Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
82m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
82m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Apartman za odmor "Bouzigon" u južnoj Francuskoj

je apartman opremljen svim pogodnostima u iznimno mirnoj prirodi, s fantastičnim pogledom od 180 stupnjeva na Cevennes. Stan je namješten u privlačnoj mješavini modernog i rustikalnog, s modernim i antiknim namještajem, kožnim foteljama i kožnim stolicama, muzičkom linijom sa ekranom osjetljivim na dodir

u dnevnom boravku i blagovaonici, s natprosječno opremljenom kuhinjom, podom od tikovine u kupaonici i još mnogo toga.



Naša web stranica:

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 20 km

20 km

Skijaška uspinjača 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 10 km

10 km

Zračna luka 120 km Montpellier

120 km

Kolodvor 70 km Montelimar

70 km

Izlaz s autoceste 70 km Montelimar

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Ovo idilično imanje od prirodnog kamena nalazi se na fantastičnoj lokaciji visoko iznad jedne od mnogih izgubljenih bočnih dolina južnih francuskih Cevennesa. Iz glavne prostorije od 45 četvornih metara moderno i kvalitetno namještenog apartmana, kao i iz raznih prostorija za sjedenje u vrtu od 20 prostorija, možete uživati u fantastičnom pogledu od 180 stupnjeva na različite planinske lance oko sela Les this. tipično selo Cevennes, koje je udaljeno 15 minuta vožnje automobilom. Kontrapunkt mirnom životu na Bouzignonu, sva raznolikost koju tražite. Od kupovine u tjedniku, večernjim trgovinama ili supermarketima, do kina, kafića, sportskih terena, medija centra, do široke lepeze slobodnih aktivnosti kao što su vožnja kajakom, planinarenje, paragliding, jahanje, penjanje, rafting i mnogo informacija možete pronaći na naše internet stranice:







Cevenne Južno od središnjeg masiva u južnoj Francuskoj nalazi se fantastičan nacionalni park Cevennes (Parc National des Cévennes), jedinstveno zaštićeno područje s velikim planinskim područjima, nezaboravnim krajolikom, bujnom prirodom i bogatom poviješću.

Ovdje je iz stijena i vode nastao netaknuti planinski i dolinski krajolik, koji pticama selicama omogućuje najljepše izlete svim vrstama rijetko korištenih staza.

Krajolik Cevenne

S geološkog gledišta, Cevennes su drevni planinski lanac. No, još prije 200 milijuna godina krajolik je bio prekriven morem, a more je ostavilo naslage vapnenca mjestimice debele i do 1500 m. U tim vapnenačkim visoravnima, "Causses", rijeke su izdubile duboke klance; Tako je nastao jedinstven krajolik Cevennes.

Kamo god skrenete, prekrasno, osebujno područje će vas očarati.

Rijeke, stijene, špilje, šume i vrištine izmjenjuju se živahno s malim, slikovitim kućama Cévennesa čiji su krovovi od škriljevca prekriveni narančastim lišajevima preko svijetlosivih vapnenačkih zidova. Drveni gradovi u Cevennesu prilično su dotrajali: Florac

Florac je glavni grad nacionalnog parka. Turistički ured Parka pruža informacije o pješačkim stazama i sličnim turističkim atrakcijama u Cévennesu

U Cevennesu postoje neke prekrasne i nezaboravne špilje koje treba posjetiti. Tu je ružičasta špilja "Dargilan" puna svjetlucavih stalagmita. U špilji "Aven Armand" žičara vas vodi skoro 200 m dolje u špilje, a u "Grotte des Demoiselles" možete se žičarom spustiti u unutrašnjost zemlje kako biste prisustvovali misi ponoćki između stalaktita i stalagmita .

Na rijeci Chassezac, koja teče vrlo blizu naše kućice, možete se voziti otvorenim čamcem kroz klance na dnu i diviti se formacijama stijena s obje strane. Ostali uzbudljivi izleti su obilazak poznate šume bambusa u blizini Prafrance ili do "Bois de Paiolive" s bizarnim formacijama stijena koje su nastale korozijom dolomitne stijene.

Da biste vidjeli daleko u daljinu, možete se popeti na jednu od najviših planina u ovom području, Serre de Barre, koja je nadohvat ruke apartmana. S vidikovca na vrhu možete slijediti laganu stazu koja se spušta kroz veličanstvenu kestenovu šumu na sjevernoj strani u Cévennesu

Bilo da se radi o planinarenju, penjanju, jahanju, raftingu, vožnji kanuom, kajakom, vožnji biciklom, letenju mikrolakim letjelicama ili boravku u automobilu, krajolik Cévennesa je i izazov i nezaboravno iskustvo. U rano ljeto livade blistaju od brnistre, ljiljana i orhideja. U rujnu šuma zasja u bojama specijaliteta Cévennes

Regionalni proizvodi Cevennesa uključuju blagi luk, mali kozji sir Pélardon, med, kestene i vino. Najoriginalniji specijaliteti su juha od kestena i pikantni kozji sir Pélardon te klima Cevennesa

Cevenne imaju sredozemnu klimu, oko 25-30 stupnjeva u ljetnom prosjeku, ali znatno niže temperature u višim planinskim područjima. Oko ekvinocija često obilne kiše, ljeti suše.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U razdoblju grijanja izračunavamo trošak za grijanje na struju (cca. 20 - 100 €/tjedan)

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Želite li malo "proguglati" okolicu? Evo nekoliko ključnih riječi:



Tvoj

Bois de Paieolive

Imena

Zabrani

Labeaume

Chassezac

Ardeche

Les Vans


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.02.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Elizabeth R. iz/od Lille

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dva predivna tjedna

Dvije divne sedmice provele smo u ovoj izoliranoj kutu u Ardècheu, avantura od samog početka na krivudavim cestama koje su stvorile iznenađujući boravak. Domaćini su nas srdačno dočekali i vodili nas do najboljih planinarenja. Šarmantni kameni smještaj održava svježinu, idealan u kolovozu. Na početku je bilo zbunjujuće tiho, bez buke ili signala, samo priroda i prijatelji, savršeno za naše aperitive. Planinarenje i kupanje u obližnjoj rijeci, slikoviti tržnici u selima. Magične noći pod zvijezdama s terase. Ukratko, nevjerojatno iskustvo u Ardècheu, potpuno uranjanje u prirodu, nezaboravno. Hvala vam na ovim trenutcima!

lipanj 2023

Harald Binder U. iz/od Weil der Stadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idiličan smještaj s čarolijom i umjetnosti

Na izvanrednu lokaciju dodaje se dobra oprema i dva prijateljska domaćina - slike koje je napravio vlasnik kuće i impresivna arhitektura već čine smještajno iskustvo, a domaćini će vam s druge strane pomoći s preporukama za prekrasna mjesta za kupanje, restorane i izlete u okolicu - bilo pješice, biciklom ili automobilom. A ako doista padne kiša: dobro opremljena knjižnica i društvene igre čine televiziju suvišnom. No, i u kuhinjskom dijelu rad je užitak - posuđe će oprati perilica posuđa.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2023

Uwe und Heike K. iz/od 70839 Gerlingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš odmor u lipnju 2023. u Cevennima.

Draga Heike, dragi Friedemann,

sada smo se Uwe i ja također vratili kući u Gerlingen i već smo imali naš prvi radni dan danas.
Još jednom vam želim se iskreno zahvaliti. Bilo je to nevjerojatno lijepo vrijeme s vama. Dani su prebrzo prošli - mnoge lijepe uspomene ćemo zauvijek nositi sa sobom. Imala sam osjećaj da vas znam već vječno, jednostavno je bilo sjajno. Vaša prelijepa kuća, cijelo područje i sve što smo zajedno radili zabavilo nas je sve.
Danšnjeg popodneva sam srela Gabi Nufer u gradu i odmah smo se raspričale.
Sigurno ćemo se vratiti kod vas, a u isto vrijeme uvijek ste dobrodošli kod nas u Bopserwaldstraße.

Ostanite zdravi i nevjerojatno dragi ljudi, pripazite na sebe i veselimo se ponovnom susretu!!!

Srdačni pozdravi,

Heike i Uwe

P.S. Ivy pozdravlja čopor pasa - bilo je to također nešto posebno!!!

srpanj 2022

Georgia & Gerhard S. iz/od Berg. Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čista priroda u izuzetnom ambijentu

Dragi Heike, dragi Friedemann,


Prije svega: hvala vam na velikom gostoprimstvu. S vama smo se osjećali ugodno iu dobrim rukama kao rijetko kada na odmoru.
Udoban i ukusno namješten apartman za odmor, koji je ispunio sva naša očekivanja, učinio je ostalo. Zaista smo uživali u našem boravku u Bouzigonu i možemo ga samo preporučiti svima koji se žele opustiti i opustiti u prekrasnom okruženju u srcu prekrasnog sela Ardeche.
Nažalost, toplinski val je poremetio naše planinarske planove, tako da se moramo vratiti!
Srdačan pozdrav i dodatno maženje za Miku

Georgia & Gerhard

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2018

Sabine und Jochen iz/od Frankfurt Wiesbaden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala na toplom gostoprimstvu

Zdravo Heike, zdravo Friedemann,

Sabine i ja vam se još jednom želimo zahvaliti na toplom gostoprimstvu.
Mir i pogled bili su prekrasni.
Boravak kod vas bio nam je stvarno dobar, iako je zapravo prekratak na samo tjedan dana.
Mnogo sam lijepih dojmova o ovom kraju ponijela sa sobom - Sabine je mnogo ranije naučila voljeti kraj.

Povratak je prošao dobro - bez prometnih gužvi, avion je stigao na vrijeme - i sigurno smo se vratili u Frankfurt / Wiesbaden.

Rado ćemo se vratiti - ako nam vrijeme odgovara.

Srdačan pozdrav iz Frankfurta/Wiesbadena
Sabine i Jochena

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Andrea und Manni iz/od Holzendorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Imali smo opuštajući odmor u jedinstvenom krajoliku, iskusne šetnje u pratnji psa Micka. Otkrili smo zanimljiva kupališta u rijekama. Nakon otprilike sat vremena vožnje stigli smo do Ardechea i mogli smo uživati u njemu na veslačkoj turi. Također se preporučuje veslanje na Chassezacu s početkom u Les Vansu. Apartman je dobro opremljen. Za ugodnu zabavu pobrinuo se postojeći glazbeni sustav.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

srpanj 2015

Andreas R. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Leben wie Gott in Frankreich

Wir haben wirklich alles genießen können was wir erwartet haben und noch mehr. Zwei Wochen Sonne Baden Essen und vor allem die große Gastfreundschaft von Heike und Friedemann. Wir waren nicht das erste mal hier, und wir hoffen, dass es auch nicht das letzte mal war. Die Entspannung in der phantastischen Wohnung zusammen mit einem schönen Wein. Bis dahin.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2015

Stefan B. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Urlaub vom Feinsten

Ganz liebe Grüße an Euch DREI , es war ein toller Urlaub
bei Euch und vor allem auch mit Euch .

Wir haben uns sauwohl gefühlt !

Und denk dran Frieder > Kutteroimer leere isch Männersach !

Liebe Grüße, lasst was von Euch hören

Elke + Stefan

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2014

Helmut J. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Herbsturlaub in Bouzigon

Es war ein Urlaub für uns, der sich von bisherigen sehr positiv abgehoben hat. Abenteuer pur bei Wandern und Autofahren in den Bergen mit kurvenreichen, engen Straßen und schmalen Wanderwegen an Steilhängen mit unglaublich schönen Ausblicken in die Cevennen. Dieses Erlebnis gab es auch vom Frühstückstisch!
Ein landschaftliches Paradies mit kuscheligen Steindörfern und ihren romanischen Kirchen an hohen felsigen Hängen und tiefen Tälern mit wilden Flüssen. Ein Urlaub in Vergangenheit und Gegenwart zugleich - zu erleben auch in der wunderschönen Ferienwohnung mit alten aus Stein gemauerten Wänden und moderem Wohnkomfort, der nichts zu wünschen übrig ließ.
Dank noch einmal an Heike und Friedemann Bross, insbesondere für ihre liebevolle Aufnahme!
Rosemarie und Helmut

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2014

Benjamin S. iz/od Im Osten

5,0
5 5 5 5

Ronja und Benny

Sehr gerne denken wir zwei an die wunderschöne Zeit in St. Pierre zurück.

Egal ob man sich die Zeit am Bouzigon mit den vier super lieben Bewohnern (Mika zählt natürlich mit) vertreibt oder in der Umgebung wandert, radelt, schwimmt, paddelt oder klettert - es gibt immer wunderschöne Sachen zu sehen und erleben.
Ich hoffe Sätze wie "ihr habt es so schön hier" und "ach ist das ruhig hier" hängen euch noch nicht zu sehr zu den Ohren raus :)

Mehr Infos:
Erstellen Sie Ihre eigene kostenlose Webseite:

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2014

Dennis K. iz/od Ostalb

5,0
5 5 5 5

Gastfreundschaft wird groß geschrieben

Betreff: Gastfreundschaft wird groß geschrieben Autor: Eva, Dennis und Malou Datum: 16.05.2015

Wir waren im August 2014 nur wenige Tage zu Gast in Bouzigon. Aber schon diese kurze Zeit in der traumhaften Ferienwohnung, die einen unvergleichlichen Charme besitzt, hat die Sehnsucht nach einem weiteren Besuch geweckt.
Wir konnten bei diesem Aufenthalt auch die schon mehrfach beschriebene Gastfreundschaft von Friedemann und Heike erfahren, die ebenfalls ihre Gleichen sucht.
Es bleibt nur, einfach Danke zu sagen für die schönen Tage bei Euch.

Ein besonderer Ort mit besonderen Menschen!



Mehr Infos:

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

svibanj 2014

Petra P. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Urlaub Bouzignon 2014

Unser Lieblingsurlaubsort! Die Wohnung ist perfekt eingerichtet und der Blick auf die Höhenzüge der Cevennen ist einfach umwerfend! Hier gibt es Natur und Landschaft pur, hier finden wir einsame Stellen zum Schwimmen und Relaxen, hier sind auch unsere beiden Golden Retriever willkommen. Im Juni 2014 hatten wir uns mal wieder für 3 Wochen in Bouzignon "eingenistet" und wären gerne nochmal so lange geblieben :-). Ein rundum entspannter Urlaub!
Wäre die Anfahrt etwas kürzer, wir kämen gerne (noch) öfter hierher! Bis bald Ihr Lieben!
Petra + Thomas mit Nous und Gatsby

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2013

Marianne M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Unser Urlaub in Bouzignon

Dieser Aufenthalt in Bouzignon gehört zu unseren unvergesslichen Urlaubs-Highlights der letzten Jahre. Nach verschiedenen Enttäuschungen endlich mal eine wirklich traumhafte Wohnung, herrlich gelegen mitten in den Cevennen mit entsprechendem Ausblick und viel Ruhe. Die Wohnung verfügt über eine hervorragende Küchenausstattung auch für uns Hobbyköche. Ideal geeignet ist der Standort zum Wandern, Baden in den vielen umliegenden Badestellen, und für die, die das interesseirt auch zum Klettern, Kajak oder Fahrrad fahren.

Wir werden in den nächsten Jahren mit Sicherheit noch einmal diesen magischen Ort aufsuchen. Vielen Dank noch einmal, von Marianne und Gerd aus Berlin.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2010

Ria J. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schöner Urlaub

Inzwischen ist unser Aufenthalt schon wieder eine ganze Weile her. Aber eine traumhaft schöne Erinnerung. Die Wohnung war super, die Landschaft und Möglichkeiten für Ausflüge usw. in der Umgebung atemberaubend und die Gastgeber sehr freundlich und herzlich. Wer Ruhe und Erholung sucht sollte nicht zögern, hier findet man sie.
Nur schade dass es so weit ist, sonst wären wir bestimmt schon wieder da gewesen.
Aber wir kommen wieder, auf jeden Fall!
Nochmals vielen lieben Dank für eure herzliche Gastfreundschaft

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2010

Claus R. iz/od Wenningsen

5,0
5 5 5 5

Ein Ort zum Träumen...

Seit dem Jahre 2000 bin ich immer wieder in St. Pierre.
Die eher zufällige Begegnung mit Heike und Friedemann war so einladend und nachhaltig schön, dass wir bei unserem ersten Besuch wussten, dass wir uns dort wohl fühlen wollten. Und das haben wir auch. Warum?
Entspannter Umgang mit liebenswerten Menschen in einer traumhaften Kulisse. Die Wohnung hat das gewisse "Etwas" und unterscheidet sich sehr von den -trotz ihrer Vollausstattung- teilweise seelenlosen Ferienwohnungen.
Ich werde wieder kommen und bin ohnehin in meinen Gedanken immer wieder dort… (dafür schulde ich Euch bestimmt noch was…!).

Das Lebensgefühl in Bouzignon und die Natur sind für mich unvergesslich und unvergleichlich schön.


Herzliche Grüße


Claus

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2004

Knalli iz/od Karlsruhe

4,9
5 4.5 5 5 4.5

Wunderschöner Urlaub in den Cevennen in traumhafter Wohnung

Wunderschöner Urlaub in den Cevennen in traumhafter Wohnung

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Okolica smještaja: Traumhaft, mit herrlichem Blick.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Baden, Ökomarkt, Biken, Kajak, Klettern, Wandern, etc.

Mogućnosti za kupovinu: Ökomarkt

siječanj 1970

Claudia H. iz/od Linnich

5,0
5 5 5 5

Sommer 2012 + 2014

Eigentlich möchte ich gar nicht so gerne schreiben wie super erholsam der Urlaub in Bouzigon ist, wie herrlich die Landschaft, wie bezaubernd die einsamen Badeplätze, wie außergewöhnlich die Ferienwohnung ist, (die Lage ist einfach spitze), wie nett Heike, Friedemann und die Tiere sind, wie interessant es ist über den Dienstagsmarkt in Le Vans zu schlendern, ach man möchte gar nicht wieder nach Hause.
Wenn noch mehr Gäste auf diese schöne Ferienwohnung aufmerksam werden, ist vielleicht kein Plätzchen mehr für uns frei.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 1970

Martin S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Frühjahr 2014

Komme immer wieder gerne. Als Wanderführer und Gast kann ich Bouzignon als Ausgangspunkt für wunderschöne Wanderungen und als Ruhepunkt zum Nichtstun nur empfehlen.
Der Ausblick ins Tal und auf die Berge der Cevennen ist einfach toll und die Sonne von morgens bis abends läßt selbst in den kalten Monaten dieses Fast-Sommergefühl erwachen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Heike

gospođa B. Heike

Više informacija, slika i recenzije apartmana za odmor od strane gostiju možete pronaći na našim stranicama:


ostale informacije

Broj objekta: 26828

Posljednje ažuriranje: 14.01.2024

Oglas je online od: 15 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/26828.htm


«Bouzigon» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina