Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Reisseck

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 15 km

15 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


61 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Monique Zevenbergen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Frank Wellner

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

traumhaft naturbelassen

Sonja Wensink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Sonja Wensink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

A. du Pau

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

T.S Thiel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Caroline Van Bunnik

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

B.E. Van der Veen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Hammacher

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Andreas Germann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

M.L. Hemmes-Oosterom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Pronašli smo kolibu jednostavnom ali ugodnom i ušuškanom, pogled s verande dok smo jutarnje doručkovali bio je zaista zadivljujući, rajski, mjesto za kojim se vraćate ako volite mir, čuješ samo zvuk rijeke i cvrčaka. Prošetali smo prekrasnim Seebachtal i Zirknitztal dolinama te blizu planine Mohar s restorana Glöcknerblick. Također smo istraživali planine Kreuzeckgruppe u blizini naše kućice. S poštovanjem, obitelj Oosterom.

Andre Machielsen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bilo je sjajno iskustvo. Put do brvnare je dug (oko 20 minuta) i uski, ali to smo znali unaprijed pa nas nije iznenadilo. U brvnari je bilo sve što nam je trebalo. Dočekala nas je obitelj koja je bila izuzetno gostoljubiva, prvo smo popili piće prije nego što smo dobili ključ. Mnogo smo hodali i vidjeli.

Edwin Havesman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s potpunom privatnošću. Nedostatak je planinski put (20 minuta) do tamo. Povremeno usko i neasfaltirano. Pogotovo posljednji dio. Ipak, smatrali smo da se isplati. U kući ima sve što vam treba, a krevet je također bio u redu. Na raspolaganju vam je više nego dovoljno ručnika i ostalih potrepština. Kuća je na visini od 1200 metara, pa je temperatura bila ugodnih 26 stupnjeva, a noću 32. Kuća je vrlo centralno smještena, možete posjetiti najviše planine ili uživati u toplim jezerima, sve je lako dostupno. Imali smo vrhunski odmor i cijeli tjedan lijepo vrijeme.

Johan Boon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Stvarno super kuća. Divno tiho (baka je otišla) i psi su se mogli slobodno kretati na verandi. Kuća je opremljena svim potrebnim stvarima. Kupaonica je savršena, mogao sam se lijepo istuširati u tuš kabini s mojih 2 metra visine. Ako volite mir i planinske ceste, onda je ova kuća stvarno preporučljiva. Vožnja od doline do kuće traje otprilike 25 minuta (s psima straga) ali definitivno vrijedi. Zadnjih 200 m puta prema kući je strm i neosvijetljen, ali ostatak cesta je sasvim prohodan. Sigurno ćemo se vratiti. Hvala Johanu i Brigitte Boon, Gld.

H.A. Orbons-Redeker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjedmicu u Teuchlu. Cijeli tjedan smo šetali sa svojim Čehoslovačkim vučjim psima usred prirode. Svaki dan divljač, jelena, predivnih zlatnih lisica pred vratima i osim toga nismo susreli nikoga tijekom naših šetnji prema brvnarama. Staze su odlične, dobre oznake. Divno samo šum vjetra, predivni slapovi i potočići pored vrata, snijeg na pola brda, ukratko, uživancija u prekrasnim alpskim pašnjacima. A kuhanje na drvetu nam je bilo potpuno zabavno. Uživanje u sječi drva, navečer paljenje peći jer je bilo još hladno, ali srećom svaki dan suho. Za nas, san mjesto gdje bismo živjeli.

Tineke Kaspers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakva iznenađujuće lijepa kućica s puno detalja. Veliki ograđeni vrt, velika veranda na kojoj možete uživati u doručku i večeri. Čak i kada kiši, ovdje je super! Kuća je potpuno opremljena s dobrim krevetima. Pogled na alpske pašnjake i planine je predivan! Bili smo ovdje isključivo radi našeg mira. Tišina, priroda, srne, ptice, krave i uvijek blaga žuboreća potoka, što vam omogućava miran san. Mreže protiv komaraca na prozorima osiguravaju sobe bez insekata. U sobi nije bilo muha ili osa. Put do kuće je doista malo zahtjevan, pa pripazite gdje vozite. Ali svakako je to izvedivo! Mnoge fotografije su draga uspomena, ali sigurno ćemo se vratiti da ponovno uživamo. Naš pas, koji je bio s nama, također je imao vrhunski tjedan! Apsoolutno preporučujemo ovu kuću. Jedini minus: Cijena je u redu, ali smo mislili da su troškovi čišćenja od 55,00 € prilično visoki. Za 1 tjedan smo potrošili 28,50 € na struju. Gotovo uopće nismo trošili struju, već mnogo svijeća i nismo gledali televiziju. Ali dobro, užitak u boravku puno toga popravlja! Pozdrav, Robert i Tineke

K. Sluis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Put do kućice je pomalo izazovan. Morate voziti gotovo kilometar lošim planinskim putem prema gore. Dakle, s punim automobilom ponekad dodirnete dno. Nakon vožnje od 20 minuta vidljiv je mali znak s lijeve strane ceste s natpisom "Haus im Walde". U mraku ćete ga lako propustiti. Bilo bi korisno da je ovo bilo navedeno u putnim informacijama unaprijed. Mi smo imali samo GPS koordinate. Morate odmah napraviti zavoj od 300 stupnjeva da biste se spustili niz put. Taj put uglavnom se sastoji od usitnjenog asfaltnog šljunka. U lošem vremenu, ljudi se mogu osjećati pomalo uplašeni zbog rute. Nema razloga za brigu jer unatoč šljunku, vaš automobil ima dovoljno prianjanja kako bi se bez problema popelo i spustilo. Budući da smo stigli nešto kasnije, vlasnica kuće već je bila otišla. Međutim, ključ je bio uredno na dogovorenom mjestu. Kućica je bila jednostavna, kako je navedeno, ali sve što je potrebno bilo je prisutno. Lokacija je prekrasna među planinama na otprilike 1400 metara nadmorske visine. Mali nedostatak (ili prednost) bio je taj što T-Mobile nema pokrivenost mrežom, a Vodafone samo telefonsku pokrivenost. U redu je, ali ako se navečer želite orijentirati što ćete sljedećeg dana raditi, oslanjate se na analogni podatke za koje više nismo navikli da ih donesemo sa sobom prije putovanja. Nije zapravo nepremostiv problem, a upravo zbog nedostatka podataka to može biti ugodno navečer. Vlasnica kuće se nije pojavila tijekom boravka. Nakon toga, nešto mi je žao jer smo nedavno primili račun za struju koji je bio nerealno visok s potrošnjom koja u tako jednostavnoj kućici ne može biti realna. Potrošnja koja je 1,6 puta veća od prosječne potrošnje za veliku obiteljsku kuću s 4 osobe ne odgovara mojem mišljenju. Kad se tome doda još i 350% više naplaćuje po kWh od važeće stope, nešto nije u redu. No, pretpostavljam da će se to nekako urediti. Sve u svemu, okolina i kuća se mogu preporučiti. Noću je potpuno tiho i kristalno čisto nebo idealno za gledanje zvijezda uz logorsku vatru. Kuća je jednostavna s peć na drva / kuhalom, ali također ima i običnu kuhinju. Kreveti su dovoljno dobri, a okolina je fantastično lijepa. Samo dodajte 20 minuta svom vremenu putovanja da biste se spustili nizbrdo, nema druge rute. U okolici ima dovoljno toga za učiniti, i autom i pješice. U neposrednoj blizini kuće možete samo planinariti i nema puno aktivnosti, ali okolina je dovoljno lijepa. Preporuka je da unaprijed i na kraju zajedno s vlasnikom kuće dogovorite potrošnju struje. Mi to nismo mogli obaviti (vlasnik se uopće nije pojavio), što nam sada donosi neugodno iznenađenje na koje nitko ne želi naići. Na kraju smo ipak proveli divan odmor u fantastičnoj lijepoj okolini, prekrasnom zemlji i odličnom smještaju koji je bio prilično pristupačan (osim troškova struje).

Sabine Droese

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kućica je uređena s puno pažnje za detalje i super opremljena. Posebno nas je oduševio veliki drveni štednjak, na kojem smo također kuvali. Položaj planinske kućice je kao što je opisano usred šume na padini. Možete odmah započeti sjajne šetnje. U gostionici Alpenheim imaju ukusna jela. Svratite obavezno! Lako se može započeti razgovor s ljubaznim domaćinima. Ako tražite mir i blizinu prirode, ovdje ste na pravom mjestu!!!

Thomas Spruijt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovo je fantastična kuća za one koji traže mir i planinare. Potpuna tišina osim šuštanja planinske rijeke. Pogledajte u gostinskoj knjizi za korisne savjete u okolici, također postoje izazovne šetnje koje možete obaviti od kuće. Automobilom možete voziti do planina i glečera gdje također možete napraviti prekrasne šetnje. Ukratko, fantastična kuća za tražitelje mira. Proveli smo divnih 14 dana ovdje. Tom i Nelleke Alkmaar.

Vincent Domen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po treći put smo bili u planinskoj kućici i opet nam se odlično svidjelo. Vlasnica je vrlo prijateljska. Austrijanci su vrlo gostoljubivi, a psi nisu problem. Kuća se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, često su srne i krave ispred vašeg nosa, veranda je spas u lošem vremenu. U kući se nalazi peć na drva koja pruža prekrasnu toplinu. Sve je dostupno u kući. Možete odmah krenuti u prekrasne šetnje iz kuće i posjetiti simpatične gradove koji nisu previše udaljeni. Možete također jesti u restoranu Gasthof Alpenheim udaljenom nekoliko minuta hoda od kuće. Toplo preporučujemo ovu kuću, lijepo je mirno, ali možete potražiti gužvu. Vincent i Melanie.

H.A. Orbons-Redeker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

1 godinu kasnije ponovno na istoj adresi. Bilo je fantastično vrijeme za mjesec svibanj 2011. Uživao sam s našim češkoslovačkim vukovima svaki dan šetnjom, tišinom i mirom, loženjem vatre i kuhanjem, prenošenjem kamenja u potoku. Lijepi planinari, samo su planinski domovi gore još uvijek zatvoreni nažalost. Zbog lijepog vremena mogli smo se kupati u potoku Teuchelbach. Bio je to 3 tjedna užitka za nas, lijepo smo se odmorili. Rado bismo se vratili još jednom.

Theo Sijben

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Formidabel Smještaj kućice je zaista izvanredan, lijepo slobodan i usred prirode, proveli smo predivan tjedan, također i zbog sunčanog vremena krajem rujna, posjetili smo kanjone Ragga i Groppenstein, šteta što su žičare u okolici zatvorene tjedan dana ranije, pa ih nismo mogli koristiti, odradili smo različite šetnje, vrhunac je bio uspon na Polinik vrh, popeo smo se tamo za 5 sati, do španjolske žice, gdje morate prijeći posljednjih 50 metara povlačeći se prema gore, odustali smo od toga budući da smo oboje preko 60 godina. Predivan pogled odatle na Austriju. Nakon toga, spust i to u 4 sata. Umorni ali zadovoljni, pojeli smo ukusnu večeru u restoranu Alpenheim. Simpatičan jednostavan restoran obitelji. Vožnja od 10 kilometara od glavne ceste do kućice zaista nije udobna, za goste koji često putuju dnevno ovo nije dobra lokacija, ali za nas je svakako bila, samo su bucika jelenja i šum potoka ono što čujete. Pozdrav, Theo i Annemiek iz Nederweerta

MCW Heijblom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Planinarska koliba se nalazi na predivnoj lokaciji usred šuma i planina. Vrlo je tiho i lijepo. Pristupni put do smještaja je priličan izazov i po našem mišljenju preporučuje se samo iskusnim vozačima s čvrstim automobilom. Smještaj ima dovoljno udobnosti, dobro je opremljen i zaista se nalazi na idiličnom mjestu. Ukrao nam je srca! Gotovo svakodnevno smo posjećeni od strane krda krava koje su u susjednom pašnjaku mogle slobodno ispaštati. Vlasnik je bio ljubazan i srdačno nas je dočekao, mogli smo ranije ući u kuću što je bilo vrlo ugodno nakon dugog i iscrpljujućeg putovanja. Naša dva psa su također jako uživala! Okolina je zaista prekrasna. Puno smo šetali i napravili lijepa izletišta u blizini, poput dvije klisure i glečera. Ukratko, vrijedno ponavljanja!

Anett Wolf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je predivan kutak zemlje. Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi. Mjesto za opuštanje i punjenje baterija. Već prilikom odlaska smo znali da će nam nedostajati predivna šuma, livada s kravama i prekrasna lokacija.

E.W. Van Haften

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Naš boravak je bio grandiozan, vidjeli smo puno srna, divna tišina, rado ćemo se opet vratiti, stvarno je sve bilo dostupno u kućici. Pogled je bio fantastičan, a tišina divna, jedino je vrijeme bilo loše, ali je paljenje peći bilo vrlo zabavno. Jedini nedostatak je dug put prema gore oko pola sata. Ali to nije pokvarilo zabavu, divan restoran dalje, na kraju pašnjaka, tražite povrće uz jelo (kuhano). Imaju odlično divljačko pečenje, naručite dan unaprijed. Ewout i Petra i naša Vizsla Dante iz Schiedama, kraj svibnja 2013.

Joke Absen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bili smo u razdoblju od 29. rujna do 6. listopada u kući u šumi. Prvih dana puno je kišilo, ali postoje još mnoge druge stvari koje se mogu vidjeti u okolici osim šetnje. Put od doline do kućice je za neiskusne Nizozemce malo zastrašujući, uski zavoji s strmim provalijama. Kućica je prekrasno smještena usred prirode i iz nje vode razne šetnice. Tik uz kućicu teče vodopad gdje su često hodali jeleni. U vrtu ih sami nismo vidjeli, ali jedne večeri vidjeli smo sovu na ogradi verande, vrlo posebno. U kućici se nalazi drvena peć koju smo koristili samo kao grijač, ali možete na njoj i kuhati. Kućica se brzo zagrijala i zadržala toplinu, apsolutno nije bilo hladno. Kućica je ispunila naše želje, osim jedne sitnice, namještaj za sjedenje nije bio baš udoban za umornog planinara. Kauč je bio pre tvrd i nije bilo ugodno odmarati na njemu. Kreveti su bili u redu, a kućica je bila vrlo čista po dolasku. U večernjim satima čuli smo često zvukove životinja vani, ali dvorište je dobro ograđeno ogradama, pa životinje nisu ulazile u vaš vrt ili na verandu. Naš je pas također uživao. Puno vode za igranje i pijenje tijekom šetnji. Također puno prostora oko kućice za igranje. Vlasnica je bila vrlo prijateljska i uzela si vremena da objasni stvari i odgovori na vaša pitanja. Ukratko, preporuka za planinare, ljubitelje prirode i tražitelje mira! Peter & Joke

Sonja Wensink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na prekrasnoj lokaciji. Sve je tamo i jako je čisto. Vožnja autom gore i dolje brdom traje 12 km, ali itekako vrijedi. Vidjeli smo puno divljine i uživali u vodopadima, snijegu na vrhovima planina i prekrasnom sunčanom vremenu. Za naše dva psa bilo je izvrsno odmoriti se! mnogo zahtjevnih šetnji u neposrednoj blizini. Vrlo šteta što nije napomenuto da su dva kućice udaljene trideset metara i da je u jednoj živjelo dvoje muškaraca. Nemate vlastiti ulaz do kućice, pa morate uvijek prolaziti pored ovih gospode koji su se prilično lijepo odmarali, vrlo neugodno. Osim toga, zauzimali su malo mjesta za parkiranje. Što je ostalo bila je jedna mala površina na koju možete parkirati automobil, ali bila je jako loše prohodna, tako da biste vjerojatno trebali odustati od odlaska s tog vrlo strmnog puta. Također su postojali problemi s vodom, pa si jedva mogao tuširati. Problem bi trebao biti riješen unutar tri dana, a na kraju je trajalo tjedan i pol!

M.L. Hemmes-Oosterom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kolibu smo našli jednostavnom, ali ugodnom i ugodnom, pogled s verande kad smo ujutro doručkovali je zaista oduzimao dah, rajski, mjesto za kojim čeznete ako volite mir, samo šum rijeke i cvrčci se čuju. Napravili smo prekrasne šetnje u Seebachtalu i Zirknitztalu te u blizini planine Mohar od restorana Glöcknerblick. Nadalje, također u planinama Kreuzeckgruppe u blizini naše kuće. S poštovanjem, obitelj Oosterom.

Angela Gelderblom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo lijep odmor, kućica je vrlo kompletna, puno tava, šalica, itd. Nema se na što žaliti. U jednom trenutku bili smo pomalo umorni od vožnje gore-dolje planinskom stazom do civilizacije. Nadalje, izuzetno lijepo okruženje i predivna tišina.

Johan Boon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Stvarno vrhunska kuća.
Prekrasno tiho (bake nije bilo) i psi su mogli trčati po verandi.
Kuća je opremljena svim potrepštinama.
Kupaonica je savršena, čak i sa svojom visinom od 2m mogu se tuširati u tuš kabini.
Ako volite mir i planinske puteve onda je ova kuća topla preporuka. Vožnja kući iz doline traje oko 25 minuta (sa psima straga), ali se itekako isplati.
Zadnjih 200m ceste do kuće je strma i neasfaltirana, ali ostale ceste su u redu. Sigurno ćemo se opet vratiti.
Hvala vam Johan i Brigitte Boon gld.

Vincent Domen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Treći put smo bili u planinarskoj kući i opet smo jako uživali. Vlasnik je vrlo ljubazan. Austrijanci su vrlo gostoljubivi i psi nisu problem.
Kuća je na jedinstvenom mjestu, redovito jeleni i krave ispred vas, veranda je rješenje s manje vremena. Kuća ima peć koju ložite na drva i koja odaje blaženu toplinu. Sve je prisutno u kući. prekrasne šetnje izravno od kuće i lijepa mjesta nedaleko. Također možete jesti vani unutar pješačke udaljenosti od kuće u Gasthof Alpenheim. Topla preporuka za ovu kuću, lijepa i tiha i možete pogledati gužve. Vincent i Melanie

Thomas Spruijt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovo je fantastična kuća za one koji traže mir i šetače.
Potpuna tišina osim žubora planinskog potoka.
U knjizi gostiju potražite sjajne savjete u okolici, čak i iz kuće možete teško hodati.
Automobilom se možete odvesti do planina i ledenjaka gdje također možete napraviti prekrasne šetnje.
Ukratko, fantastična kuća za one koji traže mir.
Tamo smo proveli prekrasnih 14 dana.
Tom i Nelleke Alkmaar.

Joke Absen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bili smo u periodu od 29. rujna do 6. listopada u Haus im Walde. Prvih je dana padalo dosta kiše, ali onda ima puno drugih stvari za vidjeti u okolici umjesto hodanja. Cesta od doline do vikendice pomalo je zastrašujuća za neiskusne Nizozemce, uski oštri zavoji sa strmim provalijama.
Vikendica je lijepo i tiho smještena usred prirode, a od vaše kućice vodi nekoliko pješačkih staza.
Tik uz vikendicu teče slap po kojem su jeleni često šetali. Nismo ih vidjeli u samom vrtu, ali jedne večeri sova je sjedila na ogradi verande, vrlo posebna.
U kućici se nalazi peć na drva koju smo do sada koristili samo kao štednjak, ali se na njoj može i kuhati. Kuća je bila lijepa i topla za kratko vrijeme, a također je dobro zadržala toplinu, apsolutno bez hladnoće.
Kućica je zadovoljila naše potrebe osim 1 minusa, prisutni namještaj za sjedenje nije bio baš udoban za umornog šetača. Sofa je bila pretvrda i nije se moglo odmoriti na njoj.
Kreveti su bili u redu, a kućica je bila vrlo čista po dolasku.
Navečer se često vani čuju zvukovi životinja, ali dobro je ograđeno ogradama tako da nijedna životinja nije ušla u vaš vrt ili na verandu. Naš pas se također odlično zabavio. Puno vode za igru i piće tijekom šetnje. Također puno prostora oko kuće za lutanje.
Vlasnik je bio vrlo ljubazan i odvojio je vrijeme da objasni stvari i odgovori na vaša pitanja.
Ukratko, obavezno za planinare, ljubitelje prirode i mira!

Petar & Šala

E.W. Van Haften

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

naš boravak je bio odličan, vidjeli smo mnogo jelena, predivno tiho, željeli bismo ponovno otići tamo, stvarno je sve bilo dostupno u kući.
Daleko od pogleda bilo je fantastično i mir je bio prekrasan, samo vrijeme nije surađivalo, ali pucanje na štednjaku je bilo jako lijepo.
mana je samo dugi put oko pola sata. ali to nije pokvarilo zabavu
divan restoran dalje, na kraju Alma pitajte za povrće uz večeru (gemusse)
imaju ukusno pečenje od divljači, naručite dan unaprijed.
Ewout i Petra i naš Vizsla Dante
Schiedam krajem svibnja 2013

Edwin Havesman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna samostojeća kuća, stvarno potpuna privatnost. Nedostatak je brdski put (20 minuta) do tamo. Tek tu i tamo kolnik i dosta uzak. Pogotovo zadnji neasfaltirani dio. Mislili smo da se unatoč tome isplatilo. Kuća ima sve što vam je potrebno, a krevet je također bio u redu. Više nego dovoljno ručnika i sl. na raspolaganju. Kuća se nalazi na nadmorskoj visini od 1200 metara i stoga je temperatura bila lijepa i ugodna 26 stupnjeva, au onoj 32. Kuća je centralno smještena, možete ići na najviše planine ili na lijepa topla jezera, sve je lako dostupno. Imali smo vrhunski odmor i cijeli tjedan lijepo vrijeme.

ME Doorn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Mlada obitelj sa 1 curicom od preko godinu dana. Super lokacija. Prekrasna priroda i vrlo mirno područje. Smješten u stražnjem dijelu, međutim, dvije kuće su udaljene 50 metara. Jeleni su gotovo svaki dan šetali ispred naše kuće. Čak i 20 metara dalje. Prekrasna alpska livada sa cvijećem oko kuće, stvarno kao na slici. Prekrasne šume i prekrasna veranda ispred i oko kuće. Djelomično pokriveno. Mnogo sadržaja u kući i dobri čisti sanitarni čvorovi. Soba i kuhinja čiste, uredne, ali pomalo staromodnog namještaja. Sve dobro funkcionira i uredno je, a kućica je bila puno veća nego što smo zamišljali. U okolici ima puno toga za raditi, ali imajte na umu da će vam trebati oko 20 minuta vožnje automobilom prije nego napustite Teuchl (grad/regija kuće za odmor) i zatim odaberete cestu do odredišta. Dva tjedna se tada mogu napuniti svime unutar otprilike 15 minuta do 1 sata vožnje od doline Super lijep bazen u Obervellachu (ukupno 30 minuta vožnje). Koruška karta je idealna. Turistički ured u Kolbnitzu će vam jako dobro pomoći i tamo možete dobiti karticu. Vlasnica (gospođa Isola) vrlo ljubazna i uslužna. Za ljude koji vole prirodu i planine, žele miran prirodni odmor bez gužve, ovo je stvarno super lokacija. Jako smo uživali i možemo toplo preporučiti ovu kuću. U lipnju je bilo snijega posvuda po planinama oko nas. Možete vidjeti ove planine iz kolibe. Imali smo fantastičan odmor u Almhutte Im Walde!

Stijn Wetzels

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vikendica se nalazi između planina što znači da u blizini nema ničega. noću se ništa nije čulo. Selo je udaljeno 30 minuta vožnje. pansion 15 minuta hoda gdje možete jesti gotovo za ništa. Zadnjih 100m do vikendice nije lako voziti po lošem vremenu. (4x4 je plus)

Marlies van Houwelingen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kako lijepa kuća na izvrsnom mjestu! Mi i naša dva psa uživali smo u miru, prirodi i kući s velikom verandom i udobnim ležaljkama. Tu smo proveli većinu vremena s 30°. Nažalost malo prevruće za dugu šetnju, ali potok u blizini kuće ponudio je rashlađivanje. U okolici ima puno toga za raditi, također i s djecom.

Andre Machielsen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bilo je to super iskustvo.
Put do kolibe je dug (20-ak minuta) i uzak, to smo znali unaprijed pa nas nije iznenadilo,
Kabina je imala sve što vam može zatrebati.
Dočekala nas je obitelj, bili su vrlo gostoljubivi, prvo su popili piće prije nego što smo dobili ključ.
Hodao i vidio puno.

Sabine Droese

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Koliba je namještena s velikom pažnjom na detalje i dobro opremljena. Posebno nas se dojmila velika peć na drva, na kojoj smo i kuhali. Položaj brvnare je kao što je opisano usred šume na padini. Možete izravno započeti velika planinarenja. U Gasthof Alpenheim nalaze se ukusna jela. Svakako idite! Možete lako ući u razgovor s ljubaznim mještanima.

Ako tražite mir i blizinu prirode, ovo je mjesto za Vas!

Anett Wolf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

To je prekrasan komad zemlje. Domaćini vrlo ljubazni i susretljivi.
Mjesto za opuštanje i punjenje.
Već kad smo krenuli znali smo da će nam nedostajati prekrasna šuma, livada s alpskim kravama i prekrasan položaj.

Ad de Gooijer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo izolirana na idiličnoj, mirnoj livadi s neometanim pogledom na dolinu. Optimalna privatnost. Vikendica dobro održavana, dobra kupaonica. Prostrana natkrivena veranda s pogledom. Starinska peć na drva u kuhinji.

Dieter Schlegel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Imali smo vrlo miran i opuštajući odmor. Kuća je bila vrlo čista i uredna. Gazdarica je bila iznimno ljubazna. Nekretnina se toplo preporučuje ljudima koji traže apsolutni mir i tišinu.

Dieter Lieb

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odmor je kao takav bio ok. Smještaj je također bio ok. Koliba je dobro opremljena. Ništa nije nedostajalo. Ono na što se trebalo naviknuti bio je prilaz kolibi. S obzirom na loše vrijeme ponekad je bilo teško doći automobilom do kolibe.

H.A. Orbons-Redeker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

1 godinu kasnije opet na istoj adresi. Vrijeme je bilo fantastično za mjesec svibanj 2011. Neizmjerno smo uživali s našim Čehoslovačkim vučjim psima, svaki dan u šetnji, tišini i miru, loženju drva i kuhanju, tegleći kamenje u potok. Prekrasne pješačke staze, samo su kolibe iznad još uvijek zatvorene nažalost. Zbog lijepog vremena može prskati u Teuchelbach. Bila su to za nas 3 tjedna uživanja, predivno odmoreni. Željeli bismo se opet vratiti.

M Kerssen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Naš prvi odmor na 'daleko' s našim skoro trogodišnjim sinom. Ukusno uživanje. Fino skuhano i pečeno u pećnici, vani se igrao nogomet, a mali se dobro zabavio uz zdjelu vode. Mnogi su hodali od vikendice i u okolici. Jedina mana je udaljenost dućana, ali uz takvo okruženje to nije kazna -).

Martin Kuipers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vikendica se nalazi u lijepom kraju, lijepom i mirnom između šume i livade gdje povremeno dolaze krave na ispašu, žubora potoka u pozadini i cvrkuta ptica. Bio sam u mnogim kolibama, ali nikada nisam čuo toliko ptica pjevica kao ovdje.

Awg Van Vuren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Smještaj je udobna koliba u planinama s kravama ispred vrata. Put do nje je loš i traje 20 minuta.Bilo je lijepo što je vlasnik kuće savjetovao da se ponesu neke namirnice. Restoran u blizini je dobar, dobra hrana za malo novca. Imali smo iznad 30 stupnjeva cijeli tjedan, onda je izvedivo. Ali ako imate tjedan dana kiše onda ste daleko od civilizacije. Uživali smo i divno se opustili.

Gerrit Jan Wansink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

U potpunosti smo uživali u miru, slobodi i luksuzu kuće. To je upravo ono što smo htjeli, bez interneta, nego nostalgična kuća kakva bi trebala izgledati za nas. Sve je tu čak i više od toga.

K. Sluis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Put do vikendice je pomalo zahtjevan. Skoro kilometar se mora voziti lošom planinskom cestom. S punim autom povremeno dotaknete dno. Nakon 20 minuta vožnje s lijeve strane ceste vidjet će se mali znak s 'Haus im Walde.' U mraku ćete ga brzo promašiti. Bilo bi korisno da je to unaprijed javljeno u putnim informacijama. Sada smo imali samo GPS koordinate. Zatim odmah morate skrenuti za 300 stupnjeva kako biste se vozili stazom. Ova staza se uglavnom sastoji od lomljenog asfaltnog šljunka. U lošem vremenu ljudi mogu postati malo zabrinuti oko rute. Nema više razloga za brigu jer unatoč šljunku, vaš automobil ima dovoljno prianjanja i za vožnju gore i dolje.

Budući da smo stigli malo kasnije, vlasnik kuće je već bio otišao. Međutim, ključ je bio uredno na dogovorenom mjestu.



Kućica je bila jednostavna kao što je naznačeno, ali sve što je bilo potrebno bilo je tu. Položaj je prekrasan između planina na oko 1400m nadmorske visine. Mali nedostatak (ili prednost) je što T-Mobile nema pokrivenost, a Vodafone samo telefonsku pokrivenost. Samo po sebi potpuno u redu, ali ako se navečer želite orijentirati što želite raditi sljedeći dan, onda se morate osloniti na analogne podatke koje više nismo navikli nositi sa sobom prije puta. Nije baš nepremostiv problem i upravo zahvaljujući nedostatku podataka navečer je tako ugodno.



Vlasnica se nije pojavljivala tijekom boravka. Retrospektivno, kakva šteta jer nedavno smo dobili nerealno visok račun za struju s potrošnjom koja nikako ne može biti istinita u tako jednostavnoj kući. Potrošnja koja je 1,6 puta veća od prosječne potrošnje za veliku obiteljsku kuću s 4 osobe u mojim očima nije točna. Ako se uz to naplaćuje 350% više po kWh od važeće stope, onda nešto dvostruko nije u redu. No, pretpostavljam da će se to riješiti kako treba.





Sve u svemu, područje i kuća su toplo preporučljivi. Smrtno tiha noć i kristalno čisto nebo za gledanje zvijezda na logorskoj vatri. Jednostavna kuća sa štednjakom na drva, ali i normalnom kuhinjom. Dovoljno dobri kreveti i fantastično lijepo okruženje. Samo dodajte 20 minuta svom vremenu putovanja u tom području da se odvezete dolje. Nema drugog puta.





U okolici također ima mnogo toga za raditi, kako automobilom tako i pješice. U blizini kuće je samo hodanje i nema puno aktivnosti, ali područje je dovoljno lijepo.



Savjet je stoga unaprijed odrediti potrošnju energije i konačno zajedno s vlasnikom kuće. Nismo imali tu priliku (vlasnik kuće se uopće nije iskazao) i sada nam priređuje neugodno iznenađenje koje nitko ne čeka.





Na kraju, prekrasan tjedan odmora u fantastično lijepom okruženju, fantastično lijepoj zemlji i odličnom smještaju kojem je cijena (osim troškova struje) bila dobro srazmjerna.

Michael Fruth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Koliba je bila usred šume. U blizini je bila gostionica u kojoj se moglo dobro i jeftino jesti. S terase ste imali prekrasan pogled na planine. Osim planinarenja, u okolici se moglo puno raditi pa su i djeca došla na svoje.

Tineke Kaspers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kako iznenađujuće lijepa planinska kuća s mnogo detalja. Veliki zatvoreni vrt, velika veranda gdje možete uživati u doručku i večeri. Čak i kad pada kiša ovdje vam je super! Kuća je kompletno opremljena sa dobrim krevetima. Pogled na alpske livade i planine je prekrasan! Ovdje smo čisto radi odmora. Tišina, priroda, jeleni, ptice, krave i potok koji žubori, pruža vam prekrasan san. Mreže na prozorima osiguravaju prostorije bez insekata. Nije bilo ni muha ni osa niti bilo čega. Put do njega je doista malo težak, stoga pazite kuda vozite. Ali svakako je izvedivo! Brojne fotografije su lijepa uspomena, ali sigurno ćemo se opet vratiti da u potpunosti uživamo. Naš pas, koji je bio s nama, također je imao sjajan tjedan! Apsolutno preporučujemo ovu kuću.

Jedina mana: cijena je u redu, ali smatramo da su troškovi čišćenja od 55,00 € dosta visoki. Za 1 tjedan potrošili smo 28,50 € na struju. Skoro da nismo koristili struju, ali puno svijeća i nismo gledali TV. U svakom slučaju, uživanje u životu nadoknadilo je mnogo!

Pozdrav Robert i Tineke

Heijblom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Web stranica je vrlo pregledna. Uspjeli smo brzo pronaći našu destinaciju za odmor i postaviti dvije mogućnosti. Zaposlenici su vrlo ljubazni i uslužni! Jako se veselimo našem odmoru u Belgiji u kolovozu ove godine!

MCW Heijblom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kada je nakon dugog putovanja sigurno stigao u kuću za odmor, vlasnik je već bio svjestan kašnjenja. Kuća je stvarno fantastična! Bio sam ovdje i prošle godine i bilo je kao da sam došao kući! Područje je prekrasno, okruženo prirodom i prekrasno mirno!

Luc Coninx

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli 2 prekrasna tjedna u ovoj oazi mira usred prirode. Prilično udobno namještena drvena kuća sa svim potrebnim komforom. Prekrasna netaknuta priroda u neposrednoj blizini, a srećom NEMA turista. Potrebno je malo planiranja jer silazak do prvog sela s trgovinom traje oko 20 minuta. Ako volite mir i prirodu, ovo je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi i tišini. Svakako vrijedi ponoviti!

H.A. Orbons-Redeker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo super tjedan u Teuchlu.
Šetajući tjedan dana s našim Čehoslovakom
Vukovi psi usred prirode. Svaki dan jeleni, jeleni, prekrasne zlatne lisice oko vrata, a osim toga nikoga nismo sreli tijekom naših šetnji prema kolibama. Staze su odlične za hodanje, dobri znakovi.
Divno samo šuštanje vjetra, prekrasni vodopadi i potočići u susjedstvu, snijeg na pola puta kroz planine, ukratko, potpuno uživanje u prekrasnim alpskim livadama. I jako smo voljeli kuhati na drva. Slasno sam cijepao drva, navečer palio peć, jer je još bilo svježe, ali srećom svaki dan suho.
Mjesto iz snova za nas, gdje želimo živjeti ovako.

Theo Sijben

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Zastrašujuće

Lokacija kuće je stvarno odlična, prekrasno slobodna i okružena prirodom, imali smo prekrasan tjedan, također zbog vedrog sunčanog vremena krajem rujna, šetali klancem Ragga i Groppenstein, šteta što su žičare na tom području zatvorene tjedan dana ranije, nažalost nismo ga mogli koristiti, napravili smo nekoliko šetnji, a kulminiralo je Polinik strikerom, tamo smo se popeli za 5 sati, dok nismo bili na čeličnoj sajli, gdje zadnjih 50 metara morate premostiti izvlačenjem , toga smo se odrekli, jer oboje imamo 60+. Prekrasan pogled gore na Austriju. Pa opet spust, i to za 4 sata. Iscrpljeni, ali zadovoljni, ukusno smo jeli u restoranu Alpenheim. Lijep jednostavan restoran koji vodi prijateljska obitelj. 10 kilometara koje morate voziti od glavne ceste do kuće zaista nije ugodno, za goste koji žele ići na višednevne izlete, ovo nije dobra lokacija, ali svakako za nas, jeleni i žuboreći potok bili su sve što trebate čuti .

Gr. Theo i Annemiek iz Nederweerta

Ulrich Siegel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Alpine Hut super. Čista priroda. U kući je dostupno sve što je potrebno za ugodan odmor. Brdski biciklizam i planinarenje u planinama moguće posvuda. Sjajne rute, sve dobro označene. Automobil možete parkirati neposredno uz kuću na parkingu. Ovdje nitko ne remeti prirodu.

Sonja Wensink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na lijepoj lokaciji. Sve je tu i vrlo je čisto. Vožnja automobilom gore-dolje po planini traje 12 km, ali se itekako isplati. Vidjeli smo puno divljih životinja i uživali u slapovima, snijegu na planinskim vrhovima i prekrasnom sunčanom vremenu.Bio je to također odličan odmor za naša dva psa! mnoge pikantne šetnje u neposrednoj blizini.



Velika šteta što se nije spomenulo da se tridesetak metara dalje nalaze još dvije kuće i da su u jednoj od njih živjela dva muškarca. Nemate svoj ulaz u kuću, pa uvijek morate prolaziti pored ove gospode koja je slavila puno praznika, jako dosadno. također su zaplijenili oskudne parkirne prostore. Ostalo je mjesto za parkiranje automobila koje je bilo toliko loše da se moglo ispostaviti da se možete odvesti s vrlo strme staze.
Osim toga, bilo je problema s pritiskom vode tako da se jedva moglo tuširati. Problem je trebao biti riješen u roku od tri dana, na kraju je trajalo tjedan i pol!

Thea van Loveren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru kojim je zračila kuća, a svakako i okoliš. Kuća je bila ugodna, ima sve što vam je potrebno da se osjećate ugodno. Vlasnik i njegova supruga su ljubazni ljudi koji vas ostavljaju na miru tijekom vašeg boravka. Dostupni su u hitnim slučajevima. Definitivno namjeravamo ponovno posjetiti ovu kuću.

MCW Heijblom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Almhut se nalazi na prekrasnoj lokaciji usred šuma i planina. Vrlo je mirno i lijepo. Prilazni put do smještaja prilično je izazovan i po našem mišljenju preporučljiv samo iskusnim vozačima s robusnim automobilom. Smještaj ima dovoljno udobnosti, dobro je opremljen i stvarno se nalazi na idiličnom mjestu. Ukrao nam je srca! Gotovo svakodnevno nas je posjećivalo stado krava koje su mogle do mile volje pasati na susjednoj livadi. Vlasnik je bio ljubazan i srdačno nas je dočekao, mogli smo ranije ući u kuću i to je bilo jako lijepo nakon dugog i napornog putovanja. Naša dva psa također su jako uživala! Kraj je stvarno jako lijep. Puno smo hodali i napravili prekrasne izlete u tom području, kao što su dva klanca i ledenjak.

Ukratko, vrijedi ponoviti!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 301792

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/301792.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Reisseck» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 61 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat