Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
165m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
165m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Luksuzna vila na osamljenom mjestu s prekrasnim pogledom na Sredozemno more (Afrika), Malagu i planine, uklopljena u mediteranski vrtni krajolik. Idealno za ljude koji vole apsolutni mir i tišinu u kombinaciji s pogledom koji oduzima dah.
30 minuta od zračne luke i starog grada Malage
15 minuta do plaže u Rincon de la Victoria, 700m do sela
Vrhunska oprema
Posebni uvjeti za golf, ture s panoramskim brvcima, Caminito del Rey, degustacije vina
Mrežno preko 20 godina, opsežno obnovljeno 2019

Parcela je površine 8500m². Gornji dio (²) je ograđen. Terasa između bazena i kuće iznosi cca 200m². Odatle se možete diviti moru svjetlosti Malage ili gledati kako brodovi za krstarenje ulaze u luku. Na otvorenom su veliki dnevni boravak, blagovaonski stol za 8 osoba, 4 ležaljke i mali stol. Pergola pruža dodatnu zaštitu od sunca za hlađenje na kauču i sunčano jedro za blagovaonicu. Dostupan je i roštilj.

Bazen ima zanimljiv oblik. Klupa je ugrađena u zavoj tako da možete uživati u piću (naravno s plastičnom čašom) u bazenu s pogledom. Veličina je približno 10 x 5m. Pogled s bazena oduzima dah. Uz dobru vidljivost možete vidjeti Afriku. Uz normalnu vidljivost možete vidjeti Sredozemno more, Malagu i klisuru s vinom, maslinama i bademima. Bazen je u prizemlju kuće. Tehnologija bazena obnovljena je 2019. Sve funkcije bazena sada se mogu kontrolirati putem Interneta. Svjetlo bazena može se prilagoditi pojedinačno. Bazen radi bez klora.

Pogled s Ville Axarquia je fenomenalan. Jedan gleda na zaljev Malage i Rincon de la Victoria. U isto vrijeme gledate dolje u jarugu vinograda, stabala maslina i badema. Noću možete vidjeti more svjetla Malage. Pogled je opisan u mnogim turističkim vodičima. Uz dobru vidljivost možete vidjeti čak i afričku obalu. S ulaza u vilu imate prekrasan pogled na planinu La Maroma (2065m), najvišu planinu u Axarquiji i selo Moclinejo.

U dnevnoj sobi nalazi se veliki kutni kauč i stolić uz kamin. Odatle možete uživati u pogledu na Malagu i gledati TV (njemački programi), slušati glazbu (CD, DVD, MP3, I-Pod) ili gledati filmove (Apple TV, zvučna traka). Ispod stepenica nalazi se dodatni WC i ormar s igrama. Zid polica sadrži stotine knjiga.

Blagovaonica se sastoji od velikog drvenog stola sa 6 stolica. Stol je proširiv za ukupno 12 osoba. Soba je uz otvorenu kuhinju i čini jedinicu s dnevnim boravkom. Blagovaonica se obično koristi samo zimi, inače večerate vani. Blagovaonica vodi na terasu. Sa svih prozora imate pogled na Sredozemno more i vrt, a ponekad čak i na Afriku. Novi panoramski prozori instalirani su 2019.

Postoje 2 spavaće sobe. Jedan ima veliku ugrađenu garderobu sa sefom. Velikoj kupaonici se pristupa izravno iz spavaće sobe (en-suite). Krevet je 2 x 1,80 m. Madraci su upravo obnovljeni. Osim toga, u sobi se nalazi i dvosjed na razvlačenje za dvije osobe. Na primjer, ovdje bi moglo spavati 2 djece. Ovdje se nalazi i mali radni stol s naslonjačem i stol s 2 naslonjača.
Druga spavaća soba ima bračni krevet iz Japana, ugradbeni ormar i 2 noćna ormarića s lampom. Spavaća soba ima i vlastitu kupaonicu koja vodi izravno iz spavaće sobe.
Pogled s kreveta u obje spavaće sobe na prirodu, more, Malagu i Afriku oduzima dah. Fotografije mogu ostaviti samo mali dojam.
Broj licence ili registracije: CR/MA/01122

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Skijaška uspinjača 90 km

90 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 25 km Malaga

25 km

Kolodvor 25 km Malaga

25 km

Izlaz s autoceste 8 km Torre de Benagalbon

8 km


Mjesto i položaj smještaja

MOCLINEJO TIPIČNO, I JOŠ IZVORNO ANDALUZANSKO SELO

1. BLIZINA MALAGE
2. OVDJE SE JOŠ OSJEĆAJTE U IZVORNOJ ANDALUCIJI
3. OBITELJ PRIJATELJSKI
4. PREKRASNI PANORAMSKI POGLEDI
5. 30 MINUTA DO STAROG GRADA MALAGA, LUKE I ZRAČNE LUKE
6. DIO AXARQUIA, NAJLJEPŠIH REGIJA ŠPANJOLSKE
7. NAJBOLJA KLIMA U EUROPI
8. Zimi ČESTO PREKO 20 STUPNJA
9. PREDELOVI IZ SANJA

Moclinejo je 20 km. iz Malage, između "Cerros de Córdoba" i "Piedra Blanca" na 450 metara nadmorske visine u prekrasnoj Axarquia na brežuljcima Piedras Blancas i otvara se u riječnu dolinu Benagalbón. Okružen je maslinama, bademima i vinom. To je jedno od tipičnih andaluzijskih sela. Turizam je ovdje još uvijek strana riječ, iako je udaljen samo 10 minuta od obale, zadržao je andaluzijski šarm. Odavde možete ići na prekrasne planinske ture u zaleđu, bilo na konjima, pješice, biciklom ili automobilom. Dolazeći iz Rincon de la Victoria, do Moclineja se može doći prekrasnom cestom s prekrasnim pogledom. Do plaže je samo 8 km.
Područje oko Moclineja, kao i cijelo područje Montes de Málaga, karakteriziraju strme padine i brojne klisure. Zemljište je suho, surovo i vrlo strmo.
Naziv vjerojatno potječe od "Moclin", arapski za "površinski trg".

Moclinejo se nalazi u "Ulici grožđica" ("La Ruta de la Pasa"), a ponekad se naziva "Vratom u ulicu grožđica". Grožđice, vino i grožđe glavni su proizvodi ovog područja.

Tipična lokalna jela su "gazpachuelo" (juha s majonezom) i juhe od češnjaka poznate kao "sopa de maimones". Domaća muskatelna vina i grožđice upotpunjuju gastronomske delicije Moclinejosa.

Moclinejo je na nadmorskoj visini od 451 metar. Njegove zgrade daju dojam da se ovdje više gradilo nego samo gradnja cesta. Pa se čine pomalo raštrkanima, i zato su ulice strme i kratke. Glavni pravokutni trg na kojem se nalazi vijećnica prostran je i moderniziran. Povijest Moclineja prošla je kroz iste peripetije kao Malaga i okolna sela. U starim gradskim zidinama, takozvanom dvorcu, kojem je poznato samo ime, začuo se bojni poklič koji je doveo do poraza Axarquije kad su katolički kraljevi pokušali osvojiti Malagu.

Uzgoj grožđa grožđica znanstveni odbor Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) proglasio je Svjetskom poljoprivrednom baštinom u studenom 2017. godine.

Villa Axarquia ima fantastično osamljeno mjesto. Betonska cesta za do vile. Udaljeno je 700 m od sela, 25 km od starog grada Malage i 12 minuta do plaže, 8 minuta do golf terena i 30 minuta do zračne luke
Najupečatljiviji je pogled na masline, bademe i vinograde te Mediteran do Afrike. Prošle jeseni grožđe Moclinejo bilo je prvi poljoprivredni proizvod u Europi koji je od strane UNESCO-a proglašen svjetskom poljoprivrednom baštinom. U netaknutoj ste prirodi i osjećate prostranstvo zemlje. Vrlo je ugodno za djecu. Što možeš učiniti?
Malaga (kupovina, noćni život, tapas, kultura, Picasso), Granada (mjesto svjetske baštine Alhambra, Flamengo), Gibraltar (povijest), Sierra Nevada (skijanje), Afrika (kultura), avantura (panoramske ture buggy-a), privatna degustacija vina u povijesnom Bodega u selu, jednodnevni izleti u Sevillu, Cordobu, Rondu, Jerez, Tarifu, Marbellu i još mnogo toga


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter zu benennen, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Rücktritt -ab 4 Wochen vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -bis 4 Wochen vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises (bei Neuvermietung wird der Betrag zurückgezahlt) Die gesetzlichen Rücktritts- und Kündigungsmöglichkeiten bleiben hiervon unberührt. Es wird empfohlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

ostale informacije:

Položaj i pogled. Sve sobe imaju panoramski pogled.
Posebni uvjeti isključivo za stanare vile Axaquia za:
- golf tereni i tečajevi golfa (imamo ugovor s golf terenom)
- Obilasci brdskih Panorama
- Posjet bodegi u Moclineju i ekskluzivna degustacija vina na njemačkom jeziku
- Obilazak tapasa u Malagi (besplatan kod vlasnika ako vrijeme dopušta)
- Ulaznice za Caminito del Rey (uvijek rasprodane na internetu, imamo izravan pristup)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2022

Oliver S. iz/od Sachsenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje!

Ako tražite mir i opuštanje, ovo je mjesto za vas.
Pogled koji oduzima dah u bilo koje doba dana i noći. Vrlo lijepa i ukusno namještena vila.
Psi su također bili dobrodošli i osjećali su se vrlo ugodno.
Apsolutno preporučljivo ..... sigurno ćemo se vratiti :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2022

Ute K. iz/od Erlangen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Veličanstveni pogled preko Rincona do Malage

Veličanstveni pogled preko Rincona do Malage i preko mora, ponekad čak vidite i Afriku.
Potpuno opremljena kuhinja, nekoliko aparata za kavu, 2 velike kupaonice, jedna s tušem i kadom. Čisto, madraci na krevetima su rajski, iz kreveta se vidi more. Ogromna terasa s nekoliko garnitura za sjedenje, sustav za navodnjavanje biljaka. Bazen je redovito kontroliran od strane vlasnika.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin H. Busch

gospodin H. Busch

Nakon mnogo godina rada u Aziji i Europi, priuštio sam si još jedno utočište mira u Španjolskoj. Obnovu kuće sam osmislio sam, a vrt i vanjski prostor s naglaskom na wellness novi su. Rezultat možete vidjeti i sami


ostale informacije

Broj objekta: 279128

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/279128.htm


«Villa Axarquia» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina