Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vista del Mar

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzni apartman u blizini mora s prekrasnim pogledom na Sredozemno more (Afrika), Rincon de la Victoria i zaljev Malaga.
Idealno za ljude koji vole mir i tišinu u kombinaciji s pogledom koji oduzima dah, blizu plaže i kulturnog i gurmanskog grada Malage.
20 minuta od zračne luke i starog grada Malage
10 minuta pješice do plaže
Vrhunska oprema
Posebni uvjeti za golf, ture s panoramskim brvcima, Caminito del Rey, degustacije vina
Mrežno preko 20 godina, opsežno obnovljeno 2016. godine
vlastiti ulaz, bazen i vrt, de facto poput vile

Luksuzni apartman "Vista del Mar" ima izvrstan pogled i položaj. Budući da je more udaljeno samo 10 minuta pješice (čujete šum mora), možete uživati u cijelom životu na plaži. Zbog blizine starog grada Malage (15 minuta vožnje automobilom), idealno je posjetiti gurmanski grad i grad muzej te uživati u zanimljivom noćnom životu. Smještaj ima otprilike 200m² i ima vlastiti bazen, vrt i ulaz. Najupečatljiviji je pogled na Sredozemno more i obzor Rincon. Jasnim pogledom možete vidjeti i Afriku. U mirnoj ste urbanizaciji, blizu pulsa života, a opet izolirani. Vrlo je ugodno za djecu. Stan je na jednom katu
Vanjski sadržaji (približno 200 m²) namijenjeni su isključivo stanarima i na istoj su razini kao i luksuzni apartmani. Ovdje je bazen s travnjakom, terasa sa stolom za blagovanje za 6 osoba, dnevni boravak i vanjska kuhinja s roštiljem. Pergola nudi zaštitu od sunca. Panoramski pogled oduzima dah.

Bazen je u jednoj razini s dnevnom sobom / blagovaonicom i kvazi je produžetak dnevne sobe. Približno je 8x4 m i nudi nesmetan 180-stepeni neometan pogled na zaljev Málaga, Rincon de la Victoria i Sredozemno more.

Kako se apartman nalazi na brdu od 110 metara, pruža vam se veličanstven pogled (180 stupnjeva) na Sredozemno more, s dobrom vidljivošću na Afriku i Gibraltar te zaljev Málaga, uključujući luku. U vjetru možete gledati zmajare na razini apartmana. Ujutro i navečer možete gledati ribarske brodove kako ulaze u ribolovna područja, kao i dolazak i odlazak kruzera. Možete gledati vrevu na plaži i čuti kako valovi jure.
Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja čine veliku sobu od preko 100 m² s velikim prozorima sa slikama, raznim zabavnim igrama (biljar, stolni nogomet itd.). Ovdje se nalazi i 70-inčna televizija sa svim njemačkim programima i stereo sustavom. Sa svih se dijelova sobe pruža panoramski pogled.

Blagovaonica se sastoji od velikog rastezljivog drvenog stola s 4 stolice. U blagovaonici se nalazi i kauč koji se po potrebi može pretvoriti u bračni krevet. Sa stola za blagovanje imam prekrasan pogled.

Postoje 2 spavaće sobe. Jedna spavaća soba iznosi približno 20m². Ima veliku ugradbenu garderobu, mali predsoblje s kaučem i ogledalom. Krevet je 2x2m. Iz kreveta se pruža pogled na Mediteran. Pristup kupaonici je izravno u spavaćoj sobi (en-suite), kao i pristup dnevnoj sobi
Druga spavaća soba ima 25m² i ima bračni krevet, bračni krevet, ormar, ogledalo i 2 noćna ormarića s lampom. S kreveta se vidi planinska padina.
Kuhinja čini jedinicu s dnevnim boravkom / blagovaonicom (približno 100 m²) i ima sljedeću opremu: hladnjak, zamrzivač, keramička ploča za kuhanje, napa, perilica posuđa, toster, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, miješalica, vitrina za vino, točilica za vodu i svi potrebni mali električni uređaji.
Broj licence ili registracije: VFT/MA/04888

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 90 km

90 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 15 km Malaga

15 km

Kolodvor 15 km Malaga

15 km

Izlaz s autoceste 1 km Rincon de la Victoria

1 km


Mjesto i položaj smještaja

RINCON DE LA VICTORIA - Najbogatija zajednica na Costa del Sol

1. Predgrađe Malage
2. jedna od najdužih plaža na Costa del Sol
3. Obiteljski
4. široke, nenapunjene plaže
5. 15 minuta do starog grada i luke Malage
6. Ulaz u Axarquia, najljepše predjele Španjolske
7. najbolja klima u Europi
8. Često preko 20 stupnjeva zimi
9. Vrlo španjolski grad, ovdje se još uvijek osjećate u Španjolskoj
10. Preko 80 restorana na šetnici uz plažu

Rincon de la Victoria je općina u zapadnom kutu Comarca de la Axarquia, na poželjnom mjestu na Costa del Sol. Sve veći turizam u posljednjih nekoliko godina i posjedovanje povijesnog blaga znači okretanje važnoj turističkoj destinaciji i izvrsnom mjestu za život i odmor. Ova zajednica ima 27,51 km² i sastoji se od četiri stambena područja. Cala del Moral; Rincon de la Victoria, Torre de Benagalbon i Benagalbon. Granice su: Moclinejo i Macharaviaya na sjeveru, Totalan na sjeverozapadu, Malaga na zapadu i Velez-Malaga na istoku. Rincon ima vrlo dobre autocestne veze s glavnim gradovima Andaluzije i udaljen je oko 15 minuta od zračne luke Malaga. Gospodarstvo općine ovisi o turizmu, iako ne treba zaboraviti ni na ribarstvo i poljoprivredu. Posjetitelj pronalazi moderan grad u Rincon de la Victoria, u kojem se može naći mješavina tradicije i modernog razvoja.Dobrodošli u Rincon de la Victoria, Puerta de la Axarquia, ulaz u Axarquia.

Da bismo bolje upoznali Rincon de la Victoria, prvo moramo posjetiti kuću Fuerte de Benizmiliana. Uvrštava se među najbolje građevine u vojnoj arhitekturi XVIII stoljeća. Carlos III odlučio je sagraditi. Služio je za zaštitu jer je ovo područje bilo puno engleskih i nizozemskih gusara. Danas je kuća obnovljena i koristi se za izložbe. Dvorane su svjetski poznate jer ovdje svoja djela izlažu vrlo poznati umjetnici. U Oficina Comarcal de Turismo možete dobiti informacije o vremenu otvaranja izložbi. Neizostavni posjet je planinarska staza do starih karaula. Torres Almenaras nedavno je obnovljen i nalazi se u Cantalu i u Torre de Benagalbonu. Također ćete se lijepo zabaviti u kulama u Funezu, a Albendas de la Victoria također ima čuveni "Cueva del Tesoro" ili Higueron gdje možete vidjeti paleolitsku povijest grada, alate i slike. "Cueva del Tesoro" je špilja uz more s nekoliko soba u obliku vode. Sala de los Lagos i Djevica Marca Crasoa čine pozornicu na kojoj legende o pećini govore o njoj daju ime "Cueva del Tesoro". Kaže se da je ovdje 5 maurskih kraljeva sakrilo svoje blago kad su pobjegli od kršćanske ponovne osvajanja. Od blaga je pronađeno samo 5 novčića i lampa. Svi su iz razdoblja Nazari. U Benagalbonu možemo otkriti način života naših najnovijih predaka u Museo de Arte Popular, gdje su izloženi alati, poljoprivredni pribor itd.

Mali muzej folklora postavljen je u Benagalbonu, koji se nalazi između Moclineja i Rincona.

Kao andaluzijski grad, Rincon de la Victoria prirodno puno slavi. Tijekom godine postoje brojne folklorne i kulturne aktivnosti. Većinu ih je organizirala gradska vijećnica, ali razne skupine i udruge također su vratili stare običaje. Veliki tjedan, Exaltacion de la Mantilla, Eleccion de Novios de la Axarquia, Festival Flamenco Pena EI Piyayo. Benagalbon slavi misu, Feria de Invierno, Marijino čišćenje. Potez u kojem susjedi bacaju kikiriki na djevicu s balkona. Drugi tjedan u srpnju slavi Feria i Fiestas Marineras Puerta de la Axarquia, gdje sva tri stambena područja na obali zajedno slave nevjerojatan festival. Cijeli dan i noću se slavi uz more. Tijekom sajma održat će se i regate u Jabegasu i Chalanasama. Najvažnije točke na sajmu su morski vlakovi Virgen del Carmen u Rincon de la Victoria i Cala del Moral, Djevica se dovodi vlakom na moru. Posljednji, a time i kraj ljeta, Noche dei Fuego održava se prve subote u rujnu. Ta će noć biti 7000 kg. Izgorjeli barut. Mardi Gras nije previše tradicionalan u zajednici. Ali ti festivali postaju sve popularniji kao rezultat događaja koje organizira gradska vijećnica. Nismo mogli završiti bez razgovora o Pandas de Verdiales u Benagalbonu i Rincon de la Victoria. Oživljavaju bilo kakvu javnu feštu tijekom cijele godine. Pastorale vraćaju drevne tradicije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter zu benennen, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Rücktritt -ab 4 Wochen vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -bis 4 Wochen vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises (bei Neuvermietung wird der Betrag zurückgezahlt) Die gesetzlichen Rücktritts- und Kündigungsmöglichkeiten bleiben hiervon unberührt. Es wird empfohlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

ostale informacije:

Što možeš učiniti?
Obilazak brda Panorama u prekrasnim planinama Axarquia, Malaga (kupovina, noćni život, tapas, kultura), Granada (mjesto svjetske baštine Alhambra, Flamengo), Gibraltar (povijest), Sierra Nevada (skijanje), Afrika (kultura), Tarifa, Caminito del Rey

Posebni uvjeti isključivo za stanare Viste del Mar za:
- golf tereni i tečajevi golfa (imamo ugovor s golf terenom)
- Obilasci brdskih Panorama
- Posjet bodegi u Moclineju i ekskluzivna degustacija vina na njemačkom jeziku
- Obilazak tapasa u Malagi (besplatan kod vlasnika ako vrijeme dopušta)
- Ulaznice za Caminito del Rey (uvijek rasprodane na internetu, imamo izravan pristup)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin H. Busch

gospodin H. Busch

Nakon mnogo godina rada u Aziji i Europi, priuštio sam si još jedno utočište mira u Španjolskoj. Obnovu kuće sam osmislio sam, a vrt i vanjski prostor s naglaskom na wellness novi su. Rezultat možete vidjeti i sami


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 279130

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/279130.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina