile su primjereno opremljene.
Bilo je aranžmana za spavanje do 4 osobe; bračni krevet u
spavaća soba i veliki kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Kupaonica
imao wc i tuš. Postojala je internetska veza i satelitska TV. the
Kuhinja je imala hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu, kuhalo za vodu i
Aparat za kavu. Ispred ulaza nalazio se prostor za sjedenje za zadržavanje.
Preko puta imanja nalazilo se malo igralište za djecu.
Za automobil je bila garaža (pored ulaza u stan).
Raspolaganje. Položaj apartmana omogućio nam je da brzo nakon
Gdansk, Sopot i dvorac Malbork. Tako bismo mogli mnogo
istraživati znamenitosti.

Naši domaćini bili su vrlo ljubazni i uslužni.

Govorili su perfektno njemački.

S pitanjima i problemima (doktor), bili su nam od velike pomoći.

Naša iskrena hvala na tome.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Katja K. iz/od 65207 Wiesbaden

5,0
5 5 5 5

Einfach Super

Sehr liebe Vermieter,Hilfsbereit.
Wohnung bestens .
Ruhige doch zentrale Lage .
Nichts auszusetzen,einfach super.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2017

Eva F. iz/od Deutschland

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Predivno!

Apartmani su odličnog standarda, iznajmljivači su od velike pomoći kada je u pitanju organizacija aktivnosti, a vi sami ne možete dalje zbog problema s komunikacijom.
Kuća se nalazi u lijepoj, mirnoj rezidencijalnoj četvrti s izvrsnim vezama do Gdanjska, Marienburga i za izlete u kašupsku Švicarsku ili svježu lagunu.
Preporučeno!

Preporučeno za: Kultura & obilasci


kontakt

gospođa Z. Kosinska

gospođa Z. Kosinska

Dalji smještaji od gospođa Z. Kosinska

Pokazati sve smještaje od gospođa Z. Kosinska

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 89394

Posljednje ažuriranje: 20.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/89394.htm


«Vrata kuće prednja Danzigerom» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina