Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Tachau

maks.  8   Gosta/Gostiju
192m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
192m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

radio
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Zračna luka 160 km

160 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


33 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Annemieke Vliegen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

R Vrijsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

R Vrijsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Pia Klausen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

philip Noens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Josée Dohm

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

B.A. van Kammen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakva predivna kuća na prekrasnom mjestu. Barem ako volite mir i prostor. Doček je bio srdačan. Čak su bili pokloni. Kuća je vrlo velika. Ima veliki, ograđeni vrt gdje možete uživati u vatri. Znamenitosti su udaljene samo sat vožnje. U Tačovu ima puno supermarketa. Stvarno vrijedi ponoviti.

axel van der zee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućicu smo rezervirali za tjedan dana, bili smo jako uzbuđeni. Na dan dolaska jako ljubazno primljeni, boca bijelog vina je bila spremna. Nakon što je vlasnik otišao i mi smo htjeli raspakirati svoje stvari, primijetili smo velike muhe u veljači ?? Bile su muhe posvuda, u kadi, na krevetima, prozorskim daskama posvuda. Nazvali smo vlasnika i brzo je došao sa spremačicom. Ona je na svoj način očistila muhe usisavačem, a vlasnik nam je rekao da dolazi od starih greda u njegovoj kući, gdje se nalaze muhe, ali ne toliko mnogo mrtvih / napola mrtvih. Premjestili smo madrace s kata i primijetili ih na podu u dnevnoj sobi. Drugog dana bilo je užasno, bilo je toliko muha, čak i na krevetu. Dakle, da smo spavali tamo, probudila bih se sa mrtvim muhama na sebi i pored sebe. To ne želite, uništilo je cijeli naš odmor. Rezervirali smo od 17. do 24. veljače, a već 20. veljače bili smo kod kuće. Više nije bilo zabavno. Nisam se više usudila sjesti u kadu ili normalno obaviti nuždu. Vlasnik ima više kućica, ali nije mogao jamčiti da tamo nema muha zbog starih greda u kućicama. Evo njegove poruke: "Pomalo se brinem da su i tamo muhe. Naše kućice imaju stare grede gdje nažalost ponekad zalutaju muhe. Da sam na vašem mjestu, potražio bih moderniju kuću. Gdje nema starih greda. Lijepa večer." Smatramo da bi vlasnik trebao navesti u oglasu da ćete doslovno i figurativno biti preplavljeni muhama, to bi bilo pošteno. Šteta, ali za nas nije bilo ništa pozitivno. Definitivno nemojte rezervirati ovu kućicu ili bilo koju drugu od vlasnika Jan-Willem ako planirate putovati u Češku. Šteta vremena i novca.

Heike Weiß

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak u prekrasnu kuću bio je vrlo ugodan. Vlasnik je već sve lijepo zagrijao i boca vina već je stajala na stolu... ništa nije ostalo nejasno i ako bi bilo, uvijek smo se mogli raspitati. Lokacija kuće je divna. Izađete vani i odmah ste u šumi - iako smo bili tamo sa pet mladih ljudi, nikada nam nije bilo dosadno jer okolina odmah opušta i jednostavno se osjećate dobro. Kuća je vrlo lijepo i s ljubavlju uređena. Naš strah da bi sobe mogle biti hladne bio je neosnovan. S dva kamina sve se stvarno ugrije. Kupaonice su vrlo lijepe i s dodatnim WC-om nikada nije bilo stresa ni s osam osoba. Dalje od Tachova nismo došli, jer smo bili vrlo sretni u neposrednoj okolici. U Tachovu možete pronaći sve što trebate za život, a i restoran u Svobodki je pravi tajni savjet. Hrana je bila izvrsna i jako nam se svidjelo tamo. Budući da smo puno sami kuhali, oprema kuhinje ponekad bi dosegla svoje granice... ali to stvarno nije nedostatak, jer u odmoru imate vremena i strpljenja. Sve u svemu, pronašli smo SVOJU kuću i rado ćemo se vratiti.

Gert Luiken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća na super lokaciji. Čista, uredna i potpuno opremljena kuća. Vrt je potpuno ograđen, idealan za pse. Na rubu velike šume. Dobra restorani u neposrednoj blizini. Imali smo divan odmor!

W.F Koops

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovo je predivna kuća za one koji traže mir. Možete otvoriti vrata i odmah prošetati šumom, idealno je i za pse jer ima ograđeni vrt. Vidite srne svaki dan kako šeću oko vaše kućice, jako lijepo za vidjeti. Nema centralnog grijanja, ali s dvije kamina možete dobro zagrijati cijelu kuću. Sigurno ćemo se vratiti još jednom!

Eric Stam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća u šumi je savršeno smještena kuća. Iz nje možete lako posjetiti bilo koju lokaciju. Iz kuće možete odmah ući u šume u potrazi za jelenima i divljim svinjama koje ćete sigurno vidjeti ako budete tihi. Kuća je vrlo udobno namještena i vrlo ugodna. Po dolasku kuća je bila lijepo zagrijana. Dobrodošlica od samog vlasnika koji je bio spreman s darom. Jedini nedostatak su kreveti. Nije ih moguće spojiti jedan uz drugoga. Ali spretna osoba uvijek ima rješenje za to.. Sve u svemu, imali smo prekrasan tjedan i definitivno bismo se vratili.

axel van der zee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo kućicu na tjedan dana, jedva smo čekali. Na dan dolaska lijepo smo bili dočekani, boca bijelog vina je bila spremna. Nakon što je vlasnik otišao i mi smo željeli raspakirati svoje stvari, primijetili smo velike muhe.

Veljača?? Svuda su bile muhe, u kadi, na krevetima, prozorskim daskama posvuda. Nazvali smo vlasnika i brzo je došao sa spremačicom. Ona je na svoj način očistila muhe usisavačem, a vlasnik je rekao da dolazi od starih greda u njegovoj kući, gdje se muhe gnijezde, ali ne previše mrtvih poluživih muha.

Podigli smo madrace sa gornjeg kata i stajali su na podu u dnevnoj sobi. Dan 2 bio je iz horora, bilo je toliko muha, čak i na krevetu... tako da da smo spavali tamo, probudila bih se s mrtvim muhama na i pored mene.

To ne želite, i cijeli nam je odmor uništen. Rezervirali smo od 17. veljače do 24. siječnja, a već 20. veljače bili smo kući. Više nije bilo zabavno. Ja sama se više nisam usudila sjesti u kadu ili normalno obaviti nuždu.

Vlasnik ima više kućica, ali nije mogao jamčiti da tamo nema muha zbog starih greda u kućama. Pogledajte njegov WhatsApp odgovor:

"Malo sam zabrinut da tamo također ima muha. Naše kućice imaju stare grede gdje nažalost ponekad stanu muhe. Ako sam ja, potražio bih moderniju kuću. Gdje nema starih greda. Lijepa večer."

Mislimo da bi vlasnik trebao navesti u oglasu da ćete doslovno biti preplavljeni muhama, to bi bilo pošteno. Šteta, ali za nas nije bilo ništa pozitivno i stvarno preporučujemo da ne rezervirate ovu kućicu ili bilo koje druge kućice koje vlasnik Jan Willem ima, ako planirate putovati u Češku.

Gubitak vremena i novca.

Heike Weiß

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak u prekrasnu kuću bio je vrlo ugodan. Vlasnik je već lijepo zagrijao sve i boca vina već je stajala na stolu... nije ostalo nikakvih pitanja i ako bi ih bilo, uvijek bismo se mogli obratiti. Položaj kuće je prekrasan. Vani i odmah u šumu - iako smo bili tamo s pet mladih ljudi, nije bilo dosade, jer okolina odmah opušta i jednostavno se morate osjećati dobro. Kuća je sama po sebi vrlo lijepo i ljubazno uređena. Naš strah da bi sobe mogle biti hladne bio je neosnovan. S dvije peći na drva stvarno se sve zagrije. Kupaonice su vrlo lijepe i zahvaljujući dodatnom WC-u, čak i sa osam osoba nikada nije bilo stresa. Nismo daleko odšli od Tačova, jer smo bili vrlo sretni u neposrednoj blizini. U Tačovu možete dobiti sve što vam treba za život, a i restoran u Svobodki pravi je tajni savjet. Hrana je bila izvrsna i jako nam se svidjelo tamo.

Budući da smo puno sami kuhali, kuhinjska oprema ponekad je dosezala svoje granice... ali to zapravo nije nedostatak, jer u odmoru imate vremena i volje.

Sve u svemu, pronašli smo NAŠU kuću i rado se vraćamo.

B.A. van Kammen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kakva divna kuća. Barem ako volite mir i prostor. Dobrodošlica je bila srdačna. Čak su bili neki pokloni. Kuća je vrlo velika. Ima veliki ograđeni vrt gdje možete lijepo zapaliti vatru. Znamenitosti su udaljene samo sat vremena vožnje. U Tachovu ima puno supermarketa. Stvarno vrijedi ponoviti.

R. van Waijjen-Gotje

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ako zaista želite jelene u svom vrtu, svakako biste trebali rezervirati ovu kuću! Stvarno se tamo pojavljuju u sumraku! Osim toga, ova kuća je izuzetno udobna i potpuno tiha! Sve je tu, s velikim lijepim prostranim sobama.

Gert Luiken

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća na super lokaciji.

Čista, uredna i potpuno opremljena kuća.

Vrt je potpuno ograđen, idealan za psa.

Na rubu velike šume.

Dobri restorani u neposrednoj blizini.

Imali smo prekrasan odmor!

W. Littel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo obnovljena farma za miran odmor (nema građevina unutar 300 metara). Udobno namještena i opremljena dovoljno sanitarnih sadržaja. Mnogo znamenitosti dostupno u roku od 1 sata vožnje automobilom.

Paul van Hoek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan jesenski odmor u ovoj kući na rubu šume. Vrt je ograđen, pa pas može slobodno trčati. Uživali smo u drvetu u kaminu. Vanjski kamp vatrom sa marshmallowsima. WiFi je dostupan. Možete odmah ući u šumu i uživati u šetnjama. Posjetili smo iznenađujuće lijep zoološki vrt u Plzenu (sat vremena vožnje). Odlična hrana u restoranima u Tachovu (15 minuta).

M. Visser

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan odmor u Dum U Lesa. Bilo je malo teško pronaći ga, nevidljiv s puta i stoga tako mirno. Na otvorenom polju na rubu šume. Plzen i Prag su lako dostupni i u blizini se nalazi mnogo starih povijesnih gradova. Kupanje u pivu u Chodovaru Plani je prava preporuka.

W.F Koops

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasna kuća za one koji traže mir. Možete otvoriti vrata i odmah prošetati u šumu, idealno je i za pse jer ima ograđeno dvorište. Svaki dan možete vidjeti jelene kako šeću oko vaše kućice, jako je lijepo vidjeti.

Nema centralnog grijanja, ali s 2 kamina možete dobro zagrijati cijeli dom.

Sigurno ćemo se vratiti ponovno!

Eric Stam

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dum u šumi je sjajno smještena kuća. Odatle je lako doći bilo kamo. Iz kuće se možete odmah uputiti u šumu u potragu za jelenima i divljim svinjama koje ćete sigurno vidjeti ako budete tihi. Kuća je vrlo udobno uređena i vrlo ugodna. Po dolasku, kuća je bila lijepo zagrijana. Dočekao nas je sam vlasnik s poklonom. Jedini nedostatak su kreveti. Nije ih moguće približiti jedan drugome. Ali spretna osoba će i za to naći rješenje... Sve u svemu, proveli smo prekrasni tjedan i sigurno ćemo se vratiti.

axel van der zee

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kućica rezervirana za tjedan dana, bili smo uzbuđeni. Dan dolaska lijepo dočekani, boca bijelog vina je bila spremna. Nakon što je vlasnik otišao, dok smo svlačili svoje stvari, primijetili smo velike muhe. Veljača meseca? Muhe su bile posvuda u kupaonici, na krevetima, prozorskim klupama, svugdje. Nazvali smo vlasnika i brzo je došao s čistačicom. Ona je na svoj način usisala muhe, a vlasnik nam je rekao da dolazi od starih grede u kući gdje se muhe zadržavaju, ali ne u velikom broju, mrtve/polumrtve muhe. Premjestili smo madrace od gore prema dolje i ostavili ih na podu u dnevnoj sobi. Drugi dan bio je horor, bilo je toliko muha, čak i na krevetu. Dakle, da smo spavali ondje, probudila bih se sa mrtvim muhama na i pored sebe. To ne želite i cijeli je odmor uništen. Rezervirali smo od 17. veljače do 24. siječnja, a 20. veljače već smo bili doma. Nije bilo više zabavno. Ja više nisam smjela sjesti u kadu ili normalno otići na WC. Vlasnik ima više kućica, ali nije nam mogao jamčiti da nisu tamo muhe zbog starih grede u kućicama. Evo njegove poruke na aplikaciji: "Malo sam zabrinut da su tamo također muhe. Naše kućice imaju stare grede, gdje nažalost ponekad ulaze muhe. Bilo bi bolje potražiti moderniju kuću. Gdje nema starih greda. Lijepa večer." Mislimo da vlasnik to treba spomenuti u oglasu, da vas doslovno i figurativno ne preplave muhe. Šteta, ali za nas ništa pozitivno i stvarno biste trebali, ako planirate putovati u Češku, da ne rezervirate ovu kućicu ili druge kućice koje ima ovaj vlasnik Jan Willem. Šteta vašeg vremena i novca.

Josée Dohm

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Odmor s prijateljima koji vole hodanje, brdski biciklizam, trčanje na mirnoj lokaciji.
Kulturni posjeti Kalovy Vary, Marienbad, Loket, Prag.
Restoran izvanredne kvalitete i cijene u Tachovu. (Restoran Rijeka)

W.F Koops

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasna kuća za one koji traže mir. Možete otvoriti vrata i otići ravno u šumu, a tu je i ograđeni vrt idealan za pse. Vidite jelene kako hodaju oko vaše kuće svaki dan, jako je lijepo vidjeti.

Centralno grijanje nema, ali sa 2 kamina možete zagrijati sve u kući.

Sigurno ćemo se opet vratiti!

Eric Stam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dum u lesa je kuća na savršenoj lokaciji. Odavde možete bez problema otići bilo kuda.Od kuće u šumu u potragu za jelenima i veprom koje ćete svakako vidjeti ako budete mirni. Sama kuća je vrlo udobno namještena i vrlo udobna. Po dolasku kuća je bila izvrsno zagrijana. Doček kod samog vlasnika koji je bio spreman s poklonom. Jedina mana su kreveti. Nemojte klizati jedno o drugo. Ali spretan čovjek također zna što treba raditi ovdje .. sve u svemu imali smo prekrasan tjedan i svakako ga vrijedi ponoviti

Paul van Hoek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam jako lijepe jesenske praznike u ovoj kući na rubu šume. Vrt ograđen, tako da pas može slobodno trčati. Lijepo zagrijao peć na drva. Vani u vrtu logorska vatra s marshmallows. Wi-Fi dostupan. Hodate izravno u šumu gdje možete uživati u ugodnoj šetnji. Otišli smo u iznenađujuće lijep zoološki vrt u Plzenu (sat vremena vožnje). Fini dining u restoranima u Tachovu (15 minuta).

M. Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan odmor u Dum U Lesa. Bilo je to pomalo traženje, nije se vidjelo s ceste i stoga je tako prekrasno tiho. Na otvorenom polju na rubu šume. Plzen i Prag su lako dostupni, a brojni stari povijesni gradovi nalaze se u blizini. Pivska kupka u Chodovar Plani toplo preporučujemo.

Gert Luiken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća na super lokaciji.

Čista, uredna i kompletna kuća.

Vrt je potpuno ograđen, idealan za psa.

Na rubu velike šume.

Dobri restorani u neposrednoj blizini.

Ugodan odmor!

W. Littel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo renovirana seoska kuća za odmor u miru (bez zgrada u krugu od 300 metara). Komforno namješten i opremljen sa dovoljno sanitarnih čvorova. Mnoge atrakcije unutar 1 sata vožnje automobilom.

R. van Waijjen-Gotje

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ako stvarno želite imati jelene u svom vrtu, svakako biste trebali rezervirati ovu kuću! stvarno pasu na jutarnjem svjetlu! Osim toga, to je izuzetno udobna kuća, a vrlo je tiha! Sve na i na, i velike lijepe prostrane sobe.

Heike Weiß

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Dolazak u prekrasnu kuću bio je vrlo ugodan. Vlasnik je već sve divno zagrijao i već je bila boca vina na stolu... nijedno pitanje nije ostalo neodgovoreno, a ako i jeste, mogli ste pitati bilo kada. Položaj kuće je prekrasan. Van pa ravno u šumu – iako smo tamo bili s petero mladih, nije bilo dosade, jer sredina te odmah uspori i jednostavno se moraš osjećati dobro. Sama kuća je vrlo lijepa i s ljubavlju namještena. Naš strah da bi sobe mogle biti hladne bio je neutemeljen. S dvije peći stvarno ćete sve zagrijati. Kupaonice su vrlo lijepe, a dodatni WC nikada nije uzrokovao nikakav stres, čak ni s osam ljudi. Dalje od Tachova nismo stigli jer smo bili jako sretni u neposrednoj blizini. U Tachovu ćete dobiti sve što vam je potrebno za život, a restoran u Svobodki također je pravi insajderski savjet. Hrana je bila izvrsna i stvarno smo uživali tamo.

Budući da smo puno sami kuhali, kuhinjska oprema je ponekad došla do krajnjih granica... ali to baš i nije mana, jer na odmoru imate vremena i muze.

Sve u svemu, pronašli smo NAŠU kuću i rado bismo se vratili.

B.A. van Kammen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kako lijepo smještena kuća. Barem ako ste ljubitelj mira i prostora. Dobrodošlica je bila topla. Bilo je čak i nekoliko darova. Kuća je jako velika. Ima veliki, zatvoreni vrt gdje možete zapaliti vatru. Znamenitosti su udaljene manje od sat vremena vožnje. U Tachovu ima mnogo supermarketa. Stvarno vrijedi ponoviti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 303543

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303543.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Tachau» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 33 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina