Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Bettenfeld

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Pješčanik
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan Schuller

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Gerard Otker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

A. Leijen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bilo je lijepo mirno ljetovanje. Kućica je bila dobra i čista s komadićem vrta gdje ste se mogli slobodno sjesti. Vlasnici su bili prijateljski bez da su nametljivi. Šteta što više nije bilo trgovine za svakodnevnu kupovinu. Sada ste morali putovati pet kilometara. Predivna okolina za duge šetnje. Također lijepa mjesta u blizini, na primjer Cochem.

A. Hordijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Seljak Vretenfeld se nalazi na selu i prilično je udaljen, ima lokalnu trgovinu i hotel s restoranom. Za ostalo morat ćete ići u Manderscheid, 5 km dalje, gdje se nalaze 2 stare utvrde i gdje možete uživati u prekrasnim pogledima. Krateraše je impresivan, a ono što posebno privlači pažnju je tišina. Apartman je čist, ali naduvani krevet u dnevnoj sobi nije baš atmosferski, a 2 plave kauče treba zamijeniti... šteta što posebno morate platiti za struju jer to može prilično narasti za tih nekoliko dana. Apartman nije pogodan za 4 osobe kako je naznačeno, već bolje za 2 osobe. Vlasnici su inače vrlo ljubazni i vole popričati, kao i susjedi.

Cor van de Weerdhof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Došli smo radi mira i šetnje, i to je potpuno uspjelo, ali uz to smo dobili i velik dio ljubaznosti vlasnice s domaćom marmeladom koja nas je čekala, savjete za izlete i kao završetak velik dio torte uz kavu. Ukratko, vrlo uspješan odmor u vrlo lijepom, čistom i ugodnom kućici s ugodnim vrtom.

Jos Serneels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bila je mirna tjedna pauza u Bettenfeldu. Vrlo srdačan doček od vlasnice kuće. Prekrasno uređen dom i vrt. Odmah smo se osjećali kao kod kuće. Ručno izrađeni džem i voćna pita bili su uključeni i odlično su nam se svidjeli. To je prekrasno područje za šetnje usred vulkanske Eifel. Naš omiljeni izlet bio je šetnja oko prekrasnog jezera Meertaller Maar. Definitivno preporučujemo.

ngc knolle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan kod obitelji Steines. Topao doček, s cvjetićem na stolu i ukusnim staklenkom pekmeza. Čak je i pas bio dobrodošao. Kućica je potpuno opremljena. Jednostavno se osjećate kao kod kuće. Uživali smo i u vrtu s prekrasnim pogledom. Stvarno preporučujemo. Dogodine ćemo se sigurno vratiti u jesen. No, zapravo nije prikladno za 4 osobe. Možete u blizini pješice uživati u ukusnoj i jeftinoj hrani.

Gerard Otker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa okolina, vrlo mirno za dugačke šetnje. Također su tu i simpatična mala mjesta gdje postoji nešto posebno, poput lijepih kuća, lijepe crkve ili nečeg iz srednjeg ili rimskog vremena. Kućica je bila ugodna, sve je bilo prisutno, domaćin i domaćica su vrlo dragi ljudi, kao i kći koja je ispekla ukusnu tortu. Također smo ukusno jeli u lokalnom restoranu. Gerard i Corry Otker.

Rob Hoogland

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U principu smo imali divan tjedan. Kućica je u redu za 2 osobe. Osobno mislim da je premala za 4 osobe. Što mi se nije svidjelo je što je postelja bila u dnevnoj sobi. Okolina je super! Posebno, kao što smo mi, za ljubitelje prirode i planinare. Šteta što nije navedeno da je potrebno penjati se stepenicama do vrata. Slika ulaza također to ne pokazuje. Ulaz u kućicu za odmor nalazi se sa strane ispod kuće. Budući da imamo velikog, mladog psa, to je za nas bio neugodan iznenađenje. Tražili smo upravo kućicu na jednoj razini. Vlasnica nije bila oduševljena našim psom, žalila se na pseće dlake uz bočni dio kreveta koji je stajao u dnevnoj sobi. Električnu energiju obračunava, ali to ne možemo provjeriti. Po našem mišljenju, bilo je prilično skupo (19 € za samo 2 puta kuhanja na električnoj ploči za kuhanje). Nismo koristili mikrovalnu pećnicu i cijeli dan i večeri dio smo bili vani. Ukratko, savršena kućica za 2 osobe bez velikih pasa, za ljubitelje šetnji i prirode.

M.J. Burger

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vulkanski Eifel nije daleko od kuće i iznenađujuće mirno i ugodno područje za kratki odmor. Idealno područje za šetnje, biciklističke izlete i ugodan ručak. Kulturno, s malo truda još uvijek možete pronaći nešto.

Myriam MATAGNE

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Tjedan odmora koji vrijedi 4... Odmor, čitanje, izleti, šetnje i opet i opet odmor je bio na redu! Potpuna promjena krajolika u prekrasnom okruženju i super gostoljubivim domaćinima! I samo 2 sata vožnje cestom od Bruxellesa... Za stanovnike grada kakvi jesmo, u potpunosti smo iskoristili prekrasno cvjetni vrt koji održavaju vlasnici. Koje opuštanje!!!

Cor van de Weerdhof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

došli smo radi odmora i šetnje i to je potpuno uspjelo, ali tu je bilo i jako veliko gostoljublje vlasnika s, između ostalog, domaćim pekmezom koji je bio spreman, savjetima za izlete i velikim komadom kolača uz kavu u kraj
ukratko, vrlo uspješan odmor u vrlo lijepoj čistoj i udobnoj kući s ugodnim vrtom

M.J. Burger

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vulkanski Eiffel nije daleko od kuće i iznenađujuće je mirno i ugodno područje za kratki odmor. Izvrsno područje za šetnje, vožnju biciklom, restorane. Kulturno se također može pronaći nešto uz malo truda.

Rob Hoogland

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U biti smo imali prekrasan tjedan. Kuća je u redu za 2 osobe. Osobno mislim da je premalen za 4 osobe. Ono što sam našao manje je da je u dnevnoj sobi bio krevet. Okruženje je super! Pogotovo, poput nas, za ljubitelje prirode i planinare. Mislio sam da je šteta što se ne spominje da postoje stepenice kojima se dolazi do vrata. Na to ne ukazuje ni fotografija ulaza. Ulaz u vikendicu je sa strane ispod kuće. Budući da imamo velikog, mladog psa, ovo je za nas bilo neugodno iznenađenje. Htjeli smo samo kuću u prizemlju. Vlasnik također nije baš volio našeg psa, žalio se na pseću dlaku na rubu kreveta u dnevnoj sobi. Struju namiruju, ali je ne mogu kontrolirati. U našim očima to je bilo prilično skupo. (19 € za kuhanje samo 2x na električnoj plinskoj ploči) Bez mikrovalne pećnice i na putu cijeli dan i dio večeri. Ukratko, savršena kuća za 2 osobe bez velikih pasa, koji vole šetnju i prirodu.

A. Hordijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Selo Bettenfeld nalazi se u prirodi i prilično je udaljeno, tu se nalazi trgovina i hotel s restoranom. Za ostale stvari morate ići u Manderscheid udaljen 5 km gdje se nalaze 2 stara dvorca i odakle imate prekrasne poglede. Impresioniraju kraterska jezera, a posebno je upečatljiva tišina. Kuća za odmor je čista, ali krevet na napuhavanje u dnevnom boravku baš i ne poboljšava ugođaj, a 2 plave sofe sada treba zamijeniti ... šteta što morate posebno plaćati struju jer se to može zbrojiti lijepo za tih par dana. Kuća nije prikladna za 4 osobe kao što je navedeno, ali je bolja za 2 osobe. Vlasnici su također vrlo ljubazni i vole razgovarati, kao i susjedi.

Jos Serneels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bio je to miran tjedni odmor u Bettenfeldu. Vrlo prijateljska dobrodošlica od strane domaćice. Lijepo održavana kuća i okućnica. Odmah smo se osjećali kao kod kuće. Domaći džem i voćna pita bili su uključeni i bili su nam dobri. To je prekrasno područje za šetnje usred vulkanskog Eifela. Naš najdraži izlazak bila je šetnja oko prekrasnog Meertaller Maara. Preporučuje se.

Frank Jan Beekhuizen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ljubazan domaćin. Wifi je bio preslab za spajanje na google-earth ili skype, na primjer, što nam je bilo malo šteta. Radi se prema domaćinu. Voda u kuhinji nije bila više nego mlaka, čak ni pod tušem nije prelazila 38 stupnjeva. Kuća za odmor zapravo je pogodna za 2 osobe, krevet u dnevnoj sobi (za osobu 3 i 4) nije baš praktičan, to bi trebao biti najviše kauč na razvlačenje, ionako mali dnevni boravak bi se stoga mogao ugodnije urediti. Kuća je također bila vrlo kompletna i odlična baza za prekrasne šetnje.

ngc knolle

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan s obitelji Steines.

Topla dobrodošlica, s cvijetom na blagovaonskom stolu i ukusnom staklenkom džema bila je spremna.

Pas je također bio dobrodošao. Kuća je kompletno završena. Jednostavno se osjećate kao kod kuće. Također sam uživao u vrtu s prekrasnim pogledom. Zaista preporučljivo. Sigurno se vraćamo iduće godine na jesen. Ali nije baš pogodan za 4 osobe. Možete jesti ukusnu i jeftinu hranu na pješačkoj udaljenosti.

Paulien Sijbers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Apartman se nalazi u vrlo mirnom selu u blizini Mosenberga. Za lijepog vremena možete hodati, voziti bicikl i plivati u Meerfelder Maaru ili bazenu u Manderscheidu (5 km). Trgovine i restorani također u Manderscheidu, nažalost nema pekare ili male trgovine u samom Bettenfeldu. Apartman je u redu, a privatni vrt (okrenut prema istoku, pa doručak na terasi) vrlo je ugodan. Vlasnici vrlo ljubazni, kći se čak igrala s njihovim unukom.

Hanny De Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo tjedan dana sredinom listopada i imali smo jako lijepo vrijeme. Kuća je opremljena svim pogodnostima, a također je lijepa i čista. Kreveti su pospremljeni, a na pultu je bila spremna čak i staklenka domaćeg pekmeza. Vlasnica je žena od velike pomoći. Donijeli smo našu mačku i njen sanduk. Vlasnica je mislila da je to jako smiješno vidjeti kako se ona osjeća zbog toga. Posjetili smo park divljih životinja u Daunu. Svakako preporuka, cijena ulaza svakako pristupačna. (7,00 € po osobi). Išli smo i u Eagles and wolves park u Kasselbergu, opet vrlo povoljno. Također se preporučuju vulkanska jezera. To je lijepa kuća, ali morate sići niz stepenice prije nego što možete ući.

A. Leijen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep miran odmor. Kućica je bila dobra i čista s komadićem vrta u kojem se moglo slobodno sjediti. Vlasnici su bili ljubazni bez nametljivosti. Šteta je bilo što više nije bilo trgovine za dnevne namirnice. Za to ste prvo morali prijeći pet kilometara.

Izvrstan ambijent za duge šetnje. Također lijepa mjesta u okolici npr. Cochem.

Gerard Otker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepo okruženje, vrlo mirno za duge šetnje. Također lijepa mala mjesta gdje postoji nešto posebno, kao što su lijepe kuće, lijepa crkva ili nešto iz srednjeg vijeka ili rimskog doba.

Kućica je bila ugodna, sve je tu, domaćin i domaćica su jako dragi ljudi, uključujući kćer, koja je ispekla ukusnu tortu. Također ukusna hrana u lokalnom restoranu.

Gerard i Corry Otker.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 305101

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305101.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Bettenfeld» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina