Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

DasKöniglich - jamstvo najbolje cijene

Mühlbach am Hochkönig

maks.  12   Gosta/Gostiju
330m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+1)
6  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
330m²
5 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Opis

Kraljevski



Planinska koliba - savršeno mjesto za kvalitetno vrijeme s obitelji ili prijateljima. Izađite iz svakodnevice u avanturu. Istražite jedinstveni planinski krajolik, sjedinite se s prirodom, opustite se kao obitelj i zajedno uživajte u trenucima sreće. Uslužna luksuzna koliba za deset osoba pažljivo je uklopljena u prirodno alpsko okruženje na prirodnoj padini 2022. godine. Tradicionalna, seoska specifična gradnja u alpskom stilu interpretirana je jasnim jezikom oblika i detalja i kombinirana s modernim interijerom i ugodnom atmosferom. S prostrane terase i okolnog balkona pruža se prekrasan pogled na okolni planinski krajolik. Ako rezervirate putem naše web stranice ili FHM-a, također ćete dobiti besplatnu dnevnu uslugu peciva. Uz klasično noćenje, nudimo Vam i mogućnost rezervacije doručka i dnevnog čišćenja.

To čini DasKöniglich vrlo posebnim mjestom za rekreaciju i opuštanje.



DETALJI ARTIKLA:



Novi, ekskluzivni chalet s 300 četvornih metara stambenog prostora na 4 etaže i 160 četvornih metara terasa s visokokvalitetnim podovima od pravog drva i zidovima obloženim drvom za dostojanstvenu, alpsku atmosferu ugode.



DONJI KAT | PARKING

Parking za 5 automobila, 4 natkrivena parkirna mjesta. Dostupan EV punjač tipa 2 (uz plaćanje).



DONJI KAT | SPREMIŠTE SKIJA | BICIKL I E-BICIKL

Ostava za skije s klupom, sušilo za pancerice, držači za skije i snowboard, ormar za ski opremu i pretinac za kacigu. Može se koristiti ljeti kao stanica za bicikle koja se može zaključati sa staklom za punjenje e-bicikala s dovoljnim brojem utičnica



PRIZEMLJE | RECEPCIJA

Prostrani prijemni salon s visokim pultom za dolazak i druženje. Dvije dizajnerske fotelje s fantastičnim panoramskim pogledom neka duša stigne odmah. Ovo područje također možete koristiti za svoj daljnji boravak sa svojim sadržajima kao što su hladnjak za vino, vinski podrum i pristup prirodnoj planinskoj izvorskoj vodi. Idealno mjesto za povući se uz dobru knjigu.

Osim toga, ovaj prostor ima širok, vrlo udoban dizajnerski kauč s mogućnošću korištenja postojećeg Xboxa, Netflixa ili Disney Plusa na postojećem 75 inčnom TV-u sa Sonos soundbarom.



PRIZEMLJE | SPAVAĆE SOBE 1 & 2 | KUPAONICA U SVOJOJ SUBI

PRVI KAT | SPAVAĆE SOBE 3 & 4 & 5 | KUPAONICA U SVOJOJ SUBI

Prostrane spavaće sobe, neke sa stolovima, dizajnerskim foteljama ili stolicama za ljuljanje. Svaka ima moderne bračne krevete s oprugama i noćne ormariće. Ulazi u vanjske prostore s vlastitom modernom balkonskom garniturom. TV od 43 inča s Netflixom i Disney Plusom, električne vanjske rolete i dizajnerska rasvjeta upotpunjuju spavaće sobe.

Luksuzne kupaonice opremljene su kišnim tušem, WC-om, sušilom za ručnike sa sušilom za kosu, dovoljnim brojem ručnika i setom za njegu BOGNER. Naravno, gostima je na raspolaganju i kućni ogrtač



PRVI KAT | KUHINJA

Vrlo prostrana vrhunska kuhinja s otokom za kuhanje opremljena je visokokvalitetnim aparatima MIELE. Pećnica, kuhalo za paru, ladica za grijanje, indukcijska ploča s integriranim ekstraktorom omogućuju vam da dočarate pravi užitak za nepce. Tu je i perilica posuđa (uključujući ploče), mikrovalna pećnica, hladnjak, zamrzivač i kompletan asortiman ekskluzivnog posuđa, posuđa, čaša i pribora za jelo. Bilo da se radi o pečenju, racletteu ili fondueu, od pekača za vafle do kista za tijesto, sve je dostupno.

Kuhinju zaokružuje MIELE integrirani potpuno automatski aparat za kavu, koji punimo prvi put i koji također razmazuje gurmanske kave. U pripadajućoj smočnici također ćete pronaći perilicu i sušilicu rublja.



PRVI KAT | BLAGOVAONICA | OSTANI

Uživajte u doručku ili domaćim obrocima za četiri metra dugim stolom s dizajnerskim sjedećim mjestima za 14 osoba s neumoljivim panoramskim pogledom. U susjednom salonu nalazi se još jedan TV od 75 inča s pristupom streamingu i SONOS soundbar. Udobnost na katu zaokružuje uporabna peć na drva.



PRVI KAT | WELLNESS | SAUNA

U vlastitoj KLAFS panoramskoj sauni s kišnim tušem i ležaljkama možete završiti dan u ugodnom ambijentu. Na prostranoj panoramskoj terasi dostupne su vanjske ležaljke za rashlađivanje i opuštanje. U ovom području dostupan je još jedan toalet.



INTERNET | ZABAVA

Objekt ima WiFi i Internet (200 Mbit/s). Sedam televizora s Netflix/Disney Plus i neki sa SONOS zvučnim trakama, kao i Xbox s pretplatom na igre.



DJECA

Djeca su kod nas dobrodošla! Na raspolaganju su dvije visoke stolice i dječji krevetić te dječje posuđe.



UKLJUČENE USLUGE

Hochkönig Card (uključujući besplatne planinske željeznice/pješačke autobuse u ljetnim mjesecima) i svakodnevnu uslugu kruha



Više u nastavku
Broj licence ili registracije: 50415-005529-2022

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
dnevna soba
kauč (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 64 km Salzburg

64 km

Kolodvor 12 km Bischofshofen

12 km

Izlaz s autoceste 12 km Bischofshofen

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Samo dva sata od Münchena i jedan sat od Salzburga, Das Königlich u Mühlbach am Hochkönigu je lako dostupan. Mühlbach je udaljen samo 15 minuta od izlaza s autoceste Bischofshofen ili željezničke stanice Bischofshofen i stoga je lako dostupan.

Luksuzna koliba nalazi se neposredno ispod vrha Hochköniga. Grad, kao i njegovi restorani i trgovine, također su unutar lagane pješačke udaljenosti.



Mühlbach je insajderski savjet za sve koji traže poslasticu daleko od gužve. Okruženi prirodom koja oduzima dah, ovdje ne morate ostati bez ičega. U neposrednoj blizini nalaze se brojni rustikalni restorani s domaćim specijalitetima te supermarket i pekara. Samo imanje nalazi se na vrlo tihoj lokaciji u četvrti brvnara na kraju slijepe ulice. Pogled s terasa ili soba je nenadmašan.



I ljeti i zimi ovdje ćete dobiti svoj novac i pronaći ćete raznovrstan program aktivnosti - planinarenje, biciklizam, streličarstvo, avanturistička igrališta, šumski tobogan park, protočne staze, skijanje, hodanje na krpljama, staze za skijaško trčanje.
Za nekoliko minuta hoda možete doći do dolinske postaje Karbachalm - ulaza u skijaško područje Hochkönig, koje pripada popularnoj mreži "Ski Amadé", jednom od najvećih skijaških područja u Europi. Popularni Königstour povezuje tri grada Maria Alm, Dienten i Mühlbach u jedinstvenu skijašku stazu. Dva skijališta Hochkeil i Hochkönig, koja su lako dostupna pješice ili automobilom, nude optimalne uvjete za početnike i profesionalce. Područje je poznato po zajamčenom snijegu u podnožju 3000 metara visokog Hochköniga. Sezona počinje početkom prosinca i traje do travnja.



Ljeti se obitelji sastaju na Karbachalmu na "Tonis Almspielplatzu". Još jedna popularna atrakcija tamo su brdska kola!

S Hochkönig karticom, koju ćete besplatno dobiti od nas tijekom vašeg boravka, imate priliku ljeti koristiti šest planinskih željeznica u regiji bez ograničenja, kao i sadržaje za slobodno vrijeme kao što su vanjski bazen u Mühlbachu ili pješački autobus, s kojim možete udobno istražiti bezbrojne pješačke rute u regiji.



Osim toga, Mühlbach je idealno polazište za brdske bicikliste, golfiste, planinare, paraglidere, jahače i ljubitelje prirode. Nedaleko skijalište na ledenjaku Kaprun također ljeti privlači ljubitelje zimskih sportova.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • do 3 mjeseca besplatno do 1 mjeseca prije dana dolaska 40% od ukupne cijene aranžmana; do 1 tjedna prije dana dolaska 70% od ukupne cijene aranžmana; u posljednjem tjednu prije dana dolaska 90% od ukupne cijene aranžmana.

ostale informacije:

KUĆNI LJUBIMCI | PUŠAČ | ZABAVE | NEREZIDENTI

Psi su dopušteni uz prethodni dogovor i uz naknadu. Pušenje u objektu je zabranjeno. Vanjske površine se naravno mogu koristiti.

Nerezidentima je pristup dopušten samo uz prethodni dogovor. Zabave su zabranjene. Druženja gostiju u kući u sklopu privatnih proslava ne računaju se kao zabava. Ovdje tražimo razborito prosuđivanje



DOLAZAK I ODLAZAK | RECEPCIJANaš tim će vas kontaktirati prije vašeg dolaska kako bi pripremili vaš doček.

• Prijava: od 16 sati (ranije po dogovoru)

• Odjava: do 10h (kasnije po dogovoru)



USLUGE KOJE SE MOGU REZERVIRATI

Dnevno čišćenje svih soba, promjena ručnika i nadopuna potrošnog materijala: 100€ dnevno

Dostava doručka: 23€ po osobi dnevno

Premium doručak s pripremom i čišćenjem na licu mjesta: 35€ po osobi po danu



VIDEO NADZOR

Objekt je pod video nadzorom na vanjskim prostorima.



UKLJUČENE USLUGE

• Hochkönig Card (uključujući besplatne planinske željeznice/autobuse za planinarenje u ljetnim mjesecima)

• Dostava kruha

• Prvo punjenje potpuno automatskog aparata za kavu, pločice za perilicu posuđa, sredstva za pranje posuđa i krpe za suđe

• Svi kreveti su prekriveni i presvučeni luksuznom posteljinom. Uz nadoplatu, moguće je u međuvremenu promijeniti posteljinu u našoj čistionici.

• Ručnici, ručnici za saunu i ogrtači dostupni su u sobama. Uz nadoplatu, moguće je u međuvremenu promijeniti ručnike u našoj čistionici.

• BOGNER sapun za ruke i losion za pranje

• korištenje NETFLIX-a, DISNEY+ i Xboxa je besplatno

• Plin za vanjski roštilj

• Prijem od strane našeg tima i upoznavanje s posebnostima nekretnine nakon konzultacija s našim timom.

• Završno čišćenje 390€ uključeno u navedenu cijenu



DODATNI TROŠKOVI

• Depozit 1500€

• Boravišna pristojba od 3,5 € po osobi i noćenju od 15 godina

• Tip 2 EV punjač prema lokalnom prikazu cijena



VIŠE NA DasKoeniglich.at


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2022

Markus E. iz/od DE

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan jesenski odmor

Hvala vam na ovom sjajnom boravku. Vrlo uspješan chalet s prekrasnim pogledom i vrhunskim sadržajima. Vratit cemo se

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

listopad 2022

Florian M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje - apsolutni luksuz

Planinska kuća je apsolutni san. Vrhunski moderan, ekskluzivan namještaj i super udoban. Bio je to nezaboravan odmor, mogu ga samo preporučiti svima koji trebaju odmor. Bilo s obitelji, prijateljima ili kolegama, sigurno ću se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2022

Kris H. iz/od Mainz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan boravak!

Hvala vam na prekrasnom vremenu u ovoj kolibi iz snova!
Uživali smo u svakoj sekundi i rado bismo se vratili.

kolovoz 2022

Krist Jaroom B. iz/od Belgien

5,0
5 5 5 5 5

Prachtige vakantiewoning

Prachtige vakantiewoning met een zeer mooi uitzicht. Zeer smaakvol en stijlvol ingericht en goed uitgerust. Keuken met kwaliteitsvolle toestellen, sauna met uitzicht op de bergen. Zeer vriendelijke eigenaar. Een absolute aanrader.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

Tvrtka DasKöniglich
gospodin L. Flügel

gospodin L. Flügel

ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 412766

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412766.htm


«DasKöniglich - jamstvo najbolje cijene» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina