Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Tiny house "Bouzigon"

Saint Pierre Saint Jean

maks.  3   Gosta/Gostiju
35m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
35m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu šarmantnu kuću za odmor "Bouzigon" u Saint Pierre Saint Jeanu na jugu Francuske. Naš mali raj nudi prostor za do 3 gosta u 35 četvornih metara stambene površine.

Interijer je stilski i udobno namješten, s udobnim dnevnim boravkom, udobnom sofom, stolićem za kavu i potpuno opremljenom čajnom kuhinjom s perilicom posuđa, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. Blagovaonica nudi prostor za ukupno 6 osoba.

Spavaća soba ima vrlo kvalitetan madrac. Posteljina i ručnici su uključeni.

Visokokvalitetna sofa u dnevnom boravku može se pretvoriti u ležaj za tri osobe.



Iz kuće za odmor, kao i s nekoliko od bezbrojnih terasa u vrtu od 3500 m2, imate fantastičan pogled na okolne planine Cévennes. Vrt je lijepo uređen s raznim biljkama i cvijećem za stvaranje opuštajuće atmosfere. Na raspolaganju su dva prostora za roštilj za pripremu ukusnih jela na otvorenom.



Za one koji žele ostati u formi i na odmoru, tu je fitness soba. Dostupno je i parkirno mjesto. Naša kuća za odmor nudi besplatni WiFi i mogućnost dugoročnog najma. Imajte na umu da je pušenje dopušteno samo u vrtu i da osiguravamo okruženje s malo alergena.



Naša kuća za odmor "Bouzigon" savršeno je mjesto za opuštajući i nezaboravan odmor u prekrasnoj regiji južne Francuske. Radujemo se vašem posjetu!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
kauč (120x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 20 km

20 km

Skijaška uspinjača 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 9 km

9 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 10 km

10 km

Zračna luka 120 km Montpellier

120 km

Kolodvor 70 km Montelimar

70 km

Izlaz s autoceste 70 km Montelimar

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Ovo idilično imanje od prirodnog kamena lijepo je smješteno u jednoj od brojnih izgubljenih bočnih dolina Cévennesa u južnoj Francuskoj. Iz glavne prostorije od 45 m² moderno i kvalitetno namještenog stana, kao i s raznih mjesta u vrtu od 35 jutara, možete uživati u fantastičnom pogledu, 180 stupnjeva na različite planinske lance oko sela Les Vans. U ovom tipičnom selu Cevennes, 15 minuta vožnje automobilom, pronaći ćete svu raznolikost koju tražite, kao kontrapunkt mirnom životu na Bouzignonu. Od kupovine na tjednoj, večernjoj tržnici ili tržnici u supermarketu, do kina, kafića, sportskih terena, medijateke, do širokog spektra slobodnih aktivnosti kao što su vožnja kajakom, planinarenje, paragliding, jahanje, penjanje, rafting i još mnogo toga. Dodatne informacije možete pronaći na našoj web stranici: Bouzigon.com



Cévennes

Južno od središnjeg masiva u južnoj Francuskoj nalazi se fantastičan nacionalni park Cevennes (Parc National des Cévennes), jedinstveno zaštićeno područje s velikim planinskim područjima, nezaboravnim krajolicima, bujnom prirodom i bogatom poviješću.

Netaknuti planinski i dolinski krajolik izronio je iz stijena i vode, što pticama selicama omogućuje najljepše izlete raznim rijetko dotaknutim stazama.



Krajolik Cévennes

S geološkog gledišta, Cévennes su drevni planinski lanac. No, još prije 200 milijuna godina krajolik je bio prekriven morem, a more je ostavilo naslage vapnenca mjestimice debele i do 1500 m. Rijeke su uklesale duboke klance u ove vapnenačke visoravni, "Causses". Tako je nastao jedinstveni krajolik Cevennes.

Gdje god da kročite, prekrasan, jedinstven kraj će vas očarati.

Rijeke, stijene, špilje, šume i vrištine živopisno se izmjenjuju s malim, slikovitim kućama Cévennesa, čiji su krovovi od škriljevca prekriveni narančastim lišajevima iznad svijetlosivih vapnenačkih zidova.

Neke prekrasne i nezaboravne špilje pozivaju da ih posjetite. Tu je ružičasta špilja “Dargilan” puna svjetlucavih stalagmita. U špilji “Aven Armand” žičara vodi gotovo 200 m duboko u špilje, a u “Grotte des Demoiselles” žičarom se spustite u unutrašnjost zemlje kako biste eventualno prisustvovali misi ponoćki između stalaktita i stalagmita.

Na rijeci "Chassezac", koja teče vrlo blizu našeg apartmana na otvorenom, možete voziti kajak kroz klance i diviti se formacijama stijena izbliza. Ostali uzbudljivi izleti uključuju obilazak poznate šume bambusa u blizini Prafrance ili do “Bois de Paiolive” sa svojim bizarnim formacijama stijena, koje su nastale korozijom dolomitne stijene.

Kako biste dobili prekrasan pregled cijelog područja, možete se popeti na jednu od najviših planina u okolici, Serre de Barre, koja je nadohvat ruke apartmana za odmor. S vidikovca na vrhu možete slijediti laganu stazu koja se spušta niz Cévennes kroz veličanstvenu šumu kestena na sjevernoj strani planine.

Bilo da planinarite, penjete se, jašete, vozite splav, kanu, kajak ili bicikl, letite ultralakim avionom ili boravite u automobilu - krajolik Cévennes uvijek je izazov i nezaboravno iskustvo. U rano ljeto livade sjaje od brnistra, ljiljana i orhideja. U rujnu šuma blista u jesenskim bojama kestenovih šuma.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti,

Zadovoljstvo nam je što ste ovdje. Naše cijene uključuju posteljinu i ručnike normalne veličine. Ukoliko trebate velike ručnike, molimo Vas da ih ponesete sa sobom.

Naša kuhinja je prostrana i potpuno opremljena, uključujući vrlo dobar i (PAŽNJA!) vrlo oštri asortiman noževa. Ako nešto nedostaje, rado ćemo pomoći.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Želite li malo "proguglati" to područje? Evo nekoliko ključnih riječi:



Tvoj

Bois de Paieolive

Brodovi

Zabrani

Labeaume

Chassezac

Ardeche

Les Vans


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa B. Heike

gospođa B. Heike

Pozdrav dragi gosti blagdana, Kupili smo ovu prekrasnu nekretninu ovdje u Ardècheu 1986. i obnovili je tijekom godina. Od tada nam je drago što ovu iznimno lijepu lokaciju možemo staviti na raspolaganje našim gostima.


ostale informacije

Broj objekta: 4672168

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: Ovo je novi oglas

URL: https://www.resido.hr/4672168.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina