Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Prinos-Scaletta

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Zračna luka 71 km

71 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Birte H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Haus, das unsere Erwartungen an einen entspannten und schönen Familienurlaub voll entsprochen hat. Wir kommen gerne wieder.

Karin C.

5,0
5 5 5 5 5

Haus sehr sauber und sehr gross. Lage top und ruhig. Gerne immer wieder :-)

Wolfgang S.

5,0
5 5 5 5 5

Seh gut und alles bestens

Marcus Welby

4,0
4 4 4 4 4

Wir sind nett aufgenommen worden. Ein tolles Haus mit allem was das Herz begehrt. Pool u. Garten sind sehr gepflegt. Die Räumlichkeiten und der Aussenbereich sind für Rollstuhlfahrer gut geeignet.

Scales

5,0
5 5 5 5 5

Very nice well maintained house to spend the holidays with a family. Lots of privacy, and multiple terraces - so there is always a place in the shade - in very quiet surroundings. even a stunning view of mount Ida! Just a short drive away from some small beaches, Rethimnon and enough supermarkets etc around.

Familienurlauber

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nakon što smo slučajno 2008. bili na Last Minute odmoru u Elyi, opet smo bili tamo 2009. godine i već smo rezervirali za 2010. godinu. Kuća je savršena za nas kao obitelj s troje djece, vrlo lijepo uređena, vrlo dobro održavana. To vrijedi i za vrt i bazen, oba se održavaju svaka dva dana od strane vrtlara. Iz kuhinje, dnevnog boravka i terase imate izravan pogled na bazen, što je važno za malu djecu koje još ne znaju plivati. Kuća je vrlo mirna, vrt i bazen nisu vidljivi od susjeda. Čisti opuštanje! Mjesto Prinos nije zanimljivo, ali budući da ionako trebate unajmiti auto, brzo ćete biti u vrlo lijepim mjestima uz obalu i na plaži. Značajna prednost su vrlo prijateljski i pouzdani vlasnici. On govori vrlo dobro engleski, ona uz engleski također tečno govori francuski i njemački. Pomažu ne samo u svim pitanjima vezanim uz kuću, već su se također brinuli za jedno od djece i odveli nas kod liječnika noću. Zbog toga ćemo postati redovni gosti.

Griechenland- Fans

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo prekrasan odmor u lipnju 2009. godine u kući za odmor "Elya" (obitelj od 5 članova s troje djece u tinejdžerskoj dobi). Kuća je bila vrlo čista i dobro opremljena, savršena za 5 osoba jer nudi puno prostora. Bazenski i vrtiteljski servis svaki drugi dan od strane vrlo otvorenih vlasnika, koji su uvijek bili ljubazni sugovornici s savjetima o izletima i organizaciji. Sigurno preporučujemo "Elyu"!

Udo

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća se nalazi vrlo mirno, vrlo je dobro opremljena i pruža dovoljnu privatnost za opuštene praznične dane. Oprema je bolja nego što to mogu pokazati slike. Jako nam se svidjelo i rado preporučujemo ovu kuću.

Björn B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Upravo u ovim teškim vremenima, Jassu Reisen je obavio izvanredan posao za nas. Od savjeta i preporuka za kuće koje odgovaraju nama, letova do najma automobila, sve je bilo jednostavno savršeno. Kuća je točno kao na slici i jednostavno je san. Stanje održavanja i ukusno uređenje prate potpuno ljubazni i susretljivi vlasnici (sjajne preporuke za izlete i taverne). Bazenska površina je vrhunac, potpuno obložena pločicama s preljevom, takvo nešto se rijetko nalazi. Što se tiče regije, kako zapad tako i jug Krete se mogu savršeno istražiti. Hvala Jassu na ovom sjajnom odmoru.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo sjajno vrijeme u kući Elya. Naša očekivanja i želje su u potpunosti ispunjene. Zahvaljujemo ljubaznim domaćinima na stalnoj pomoći. Također se zahvaljujemo Jassu putovanjima na njihovoj osjećajnoj "24-satnoj usluzi". Puna 5 zvjezdica!

Helmut

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

velika pohvala kući Elya. Mi (4 osobe) proveli smo 2 tjedna odmora u ovoj vrlo urednoj i dobro opremljenoj kući. Srdačan doček od ljubaznog bračnog para koji nas je dočekao unatoč vrlo kasnom dolasku. Čisti i vrlo njegovan bazen. Kuća sama po sebi također je izvrsno održavana od strane zaposlenice. S najmom automobila možete brzo doći do nekoliko trgovina, plaža i ugodnih taverni. Ukratko, odmor na kojem nam ništa nije nedostajalo. Rado bismo se vratili.

Sabine T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća, mirna lokacija, pouzdani i prijateljski vlasnici. Međutim, za ljeto bih volio da su barem u spavaćim sobama postavljeni zaštitni zasuni protiv komaraca. I problem s tušem treba popraviti. Nažalost, slavine su tako istjecale ili zapečene da je teško tuširati se (barem bez da cijela kupaonica bude mokra).

Brauer 2794

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo u 4. u kući, za 4 osobe je ova kuća idealna. Za 6 osoba samo djelomično (postoje 6 kreveta). Nedostajalo je nekoliko sitnica.. Kuke u kupaonici za vješanje ručnika - postojala je samo jedna u svakoj kupaonici.. To je premalo za 4 ručnika i 4 mala ručnika... Tuširanje nije bilo moguće jer nije bilo zavjese za tuširanje (Kupaonica 1) ili nije bilo držača za tuš, ali je postojala zavjesa za tuširanje. U donjoj kupaonici nismo pronašli utičnicu... Bilo je malo prostora za odlaganje svih stvari u kupaonici, a za čaše za zube koristili smo čaše iz kuhinje (bilo ih je u izobilju). Također nam je uvijek žao kada dođemo u ljetnikovac i nedostaju stvari poput deterdženta za pranje posuđa, spužvi, aluminijske folije ili začina (sol, papar, paprika...) To su stvari koje svaki gost mora kupiti i ne može ih potrošiti tijekom svog odmora. Trebalo bi biti razumljivo da takve stvari budu dostupne i ako su sve potrošene, gost ih treba ponovno nadopuniti. Šteta je što su čistači (???) ove stvari kako god uklonili. Ali to su sitnice koje su nam zapale za oko. Kuća je sjajna, briga je vrlo dobra. Također smo zahvalno prihvatili uslugu čišćenja i zamjene ručnika. Jedna stvar još - pobrinite se za bravu na ulazu u vrt... jako iritantno...

Reisen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je uređena lijepim namještajem, kuhinja je vrlo dobro opremljena, zemljište je lijepo uređeno raznim biljkama. Sve je savršeno održavano. Komunikacija s vlasnicima je prijateljska i potpuno jednostavna. Kuća i zemljište zaslužuju ocjenu "izvrsno". Kuća se nalazi vrlo mirno u ugodnom okruženju. Ako volite živopisno i vrlo turističko mjesto u blizini, dobro je posluženo s obližnjim mjestom. Za izvornija mjesta i znamenitosti potreban je automobil.

Elaine D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, izvrsno opremljena kuća s predivnim bazenom, u kojem su stariji plivali s našom djecom! Osjećali smo se vrlo ugodno u kući, posebno u vrlo dobro opremljenoj kuhinji ništa nije nedostajalo. Našoj je kćeri posebno bilo zabavno koristiti električnu prešu za naranče i svakako je trebate isprobati zbog ukusnih naranča Krete! Svi kreveti u spavaćim sobama bili su postavljeni i bilo je dovoljno dodatnih deka i ručnika. Bazen se čistio svaka 2 dana, a vrt se redovito održavao. Bili smo vrlo ljubazno primljeni od strane upravitelja, već 2 dana prije dolaska dobili smo SMS i mogli smo prilagoditi svoje vrijeme dolaska i odlaska. Kao dobrodošli poklon u hladnjaku smo imali vodu, bocu vina i grožđe, kekse i druge grickalice na stolu u dnevnom boravku, što nas je vrlo razveselilo. Također smo uživali u nevjerojatnom miru u području. Osjećali smo se vrlo ugodno i odmorili se dobro! Creta je svakako vrijedna posjeta sa svojim prijateljskim ljudima i predivnim krajolicima! Srdačna zahvala Jassu za prijateljsko posredovanje i bezbrižno poslovanje! Sve je vrlo preporučljivo!

Björn B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Upravo u ovom teškom vremenu, Jassu Reisen je obavio apsolutno vrhunski posao za nas. Od savjeta i prijedloga za kuće koje su nam odgovarale, preko letova do najma automobila, sve je bilo apsolutno savršeno. Kuća je točno kao na slici i jednostavno samo san. Stanje kuće i ukusno uređenje pratili su potpuno ljubazni i susretljivi vlasnici (sjajni savjeti za izlete i tavane). Bazena s prelijevanjem je vrhunac, potpuno obložen keramikom, teško da se tako nešto često nalazi.
S ovog područja možete savršeno istražiti i zapad i jug Krita.
Hvala Jassu-u na ovom sjajnom odmoru.

Raphaela E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća smještena na malom brežuljku, vrlo mirna, opremljena svim potrebnim predmetima i namještajem za tjedan dana boravka. Lijepo uređeni vrt omeđen vapneničkim zidom omogućuje obitelji da bude sama te nije potrebno previše paziti na susjede. Svakako idealno za obitelji s tinejdžerskom djecom zbog bazena!

Anne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća Elya je jednostavno sjajna. Bazen, vrt i kuća dobro su održavani i pozivaju vas da ostanete kod kuće uz bazen i večerate. Sve u svemu, ništa nam nije nedostajalo i naša očekivanja je nadmašilo odlično vrijeme :-) Veliko hvala Jassu timu na izvrsnim savjetima!

Griechenland- Fans

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (peteročlana obitelj sa 3 djece tinejdžerske dobi) proveli smo prekrasan odmor u lipnju 2009. u kući za odmor "Elya". Kuća je bila vrlo čista i dobro opremljena, idealna za 5 osoba jer nudi puno prostora. Usluge bazena i vrta svaki drugi dan od strane vrlo otvorenih vlasnika, koji su uvijek bili ljubazni ljudi s kojima se moglo razgovarati o izletima i organizacijskim savjetima. Svakako možemo preporučiti "Elyu"!

Familienurlauber

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nakon što smo slučajno bili na odmoru u Elyi 2008. preko Last Minutea, vratili smo se 2009. i već smo rezervirali za 2010. Kuća je idealna za nas kao obitelj sa troje djece, jako lijepo namještena i jako dobro održavana. To vrijedi i za vrt i bazen, koje svaka dva dana vrtlar održava u redu. Iz kuhinje i dnevnog boravka kao i s terase imate direktan pogled na bazen, što je važno za malu djecu koja još ne znaju plivati. Kuća je vrlo tiha, vrt i bazen se ne vide od susjeda. Čisto opuštanje! Mjesto Prinos je nezanimljivo, ali kako vam je ionako potreban rent-a-car, brzo možete doći do vrlo lijepih mjesta na obali i na plaži. Velika prednost je vrlo ljubazan i pouzdan par iznajmljivača. On vrlo dobro govori engleski, ona uz engleski tečno govori francuski i njemački. Ne samo da pomažu oko svih pitanja o kući, već su i noću čuvali liječnika za jedno od djece i otpratili nas do njega. Zato postajemo stalni.

Marcus Welby

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepo smo primljeni. Sjajna kuća sa svime što vam srce poželi. Bazen i vrt su vrlo dobro održavani. Prostorije i vanjski prostor prilagođeni su osobama u invalidskim kolicima.

Helmut

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

velike pohvale za kuću Elya. Mi (4 osobe) proveli smo 2 tjedna odmora u ovom vrlo dobro održavanom i dobro opremljenom objektu. Sjajan prijem od strane lijepog para iznajmljivača unatoč vrlo kasnom vremenu dolaska. Čist i vrlo dobro održavan bazen. Samu kuću također održava u dobrom stanju zaposlenik. Unajmljenim automobilom možete u kratkom vremenu doći do nekoliko trgovina, plaža i ugodnih konoba. Ukratko, odmor na kojem nam ništa nije nedostajalo. Opet rado.

Udo

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je vrlo tiha, vrlo je dobro opremljena i nudi dovoljno privatnosti za opuštajući odmor. Oprema je bolja nego što se na slikama vidi. Jako nam se svidjela i ovu kuću možemo preporučiti drugima.

Reisen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je namještena prekrasnim namještajem, kuhinja je vrlo dobro opremljena, posjed je lijepo dizajniran s raznim biljkama. Sve je savršeno očuvano. Komunikacija s vlasnicima je prijateljska i potpuno nekomplicirana. Kuća i imanje zaslužuju ocjenu "izvrsno". Kuća je vrlo tiha u ugodnom okruženju. Svatko tko voli živahan, vrlo turistički gradić na tom području dobro će poslužiti u obližnjem gradu. Za netaknutije lokacije i atrakcije potreban je automobil.

wir 3 :-)

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor Elya je na odličnoj lokaciji, mirna, ali se ipak brzo stiže do okolnih mjesta. Sama kuća je super. S ljubavlju namješten, a privatni bazen poziva vas na rano kupanje. Bilo kada.

Brauer 2794

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bilo nas je 4 u kući, ova kuća je idealna za 4. Za 6 samo uvjetno (na raspolaganju je 6 kreveta). Nedostajale su sitnice.Kuke u kupaonici za vješanje ručnika --- bila je samo jedna u svakoj kupaonici.To nije dovoljno za 4 ručnika i 4 mala ručnika... Ni tuširanje nije bilo moguće jer nije bilo zavjesa za tuš je bila (kupaonica 1) ili nije bilo vješalice za tuš, već zavjesa za tuš. Ni u donjoj kupaonici nismo našli utičnicu... Jedva da je bilo mjesta za sve kupaonske potrepštine, čaše smo uzeli iz kuhinje kao čašice za četkicu za zube (bilo ih je dosta). Također uvijek mislimo da je šteta doći u kuću za odmor i da nedostaje sredstava za pranje posuđa, krpa za suđe, aluminijske folije ili začina (sol, papar, paprika...) To su stvari koje svaki gost mora kupiti i čak ni tijekom godišnjeg odmora ne mogu iskoristiti. Ne treba spominjati da takve stvari postoje i kada budu sve, ponovno će ih nadopuniti posjetitelj odmora. Šteta što osoblje za čišćenje (???) svejedno rješava te stvari. Ali sve su to sitnice koje smo primijetili. Kuća je odlična, njegovanje vrlo dobro. Usluga čišćenja i ručnika također je prihvaćena sa zahvalnošću. Još jedna stvar- pazite na bravu na ulazu u vrt... jako neugodno...

Sabine T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća, mirna lokacija, pouzdan i ljubazan vlasnik.
Za ljeto bih ipak poželio komarnike, barem u spavaćim sobama.
I problem tuširanja treba poboljšati. Nažalost, armatura je toliko propusna ili kalcificirana da se jedva možete tuširati. (barem bez mokrenja cijele kupaonice).

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo nam je lijepo u Haus Elya. Naša očekivanja i želje su u potpunosti ispunjeni. Veliko hvala ljubaznim domaćinima i njihovoj stalnoj spremnosti da pomognu. Također bismo željeli zahvaliti Jassu Reisenu za ono što su smatrali "uslugom 24 sata dnevno". Punih 5 zvjezdica!


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 289877

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289877.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Prinos-Scaletta» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina