Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Deluxe Zimmer in Landhaus mit See

Faucogney-et-La Mer

maks.  2   Gosta/Gostiju
28m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
28m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Odmor na obnovljenom imanju u prirodnoj idili. Napunite prazne baterije u tišini prirode i pustite dušu da se klati s nama.

Uživajte u miru i osami u našoj udobnoj i domaćoj sobi na drvetu trešnje (Chambre Merisier) okruženoj pašnjacima, šumama i jezerima te pješačkim i biciklističkim stazama odmah ispred ulaznih vrata. Čista priroda, tišina i životinje očekuju vas u ovom prirodnom raju.

Chambre Merisier s velikim balkonom i vanjskim prostorom za sjedenje potpuno je redizajniran u ljeto 2021. Nalazi se na privatnoj farmi u Južnim Vosgesima u "Région des Mille Etangs" (Regija 1000 jezera) u francuskim Južnim Vosgesima, oko 1,5 sat vožnje automobilom od Basela i Freiburga i.B. uklonjeni.
Građena je biološkim putem (prirodna vapnena žbuka) i puno neobrađenog drva. U prostoriji veličine cca 28m2 mogu se smjestiti 2 osobe. Ima bračni krevet od punog drveta trešnje 160x200 (sa 2 madraca), 2 noćna ormarića, jako veliku komodu sa mnogo ladica, ormar sa ugrađenim ogledalom, mali radni stol sa stolicom, sjedeću garnituru. prostora i dodatnim velikim ogledalom.Unutarnji dizajn kompletan je od jelovine a namještaj je od trešnjinog drva. Na podu je prekrasan parket od trešnjinog drveta. Prostrana, moderna kupaonica s talijanskim tušem, WC školjkom, umivaonikom, kupaonskim namještajem s ogledalom i prozorom također su dio ove deluxe sobe. Opustite se na privatnom balkonu od cca 20m2 s popodnevnim i večernjim suncem ili na velikom vanjskom prostoru za sjedenje u prizemlju koji dijelite s gostima u susjednom apartmanu. Na velikom travnjaku nalazi se kamin, više garnitura za sjedenje, ležaljke itd. Mjesto je osunčano cijeli dan.
Doručak (kava ili čaj, kruh, maslac, džem, sir, voće, voćni sok, jogurt) uključen je u cijenu i donosi se u sobu.

Iz sobe se vidi naš pašnjak za konje i koze, kao i netaknuta priroda, a pozadi i šuma jele.
Veliki privatni posjed uključuje 8000 m2 veliko jezero za kupanje u kojem se možete kupati ili voziti čamcem. Ribolov je dozvoljen na upit. Kupalište s ležaljkama i suncobranima poziva na sunčanje. Ovdje se stvarno možete opustiti. Apsolutni mir ovog čarobnog mjesta je nezaboravan.

Soba trešnje se iznajmljuje ljeti i zimi. Također ima poseban šarm zimi, posebno tijekom božićne sezone, kada je s ljubavlju ukrašen za Božić i ima vrlo poseban štih. Do raznih manjih skijališta može se doći za +/- 40 minuta vožnje automobilom. Ballon d'Alsace, La Bresse, Gerardmer, Gazon Rouge, Ventron itd.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.001 km

0.001 km

Jezero 0.001 km

0.001 km

Skijaška uspinjača 35 km

35 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 120 km Basel

120 km

Kolodvor 20 km Lure

20 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Visoka visoravan 1000 ribnjaka (Région des milles étangs) nalazi se u južnim Vosgesima. To je prekrasan rezervat prirode koji je nastao godinama kada su se posljednji ledenjaci Vogeza povukli. Već u 11. stoljeću redovnici su počeli zatvarati mnoga od ovih jezera i koristiti ih za uzgoj ribe. Regija Mille Etangs zaštićeno je područje za ugrožene životinjske i biljne vrste. Dio je mreže zaštićenih područja Natura 2000 u Europskoj uniji.
Faucogney-et-La Mer je mala zajednica s oko 600 stanovnika u departmanu Haute-Saône u regiji Bourgogne-Franche-Comté. Pripada okrugu Lure i kantonu Mélisey.
La Mer je mali zaselak. Između grada Faucogneya i zaseoka La Mer udaljeni su približno 5 km. Naša seoska kuća nalazi se između dva mjesta na najvišoj točki (cca 580 metara nadmorske visine) na visokoj visoravni dobrih km od La Mer.

U Faucogneyu postoje: Turistički ured, ljekarna, liječnik, pekara, mesnica, njemačka pivnica, mala trgovina, pošta, bankomat, restoran, garaža za automobile, crkva itd. Ljeti postoji tržnica s lijepim lokalnim proizvodima. svake subote od 16 do 20 sati povijesni grad Faucogney.

U Méliseyu (10 km) postoji veći belgijski supermarket (COLRUYT) s lijepim odjelom za povrće i prodajom svježeg mesa. Razne druge trgovine, poput pekarnice, ljekarne, mesnice, cvjećarnice, kafića, nalaze se u gradiću Mélisey na rijeci Ognon. U Méliseyu postoji i nekoliko restorana. Nedaleko od Méliseya nalazi se lijepo smješten bazen s toboganom za djecu. Također se možete zabaviti na obližnjoj rijeci.
U srijedu ujutro u Méliseyu je tržnica.

Za nešto manje od 30 minuta autom možete doći do prekrasnog gradića Luxeuil-Les-Bains, gdje se nalazi termalno kupatilo i razni restorani pozivaju vas na jelo. Ljeti je utorkom navečer tržnica s regionalnim proizvodima, glazbom itd.

Postoje razne mogućnosti za izlete za mlade i stare.

Bicikle (uključujući e-bicikle) možete iznajmiti u turističkom uredu u Faucogneyu, kao i u Méliseyu.

Regija također ima svoj poseban šarm zimi. Nedaleko (otprilike 45 minuta autom) postoje mnoga manja skijališta poput La Bresse, Ventron, Gazon-Rouge, Ballon d'Alsace itd. Sa ski liftovima, stazama za krplje, stazama za skijaško trčanje itd.

Belfort, Besançon, Montbéliard, Epinal, Remiremont, Gérardmer, Mulhouse, Nancy, La Bresse mjesta su za izlete do kojih se može doći za +/- 1 sat.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako je rezervirana samo jedna osoba, dnevna cijena se umanjuje za osam eura (doručak je uključen za 2 osobe.)

Uvjeti poništenja:

  • Annullationskonditionen: Bei einer Annullation stellen wir folgende Annullationsgebühren in Rechnung: Vom Buchungszeitpunkt bis 42 Tage vor Ferienbeginn 20% des Mietpreises, 41 bis 15 Tage vor Ferienbeginn 50 % des Mietpreises 14 – 8 Tage vor Ferienbeginn 70 % des Mietpreises, ab dem 7. Tag vor Ferienbeginn bis zum Tag der Miete oder bei Nicht- oder nur Teilbenutzung des Zimmers werden 100 % des Mietpreises in Rechnung gestellt. Im Falle gesetzlicher Bestimmungen bzgl. Corona erfolgen keine Annullationsgebühren. Diese gesetzlichen Bestimmungen enthalten ausschliesslich Lockdowns und Grenzschliessungen. Eine Quarantäne infolge Zusammentreffen mit einer Covid positiv getesteten Person oder eigener Covid-Erkrankung sind von einer kostenlosen Annullation ausgenommen.

ostale informacije:

Vaši domaćini su švicarski par sa svojim prijateljima životinjama koji vole prirodu i mir.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Maikel V. iz/od Amersfoort

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Odmor, priroda i luksuz.

Na vrhu brda s mnogo šume u okolici i uz jezero smo boravili 5 noći u 'Chambre Merisier' s doručkom. Denise i Urs su vrlo gostoljubivi i od ovog mjesta su stvorili nešto jedinstveno. Ako tražite mir, prirodu i malo luksuza, ovo je pravo mjesto. Luksuz se nalazi u doručku i lijepoj sobi s terasom. Budući da ova soba nema kuhinju, donijeli smo malu električnu ploču koja je za nas dobro funkcionirala. Malo smo se bojali insekata, ali to nije bilo potrebno. Smatramo da je ovo mjesto s mačkama, psom, kozama, konjima i kornjačom jedinstveno i Denise i Urs mogu biti ponosni na ovu lokaciju.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor


kontakt

gospođa D. Stadelmann

gospođa D. Stadelmann

Mi smo švicarski par oko 60 godina koji uživa u miru i prirodi sa svojim životinjama na ovom prekrasnom imanju s vlastitim jezerom za kupanje. Veselimo se gostima koji se osjećaju ugodno u tišini i samoći, poštuju prirodu i žele se opustiti i opustiti tijekom svog boravka.


ostale informacije

Broj objekta: 361888

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/361888.htm


«Deluxe Zimmer in Landhaus mit See» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina