Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Appartement in Landhaus mit See

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Odmor na lijepo obnovljenom imanju u prirodnoj idili okruženoj prirodom i životinjama - idyll puur! Za samo otprilike 1,5 sat od Basela ili Freiburga i.B. dohvatljiv. Pustite svoju dušu da visi u ovom prekrasnom komadu zemlje gdje priroda i životinje još uvijek imaju riječ.

Apartman Douglas fir je novoizgrađen u proljeće/ljeto 2020. Bio je s ljubavlju namješten lokalnim, neobrađenim drvom duglazije i smreke. Odiše domaćim karakterom u stilu planinske kuće. Stan nudi prostranost. za 4 osobe. Sastoji se od 2 kreveta za jednu osobu 90 x 200 cm, niše (ugrađeni ležaj ispod kosog krova) 160 x 200 cm, male kuhinje s hladnjakom, sudoperom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, mikro roštiljem itd. i lijepom, modernom kupaonica s talijanskim tušem, umivaonikom, WC-om i prozorom je opremljena. Apartman ima veliki ormar, predsoblje s ogledalom, ormarom i cipelarnikom, kao i udoban prostor za sjedenje s 2 fotelje i stolićem.
Puno svjetlosti ulazi u ugodan stan. S jedne strane kroz veliki krovni prozor s druge strane kroz još jedan veliki prozor i prozor na ulaznim vratima.
Apartman ima veliki balkon od cca 30m2 koji je opremljen vrtnim stolom za 4 osobe i suncobranom. Stan se nalazi na prvom katu i ima vlastiti ulaz. Grije se na centralno grijanje te se može rezervirati tijekom cijele godine. WiFi je dostupan svim gostima besplatno.

Veliko imanje na osami uključuje privatno prirodno jezero u kojem se možete kupati i voziti čamcem. Ribolov je dozvoljen na upit. Drvena platforma s ležaljkama poziva na sunčanje. Apsolutni mir ovog čarobnog mjesta ostat će vam nezaboravan.
Mnoštvo zelenih površina oko kuće s ležaljkama i drugim vrtnim stolovima i vrtnim klupama poziva vas da se zadržite. Tu je i kamin za roštiljanje ili samo za sjedenje oko vatre. Iz apartmana imate direktan pogled na pašnjake životinja (konji, koze).

Stan se može iznajmiti ljeti i zimi. Poseban šarm ima i zimi, posebno tijekom božićne sezone kada se s ljubavlju ukrašava za Božić. Do raznih manjih skijališta može se doći za +/- 40 minuta vožnje automobilom. Ballon d'Alsace, La Bresse, Gerardmer, Gazon Rouge, Ventron itd.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
dupli krevet (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.08 km

0.08 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 120 km Basel-Mulhouse

120 km

Kolodvor 20 km Lure

20 km

Izlaz s autoceste 20 km Sortie 16, Mélisey, Le Thillot

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi usred prirode u seoskoj kući na osamljenom mjestu s 12 hektara zemlje.

Prekrasne planinarske / biciklističke staze u netaknutoj prirodi s mnogo jezera graniči se direktno sa imanjem. Vjerojatnije je na pohodu naići na životinje nego na ljude.

Do najbližeg zaseoka (La Mer) može se doći za 1,5 km, a do najbližeg sela (Faucogney) za 4 km. U Faucogneyu se nalaze: Turistički ured, ljekarna, liječnik, pekarnica, mesnica, njemačka pivnica, mala trgovina, pošta, bankomat, restoran, garaža za automobile, crkva itd. Ljeti postoji tržnica s lokalnim proizvodima u lijepoj svakoj suboti od 16 do 20 sati. povijesni grad Faucogney.

U Méliseyu (10 km) nalazi se veći belgijski supermarket (COLRUYT) s lijepim odjelom povrća i prodajom svježeg mesa. Različite druge trgovine kao što su pekara, ljekarna, mesnica, cvjećarnica i kafić, također su smještene u malom gradu Mélisey koji leži na rijeci Ognon. U Méliseyu se nalazi i nekoliko restorana. Nedaleko od Mélisey nalazi se lijepo smješten bazen s toboganom za djecu. Također se možete zabaviti na obližnjoj rijeci.
U srijedu ujutro na tržnici je Mélisey.

Za samo manje od 30 minuta možete stići do prekrasnog gradića Luxeuil-Les-Bains, gdje se nalazi termalna kupka, a razni restorani vas pozivaju na jelo. Ljeti postoji večernja tržnica s regionalnim proizvodima, glazbom itd.

Postoje razne mogućnosti izleta za mlade i stare.

Faucogney-et-Mer Mer leži u podnožju Saonian Vosges-a u regiji Milles Etangs (područje od 1000 ribnjaka). Pripada regiji Bourgogne et Franche Comté i nalazi se u Haute Saône. Bicikli (uključujući e-bicikle) mogu se unajmiti u Turističkom uredu u Faucogneyu i Méliseyu.

Moglo bi se još puno napisati, ali najbolje je učiniti upoznati naš prirodni raj! Ovdje je priroda još uvijek netaknuta. U regiji se mogu vidjeti lisice, divlji zečevi, jeleni, jeleni, jazavci, divlja svinja, vjeverice, sive i mrene, divlje patke.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravak kraći od 4 noći moguć je po dogovoru, no naplaćujemo nadoplatu za čišćenje u iznosu od 60,00 EUR

Uvjeti poništenja:

  • Annullationsbedingungen: Wir empfehlen Ihnen in jedem Fall den Abschluss einer Annullationskostenversicherung. Bei einer Annullation stellen wir folgende Annullationsgebühren in Rechnung: Vom Buchungszeitpunkt bis 42 Tage vor Ferienbeginn 20% des Mietpreises, 41 bis 15 Tage vor Ferienbeginn 50 % des Mietpreises 14 – 8 Tage vor Ferienbeginn 70 % des Mietpreises, ab dem 7. Tag vor Ferienbeginn bis zum Tag der Miete oder bei Nicht- oder nur Teilbenutzung des Zimmers werden 100 % des Mietpreises in Rechnung gestellt. Im Falle gesetzlicher Bestimmungen bzgl. Corona erfolgen keine Annullationsgebühren. Diese gesetzlichen Bestimmungen enthalten ausschliesslich Lockdowns, Grenzschliessungen und Quarantäne bei Rückreise. Eine Quarantäne infolge Zusammentreffen mit einer Covid positiv getesteten Person oder eigener Covid-Erkrankung sind von einer kostenlosen Annullation ausgenommen.

ostale informacije:

Vaši domaćini su švicarski par sa svojim prijateljima životinjama koji vole prirodu i mir.
Za pitanja i dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju. Radujemo se vašem odgovoru!

Za više recenzija pogledajte francusku stranicu:
gites.fr/gites_appartement-douglasie-dans-une-ferme-avec-etang-prive_faucogney-et-la-mer_64865.htm


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.5 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Petra H. iz/od Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Budući da se duše vole klatiti! Mir i prostor s ribnjakom, livadama, šumama i pješačkim stazama

Lijepo uređeno područje s malim jezercem, travnjacima, ležaljkama, sjenama za sjedenje i kaminima nudi prostor za opuštanje i razne aktivnosti na otvorenom izravno na tom području. Odavde se mogu krenuti i na brojne šetnje (markirane kružne planinarske staze - za one udaljenije potreban je automobil ili bicikl). Stan je lijepo namješten i vrlo dobro održavan. Vlasnici/stanodavci su ljubazni i uslužni i sretni su kada i drugi ljudi mogu uživati u onome što su stvorili na ovom prostranom imanju s konjima, kozama, mačkama i lijepim psom. Ako tražite mir i blizinu prirode te puno prostora oko sebe, tamo se možete osjećati vrlo ugodno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2021

Katrin S. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća uz jezero

Dopušteno nam je biti gosti Denise i Ursa tjedan dana 21. kolovoza. Kako lijep komad zemlje. S ljubavlju dizajnirano i njegovano malo (dobro, nije tako malo) imanje s vlastitim jezerom za kupanje (blatnu kupku dobivate besplatno :)). Istražujući upoznajete nekoliko mačaka - Maxli nas je volio posjećivati, psa Trixi - vjernog pratitelja Ursa i Denise, koji se voli maziti, konje Tharanisa, Midwaya, Nissana i Ninu te tri koze. Tu živi i kornjača Stadelmann, uz malo sreće možete je pronaći. Odsjeli smo u apartmanu Douglas fir i imali smo sve što nam je trebalo. Flaširana voda bila je besplatna, a čokolada i čips bili su izvrsnog okusa. Također bih želio spomenuti uslugu kruha i peciva od lokalnog pekara, mogu samo reći ukusno. Kreveti su bili izvrsni, sve je bilo vrlo čisto, udobno i ukrašeno sitnim detaljima. Bilo nas je četvero s dvije tinejdžerice. I da, moguće je da se četiri osobe mogu snaći u velikoj prostoriji. Krevet Cave je super udoban. Domaćini su dvije divne osobe sa srcem na pravom mjestu. Uvijek s osmijehom na licu, nije nasrtljiva, ali uvijek tu kada imamo pitanja i možemo se osloniti na njezino insajdersko znanje. Osjećali smo se potpuno ugodno i vrijeme s Denise i Ursom ostat će u prekrasnom, pozitivnom sjećanju. Pozdrav od K., J., S., F.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2020

Cathrin B. iz/od Wangen

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Idila u blizini životinja i prirode

Novi stan Douglas fir s ljubavlju je namješten prema visokim standardima. Ovdje se definitivno možete osjećati ugodno, a kreveti su također vrlo udobni. Domaćinstvo se nalazi na prekrasnoj mirnoj lokaciji u šumi i iznad malog jezera za kupanje. Domaćini su vrlo ljubazni i otvoreni te vam dopuštaju da sudjelujete u njihovom životu i radu sa životinjama. Na sjajan način uključili su i našu djecu, tako da je to za sve nas bio raj mira, životinja i prirode.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Regine iz/od Basel

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Mir, prekrasna priroda, izvrsni domaćini - čisto opuštanje!

Prekrasno mjesto usred prirodnog rezervata, posebno tiho i idealno kao polazna točka za biciklizam i planinarenje. Raj za boravak i aktivnost. Denise i Urs su izvrsni domaćini, još jednom hvala na lijepim danima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospođa D. Stadelmann

gospođa D. Stadelmann

Mi smo švicarski par oko 60 godina koji uživa u miru i prirodi sa svojim životinjama na ovom prekrasnom imanju s vlastitim jezerom za kupanje. Veselimo se gostima koji se osjećaju ugodno u tišini i samoći, poštuju prirodu i žele se opustiti i opustiti tijekom svog boravka.


ostale informacije

Broj objekta: 284124

Posljednje ažuriranje: 16.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284124.htm


«Appartement in Landhaus mit See» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina