Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Matea

Marcana

maks.  8   Gosta/Gostiju
145m²  stambena površina
6 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
145m²
6 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Matea svijetla je kuća za odmor s bezbrižnom atmosferom koja može primiti do 8 osoba. Njegove 3 sobe opremljene su udobnim drvenim podovima i svaka ima svoju kupaonicu. Uređeni su u tradicionalnom stilu koji jamči savršen noćni san. Vila također nudi dva dodatna kreveta na udobnoj sofi i krevetu.

Kuhinja je u potpunosti opremljena i spremna za ukusne mediteranske okuse i mirise jer prati prirodni dizajn bujnog zelenila. U susjednoj blagovaonici može se smjestiti do 8 ljudi za velikim drvenim stolom i spojeno je na cijelo prizemlje.

Ugodna dnevna soba ponosi se velikom udobnom kaučem s pogledom na prostrano dvorište, vanjski bazen i okolnu prirodu. Vila nudi besplatni bežični pristup internetu i zaštićeno privatno parkiralište. Potpuno je klimatiziran i savršen za odmor u vrućim ljetnim danima, ali i tijekom blage istarske zime, što ga čini idealnim izborom za odmor tijekom cijele godine. Vrtni vrt pravi je prostor mirnoće i ravnoteže. Okružen bijelim kamenim zidom i sjenom od obližnjih stabala, vrt se ponosi drevnom maslinom ispod širokog, nebeskoplavog neba.

Dječje igralište vesela je zona za mališane, s dva ljuljačka i toboganima na kojima se mogu bezbrižno igrati. Natkriveni vanjski popločani dio dvorišta savršeno je mjesto za jutarnju kavu i al fresku blagovaonice s pticama koje pjevaju i okolna stabla, a vanjski roštilj samo vas poziva na savršen roštilj o kojem ste sanjali tijekom cijele godine. Prostrani bazen ispunit će vaše dane ugodnim osvježenjem nakon dana čistog uživanja provedenog na toplom suncu na jednoj od ugodnih ležaljki.

Udobna, šarena i puna sunca, Vila Matea predstavlja zeleno srce Istre i utjelovljuje odmor kakav trebate i sanjate.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Jezero 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 18 km

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Lijepa Villa Matea idealno je mjesto za odmor, koja se nalazi u Orbanićima, malom zelenom mjestu između romantičnog Svetvinčenata i uzbudljivog Vodnjana. Uravnotežen dizajn vile kombinira drevne i moderne elemente s ugodnim utočištem usred bujne mediteranske vegetacije.

Kuća je izvrsno polazište za otkrivanje skrivenih dragulja Istre. Nevjerojatno sanjiv Svetvinčenat sa svojim fenomenalnim dvorcem i poznatim srednjovjekovnim festivalom praktički je iza ugla, kao što se ostvaruje svaki dječji san - dvorac Sanc. Michael, oživljena čarobna priča o vitezovima, damama u potrebi i poznatim legendama, svi su se okupili na jednom mjestu za idealnu avanturu. Kratka vožnja dovest će vas do Balea, arhitektonskog bisera koji ne smijete propustiti zbog svoje prekrasne obale i Plaže. Svakako posjetite jedno od najljepših mjesta na svijetu, Rovinj, i njegove nezaboravne poglede, kao i zaljev Lim, koji svoju bajku pripovijeda s prekrasnim pogledom. Drevni Vodnjan sa svojim palačama uvijek je vrijedan posjeta, a stara dama Pula, najveći istarski grad, rado će vam pokazati svu raskoš i slavu svojih 3000 godina.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: prilikom bukinga

Uvjeti poništenja:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

ostale informacije:

Detalji nakon dolaska bit će dostavljeni uz potvrdu rezervacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Travel Istria
tvrtka T. Pula

tvrtka T. Pula

Travel Istria moderna je turistička agencija sa sjedištem u Puli, 2, specijalizirana za rezervacije kuća za odmor i vila s bazenom. Vlasnica i osnivačica Kristina Peršić, nakon višegodišnjeg iskustva u pružanju usluga smještaja u vlastitim apartmanima, odlučila je ponuditi drugačiji model agencijskih usluga od onog s kojim se svakodnevno bavi. Različite potrebe iznajmljivača i osobne sklonosti gostiju zahtijevaju poseban i osobni pristup obojici. Stoga svoju poslovnu ideju baziramo na individualnom pristupu prilagođenom potrebama svakog iznajmljivača i svakog gosta, po najpovoljnijoj cijeni. Vjerujemo da je za uspješan posao i zadovoljan gost važno da se domaćini sigurni i bezbrižni posvete svojim gostima. Našom podrškom i know-how želimo našim iznajmljivačima omogućiti da osjete ovaj osjećaj, tako da gosti mogu doći u vaš objekat i „ostati s osmijehom“ - baš kao što naš slogan kaže.


Dalji smještaji od tvrtka T. Pula

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Pula

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 284310

Posljednje ažuriranje: 28.12.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284310.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina