Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Racan

maks.  20   Gosta/Gostiju
400m²  stambena površina
9 spavaće sobe
11  Kupaonica
maks. 20  Gosta/Gostiju
400m²
9 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Izvrsna Villa Racan pomno je obnovljeno imanje iz 19. stoljeća koje je otvorilo svoja vrata modernim nomadima i nudi osjećaj tradicionalne Istre s udobnošću modernog luksuza. Ovo prostrano i lijepo imanje može primiti do 20 ljudi. Vila ima 9 spavaćih soba s izloženim gredama na stropu i 11 kupaonica, od kojih jedna ima tradicionalnu kadu. Veća blagovaonica također ima dva stola za ručavanje i sjedala do 20 gostiju, dok je manji pogodan za intimniju gastronomsku atmosferu. Kuhinja je u potpunosti opremljena svim modernim aparatima i opremljena elementima od čistog drva. U dnevnoj sobi nalazi se pravi kameni kamin koji prenosi pravi osjećaj života kroz pucketanje otvorenog plamena. Cijela je vila klimatizirana i nudi besplatni WiFi u cijelom imanju.

Veliko dvorište i vrt sa starim stablima maslina savršeni su za duge, sunčane dane na svježem istarskom zraku. Čak 3 natkrivene terase idealne su za objed od freske, a drvena pergola s cisternom od vinove loze i kamena savršeno je mjesto za jutarnju kavu. Veliki otvoreni bazen savršen je za ljetna osvježenja nakon dugog sunčanja na udobnim ležaljkama. Vanjski tuš definitivno dodaje šarmu ljetne avanture i osjećaju sklada s prirodom. Vila Račan također ima malo igralište za mlađu djecu i razne zabavne igre za odrasle, uključujući pikado i stolni tenis. Vila ima privatni parking za 7 automobila. Čitav Langut okružen je kamenim zidom koji osigurava mir i tišinu i toliko privatnosti u bujnom zelenilu.

Villa Racan čarobno je gostoljubivo pomiješala sreću starih tradicija s modernom udobnošću i nudi pravi osjećaj opuštenog i pomlađujućeg odmora o kojem ste sanjali.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Zračna luka 27 km

27 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasna vila nalazi se u toplom zagrljaju unutarnje Istre, u malom mirnom selu Bokordići. Okruženo bujnim zelenilom i šarmantnim kamenim gradićima, selo Bokordići savršeno je mjesto za ugodan i opuštajući odmor. Područje je poznato po izvanrednim pješačkim i biciklističkim stazama te izvrsnoj kuhinji u brojnim lokalnim konobama. Vila Račan idealno je polazište za istraživanje čuda istarskog poluotoka, poput romantičnog Svetvinčenata s fascinantnim dvorcem Grimani, u kojem se odvijaju pravi srednjovjekovni turniri. Poznati Rovinj udaljen je samo nekoliko minuta vožnje i spreman je pokazati svu raskoš sanjarima koji čeznu za dugim opuštajućim šetnjama njegovim kamenim ulicama. Ili posjetite poznati Poreč, divite se njegovim palačama i uživajte u svježim plodovima mora u jednom od brojnih restorana. Ne zaboravite na druge prelijepe gradove na zapadnoj obali poput Novigrada, Umaga i očaravajućeg Vrsara i uživajte u otkrivanju tisuća prekrasnih plaža. Istočna obala je pravi skriveni dragulj u kojem možete pronaći stari ponosni Labin, smaragdnu obalu Rapca, tajne starog dvorca u Raklju i mnogih drugih očaravajućih gradova. Najveći istarski grad Pula zadivit će vas svojim bezbroj atrakcija, od antičkog rimskog amfiteatra i hramova do prekrasnih venecijanskih palača, kao i brojnim trgovinama, restoranima i živahnim noćnim životom. Ne zaboravite tajanstveni interijer Istre s Pazinom i njegov impresivni dvorac, umjetnički Grožnjan i svjetski poznati Motovuni, koji će vas sigurno ostaviti bez daha.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Odbojka
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 30 %

Uvjeti poništenja:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

ostale informacije:

Detalji nakon dolaska bit će dostavljeni uz potvrdu rezervacije


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Travel Istria
tvrtka T. Pula

tvrtka T. Pula

Travel Istria moderna je turistička agencija sa sjedištem u Puli, 2, specijalizirana za rezervacije kuća za odmor i vila s bazenom. Vlasnica i osnivačica Kristina Peršić, nakon višegodišnjeg iskustva u pružanju usluga smještaja u vlastitim apartmanima, odlučila je ponuditi drugačiji model agencijskih usluga od onog s kojim se svakodnevno bavi. Različite potrebe iznajmljivača i osobne sklonosti gostiju zahtijevaju poseban i osobni pristup obojici. Stoga svoju poslovnu ideju baziramo na individualnom pristupu prilagođenom potrebama svakog iznajmljivača i svakog gosta, po najpovoljnijoj cijeni. Vjerujemo da je za uspješan posao i zadovoljan gost važno da se domaćini sigurni i bezbrižni posvete svojim gostima. Našom podrškom i know-how želimo našim iznajmljivačima omogućiti da osjete ovaj osjećaj, tako da gosti mogu doći u vaš objekat i „ostati s osmijehom“ - baš kao što naš slogan kaže.


Dalji smještaji od tvrtka T. Pula

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Pula

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 284382

Posljednje ažuriranje: 28.12.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284382.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina