Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tachau

maks.  9   Gosta/Gostiju
173m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
173m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 4

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5.5 km

5.5 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


18 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ruud de Jong

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Thomas Schmidt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

O.J. Tillema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Esther Gondrie

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Hans Van de Laak

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

dennis pardo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Idealna lokacija usred prirode. Velika trgovina otvorena 7-7, udaljena 6km. Vrlo lijep vanjski bazen u Tačovu. Definitivno preporučeno za tople dane. Bila je kratka, ali vrlo posjećena. Karlove Vari su vrlo lijepi i udaljeni su sat vremena vožnje. Prag se najbolje može posjetiti preko Ikee u Pragu. I tamo se može uzeti metro. 20 kruna za parking po danu. Bazen u Tačovu definitivno je preporuka za toplije dane. Kuća je bila idealna za nas 9, jer smo imali po jednu kupaonicu. Velika terasa, ali bez vrta. Najvažnije je bilo da je bilo ograđeno za naše 3 psa. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Patrick Bedert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Milire se nalazi u zapadnoj Češkoj. Ovdje ćete najviše uživati u miru. Šume su velike, brojna polja i otvoreni pejzaži nisu oskvaćeni visokonaponskim stanicama, vjetroelektranama itd. Ovdje još uvijek možete čuti ptice kako cvrkuću i vidjeti srne kako trče uz rub šume. Ljudi su prijateljski raspoloženi, iako će vam malo kreativnog gestikuliranja zasigurno koristiti. Jedini jezik koji govore je češki i češki. Tek mlađa generacija zna izgovoriti dvije riječi na engleskom jeziku, pogotovo u većim gradovima.

luc mestdag

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

uživali smo u ugodnom odmoru s puno privatnosti u vrlo mirnom okruženju. Prekrasna kuća sa svime što je potrebno, čak i tepsijama za pećnicu. Lijepo dvorište (nije potpuno ograđeno), dobili smo čak 2 kompleta posteljine u 14 dana, ljubazni vlasnik, boca vina na stolu po dolasku, izleti su izvedivi (malo vožnje i puno toga za vidjeti) bazen u Tachovu nam se jako svidio, Pilsen, Marienbad, Horsovshy Tyn,...Prekrasna priroda, jelena, žaba, prekrasne biljke. Lijepo mjesto za šetnje, planinarenje. Lako je obaviti kupovinu, obilje supermarketa u Tachovu. Nedostatak je kvaliteta madraca koja više nije optimalna (2 stavljena jedan na drugi).

P.P. Eikelboom

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasnih 2 tjedna u kući Fara. Bili smo tamo s djecom od 5 do 20 godina (i između). Fara je velika, lijepa kuća, opremljena sa svim udobnostima, i divno mirno smještena na vrhu brda u selu. Možete lijepo sjediti i s prednje i s stražnje strane. Za djecu ima dovoljno prostora za igru. Dnevni boravak ima dovoljno dobrih kauča, blagovaonica je praktična za veliku grupu. Doček je bio vrlo srdačan (na nizozemskom jeziku). U okolici možete lijepo šetati, (još uvijek) nisu uređene planinarske staze, ali možete šetati kroz šume i prostrane livade, satima bez da vidite ikoga. U blizini je lijepi novi vanjski bazen (Tachov), zoološki vrt u Plzenu također preporučujemo. I posjet Pragu je vrlo lijep, također se može dobro obaviti vlakom (nije skupo). Ukratko, preporuka za svakoga tko voli mir i želi uživati u prekrasnoj prirodi.

P.P. Eikelboom

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasna 2 tjedna u kući Fara. Bili smo tamo s djecom od 5 do 20 godina (i između).
Fara je velika, lijepa kuća, potpuno opremljena, na predivno mirnoj lokaciji na vrhu brda u selu.
Možete udobno sjediti i sprijeda i straga. Ima dovoljno mjesta za igru djece. Dnevni boravak ima dovoljno i dobre sofe, blagovaonski stol je praktičan za veće društvo.
Dobrodošlica je bila vrlo topla, (na nizozemskom). U okolici možete uživati u šetnji, pješačkih staza (još) nema, ali možete satima šetati šumom i nepreglednim livadama, a da nikoga ne vidite. U blizini je lijep novi vanjski bazen (Tachov), preporučuje se i zoološki vrt u Plzenu. I posjet Pragu je također vrlo lijep, također ga je lako obaviti vlakom (nije skupo).
Ukratko, nezaobilazan za sve koji vole mir i tišinu i žele uživati u prekrasnoj prirodi.

luc mestdag

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

proveli su ugodan odmor s puno privatnosti u vrlo mirnom području. Prekrasna kuća sa svime što vam treba, čak i kalupe za pećnicu. Prekrasno dvorište (nije potpuno zatvoreno), čak sam imao 2x paket posteljine u 14 dana, ljubazan vlasnik, boca vina na stolu po dolasku, izleti su jednostavni (na sat vožnje ima se što vidjeti) bazen tachov jako mi se svidio , pilsen, marienbad, horsovshy tyn,...Prekrasna priroda jeleni, krastače, prekrasne biljke. Lijepo okruženje za šetnju, brdski biciklizam. Jednostavan za kupnju mnoštvo supermarketa u Tachovu. Minus kvaliteta madraca više nije optimalna (2 postavljena jedan na drugi)

K.h. Kremer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam dva prekrasna tjedna u kući Fara u Milíᖞ-u. Lijepa ugodna kuća i ugodan privatni vrt. Idealno za našeg psa. Također vrlo lijepo kod kuće je to što svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu! Okolina je prekrasna. Ako volite mir i tišinu, na pravom ste mjestu u Milíᖞ. Puno smo hodali i to je odlično. Posjet Pragu (1,5 sat vožnje) također se svakako isplati. Kako lijep grad. Preporučuje se!

M Van de Lustgraaf

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Impresivna kuća, lijepo renovirana, sa svim komforom. Okružen prirodom, mnoge mogućnosti za planinarenje u okolici, preporučuju se izleti u Prag i Pilsen. Jezero Branka i kupalište Plana prekrasni su po toplom vremenu. Također se preporučuje posjet Marienbadu.

Patrick Bedert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Milire se nalazi u mjestu Zapadna Češka. Ovdje posebno treba uživati u miru. Šume su veličanstvene, brojne livade i otvorene krajolike nisu narušeni visokonaponskim stupovima, vjetrenjačama itd. Ovdje se još uvijek može čuti cvrkut ptica i vidjeti jelene kako hodaju rubom šume. Ljubazni ljudi, iako neki kreativni znakovni jezik nije nepotreban luksuz. Sve što govore je češki i češki. Samo mlađa generacija govori 2 riječi engleskog, pogotovo u većim gradovima.

Till Gerhard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Ostali smo ovdje tjedan dana u veljači kao velika obitelj od 6 odraslih osoba. Kuća je bila velika i topla. Svaka spavaća soba imala je svoju kupaonicu. Lokacija je bila prekrasno mirna na malom brežuljku odmah pokraj seoske crkve. Rado bismo se vratili.

dennis pardo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Idealna lokacija usred prirode. Velika trgovina na 6 km radi 7/7. Vrlo lijep vanjski bazen u Tachovu. Svakako za vruće dane. Tjedan je bio kratak, ali ipak smo ga posjećivali puno. Karlovy Vary su jako lijepi na sat vremena vožnje. Do Praga je najbolje doći preko IKEA Praga. A odatle idite podzemnom. 20 kruna za parking po danu. ). Bazen u Tachovu se svakako preporuča po toplom vremenu.

Kuća je bila idealna za nas 9. Budući da smo svi imali kupaonicu. Velika terasa ali bez vrta. Što je najvažnije, bilo je zatvoreno za naša 3 psa. Sigurno ćemo se vratiti sljedeće godine.

Roswitha Blind

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Navedeni bivši župni dom u Milirama je vrlo lijepa kuća, stilski namještena, prostrana, kuhinja ima sve što je potrebno. Dvije su terase, jedna na sjevernoj i jedna na južnoj strani kuće, tako da smo ovisno o vrućini i položaju sunca mogli jesti i družiti se vani. Lokacija na malom brežuljku je odlična, apsolutno mirna, sa širokim pogledom na zemlju.

Stefanie Biermann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Primopredaja kuće je prošla bez ikakvih komplikacija, sve je bilo kako je opisano. Kuća ima štih, okolica je također vrlo lijepa i sve je sjalo u divnim bojama zbog velikog jesenskog sunca. Ovdje su u dobrim rukama oni koji žele planinariti, Marienbad, Arheološki park u Barnäu i kameni labirint u Wunsiedelu nisu daleko. S naše točke gledišta sve vrijedne destinacije.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 303541

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303541.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Tachau» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina