Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Loutra

Loutra

maks.  5   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.5 km

3.5 km

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 77 km

77 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


75 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kevin V.

5,0
5 5 5 5 5

We had a wonderfull time in Rotokritos. Very nice and beautifull place to stay. The hosts are very kind and helpfull. I would say, go there and you will be amased!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

This was the 5th time we spent our vacation in Rotokritos, our dear friend Pandelis , his family and the loveley dogs. We feel well and happy. We can fully recommend Rotokritos. Pandelis will help you in any way he can and you can enjoy your stay. we are looking forward to next year ... :-)

Lutz S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundliche und hilfsbereite Vermieter.

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

Very good loaction, very good service by the guest house family. Everything was fine and pleasant.

Dagmar W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Anwesen.

Geert V.

4,0
4 4 4 4 4

Our cottage was very nice and we had everything we needed. The dogs were cute and the pool was well kept. The garden was nice. Our recommendation!!!

Aurélien G.

5,0
5 5 5 5 5

We had a very nice stay at Pantelis' home. Our host adviced us with many suggestions : sites to visit, good restaurants, places to shop. The house is very calme, the garden very beautyfull and the pool very pleasant. His two dogs are the nicest. This holiday home is an ideal place to rest and to interact with a friendly host.

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Objekt mit ausgezeichneter Betreuung durch den Vermieter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Alexander

5,0
5 5 5 5 5

Zu zweitem Mal waren wir in diesem Haus, und kommen noch wieder. Die Gastgeber sind sehr Gastfreundlich und hilfsbereit, wir haben uns wie zuhause gefühlt.

chris

4,0
4 4 4 4 4

Das Haus war sehr schön eingerichtet, der Garten und der Pool prima. Der Hausherr war sehr nett und hilfsbereit.

Mino

4,0
4 4 4 4 4

Gute, sehr ruhige Lage. Empfehlenswert.

Schneider

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus und seine Ausstattung sind sehr gut. Die Betreuung durch den Hausherrn können wir nicht hoch genug loben - wir kommen gerne wieder und können das Haus uneingeschränkt empfehlen.

Loutraner...

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Anwesen. Fantastischer Pool. Ausgezeichnete Lage. Sehr hilfsbereiter, gastfreundlicher Vermieter. Sehr zu empfehlen und gerne wieder.

Luis

5,0
5 5 5 5 5

Es war eine wunderschöne Woche in diesem sehr geschmackvoll eingerichteten alten Bauernhaus. Der Pool spendete uns Kühle, die wir wirklich brauchten nach unseren ausgiebigen Wanderungen.

2009

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dvije djece i dvoje odraslih, oba vlasnika su bila vrlo prijateljska i susretljiva! Kuća iznutra je bila vrlo lijepo uređena sa svim inventarom koji vam treba! Klima uređaj nije bio potreban, bilo je vrlo ugodno čak i bez njega! Čak i vani ispod verande! Bazena vrlo čist i vrt vrlo ljubazno uređen! Osjećate se kao da ste na odmoru i svima nam se jako svidjelo, svima bih to toplo preporučila!

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nakon predivnog tjedna odmora u Loutri nastavljamo putovanje prema istoku. Uživali smo u kretskom gostoprimstvu i osjećali se vrlo ugodno između mnogo cvijeća u vrtu i u održavanom bazenu. Srdačno se zahvaljujemo našem domaćinu i želimo mnogo lijepih gostiju.

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća nam se jako svidjela, tipična za regiju, vrlo lijep vrt. Vlasnik, koji živi odmah do nas (tj. nije potpuno sam), bio je vrlo vrlo ljubazan i susretljiv. Jedini problem koji smo imali bilo je zalajanje pasa vlasnika ponekad noću. Spomenuli smo to i on je pse dovodio unutra noću. Inače, sve je bilo u redu i kao što je opisano.

MaLu

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno. Kuća je idilično smještena okružena prekrasnim vrtom. Bazen poziva na opuštanje, a lokacija objekta je dobra pa smo obavili mnogo izleta. Zahvaljujući mnogim savjetima vlasnika objekta, koji je nevjerojatno susretljiv, otkrili smo mnogo novih mjesta i taverni na Kreti. Usput, možemo samo preporučiti putovanje na Kretu. Svi su nas vrlo lijepo i prijateljski dočekali. Kuća Rotokritis ima poseban šarm, a unatoč vrućini u srpnju, bilo je vrlo ugodno u kući. Nedostaju nam topli večeri na terasi s prekrasnom rasvjetom posvuda. I zvjezdano nebo nam se činilo mnogo svjetlijim.........

Michael

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan vrlo lijep kompleks s izvrsnom uslugom. Vlasnik je uvijek tamo s korisnim savjetima. Vrlo dobro govori engleski i redovito održava bazen. Dopustio je svojem sinu (skoro 6) da prođe s njegovim nestašlucima u vrtu. Odmor ne može biti bolji...

Kerstin N.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Napravili smo prvi put odmor daleko od masovnog turizma i bili smo oduševljeni. Međutim, svakako trebate imati vozilo. Kuća u kretskom stilu bila je jednostavna, ali prekrasna. Bili smo u dvoje, za to je sve bilo potpuno dovoljno. Za pet osoba postaje prilično tijesno. Početkom svibnja imali smo super vrijeme, tako da smo već mogli plivati u svježe napunjenom bazenu. Domaćin i njegova dva draga psa bili su vrlo ljubazni i uvijek spremni za razgovor te mazanje. Dao nam je dobre savjete za aktivnosti i posjete restoranima.

pelzjoc

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

ugodno i njegovan posjed koji je u potpunosti ispunio naša očekivanja. Posebno smo često koristili terasu i lijepi bazen, mi i naša djeca. Vlasnik je pravi poznavatelj Krete, odlično govori engleski i daje sjajne savjete za izlete, plaže, restorane. Pogodno za ljude koji vole pse, kojima poneko lajanje noću ne smeta odmah.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno ovdje. Pantelis i njegova obitelj (uključujući i dva vrlo draga psa Siko i Jay) su bili sjajni domaćini. Toplo smo dočekani i uvijek smo dobili pomoć (savjeti, preporuke za ture, ...) kada nam je trebala. Nitko se nije namećao. Naša djeca su se osjećala vrlo ugodno na imanju i naravno u prekrasnom bazenu. Roštilj je san, kao i cijelo imanje. Sjajan obiteljski odmor na Kreti, baš onakav kakav ste si mogli poželjeti. Potpuna opuštenost i mir. Imanje je vrlo centralno i povoljno za istraživanje cijelog otoka. Na kraju, hvala Pantelisu na predivnom vremenu i mnogim divnim razgovorima. Uspio si se uvući u naša srca.

Kreta-Fans

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (obitelj s 13-godišnjom kćerkom) smo se od prvog trenutka osjećali ugodno u kući Rotokritos. Ljubazno njegovano imanje, cvjetni vrt, šarm starih građevina, kao i vrlo autentični i s ljubavlju uređeni apartman zaboravili su svakodnevicu. Bazen je također bio vrlo njegovan i intenzivno smo ga koristili. Vlasnici, Pandelis i njegova obitelj, vrlo su nas srdačno primili i pomogli u svakom pogledu. Dobre unutarnje informacije za izlete i restorane obogatile su naš odmor. Okolina je ugodno mirna, a navečer se uz romantično osvjetljenje može uživati u prekrasnom pogledu na zvjezdano nebo. No, malo noćnog lajanja pasa u susjedstvu također pripada grčkom seoskom životu. Nije nas previše smetalo. Kad smo već kod pasa. Ne zaboravimo ni dva vrlo draga i pristojno odgojena psa vlasnika, koji su nas svojim prijateljskim stavom od samog početka osvojili. Sve u svemu: Obićan izlet ispunjen radosti života!

chrissi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obitelj Apostolakis, zajedno s njihovim dva psa, pokazali su nam što znači gostoljubivost. Svojim toplim pristupom i preporukama restorana i izleta prilagođenim vremenskim uvjetima, zaista smo mogli uživati u svom odmoru. Doručkovali smo uvijek na balkonu. S tog mjesta imali smo pogled na more i okolni krajolik. Unutrašnjost kuće za odmor ukusno je uređena. Vanjski prostor također je uređen s puno ljubavi.

Eversche

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vlasnik živi na imanju i vrlo se trudi za dobrobit svojih gostiju. U obližnjoj taverni nije bilo hrane, a kupovina je moguća samo u običnoj pekari. Vrt imanja je predivan!

Sven H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo četvero (2 odrasle osobe i 2 malene djece) u smještaju u malom mjestu Loutra na Kreti i to je bio jedan od najljepših odmora koje smo do sada imali. Toplo nas je dočekao gostoljubivi vlasnik Pandelis i bili smo vrlo zahvalni na mnogim vrlo korisnim savjetima o kulturi, hrani, znamenitostima. Smještaj je vrlo idiličan u staroj zgradi s prekrasnim vrtom. Djeca (i odrasli, naravno) su vrlo uživali u privatnom bazenu. Prostori nisu vrlo veliki, ali su dovoljni za četveročlanu obitelj. Ne smijemo zaboraviti ni dva gostoljubiva psa koje su naša djeca odmah zavoljela. Nezaboravne su ostale i uzbudljive i zabavne zajedničke večeri s domaćinom uz grčko vino. Za nas to neće biti posljednji put.

Tommy W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rustikalna kuća u seoskom stilu nudi idealne uvjete za miran i opuštajući individualni (obiteljski) odmor daleko od masovnog turizma kad je lijepo vrijeme. Vrlo nam se svidjelo! Vrlo održano vanjsko područje s puno biljaka i čisti bazen s ležaljkama i suncobranima. Dobar vlasnik je dobar u engleskom jeziku i daje dobre preporuke za znamenitosti i plaže. Bračni par vlasnika živi na imanju i uvijek je prisutan, ali su suzdržani i vrlo prijateljski. Gosti imaju bazen samo za sebe, a mogu koristiti i veliki roštilj. Na imanju su dva mala psa koji su živahni, ali apsolutno vole djecu i nisu opasni. Kuća za odmor je najbolja za ljeto i jesen. Pekara je dostupna pješice, supermarkete, druge potrebne usluge i pješčane plaže na sjevernoj obali mogu se doći automobilom za nekoliko minuta.

Rainer R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divna kuća za odmor s vrlo simpatičnim, pažljivim vlasnicima. Dva hrabra mala psa vole dobiti zagrljaj od djece - ali odlaze odmah ako ne želite njihovu prisutnost. Kuća je čista i šarmantno uređena. Atmosfera dvorišta je "nevjerojatna". S balkona kuće možete uživati u zalasku sunca s pogledom na more uz lagani povjetarac. Sve u svemu, vrlo opuštajuće s maksimalnom vrijednošću odmora - stoga dobivate 5 zvjezdica od nas.

rlinnepe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća za odmor star 220 godina, renovirana u selu Loutra je vrlo rustikalna. Prekrasna plaža udaljena je automobilom manje od 10 minuta. Bazen je bio posebno ugodno osveženje za djecu popodne. Vlasnikovi psi, koji žive na imanju, bili su divni prijatelji za igru djece. Vlasnik (koji govori izvrsno engleski, a sin vrlo dobro njemački) uvijek je imao dobre savjete za večernje posjete tavernama, posebno dobra je bila "Galera" u blizini Retimna. Kuća se ističe mirnom lokacijom s jedne strane i blizinom plaže i Retimna s druge strane.

MicroChip

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Srdačan doček, vrlo lijepa kuća s vrtom i bazenom, vrlo dragi psi i domaćin koji se osobno brinuo o našem blagostanju i dao nam mnogo dobrih savjeta za istraživanje Krita. Vrlo preporučljivo!

Tommy

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obnovljena seoska kuća ukusno uređena nalazi se u šarmantnom, kritskom selu, daleko od užurbanog turizma; ipak, prometno je povoljno smještena (s najamnim autom). Izuzetno prijateljska i simpatična gostoljubiva obitelj uvijek je na raspolaganju, bez obzira radi li se o savjetima za izlete ili preporukama taverni. Mi (2 odrasle osobe, 2 tinejdžera od 13 i 15 godina) toplo preporučujemo smještaj. Proveli smo vrlo lijep odmor i osjećali smo se kao kod kuće.

Alidafriends

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tko želi doživjeti odmor daleko od turističke gužve. ovdje je na pravom mjestu. Iskoristili smo naše ljetno boravište izvrsno, s jedne strane mirnim danima na terasi i/ili na bazenu, a s druge strane kao povoljnu polaznu točku za istraživanje / izlete na Zapadnom Kretu.

Guido

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moj suprug i ja smo uživali u našem tjednu odmora. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv i susretljiv. Ovdje je bilo mnogo lijepih mjesta za otkrivanje, a kuća je uvijek pozivala na opuštanje. Posebna atmosfera proizlazi iz starosti i ljubavnog renoviranja. Uživali smo u prekrasnom krajoliku i divnoj vegetaciji. Želimo kući i domaćinu još mnogo ugodnih gostiju.

Josef

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš tjedan odmora od 18. do 25. svibnja 2009. proveli smo u ovoj prekrasno renoviranoj kući u potpunosti uživajući. Tijekom doručka ispred kuće s prekrasnim pogledom na cvijeće, maslinike do mora, prikupili smo snagu za naše šetnje i izlete u okolici. Zahvaljujemo našem domaćinu na velikodušnom gostoprimstvu i želimo mu mnogo dobrih i dragih gostiju u budućnosti.

Aurélien G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Imali smo vrlo lijep boravak kod Pantelisa kod kuće.
Naš domaćin nas je savjetovao s mnogo prijedloga : mjesta za posjetiti, dobre restorane, mjesta za kupovinu.
Kuća je vrlo mirna, vrt vrlo lijep i bazen vrlo ugodan.
Njegova dva psa su najljepša.
Ova se kuća za odmor idealno mjesto za odmoriti i komunicirati s prijateljskim domaćinom.

Charlotte D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Pandelis i njegova obitelj su bili divni ljubazni domaćini s puno sjajnih savjeta. Ako volite interakciju kao i mi s domaćinom, onda je ovo mjesto za vas. Dva psa koji su također uživali u našem društvu učinili su da se osjećamo kao kod kuće. Hvala vam na vrlo ugodnom odmoru!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovo je bio peti put da smo proveli odmor u Rotokritosu, našem dragom prijatelju Pandelisu, njegovoj porodici i predivnim psima.
Osećamo se dobro i srećno. Potpuno vam preporučujemo Rotokritos. Pandelis će vam pomoći na bilo koji način i moći ćete uživati u vašem boravku.
Radujemo se sledećoj godini ... :-)

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovdje smo se vrlo ugodno osjećali. Pantelis i njegova obitelj (uključujući dva predivna psa Siko i Jay) bili su divni domaćini. Toplo smo dočekani i uvijek smo imali pomoć (savjeti, preporuke za izlete, ...) kad nam je trebala. Nitko se nije nametao. Naša djeca su se dobro osjećala na imanju i naravno u predivnom bazenu. Roštilj je san, baš kao i cijelo imanje. Divan obiteljski odmor na Kreti, onakav kakav si želite. Potpuni opuštaju i mir. Imanje je vrlo centralno i povoljno za istraživanje cijelog otoka. Na kraju, hvala ti Pantelis za predivno vrijeme i mnoge divne razgovore. Ukrao si se u naša srca.

Eduard G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor se ističe svojom lokacijom i opremom. Cijelo imanje je vrlo njegovano i simpatično. Iz vrta smo dobili svježe nara. Još više smo oduševljeni bili vlasnikom i njegovom obitelji sa svojom gostoljubivošću. Pantelis nam je uvijek dao dobre savjete za izlete i restorane. Uživali smo u boravku u rujnu 2021. godine i Rotokritos možemo preporučiti bez ograničenja.

Jörg L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mirni i opuštajući odmor na selu nedaleko od Rethymnona. Vrlo lijepa kuća za odmor s prekrasnim pogledom do mora. Engleski govoreća obitelj (sin Giorgi također govori vrlo dobro njemački) uvijek pomaže i ima savjete za izlete i restorane / taverne.

Andrea M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Toola obitelj domaćin, uvijek spremna pomoći, obiteljska atmosfera, dobri savjeti za razgledavanje i kupovinu. U kući je sve što trebate. Sve je čisto. Lijepa mirna atmosfera, ljubavno uređen vrt. Osjećali smo se jako dobro. Vratit ćemo se.

Josef

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uživali smo u našem prazničnom tjednu od 18. svibnja do 25. svibnja 2009. maksimalno u ovoj prekrasno renoviranoj kući. Na doručku ispred kuće s prekrasnim pogledom na cvijeće, masline na more smo dobili snagu za naše pohode i izlete po okolici. Zahvaljujemo našem domaćinu na velikodušnom gostoprimstvu i želimo mu puno lijepih gostiju u budućnosti.

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nakon prekrasnog tjedna odmora u Loutri, krećemo dalje na istok. Uživali smo u kretskom gostoprimstvu i osjećali smo se vrlo ugodno između mnogo cvijeća u vrtu i u dobro održavanom bazenu. Ovim putem se zahvaljujemo našem domaćinu i želimo još mnogo lijepih gostiju.

Guido

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moj suprug i ja smo stvarno uživali u našem tjednom odmoru. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv i uslužan. Ovdje je bilo mnogo lijepih mjesta za otkriti, a kuća vas je uvijek pozivala na opuštanje. Poseban ugođaj proizlazi iz starosti i obnove pune ljubavi. Zaista smo uživali u prekrasnom krajoliku i prekrasnoj vegetaciji. Kući i domaćinu želimo još mnogo ugodnih gostiju.

Sigi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dom nam se jako svidio. Vlasnik uvijek stoji na raspolaganju savjetima i akcijama te se trudi život učiniti što ugodnijim. Lokacija je idealna za odlazak na jednu od brojnih plaža ili izlete u okolici (također prema jugu). Također nam se jako svidjela pekara iza ugla, što znači da smo svako jutro imali svježe kiflice/kruh. Zaljubili smo se i u psa mješanca Tommyja koji nas je čuvao na imanju.

SantaClaus

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Grčki život s obiteljskom vezom, kao i pas i mačka. Vrlo prijateljsko i gotovo obiteljsko okruženje. Osjećate se kao u grčkoj obitelji (samo su djeca nedostajala). Puno savjeta i uvijek razgovor sa stanodavcem.

MaLu

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno. Kuća je idilično okružena prekrasnim vrtom. Bazen vas poziva na opuštanje, a lokacija imanja je dobra, pa smo išli na mnoga putovanja. Zahvaljujući brojnim savjetima domaćina, koji je nevjerojatno susretljiv, otkrili smo mnogo novih mjesta i taverni na Kreti. Za ostalo možemo samo preporučiti odlazak na Kretu. Svugdje su nas vrlo lijepo i ljubazno primili. Kuća Rotokritis ima poseban šarm i unatoč vrućini u srpnju bilo je vrlo ugodno u kući. Nedostaju nam tople večeri na terasi s prekrasnom rasvjetom posvuda. Zvjezdano nebo također nam se učinilo mnogo svjetlijim.........

Ludian

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Izvorni smještaj u srcu malog starog sela, u dvorištu (u hladu) ugodne temperature čak i za vrijeme ručka, prekrasan bazen, dva domaća psa koja vole djecu, 10 minuta autom do pješčane plaže. Vrlo ljubazan stanodavac.

pelzjoc

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

udoban i dobro održavan objekt koji je u potpunosti ispunio naša očekivanja. Posebno smo vanjsku terasu i prekrasan bazen često koristili mi i naša djeca. Domaćin je pravi poznavatelj Krete, odlično govori engleski i daje sjajne savjete za izlete, plaže, restorane. Prikladno za ljude koji vole pse kojima ne ide na živce kada noću laju.

Roma2013

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno smo uživali u odmoru jer je smještaj vrlo miran i lijepo smješten. Vlasnici su vrlo uslužni i ljubazni, daju sjajne savjete koji su nam omogućili odmor daleko od turističke gužve. Bilo nam je taman.

2009

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dvoje djece i dvije odrasle osobe, vlasnici su bili jako ljubazni i susretljivi! Kuća je iznutra bila vrlo lijepo uređena sa svime što vam je potrebno! Klima uređaj nije bio potreban, bilo je vrlo ugodno čak i bez njega! Čak i vani pod trijemom! Bazen je bio vrlo čist, a vrt je bio dizajniran s velikom ljubavlju! Osjećate se kao na odmoru, svi četvero nam se jako svidjelo i svima bih ga preporučila!

Tommy

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ukusno renovirana seoska kuća nalazi se u lijepom kretskom selu, daleko od vreve turizma; ipak je povoljno smješten (s unajmljenim automobilom). Izuzetno ljubazna i simpatična obitelj domaćina stoji vam na raspolaganju uz pomoć i savjete, bilo da se radi o savjetima za izlete ili preporukama za konobe. Mi (2 odrasle osobe, 2 tinejdžera 13 + 15) možemo toplo preporučiti smještaj. Proveli smo jako lijep odmor i osjećali smo se kao kod kuće.

Michael

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep objekt s izvrsnom uslugom. Domaćin je uvijek tu za pomoć i savjet. Vrlo dobro govori engleski i kontinuirano održava bazen. Velikodušno je pustio svog sina (skoro 6) da se izvuče s njegovim nedjelima u vrtu. Praznici teško mogu biti bolji...

kiwifan

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moj naslov je "Pomirenje" jer smo nakon tjedan dana odmora na obali blizu Kalivesa u Loutri konačno pronašli Grčku kakvu smo tražili. Dakle: nema krajolika bez ljubavi, nema rubova cesta posutih smećem, nema ulične buke, nema pošumljenih i nepošumljenih planinskih obronaka... ali svega onoga što drugi komentari također opisuju i ne treba se ovdje ponavljati. Još nešto: lijepo je što Jassu u opisu nekretnine može opisati i objektivne uvjete i subjektivno raspoloženje!

Marko

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća, vrlo lijepo imanje. Ljubazan i uslužan domaćin sa savršenim engleskim. Dva mala psa, Tom i Jerry, idealni su prijatelji za djecu. Čak i za kupanje, zrak i voda su već krajem travnja ove godine bili ugodno topli. - Hvala vam na prekrasnom boravku! Hvala za Kretu s njene najljepše strane!

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Jako nam se svidjela kuća, tipična za selo, vrlo lijep vrt. Gazdarica, koja živi odmah do kuće (tj. niste potpuno sami) bila je vrlo, vrlo ljubazna i od pomoći. Jedino što nam je noću s vremena na vrijeme smetalo bio je lavež gazdinih pasa. Mi smo ga podigli, a on je noću dovodio pse. Inače je sve u redu i kako je opisano.

Eversche

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vlasnik živi u imanju i jako je zabrinut za dobrobit svojih gostiju. U obližnjoj konobi nije bilo ničega za jelo, a trgovina je obična pekara. Vrt imanja je prekrasan!

MicroChip

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prijateljska dobrodošlica, vrlo lijepa kuća za odmor s vrtom i bazenom, vrlo lijepi psi i domaćin koji se osobno pobrinuo za našu dobrobit i dao mnogo dobrih savjeta za istraživanje Krete. Preporučuje se!

Karin & Thomas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Po drugi put vrlo lijep odmor! Vrlo ugodno s grčkim šarmom, problemi se rješavaju grčkim pragmatizmom. Puno su nam pomogli Pantelisovi brojni insajderski savjeti koji stvarno prenose Grčku.

rlinnepe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

220 godina stara, renovirana kuća za odmor u selu Loutra vrlo je neobična. Prekrasna plaža udaljena je manje od 10 minuta vožnje automobilom. Bazen je bio lijepo rashlađivanje popodne, posebno za djecu. Vlasnikovi psi, koji žive na imanju, bili su sjajni prijatelji za djecu. Domaćin (odlično govori engleski, a sin vrlo dobro njemački) uvijek je imao dobre savjete za večernje posjete tavernama, "Galera" u blizini Rethymna bila je posebno dobra. Kuća impresionira svojom mirnom lokacijom s jedne strane i blizinom plaže i Retimna s druge strane.

Frank

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobro održavan i opsežno obnovljen kompleks s bazenom i vrlo ljubaznim i gostoljubivim vlasnikom koji nam je dao dragocjene savjete o izletištima i konobama. Stvarno smo uživali u tjednu i stvarno smo se opustili.

SunshineK

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Drugi smo put proveli odmor u Loutri. Dva apartmana nalaze se u odvojenim dijelovima zgrade bivše uljare, lijepo su namješteni i nude sve što je potrebno za opuštajući odmor od prve minute. Zajedno s njegovanim bazenom, dvorištem i vrtom, iznajmljivač je stvorio kretsku oazu: daleko od masovnog turizma, a opet nadomak (10 minuta autom) od plaže, supermarketa, taverni, itd. Toplina ne može se dovoljno istaknuti iznajmljivača i njegovu obitelj koji se s ljubavlju savjetima i djelovanjem brinu za svoje goste. Drago nam je što možemo preporučiti ovu prekrasnu kuću za odmor!

Muggel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna, s ljubavlju renovirana kuća s vrlo lijepim namještajem koji odaje pažnju na detalje. Bazen je uvijek bio čist i dobro održavan.Vrlo ugodno, mirno okruženje - idealno za gosta koji traži mir i opuštanje. Domaćini su vrlo ljubazni i rado će podržati izlete vrijednim insajderskim savjetima. Dani su i vrijedni savjeti pri planiranju ekskurzija, što je značajno pridonijelo njihovoj uspješnosti. - Zaključak: vrlo preporučljivo

Imke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (obitelj s dvoje djece i mačkom) boravili smo tri tjedna u prekrasnoj kući za odmor obitelji Apostolakis u idiličnom gradiću Loutra. Pandelis nam je uvijek davao sjajne savjete za putovanja. Kuća na padini uređena je s puno ljubavi. Bazen je uvijek bio dobro mjesto za rashlađivanje prije i poslije naših izleta. Kuća je mala oaza mira i opuštanja. U blizini se nalaze vrlo lijepe plaže i uvale, kao i lijepe konobe. Kuću možemo preporučiti bez ograničenja! Osim dobre lokacije, cool kuće i prekrasnog vrta s bazenom, posebno se ističe ljudska toplina i gostoljubivost Pandelisa i njegove obitelji.

Andreas05

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vlasnik pokušava vratiti izvorni lik. Potpuno je opremljen i dekoracija savršeno pristaje. Skupljanje praznih boca i tragovi obnove nisu smetali, radi se o stambenoj kući koja pripada mjestu, a ne o običnoj vikendici koja je kasnije sagrađena. Posebno treba pohvaliti toplu i srdačnu dobrodošlicu vlasnika, kao i "brigu" prema gostima. Vratili bismo se bilo kada.

chrissi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obitelj Apostolakis, uključujući i dva psa, pokazala nam je što znači gostoprimstvo. Uz njezinu srdačnu prirodu i savjete o restoranima i izletima koji su odgovarali vremenu, mogli smo doista uživati u našem odmoru. Uvijek smo doručkovali na balkonu. Odavde smo imali pogled na more i krajolik ispred njega. Interijer kuće za odmor je ukusno namješten. Vanjski prostor također je dizajniran s puno ljubavi.

Kreta-Fans

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (obitelj s 13-godišnjom kćeri) smo se u kući Rotokritos od prvog trenutka osjećali kao kod kuće. S ljubavlju njegovano zemljište, rascvjetani vrt, šarm stare zgrade, kao i vrlo autentičan i s ljubavlju namješten apartman za odmor učinili su da zaboravimo na svakodnevicu. Bazen je također bio vrlo dobro održavan i intenzivno smo ga koristili. Domaćini, Pandelis i njegova obitelj, vrlo su nas srdačno primili i pružili nam podršku u svakom pogledu. Dobri insajderski savjeti za izlete i restorane uvelike su obogatili naš odmor. Okruženje je ugodno tiho, a navečer možete uživati u prekrasnom pogledu na zvjezdano nebo s romantičnom rasvjetom. Međutim, malo noćnog laveža pasa u susjedstvu također je dio grčkog seoskog života. Nije nam smetalo. Kad smo već kod pasa. Ne treba zaboraviti ni dva vrlo povjerljiva i dobro odgojena psa domaćina, koji su od samog početka osvojili naša srca svojom prijateljskom naravi. Sve u svemu: sveukupno uspješan odmor pun joie de vivre!

Rainer R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor s vrlo lijepim, pažljivim domaćinima. 2 lijepo odgojena mala psa vole da ih djeca maze - ali odmah otiđite ako ne želite njihovu prisutnost.
Kuća je čista i šarmantno namještena. Ugođaj unutarnjeg dvorišta je "nenadmašan". S balkona kuće možete uživati u zalascima sunca uz pogled na more uz lagani povjetarac.
Sve u svemu super opuštajuće s maksimalnom rekreativnom vrijednošću - zato mu dajemo 5*****

Kerstin N.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bio je to naš prvi odmor daleko od masovnog turizma i svidjelo nam se. Ali svakako trebate imati vozilo sa sobom.
Kuća u kretskom stilu bila je jednostavna, ali prekrasna. Bilo nas je dvoje, ali sve je bilo sasvim dovoljno. Za pet ljudi postaje prilično tijesno.
Početkom svibnja imali smo odlično vrijeme, tako da smo mogli plivati u svježe napunjenom bazenu.
Domaćin i njegova dva divna psa bili su jako dragi i uvijek spremni za razgovor i maženje. Dao nam je dobre savjete o tome što raditi i gdje jesti.

Ellen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Volimo se prisjetiti našeg prekrasnog odmora u Loutri u lipnju 2012. Osjećali smo se potpuno ugodno u prekrasnom imanju, a gostoljubivost našeg stanodavca bila je zaista jedinstvena. Dao nam je mnogo korisnih savjeta za izvrsna putovanja, izvrsne restorane i prekrasne plaže. Vratili bismo se bilo kada.

Jens F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo nas je četvero s dvoje djece od 12 i 14 godina. Veličina apartmana je razumna. Zaista smo uživali u terasi i lođi, kao iu bazenu i redovito smo ga koristili. Cjelokupni raspored nekretnine je vrlo atraktivan. Razvija se sjajna blagdanska atmosfera. Povijesna farma nalazi se u brdovitom gradiću te je s ljubavlju i individualno renovirana. Imate izravnu vezu s obitelji stanodavca i njihovim bistrim i zaljubljenim parom pasa. Vrlo dobro smo komunicirali na njemačkom sa sinom i na engleskom sa stanodavcem. Dobivate individualne savjete za izlete, najbolje mesnice, ribare, restorane itd. Parking u blizini smještaja nikad nije bio problem. Za nas je to bio vrlo lijep odmor. Opet rado!

Tommy W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kada je vrijeme lijepo, rustikalna kuća za odmor u stilu seoske kuće nudi idealne uvjete za miran i opušten individualni (obiteljski) odmor daleko od masovnog turizma. Jako nam se svidjelo!
Vrlo njegovano zemljište s puno biljaka i čistim bazenom s ležaljkama i suncobranima. Vrlo dobro poznavanje engleskog od strane iznajmljivača i dobre preporuke za znamenitosti i plaže od njega. Par iznajmljivača živi na imanju i uvijek je prisutan, ali rezerviran i vrlo prijateljski raspoložen. Bazen koriste gosti sami, a može se koristiti i veliki roštilj. Na farmi postoje 2 mala psa, koji su bistri, ali apsolutno vole djecu i bezopasni su.

Kućica najbolje odgovara ljeti i jeseni. Pekara je na pješačkoj udaljenosti, supermarketi, ostala infrastruktura i pješčane plaže na sjevernoj obali udaljeni su nekoliko minuta vožnje automobilom.

Alidafriends

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Svi koji žele doživjeti odmor daleko od turističke vreve. je upravo ovdje. Sjajno smo iskoristili našu kuću za odmor, s jedne strane s mirnim danima na terasi i/ili uz bazen, a s druge strane kao prikladno polazište za upite/izlete po zapadnoj Kreti.

Sven H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo nas je četvero (2 odraslih i 2 male djece) u smještaju u gradiću Loutra na Kreti i bio je to jedan od najljepših odmora koje smo do sada imali. Srdačno nas je dočekao gostoljubivi vlasnik Pandelis i bili smo jako zahvalni na mnogim vrlo korisnim savjetima o kulturi, hrani i znamenitostima. Smještaj je vrlo idiličan u staroj zgradi s prekrasnim vrtom. Djeca (i odrasli također naravno) stvarno su uživali u privatnom bazenu. Sobe nisu velike, ali su dovoljne za četveročlanu obitelj. Ne treba zaboraviti ni dva gostoljubiva psa, koja su naša djeca odmah prirasla srcu.

Nezaboravne su poticajne i zabavne večeri provedene s domaćinima, čak i uz grčko vino.

Neće nam biti posljednji put.

Claudia A.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo sjajan odmor s Panthelisom i njegovom obitelji. Djeci se svidio bazen i bilo je dovoljno mjesta za sve nas. U kući se nalazi sve što vam treba i sve je čisto i uredno. Dobili smo puno savjeta i uvijek smo mogli kontaktirati našeg stanodavca ako nešto nije u redu. Vratili bismo se


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 289879

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289879.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Loutra» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 75 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina