Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Topaz - samo 90m od mora

Hrvatska; Srednja Dalmacija; Dalmacija; Split rivijera; Omiš - Duće

maks.  10   Gosta/Gostiju
410m²  stambena površina
5 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
410m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04 do 30.04.2024
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 30.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Smještena je na imanju od 890 m2 i nudi privatni, grijani bazen, dva whirpoola, potpuno opremljenu teretanu, saunu, bilijar, PS4 i potpuno opremljene 5 en-suite soba. Potpuno klimatizirani interijer prekriven je besplatnim WiFi-em. Uz stambeni prostor od 440 kvadratnih metara, vila nudi vrlo prostrane interijere, sve namješteno visokokvalitetno. U vili se može udobno smjestiti do 10 gostiju. Nalazi se u blizini plaže, na pješačkoj udaljenosti do minimarketa, restorana i barova.

* Vanjski prostor iza kuće nudi privatni grijani bazen 8 * 4m, jacuzzi kadu za apsolutno opuštanje, 8 ležaljki na sunčalištu i tradicionalni roštilj s vanjskim blagovaonom za 10 osoba za kulinarske strastvene i izvrsne večeri uz bazen okružen maslinama, mediteranskim biljkama i pažljivo postavljenim svjetlima.

* Vanjsko stubište vodi vas do donjeg prizemlja gdje imate potpuno klimatiziranu prostoriju za zabavu i spa centar. Na raspolaganju su bilijar, bar, kauč s TV-om, Netflix i PS4 za vaše mlađe članove. Pored njega nalazi se u potpunosti opremljen prostor za teretanu koji uključuje Fitness spravu za višestruku upotrebu, stazu za trčanje i bicikl za vježbanje. Pikraj teretane se nalazi finska sauna te kupaonica s tušem. Tu je i praonica rublja s perilicom rublja i sušilicom.

* Prizemlje vile nudi elegantan, suncem okupan kuhinjski prostor u potpunosti opremljen sa svime što moderni gost može trebati za vrijeme svog boravka, prostrani blagovaonski prostor za 10 osoba i udoban dnevni boravak s kaminom, detektorom dima, surround sustavom, TV-om, klima uređaj. Iz dnevne i blagovaonice prilazite terasi sa stolom za blagovanje, tako da je ovdje moguće jesti vani u malom intimnom okruženju ili u velikoj grupi, idealno za popodnevno opuštanje s obitelji i prijateljima. Odvojeni wc. Prostrana spavaća soba s bračnim krevetom 180x200cm s izlazom na terasu, TV, klima uređaj, minibar, kupaonica s tušem.

* Na prvom katu se nalazi glavna spavaća soba s bračnim krevetom 180x200cm s izlazom na terasu s pogledom na more, TV, klima uređaj, minibar, kupaonicu s tušem i walk-in ormar. Spavaća soba s bračnim krevetom 180x200cm s izlazom na terasu s pogledom na more, TV-om, klimom, mini barom, vlastitom kupaonicom s tušem i walk-in ormarom. Spavaća soba s bračnim krevetom 180x200cm s izlazom na balkon s pogledom na bazen i namještajem na otvorenom, te još jedan manji balkon s druge strane, TV, klima uređaj, minibar, kupaonica s tušem.

* Na drugom katu nalazi se glavna spavaća soba s bračnim krevetom 180x200cm s izlazom na ogromnu terasu s pogledom na more, TV, klima uređaj, minibar, kupaonicu s tušem. Na ovu terasu se može doći i unutarnjim stubištem, a nudi nevjerojatan pogled na more, 2 ležaljke, jacuzzi za 6 osoba, tuš te garnituru za sjedenje. Savršeno mjesto za večernje opuštanje i nevjerojatan pogled na more i otok.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.09 km

0.09 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 38 km Resnik Split

38 km

Kolodvor 22 km Split

22 km

Izlaz s autoceste 28 km Blato na Cetini

28 km


Mjesto i položaj smještaja

Zbog položaja Vile i Duća i Omiša zanimljivih geografskih značajki, turistima se nude razni rekreacijski sadržaji u prirodi, pješačke staze, pješačke i biciklističke staze ili razgled kulturno-povijesnih lokaliteta. Također, na plaži se možete baviti raznim sportovima, doživjeti dobro organiziran aktivan odmor poput jedrenja na dasci, jedrenja i ronjenja. Ili isprobajte rafting rijekom Cetinom udaljenom 3 km (obavezno iskustvo), krenite brodom do otoka Brača, Hvara ili Visa, pokušajte jahati konje udaljene samo 18 km s Enquino klubom (Podstrana)… i još mnogim drugim. Zbog blizine Splita sve prometne komunikacije su u blizini: zračna luka (35 km), morska luka (20 km), autobusni kolodvor za međunarodni promet (20 km), željeznički kolodvor (20 km) i autocesta (18 km). Najpopularnije turističke atrakcije na obali Srednje Dalmacije udaljene su samo pola sata vožnje, poput poznatog grada Splita sa svojom velikom poviješću, Makarske rivijere ili grada Trogira (udaljen 45min), također do 1,5 sata vožnje za posjet prekrasnim slapovima Krke, Skradinu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

U objektu je osigurano 8 parkirnih mjesta. Vlasnik živi u susjedstvu i na raspolaganju vam je ako su vam potrebne dodatne informacije u vezi bilo čega što se tiče vašeg boravka. Vlasnik također organizira obilazak brodom do otoka Brača, Hvara i Visa, pa slobodno provjerite što nudi, jer vlasnik ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju druge imovine i organiziranju izleta brodom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

3,8 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
1.0 Servis
4.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

Michael K. iz/od Magdalensberg

3,8
5 4 1 4 5
Prikaži njemački

Neprihvatljivo ponašanje od strane vlasnika.

Općenito, kuća i lokacija su prilično lijepi. Kuća nudi sve što možete zamisliti za ugodan odmor. Prostor bazena je prekrasan čak iako je između drugih kuća. U 2 minute ste na plaži, a također je i bar blizu. Jedini nedostatak je vlasnik kuće. Jedne večeri imali smo BBC na bazenu i slušali glazbu. Iznenada nas je pogodila limun koja je pogodila jednog mog prijatelja i hvala bogu nije završio usred stola gdje su bile čaše i porculan. Limun bi lako mogao razbiti čaše i onda bismo imali puno staklenih oštrica na području bazena. Limun je ispaljen iz kuće vlasnika, koja je odmah do Ville Topaz. Ovo ponašanje je potpuno neprihvatljivo. Nekoliko minuta kasnije došla je vlasnica Ana i počela vikati na nas jer smo bili preglasni. Kada smo je suočili s ispaljenim limunom, njezina reakcija bila je vrlo iznenađujuća. Rekla je da možemo nazvati policiju ako želimo. Bez isprika ili ikakvih drugih prijateljskih riječi, a sigurno nismo bili previše glasni. U susjednoj Villi koja također pripada vlasnici Ani, prošle su večeri slavili do 3 ujutro, a kada smo to rekli Ani, samo je rekla da je njoj to svejedno jer tog dana/noći nije bila kod kuće. Možemo preporučiti ovu Villu samo ljudima koji ne namjeravaju ostati kod kuće navečer i popiti nekoliko pića na bazenu, jer će odmah doći u sukob s vlasnicom Anom.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa B. FerieHome

gospođa B. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo vam osobni i prijateljski pristup kako biste pronašli savršen smještaj za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u Srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno našim gostima, bez obzira traži li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je sjajna. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što se čujem :) FerieHome tim


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 269039

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 4 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/269039.htm


«Villa Topaz - samo 90m od mora» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 30.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina