Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak St. Johann im Pongau

maks.  15   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
7 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 15  Gosta/Gostiju
300m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 4


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 15

7 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2.5 km

2.5 km

Skijaška uspinjača 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


50 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Barbara

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Benno peperkamp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Angelieka Imperatori

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Herman Platteau

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Palm Sören

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

d.p driesen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sebastian Stolze

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Marinus De Bont

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ingrid Haeck

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uwe Siemers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Jurgen Bulterman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Velika kuća u kojoj se udobno može smjestiti grupa od 12 osoba. Ima mjesta i za više osoba, ali ne za stolom. Za to bi bilo preusko. Sve pogodnosti su dostupne, kao i prostor za povlačenje u tišinu.

Christoph Klopfer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Naprijed: Vrlo lijepa kuća, imali smo sjajan boravak. Što nam se nije svidjelo: - Navođenje opreme treba se preurediti. Nažalost, prema radosti naše djece, postojao je televizor samo u dnevnoj sobi (ne kao što je navedeno i u dvije spavaće sobe). - U podrumu nema tuša (vrlo loše ako koristite saunu. Morate se onda popeti 2 pola kata). Što nam se svidjelo: - Sjajan prizemni vrt - Vrlo dobro opremljena kuhinja - Dodatni hladnjak / zamrzivač u podrumu - Stolni tenis u podrumu - Mirna lokacija - Vrlo ljubazni, susretljivi upravitelj (savrsrtan kontakt putem WhatsApp-a). Bili smo 4 odrasle osobe i 5 djece. Za to je bilo dovoljno mjesta za sve i nismo morali koristiti dvije spavaće sobe u podrumu. Možda bi trebalo razmisliti o odustajanju od jedne od njih i umjesto toga ugraditi tuš i prostor za odmor. Sobe su funkcionalno uređene, ovdje se ne treba očekivati previše. Zato su kupaonice / WC-i u prizemlju i 1. katu nedavno renovirani.

Stefan Elsen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je udobno i prostrano namještena. Savršeno pogodna za 11 osoba. Kod 15 osoba moraju se koristiti i dva spavaća soba u podrumu, koje imaju šarm samostanske ćelije. Jedna soba nema grijanje. Vrijeme putovanja skibusom do Alpendorfa varira ovisno o vremenskim uvjetima od 25 do 40 minuta.

Bernd Morbitzer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo s 7 osoba na skijaškem odmoru u kući Josien. Kuća je vrlo prostrana. Prikladna čak i za puno više ljudi. Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Vrlo veliki blagovaonski stol. Položaj kuće je optimalan za posjet mnogim skijalištima Ski Amadea. Uprava kuće na licu mjesta je vrlo dobra.

M.C. Smit

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Svake godine idemo na odmor s 4 para i 4 djece. Kuća je bila super, ali jako daleko od velikog skijališta i društvenih sadržaja. U kući ima dovoljno prostora za sve, tako da se ne zapletete jedni drugima. Nažalost, obitelj koja je bila prije nas bila je bolesna i očito nije dovoljno dobro očišćeno, jer je svatko imao problema s crijevnom virozom 2 ili više dana!! To je bilo prilično razočaravajuće. Najbliže skijalište mora se zaista doći autom ili skibusom i malo je. Nije vrlo zanimljivo za naprednog skijaša. Veliko skijalište je daleko! zaista 20 min autom! Prošle godine smo imali 2 djece koja još uvijek leže u kolima, ali područje za šetnju nije bilo baš u neposrednoj blizini. Ukratko, divna kuća sa svim pogodnostima, ali za nas bi bilo bolje da je bliže skijalištu!!

Reinhard Barnow

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Oduševila nas je veličina kuće s mnogo kreveta i kupaonica. Planirali smo odmor s 11 odraslih osoba, od kojih nažalost 2 nisu mogli ići u posljednjem trenutku. To je imalo prednost jer nismo morali zauzeti podrum, koji su slični po veličini i opremljenosti pravim ćelijama samostana i nisu prikladni za korištenje tijekom zimskih mjeseci - bez grijanja i prozora (samo svjetlarnik). U jednoj sobi bila je električna grijalica, ali nije radila. Zbog toga su prostorije bile hladne i ustajale. Kupaonica u podrumu također nije imala grijanje, bila je hladna i ustajala, te nije bila privlačna za ljubitelje saune. Za našu grupu bilo je dovoljno mjesta za sjedenje za stolom za objedovanje, ali kada bi se cijelo mjesto popunilo, postalo bi tijesno, a u dnevnom boravku nije bilo dovoljno mjesta za sve, pa smo morali koristiti stolice s blagovaonskog stola. Također, namještaj i oprema izgledaju novije na fotografijama. Međutim, prilikom našeg dolaska dobili smo novi plazma televizor s kojim smo svakodnevno mogli pratiti trenutnu vremensku prognozu u skijaškom području. Nažalost, vožnja do najbližeg skijališta Alpendorf vlastitim automobilom traje najmanje 20 minuta, a vožnja skijaškim autobusom je vrlo ograničena. Međutim, možete u nekoliko minuta hoda doći do Gostionice Höring, koja nudi vrlo ukusnu hranu po pristupačnim cijenama - vrlo preporučljivo. Kuća je pogodna za obitelji s puno djece koje vole trčati zbog veličine, posebno ljeti. Međutim, morali smo zaključiti da smo već rezervirali ljepše kuće putem Belville prema omjeru cijene i kvalitete.

David Schlobach

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijep odmor u seoskoj kući Josien! Kuća je vrlo čista, lijepo uređena, održavana i opremljena sa svime što vam je potrebno. Osoba za kontakt na licu mjesta je jednostavna, fleksibilna i vrlo prijateljska. Mjesto je malo i vrlo mirno, ali mala trgovina je u neposrednoj blizini. Dodatne trgovine mogu se doći autom u roku od 5-7 minuta. Veliki skijaški centar u St. Johann / Alpendorf udaljen je oko 12km i autom se može stići za oko 15 minuta. Međutim, također vozi jutarnji i popodnevni skibus, svakog sata. Sve u svemu, možemo preporučiti ovu prostranu seosku kuću svakome bez ikakvih rezervacija.

Valeri Kemmel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

UG: Vrata saune ne zatvaraju se pravilno, što je zaista jako šteta. Prvog dana sauna nije prešla 60 °C. U sobi je vrlo vlažno i tamo visi neugodan miris. Nema pristojne kupaonice. Tuš je u vrlo lošem stanju. Dakle, nitko od nas nije koristio kupaonicu. Sobica za stolni tenis je još uvijek u redu. Nažalost, malo je skučeno tamo. Prizemlje: U cijeloj kući nema pristojnih ogledala. U kupaonicama nema prostora za odlaganje, nedostaje puno sitnica koje bi učinile odmor savršenim. Grijanje radi samo kad želi. Tako da je postajalo hladnije po cijeloj kući prema večeri. Prvi kat: Opet nema pristojnih ogledala, u sobama je također hladno. U kupaonici je podno grijanje bilo najbolje. Drugi kat: Internetska veza je vrlo loša na vrhu, inače je bilo u redu.

W.G.L. Timmermans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo s 4 obitelji u kući Josien, kuća je vrlo pogodna za to: 4 kupaonice, dovoljno spavaćih soba, dovoljno kuhinjskih potrepština, veliki stol za zajedničke obroke i ugodan dnevni boravak s peći na drva. Sauna i perilica rublja bile su besplatne za korištenje. Međutim, kuća je udaljena vožnje (15 minuta) od skijališta Salzburger Sportwelt, a u samom Goldeggu nema puno toga za vidjeti.

S.J Schrammel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Proveo sam tjedan detoksikacije s grupom od 12 ljudi u ovoj udobnoj kući. Kaljeva peć u dnevnom boravku davala nam je posebno ugodnu toplinu.\r\nKuhanje nam je bilo zabavno jer je sve bilo dostupno u kuhinji. \r\nCijela se grupa osjećala ugodno. Vjerojatno će ponovo rezervirati.

Monick Weijters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa velika kuća. Blagovaonica je vrlo ugodna i ima dovoljno prostora za zajedničko jelo. Vrt je lijep za dječju igru. Šteta što je kuća malo udaljena od većeg skijališta.

W.G.L. Timmermans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo s 4 obitelji u kući Josien, kuća je vrlo prikladna za to: 4 kupaonice, dovoljno spavaćih soba, više nego dovoljno kuhinjskog pribora, veliki stol da bismo svi mogli jesti zajedno i udoban dnevni boravak sa peći na drva. Sauna i perilica za rublje bile su besplatne.
Kuća je udaljena samo kratku vožnju (15 minuta) od skijališta Salzburger Sportwelt i u samom Goldeggu nema puno posla.

M.C. Smit

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Svake godine idemo na odmor s 4 para i 4 djece. Kuća je bila sjajna, ali jako daleko od velikog skijališta i zabave.

Za sve u kući ima dovoljno mjesta da jedni drugima ne smetate. Nažalost, prije nas je bila jedna obitelj koja je bila bolesna i očito se nije dovoljno dobro očistila, jer su svi imali želučanu gripu 2 ili više dana!! to je bilo prilično loše.

Do najbližeg skijališta doista se mora doći automobilom ili ski busom i ono je malo. Nije baš zanimljivo naprednom skijašu. Veliko skijalište je daleko! stvarno 20 minuta autom! Prošle godine imali smo 2 djece koja su još uvijek u autu, ali puno prostora za šetnju nije bilo iza ugla.

Ukratko, lijepa kuća sa svim detaljima, ali za nas je mogla biti malo bliže padinama!

Sofie Van Mele

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Osim izvrsnog vremena koje smo imali taj tjedan, planinska kuća je bila vrlo dobra. Zaista smo uživali u prostranosti soba. Sauna je bila jako zabavna, a trampolinu se nije moglo zamjeriti. Austrijska peć na drva je vrlo blažena. Nakon što ga zapalite, stavite na njega 1 cjepanicu i bit će toplo do jutra. Sjajan osjećaj!

Eddy Boeve

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prijem kod domaćice bio je vrlo dobar. Kuća je bila prostrana i bilo je dovoljno smještaja (pribor za jelo, kućanske potrepštine ...) za cijelu našu obitelj (9 odraslih i 5 djece).. Prekrasan položaj između planina. Naših 14 dana je prebrzo prošlo.

David Schlobach

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijep odmor u Landhaus Josien! Kuća je vrlo čista, lijepo namještena, dobro održavana i potpuno opremljena. Osoba za kontakt na licu mjesta je jednostavna, fleksibilna i vrlo ljubazna. Mjesto je malo i vrlo mirno, ali u neposrednoj blizini postoji mali kiosk. Do ostalih trgovina autom se stiže za 5-7 minuta. Veliko skijalište u St. Johannu / Alpendorfu udaljeno je oko 12 km i do njega se može doći automobilom za oko 15 minuta. Ali postoji i ski bus svakih sat vremena ujutro i poslijepodne.
Sve u svemu, ovu prostranu ladanjsku kuću možemo preporučiti svima bez zadrške.

Bernd Morbitzer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odsjeli smo sa 7 ljudi na skijaškom odmoru u Haus Josien. Kuća je vrlo prostrana. Također pogodan za mnogo više ljudi. Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Vrlo veliki blagovaonski stol.
Lokacija kuće je idealna za mnoga skijališta Ski Amade.
Upravljanje imovinom na mjestu je vrlo dobro.

Stefan Elsen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je udobno i velikodušno namještena. Savršen za 11 osoba. S 15 ljudi moraju se dijeliti dvije spavaće sobe u podrumu, koje imaju šarm samostanske ćelije. Soba nema grijanje.

Vrijeme putovanja ski busom do Alpendorfa je 25 do 40 minuta, ovisno o vremenskim prilikama.

Reinhard Barnow

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Veličina kuće s brojnim spavaćim mjestima i kupaonicama svidjela nam se. Planirali smo odmor s 11 odraslih osoba, od kojih dvoje nažalost nije moglo poći s nama u kratkom roku. No, to je imalo prednost što nismo morali zauzimati podrumske prostorije, jer su one veličinom i opremom zapravo jednake samostanskim ćelijama i nisu prikladne za korištenje u zimskim mjesecima - nema grijanja i prozora (samo svjetlosna osovina). U jednoj sobi je bila električna grijalica, ali nije radila. U tim je sobama bilo odgovarajuće hladno i pljesnivo. Kupaonica u podrumu bila je bez grijanja, hladna i pljesniva te neprivlačna za posjetitelje saune. Naša je grupa imala dovoljno mjesta za stolom, ali kada je bila puna, soba je postala tijesna i nije bilo mjesta za sve u dnevnoj sobi, pa smo morali uzeti stolice sa stola za blagovanje. Namještaj i oprema također izgledaju novije na fotografijama. No, kad smo stigli, tu je bio novi plazma TV na kojem smo svaki dan mogli saznati kakvo je trenutno vrijeme na skijalištu. Nažalost, do najbližeg skijališta u Alpendorfu potrebno je najmanje 20 minuta vožnje automobilom, a vrijeme putovanja ski busom je vrlo ograničeno. Ali nalazite se za nekoliko minuta hoda u seoskoj kući Höring, koja nudi vrlo ukusnu hranu po niskim cijenama - toplo preporučujemo.

Kuća je pogodna za obitelji s puno djece koja vole lunjati zbog svoje veličine, posebno ljeti. Mi smo, međutim, morali shvatiti da smo rezervirali ljepše kuće kod Belville u smislu vrijednosti za novac.

Inez Barendse

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udobna kuća s dobrom kuhinjskom opremom za broj ljudi. \\ r \\ nDobro dalje od skijaških staza, ali je bilo unutar 20 minuta vožnje automobilom. \\ r \\ nNa pješačkoj udaljenosti nalaze se 2 restorana i sendviči za doručak za prodaju unutar pješačke udaljenosti. r\nOvu kuću mogu preporučiti svima.

Jurgen Bulterman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odlična kuća u koju možete otići s grupom od 12 osoba. Ima mjesta za više ljudi, ali ne za stolom. Pretijesno je za to. Potpuno opremljen i također prostor za povlačenje na neko vrijeme.

Franca Hoffmann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dolazak je bio vrlo lak i nekompliciran u organizaciji iznajmljivača. Smještaj je bio vrlo prikladan za naše potrebe kao grupe mladih odraslih jer smo veći dio dana bili izvan kuće, a kuća je imala sve osnovne stvari. Najbliži supermarket udaljen je samo 5 minuta vožnje automobilom, a kuća je tiha i vrlo ruralna. Unatoč tome, ljeti automobilom možete brzo doći do mnogih planinarskih područja i odredišta za odmor. Nažalost, čistoća nije bila prema očekivanjima, ali to ste mogli zanemariti jer je sve ostalo prošlo jako dobro.

Christoph Holtschmit

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

S puno snijega nema dovoljno parkinga za 3 automobila. Smještaj je atraktivan. Postoje razne mogućnosti zimskog planinarenja. U konačnici, mogućnosti za skijaško trčanje bile su ograničene.

Christoph Klopfer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prije svega: Vrlo lijepa kuća, imali smo odličan boravak.

Što nam se nije svidjelo:

- Treba revidirati opis opreme. Na nesreću naše djece, u dnevnoj sobi je bio samo TV (ne u dvije spavaće sobe, kako je reklamirano).

- U podrumu nema tuša (vrlo loše ako koristite saunu. Onda se morate popeti 2 kata)

Što nam se svidjelo:

- Sjajan vrt u prizemlju

- Vrlo dobro opremljena kuhinja

- Dodatni hladnjak/zamrzivač u podrumu

- Stol za stolni tenis u podrumu

- Mirna lokacija

- Super ljubazan, koristan administrator (savršen kontakt putem WhatsAppa).



Bilo nas je 4 odraslih i 5 djece. Bilo je dovoljno mjesta za sve i nismo morali koristiti dvije spavaće sobe u podrumu. Možda biste trebali razmisliti o tome da ga nemate i umjesto toga postavite tuš i sobu za opuštanje. Sobe su funkcionalno namještene, tako da ovdje ne očekujte previše. Kupaonice/wc-i u prizemlju i na 1. katu su novouređene.

Valeri Kemmel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

UG: Vrata saune se ne zatvaraju dobro, što je prava šteta. Prvog dana temperatura u sauni nije prelazila 60 °C.

U prostoriji je jako vlažno i osjeća se neugodan miris. Nema pristojne kupaonice. Tuš je u jako lošem stanju. Tako da nitko od nas nije koristio kupaonicu.

Dvorana za stolni tenis je i dalje ok. Nažalost tamo malo skučeno.

EC: u cijeloj kući nema razumnih ogledala. U kupaonicama nema mjesta za odlaganje, a puno je sitnica koje bi odmor učinile savršenim. Grijanje radi samo kako hoće. Tako je prema večeri uvijek bilo svježe u cijeloj kući.

1. kat Opet nema razumnih ogledala, također je hladno u sobama.

Podno grijanje u kupaonici bio je vrhunac.

2. KAT. Internetska veza na katu vrlo loša, inače je bilo u redu.

Monick Weijters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa velika kuća. Blagovaonica je vrlo ugodna i ima dovoljno prostora za zajedničko jelo. Vrt je lijep za dječju igru. Šteta što je kuća malo udaljena od većeg skijališta.

Bernd Morbitzer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odsjeli smo sa 7 ljudi na skijaškom odmoru u Haus Josien. Kuća je vrlo prostrana. Također pogodan za mnogo više ljudi. Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Vrlo veliki blagovaonski stol.
Lokacija kuće je idealna za mnoga skijališta Ski Amade.
Upravljanje imovinom na mjestu je vrlo dobro.

W.G.L. Timmermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo s 4 obitelji u kući Josien, kuća je vrlo prikladna za to: 4 kupaonice, dovoljno spavaćih soba, više nego dovoljno kuhinjskog pribora, veliki stol da bismo svi mogli jesti zajedno i udoban dnevni boravak sa peći na drva. Sauna i perilica za rublje bile su besplatne.
Kuća je udaljena samo kratku vožnju (15 minuta) od skijališta Salzburger Sportwelt, au samom Goldeggu nema puno posla.

Stefan Elsen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Kuća je udobno i velikodušno namještena. Savršen za 11 osoba. S 15 ljudi moraju se dijeliti dvije spavaće sobe u podrumu, koje imaju šarm samostanske ćelije. Soba nema grijanje.

Vrijeme putovanja ski busom do Alpendorfa je 25 do 40 minuta, ovisno o vremenskim prilikama.

Inez Barendse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća s dobrom kuhinjskom opremom za broj ljudi. \\ r \\ nDobro dalje od skijaških staza, ali je bilo unutar 20 minuta vožnje automobilom. \\ r \\ nNa pješačkoj udaljenosti nalaze se 2 restorana i sendviči za doručak za prodaja na pješačkoj udaljenosti. r\nOvu kuću mogu preporučiti svima.

Reinhard Barnow

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Veličina kuće s brojnim spavaćim mjestima i kupaonicama svidjela nam se. Planirali smo odmor s 11 odraslih osoba, od kojih dvoje nažalost nije moglo poći s nama u kratkom roku. No, to je imalo prednost što nismo morali zauzimati podrumske prostorije, jer su one veličinom i opremom zapravo jednake samostanskim ćelijama i nisu prikladne za korištenje u zimskim mjesecima - nema grijanja i prozora (samo svjetlosna osovina). U jednoj sobi je bila električna grijalica, ali nije radila. U tim je sobama bilo odgovarajuće hladno i pljesnivo. Kupaonica u podrumu bila je bez grijanja, hladna i pljesniva te neprivlačna za posjetitelje saune. Naša je grupa imala dovoljno mjesta za stolom, ali kada je bila puna, soba je postala tijesna i nije bilo mjesta za sve u dnevnoj sobi, pa smo morali uzeti stolice sa stola za blagovanje. Namještaj i oprema također izgledaju novije na fotografijama. No, kad smo stigli, tu je bio novi plazma TV na kojem smo svaki dan mogli saznati kakvo je trenutno vrijeme na skijalištu. Nažalost, do najbližeg skijališta u Alpendorfu potrebno je najmanje 20 minuta vožnje automobilom, a vrijeme putovanja ski busom je vrlo ograničeno. Ali nalazite se za nekoliko minuta hoda u seoskoj kući Höring, koja nudi vrlo ukusnu hranu po niskim cijenama - toplo preporučujemo.

Kuća je pogodna za obitelji s puno djece koja vole lunjati zbog svoje veličine, posebno ljeti. Mi smo, međutim, morali shvatiti da smo rezervirali ljepše kuće kod Belville u smislu vrijednosti za novac.

Jurgen Bulterman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odlična kuća u koju možete otići s grupom od 12 osoba. Ima mjesta za više ljudi, ali ne za stolom. Pretijesno je za to. Potpuno opremljen i prostor za povlačenje na neko vrijeme.

Eddy Boeve

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijem kod domaćice bio je vrlo dobar. Kuća je bila prostrana i bilo je dovoljno smještaja (pribor za jelo, kućanske potrepštine ...) za cijelu našu obitelj (9 odraslih i 5 djece).. Prekrasan položaj između planina. Naših 14 dana je prebrzo prošlo.

M.C. Smit

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Svake godine idemo na odmor s 4 para i 4 djece. Kuća je bila sjajna, ali jako daleko od velikog skijališta i zabave.

Za sve u kući ima dovoljno mjesta da jedni drugima ne smetate. Nažalost, prije nas je bila jedna obitelj koja je bila bolesna i očito se nije dovoljno dobro očistila, jer su svi imali želučanu gripu 2 ili više dana!! to je bilo prilično loše.

Do najbližeg skijališta doista se mora doći automobilom ili ski busom i ono je malo. Nije baš zanimljivo naprednom skijašu. Veliko skijalište je daleko! stvarno 20 minuta autom! Prošle godine imali smo 2 djece koja su još uvijek u autu, ali puno prostora za šetnju nije bilo iza ugla.

Ukratko, lijepa kuća sa svim detaljima, ali za nas je mogla biti malo bliže padinama!

Christoph Holtschmit

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

S puno snijega nema dovoljno parkinga za 3 automobila. Smještaj je atraktivan. Postoje razne mogućnosti zimskog planinarenja. U konačnici, mogućnosti za skijaško trčanje bile su ograničene.

Franca Hoffmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Dolazak je bio vrlo lak i nekompliciran u organizaciji iznajmljivača. Smještaj je bio vrlo prikladan za naše potrebe kao grupe mladih odraslih jer smo veći dio dana bili izvan kuće, a kuća je imala sve osnovne stvari. Najbliži supermarket udaljen je samo 5 minuta vožnje automobilom, a kuća je tiha i vrlo ruralna. Unatoč tome, ljeti automobilom možete brzo doći do mnogih planinarskih područja i odredišta za odmor. Nažalost, čistoća nije bila prema očekivanjima, ali to ste mogli zanemariti jer je sve ostalo prošlo jako dobro.

Christoph Klopfer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Prije svega: Vrlo lijepa kuća, imali smo odličan boravak.

Što nam se nije svidjelo:

- Treba revidirati opis opreme. Na nesreću naše djece, u dnevnoj sobi je bio samo TV (ne u dvije spavaće sobe, kako je reklamirano).

- U podrumu nema tuša (vrlo loše ako koristite saunu. Onda se morate popeti 2 kata)

Što nam se svidjelo:

- Sjajan vrt u prizemlju

- Vrlo dobro opremljena kuhinja

- Dodatni hladnjak/zamrzivač u podrumu

- Stol za stolni tenis u podrumu

- Mirna lokacija

- Super ljubazan, koristan administrator (savršen kontakt putem WhatsAppa).



Bilo nas je 4 odraslih i 5 djece. Bilo je dovoljno mjesta za sve i nismo morali koristiti dvije spavaće sobe u podrumu. Možda biste trebali razmisliti o tome da ga nemate i umjesto toga postavite tuš i sobu za opuštanje. Sobe su funkcionalno namještene, tako da ovdje ne očekujte previše. Kupaonice/wc-i u prizemlju i na 1. katu su novouređene.

S.J Schrammel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Proveo sam tjedan detoksikacije s grupom od 12 ljudi u ovoj udobnoj kući. Kaljeva peć u dnevnom boravku davala nam je posebno ugodnu toplinu.\r\nKuhanje nam je bilo zabavno jer je sve bilo dostupno u kuhinji. \r\nCijela se grupa osjećala ugodno. Vjerojatno će ponovo rezervirati.

Sofie Van Mele

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Osim izvrsnog vremena koje smo imali taj tjedan, planinska kuća je bila vrlo dobra. Zaista smo uživali u prostranosti soba. Sauna je bila jako zabavna, a trampolinu se nije moglo zamjeriti. Austrijska peć na drva je vrlo blažena. Nakon što ga zapalite, stavite na njega 1 cjepanicu i bit će toplo do jutra. Sjajan osjećaj!

David Schlobach

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijep odmor u Landhaus Josien! Kuća je vrlo čista, lijepo namještena, dobro održavana i potpuno opremljena. Osoba za kontakt na licu mjesta je jednostavna, fleksibilna i vrlo ljubazna. Mjesto je malo i vrlo mirno, ali u neposrednoj blizini postoji mali kiosk. Do ostalih trgovina autom se stiže za 5-7 minuta. Veliko skijalište u St. Johannu / Alpendorfu udaljeno je oko 12 km i do njega se može doći automobilom za oko 15 minuta. Ali postoji i ski bus svakih sat vremena ujutro i poslijepodne.
Sve u svemu, ovu prostranu ladanjsku kuću možemo preporučiti svima bez zadrške.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300291

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300291.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak St. Johann im Pongau» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 50 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina