Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet on the Rood

maks.  16   Gosta/Gostiju
275m²  stambena površina
8 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 16  Gosta/Gostiju
275m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prostrani, rustikalni i atmosferski dnevni boravak s dnevnim kaučem na kojem se možete opustiti. Otvorena kuhinja opremljena je modernim aparatima kao što su aparat za kavu Jura, aparat za kavu s brzim filtriranjem, perilica posuđa, dva hladnjaka, zamrzivač, kombinirana mikrovalna pećnica, ploča za kuhanje posebno za velike lonce. Ništa nije ugodnije od zajedničkog obroka za dugim i robusnim stolom nakon dana u planinama. I druželjubivo mjesto za mnoge igre na ploči i kartama.
8 prostranih spavaćih soba, 4 s umivaonicima. Kreveti imaju kvalitetne proljetne madrace. Dva kreveta na kat također imaju kvalitetne madrace. Tri spavaće sobe imaju izlaz na balkon. Luksuzne kupaonice imaju prostrani tuš, wc s ugrađenim bideom, pisoar, dvostruki umivaonik i sušilo za kosu.
Ulaz je iznad prizemlja, gdje se nalazi velika sauna sa atraktivnim prostorom za opuštanje i promatranim vanjskim prostorom s kišnim tušem. Vanjski tuš koji se koristi tijekom cijele godine. Ovo je čisti luksuz! Uživaj.
Dvije terase, na kojima možete uživati u suncu cijeli dan, pružaju fantastičan pogled na željezničku prugu obitelji Maiskogel, na zasnježeni ledenjak Kitzsteinhorn i Hohe Tauern. U vrtu je igraonica s toboganom ispred djece. Zimi imaju vlastiti sanjkalište u vrtu.
Broj licence ili registracije: 50616-001225-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet
Spavaća soba 8
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 99 km Salzburg

99 km

Kolodvor 5 km Zell am See

5 km

Izlaz s autoceste 80 km 93

80 km


Mjesto i položaj smještaja

U malom okrugu Fürth, između Kapruna i Zell am See, možete uživati u suncu, širokoj dolini i impresivnim planinama koje sa naše terase okružuju planinsku kućicu. Zimi i ljeti savršeno mjesto za fantastičan odmor s obitelji ili prijateljima. Bilo da se skija, snowboard, skijaško trčanje, planinarenje ili volite après-ski, ovdje je sve moguće! Tri regije povezane na jednom ski pass-u. Sa samo jednom ski pass-om: Ski ALPIN CARD. Beskrajna planinska zabava na Schmittenhöhe Zell am See, skijaškom području ledenjaka Kitzsteinhorn - Kaprun i Skicircus Saalbach-Hinterglemm, Leogang i Fieberbrunn. 408 kilometara staza i 121 žičara nude zabavu i skijanje na najvišem nivou! Jedrenje paraglidingom i sankanje cijele godine na Maiskogelbahnu.

Skijaški autobus udaljen je 70 m od planinarskog doma i traje 5-10 minuta vožnje do žičara Kaprun / Kitzsteinhorn i Zell am See. Od Zell am See-a do Krimml-a nalaze se predivne zimske planinarske staze i staze za trčanje, dugačke 170 km. Iz naše kućice možete napraviti najljepša putovanja kroz različita sela.
Ljeti se odvijaju brojne aktivnosti, posebno za djecu, u Zellersee i oko nje, na Schmittenhöheu i Maiskogelbahnu. Kao što su avanturistički park, šetnja lagama, vožnja kanuom, pedalini, surfanje, ukrcavanje na dasci, obilazak i plivanje. Do prekrasnog jezera Zell može se lako doći biciklom iz naše kućice. Naš se planinski dom nalazi na biciklističkoj stazi Tauern koja vodi kroz regiju Salzburg, dobro polazište mnogih dobro označenih biciklističkih i planinarskih staza. Dostupno pješice: wellness oaza Tauernspa za odmor i opuštanje!

Na 5 minuta udaljenosti od kućice nalazi se golf teren s 2 rupe s 18 otvora.

Na uglu ulice pronaći ćete sljedeći restoran, Samer Matzen poznat po kućnoj kuhinji u Pingzauu i još jedan talijanski rižorante da Lorenzo. U Zell am Seeu i Kaprunu još uvijek ima puno restorana s tradicionalnom i internacionalnom kuhinjom, ugodnim terasama i lijepim trgovinama.
U blizini: slapovi Krimml, Höhetauern Gross Glockner Hochalpstrasse, Kitzbühel Salzburg (1,25 sati).

Ne samo ljeti i zimi, nego i u proljeće i jesen, uvijek ugodna sela Zell am See i Kaprun nalaze se u najboljem turističkom kraju u kojem vam neće biti dosadno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kratki taksi iznosi 1,20 po osobi, po noćenju. Djeca do 15 godina su besplatna.

Uvjeti poništenja:

  • Der (Haupt-)Mieter ist in folgenden Fällen berechtigt, eine Buchung kostenfrei schriftlich zu stornieren: -Innerhalb von sieben Werktagen nach der Buchung, es sei denn, der Aufenthalt im Chalet beginnt innerhalb eines Monats nach der Buchung. Eine Stornierung, die an einem Samstag oder Sonntag oder an einem gesetzlichen Feiertag in den Niederlanden erfolgt, gilt in den Niederlanden als am nächsten Werktag erfolgt; -Bei einer Stornierung bis 6 Monate vor Aufenthaltsbeginn ist die Anzahlung fällig. -Bei einer Stornierung zwischen 6 Monaten und 4 Monaten Wochen vor Aufenthaltsbeginn ist ein Betrag in Höhe von 50 % des Mietpreises fällig. -Bei einer Stornierung zwischen 4 Monaten und 8 Wochen vor Aufenthaltsbeginn ist ein Betrag von 80 % des Mietpreises fällig. -Bei einer Stornierung 8 Wochen oder weniger vor Beginn des Aufenthalts ist der volle Mietbetrag fällig. Im Falle einer vorzeitigen Beendigung des Aufenthaltes bleibt der volle Mietbetrag geschuldet. Sie müssen eine Reiserücktrittsversicherung bei Ihrem eigenen Versicherer abschließen.

ostale informacije:

Dolazak u Chalet on the Rood moguć je od 11 sati ujutro. Trebate prijaviti mini obrok našem upravitelju kuće jedan dan prije dolaska.
Možete ostaviti svoju prtljagu u igraonici. Sile pripreme kuću za vas. Zbog toga ne možete ući na prvi i drugi kat. Na raspolaganju vam je cijela kuća u 16:00.

Mogu se koristiti peciva i usluga doručka.
Oprema za skijanje i snowboard ili iznajmljivanje bicikala sa popustima i predavanjima, sve je moguće u kućici na Roodu.

Pušenje i sishapfeipf od nargila zabranjeni su u planinskim kućicama na Poladu.
Kućni ljubimci nisu dopušteni.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Joannes und Jeanette Rood
gospođa J. Rood

gospođa J. Rood

Mi smo Jos i Jeanette Rood iz Nizozemske. Prije 30 godina posjedovali smo pekaru s 5 poslovnica. Nakon mnogih skijaških praznika u Švicarskoj i Austriji, 2016. kupili smo vlastitu kuću za odmor. Obnovili smo cijelu kuću i prvi put je iznajmili u prosincu 2016. godine. Josov najveći hobi je obnova. Svaki put kada smo u kućici na Roodi, on ima novi projekt. Učili smo gostoprimstvo u pekari. Za nas je posebno važno da imamo prostranu dnevnu sobu u kojoj možete sjediti za stolom u 16: jesti, piti i igrati društvene igre. U našoj kući često imamo obitelj i prijatelje i voljeli bismo vas zabavljati. Za nas je sauna dio odmora zimi i ljeti. Volimo planine i često idemo na planinarenje, planinarenje, vožnju biciklom ili odlazak na izlet motociklom. Zimi, naravno: skijanje, snowboard, skijaško trčanje i planinarenje. Evo nas na odmor iz snova.


Dalji smještaji od gospođa J. Rood


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 254886

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/254886.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina