Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Deluxe apartman u jabučnom snu

Neuhausen

maks.  2   Gosta/Gostiju
64m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
64m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor ima dva apartmana za maksimalno 6 odraslih osoba i 2 djece u putnom krevetiću. Ovaj apartman se nalazi na prvom katu i naš je delux apartman za 2 osobe i malo dijete. Također možete rezervirati dvokrevetnu sobu pod krovom ako želite putovati s djecom ili prijateljima. Za velikim stolom može sjediti do 6 osoba (vrijedi za obiteljska okupljanja i rezervacije cijele kuće) Apartman ima modernu kupaonicu s prostranom walk-in tuš kabinom, hidromasažnom kadom, umivaonikom s pogledom na vrt. Spavaća soba nudi ekstra široki krevet (2m). Neće se samo 'Ritzenkinder' osjećati dobro. Kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno - toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu, pećnica, zamrzivač, hladnjak i perilica posuđa. U dnevnom boravku možete se udobno opustiti na dvije sofe i gledati kako gori vatra u kaminu. Dostupan je mali izbor knjiga i informativnog materijala te društvenih igara, a moderna televizija s omogućenim internetom pomaže da se zabavite. Iz dnevnog boravka gledate u vrt i zelenu prirodu. Naša kuća za odmor nalazi se daleko od gužve i buke u blizini češke granice i zapravo vam nudi priliku da se oslobodite stresa. Na svojim šetnjama u prekrasnoj prirodi otkrit ćete mnogo zanimljivosti, u okolici ima mnogo izletišta: Saska Švicarska, Dresden i Elbe, planinski grad Freiberg i katedrala u Freibergu, visoka močvarna Geising, glavni grad Češke Prag i još mnogo toga.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 77 km Dresden

77 km

Kolodvor 10 km Rechenberg-Bienennühle

10 km

Izlaz s autoceste 52 km Nossen

52 km


Mjesto i položaj smještaja

Insajderski savjet za planinare, bicikliste i skijaše. Ali i gosti koji žele upoznati Sasku, prekrasne Rudne planine i naše susjede u Češkoj ovdje su pronašli središnju polazišnu točku s vikendicom Apfeltraum. Deutschgeorgenthal se nalazi neposredno na granici s Češkom, neposredno na Rauschenbachtalsperre. Šumovito područje poziva na duge šetnje i planinarenje. Znamenitosti, muzeji, dvorci, crkve, rudnici, zanimljivi gradovi i trgovi

obogatite svoje avanturističko putovanje. Poseban naglasak je Erzgebirge adventsko vrijeme s brojnim tipičnim tradicijama i lukovima svijeća posvuda na prozorima kuća. U krugu od 10 km nalazi se nekoliko ski liftova, škola skijanja i uređenih staza, čak i sanjkališta. Do nekoliko skijaških staza možete doći i pješice. Istraživanja s e-biciklom ili biciklom za aktivne ljude također se isplati. (može se posuditi kod stručnjaka) Ovdje možete biti aktivni i zimi i ljeti, opustiti se i/ili otići na istraživačku turu, baš kao što biste željeli organizirati svoj odmor. Nema na čemu!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • bis 30 Tage vor Anreise behalten wir eine von 30 Euro ein; zwischen 30 und 14 Tage vor Anreise werden 25% des Mietpreises fällig,zwischen 7 und 14 Tagen vor Anreise behalten wir 50% des Mietpreises und bei weniger als 7 Tagen oder Nichtanreise belasten wir mit 90 % des Mietpreises, sofern wir nicht weiter vermieten können.

ostale informacije:

Kod nas se zaista možete opustiti, slušati ugodnu glazbu, sjediti uz rasplamsalu vatru uz kamin ili uživati u sauni. Tražite mir ili želite mir i tišinu od svakodnevice? Onda ste potpuno u pravu s nama. Bilo kao par, u obitelji ili s prijateljima, istražite znamenitosti Božića, prekrasnu djelomično netaknutu prirodu, krenite na izlete u Sasku i Češku i uživajte u svom udobnom i udobnom apartmanu navečer. Nećete se moći opustiti samo zbog čistog zraka.

Večer s roštiljem u vrtu ili poštena igra stolnog tenisa ispod nadstrešnice za automobil uvijek je dobra zabava s prijateljima ili obitelji.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa P. Fischer

gospođa P. Fischer

Moje ime je Petra Fischer. Moj suprug i ja puno smo putovali u životu i doživjeli mnoga prekrasna iskustva u inozemstvu. Rado ćemo vam dati ili proslijediti naše najbolje od njih. Deutschgeorgenthal je dom mog supruga, a sada i moj. Volimo prirodu, izvornost, mir a opet puno udobnosti. To ne vidimo kao suprotnosti, već kao komplementarne polove. Naš san o jabuci idealno je mjesto za svakoga tko želi usporiti. Nema na čemu.


Dalji smještaji od gospođa P. Fischer


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 280260

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 3 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/280260.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina